* R'licious tipsen!



Är han intresserad på riktigt? Jättekär? Eller vill han bara ha dig i säng? Här får du lära dig att tyda fyra olika kramvarianter.

Bakifrån-kramen

Han kommer och smyger in bakifrån och håller om dig med armarna kring din bröstkorg

Även om han inte har sagt orden än så betyder detta att han är kär. Han lägger sin kropp som en skyddande filt över din. Det här handlar om äkta tvåsamhet.
- När han täcker din rygg visar han att han vill skydda dig och ta hand om dig samtidigt som han får visa sin manlighet genom styrka och dominans.

Smek-kramen

Han smeker din rygg försiktigt när han håller om dig

Den här gesten visar att han verkligen bryr sig om dig. 
- Ryggen är en väldigt känslig punkt på kroppen och eftersom du inte ser den kan det kännas extra mycket att bli smekt där.
När han smeker dig på en så utsatt punkt betyder det att han vill skydda dig. Det kan också betyda att han själv behöver tröst men inte vågar säga det. 

Klapp-kramen

Han klappar dig på övre delen av ryggen när han kramar dig

Okej, den här kramen är laddad. Det kan betyda att han inte är intresserad av dig alls. Det är ju ändå detta sätt som män kramar varandra. Det är alltså inte alls särskilt romantiskt. Men om det bara händer någon gång ibland, och inte frekvent, så kan det bero på andra saker. 

1.
Om han gör det när du håller på att göra något läskigt, till exempel hålla ett tal, så är det en uppmuntringsklapp. Ungefär som lagkamrater gör innan en match.
2. Om ni är ute bland folk och han ger dig en klapp-kram kan det betyda att han inte vill visa var ni står för allmänheten - än.
3. Om han är upptagen, till exempel tittar på tv eller pillar med sin telefon, då ska du inte ta det personligt. Han har bara tankarna någon annanstans.

Midje-kramen

Han lägger händerna kring den lägre delen av din rygg och drar dig mot honom.

Oj oj oj! Den här killen vill ha dig! Han drar i princip dina nedre delar mot sig och det betyder helt enkelt att han vill ligga med dig.
- Ju längre ner hans händer går, desto mer tänd är han.

En annan viktig del att tyda i denna kram är om hans huvud rör vid ditt. I så fall vill han ta del avdina tankar också, och inte bara ditt könsorgan. Om det är ett nytt förhållande betyder detta att du är mer än en flirt för honom. Om ni har varit ihop ett tag betyder det att han är redo att involvera sig mer mentalt. Efter att ni har legat med varandra det vill säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0