* R'licious tipsar igen!


Här är mina 5 tips för att snabbt fräscha upp sej själv, bli strålande snygg & se oförskämt fräsch ut!

1. Gå och solduscha!
Det finns inget som man känner sej fräschare utav än en säker, skonsam & snygg bränna.

2. Fixa till ögonbrynen
För tjocka är ej fint. Gränsen att ha för smala elr tjocka är hårfin. Om du känner att du skulle vilja fixa till dina ögonbryn gå till ett proffs & få dem noppade. Tänk dock på att verkligen förklara exakt hur du vill att dina ögonbryn ska se ut.
Om du har för smala ögonbryn färga dem istället hemma med Depend ögonbrynsfärg elr på salong, de kan färga ljusa hårstrån som man annars ej ser & vips, så har du fylligare ögonbryn! Passa på att färga ögonfransarna samtidigt.

3. Perfekta naglar!
Många har en viss bild av hur naglar som är gjorde med gele/akryl ska se ut. Ignorera den bilden.  Fräscha upp naglarna med att lägga förstärkning på dem, vilket betyder att man endast lägger gele/akryl på din egen nagel. Man får sin egen längd & nagel som växer ut behöver man ej oroa sig att den ska brytas. Ett tips är att be om färgad gele om du går till Skönhetsborgen, de har riktigt fina färger. Då kan du t ex alltid ha ljusljusrosa naglar.

Och så två barnförbjudna tips ! haha ;)

4. Sov ut
Ta en sömntablett & sov riktigt länge. Mörka ringar under ögonen kommer vara long gone och du kommer vara utvilad och fräsch när du vaknar. Finns inget som får ansiktet att stråla som mycket sömn. Jag sover aldrig mindre än 8 timmar per natt. (utom när det är skola)

5. Testa något nytt!
Våga testa något nytt. Har du länge suktat efter att förstora läpparna så varför nt. Det är inget permanent & det kan lyfta hela ditt utseende! Eller vfr ej testa en ny hårfärg, så länge det nt sliter för mycket på håret kan en liten skillnad med håret bli ett stort lyft!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0