* R'licious tipsen!

I förhållande eller singel? Hotta upp ditt sexliv med hjälp av några enkla knep. ( Veckorevyn ) 

 

 

1. Raka vägen ner

 

Dags att trimma bikinilinjen för en dag på stranden? Låt honom göra jobbet med en hyvel och rakskum. Be honom göra det varsamt och mjukt, och när han är färdig, låt honom tillfredsställa dig med munnen.

 

 

 

2. Förspel på print

 

Byt ut deckaren mot en erotisk novell! Ligg vända mot varandra i hängmattan och turas om att läsa, högt såklart. Ge varandra sensuella blickar och smek varandras händer och ben.

 

 

 

3. Ta vara på sensommarnatten!

 

Gå ut i sommarnatten och ha sex på en filt i gräset.

 

 

 

4. Suktas utan trosor

 


Gå utan trosor under kjolen eller klänningen (som inte bör vara för kort den här gången). Viska det till din partner under kvällen och låt honom sukta.

 

 

 

5. Sex on the beach

 

Bada nakna som förspel. Få saker är så sensuella som att simma helt naken med sin partner en ljus sommarnatt. Kramas, smek och kyss varandra. Fortsättningen tar ni på stranden…

 

 

 

6. Is är hett

 

Använder du bara isbitar i drinken? Tänk om! Sug en stund på en isbit innan du går ner på honom. Kylan som sedan övergår i hetta är något utöver det vanliga. Be sedan honom att göra samma sak på dig!

 

 

 

7. Sex i poolen

 

Ensamma i poolen? Maka bikinitrosan åt sidan och hjälp honom in. Utnyttja er lätta vattenvikt åt att prova på nya, spännande ställningar.

 

 

 

8. Blommor

 

Har du lekt den där leken när någon kittlar dig med ett grässtrå och du ska blunda och säga var det kittlas mest? Lek samma lek över hela kroppen, utan kläder och byt ut grässtrået mot en mjuk blomma. Det blir en sensuell upptäcktsfärd…

 

 

 

9. Hetare i bastun

 

Har du bastu på sommarstället? Sex i en lagom varm bastu är redan ångande hett som det är. Men för att öka lusten, stänk några droppar eteriska oljor i bastun, det ökar blodtillförseln i kroppen.

 

 

 

11. Sensuell massage

 

Är din hud torr efter en dag på stranden? Få din partner att smörja in dig med en doftande lotion. Få honom att massera din rygg, ner mot rumpan och benen. Och när du vänder dig får han ge dig samma sensuella massage där.

 

 

 

12. Sexiga sms

 

Har du semester med inte din partner? Skicka SMS till honom om det heta sex som väntar honom när han kommer hem – det kommer garanterat få honom att sluta tidigt!

 

 

 

12 ½. Sexiga mms

Hetta till det lite extra med en bild eller två. OBS! Skicka till din partner, ingen annan.

 

13. Glass-sex

 

Lägg ett lakan på golvet eller balkongen som ni kan sitta på. Placera mjukglass på varandras kroppar med fingrarna. Slicka och kyss bort den.

 

 

 

14. Älska under stjärnorna

 

Vill du njuta av sommarnatten – i ditt eget hem? Bädda en mjuk bädd på balkongen, tänd ljus och älska under stjärnorna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

grrrrrrr

2010-08-04 @ 19:03:29
Postat av: Barre

Riktigt heta tips må jag då medge, bör väl notera man bör vara försiktig om man ska skicka ut avslöjande bilder på sig själv!



Ex-pojkvänner som vill hämnas på sina sina ex-flickvänner och då kommer sådant känsligt material väl till pass.

2010-08-04 @ 19:53:17
URL: http://forkmaster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0