* R'licious tipsen!


Har vinternkylan gjort din hy torr, grå och glåmig? (VR visar!)

Steg 1 Rengöring
Rengör huden noga med en mild och återfuktande rengöringskräm. Låt rengöringskrämen sitta i 30 sekunder innan du sköljer ansiktet.

Steg 2. Naturlig peeling
Skölj ansiktet med ljummet vatten i ett par minuter. Ta därefter en mjuk frottéhandduk som du fuktar lätt i det varma vattnet. Massera sedan ansiktet med handduken i cirkelrörelser. Massera lite extra länge på partier där huden känns torr. Detta är en supereffektiv peeling som är helt naturlig och inte irrterar huden i onödan!

Steg 3. Ansiktsmask

Lägg en ansiktsmask som är anpassad efter din hudtyp. Har du stora porer och oren hy kan du exempelvis välja en mask som har renande effekt.

Steg 4. Lystergivande serum

Smörj in ansiktet med ett serum för fin lyster. Huden känns spänstig och utjämnad. En riktig boost för vinterglåmig hy!

Steg 5. Färgad dagkräm

Vänta en minut till serumet sjunkit in i huden ordentligt. Massera sedan in en dagkräm med lite färg i. Tonad dagkräm ger en fin och naturlig finish utan att täcka för mycket.

Steg 6. Concealer
Använd en concealer som matchar din hudton eller som är något ljusare. För röda partier är det bra om concealern går mot gult och för att täcka mörka ringar bör concealern gå mer mot det röda hållet. Använd pensel eller en tops för att appplicera på finnar kvisslor för minimal mängd concealer.

Steg 7. Böj fransarna

Hjälp naturen på traven och böj fransarna med en tång innan du applicerar mascara för ett piggare intryck.

Steg 8. Mascara

Applicera mascara. Vill du ha fylliga fransar eller en naturlig vardagslook?

Steg 9. cremerouge

Välj en nyans som liknar den nyans du får när du rodnar, le och applicera med cirkulerande rörelser på kindens högsta punkt för en naturlig rosig look.

Steg 10. Läppbalsam
Avsluta med ett mjukgörande och glansgivande läppbalsam. Voila! Vinterfräsch look på 20 minuter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0