* R'licious tipsen!


Bråken är oftast inte stora utan mer pikar och smågnabb som rör vardagslivet. För att bryta den onda cirkeln måste du börja uppskatta din partner igen. Följ de här tipsen för att få din relation på fötter igen.


Här är fyra tips som gör att ni lättare hittar tillbaka till varandra.

 Säg ”tack” tre gånger om dagen, varje dag.
Genom att du säger ”tack” högt till honom kommer han att känna sig mer uppskattad samtidigt som du upptäcker hur mycket han faktiskt gör för dig.

 Ge honom komplimanger.
Fokusera på det du älskar hos din partner, inte de småsaker du stör dig på. Precis som när du säger ”tack”, kommer du även här att verbalisera komplimanger som förstärker det som är positivt i ert förhållande. Och på det stora hela, spelar det verkligen någon roll om hans smutsiga strumpor ligger på golvet?

 Reflektera över vad ni en gång föll för.
Ta en paus och prata om de speciella tillfällen ni delat med varandra. Titta igenom fotoalbum och prata om hur ni kan återuppta romantiken och de roliga stunderna så att de blir en del av ert förhållande även i framtiden. Gör upp planer för att förverkliga detta.

 Gå på dejt.
Ibland bråkar par för att de är stressade av arbeten, barn och andra förpliktelser. Fly från allt det där och börja dejta varandra. Planera för en dejt minst två gånger i månaden. Att tillbringa lite kvalitetstid tillsammans kommer göra att ni hittar tillbaka till varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0