* R'licious tipsen!



Genom att observera vilken roll dessa personlighetsdrag spelar för dig i ditt vardagsliv, kan du upptäcka hur du an utnyttja dem för att förbättra sexlivet.

Det finns många olika sexuella personligheter, några av de vanligaste är intensitet, uthållighet, känslighet och följsamhet. Låt oss ta en titt på dessa personlighetsdrag och hur du kan använda dem till din fördel i sängkammaren.

Intensitet.
Alla barn gråter, men brukade du skrika och slå? Går du under smeknamnet drama-queen bland dina vänner eller blir du jämförd med en försvarsadvokat? Om fallet är så är det höst sannolikt att du hamnar högt upp på intensitetsskalan. Det innebär att du upplever större och starkare känslor än andra människor. Sexuellt sett verkar det rimligt att du reagerar starkare på sexuell upphetsning, vilket oftast innebär större och starkare orgasmer. Lycko dig!

Uthållighet.
Är du superfokuserad på vad du än gör? Behöver du avsluta ett projekt innan du påbörjar ett nytt? Känner du dig tvingad att läsa en hel bok eller se en hel film trots att du inte tycker den är bra? Det gör livet lite tuffare i en värld som kräver att man ska vara en fena på multitasking men å andra sidan kan det vara en stor fördel i sexlivet, framförallt för kvinnor. Uthålligheten gör att kvinnan kan låsa sig vid sin sexuella upphetsning och inte låta sig störas av stress, oljud eller annat som distraherar.

Känslighet.
Kan du känna odörer som inte andra kan? Får reklamfilmer om svältande barn och utsatta djur dig att gråta? Är en resa i New York tunnelbana känslomässigt svår för dig? Då är du en känslig person. Och det kan löna sig när det gäller sex. Du kommer inte bara att kunna känna in din partners upphetsning bättre, men dina förhöjda sinnen kommer göra att du upplever varenda glödande blick, lätta smekning och sexiga dofter så mycket bättre än andra.

Följsamhet.
Ser du på varje förändring som en ny, spännande möjlighet? Om du är följsam generellt är du även följsam under sexakten. Medan vissa personer har svårt att vänja sig vid en ny sexpartner, nya ställningar och nya typer av stimulering, tar du sådana förändringar med lätthet. Det här är ett extra plus för kvinnor som generellt sätt behöver mer tid på sig att vänja sig vid nya situationer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0