* R'licious tipsen!



I filmerna lever de alltid lyckliga i alla sina dagar, men hur ser verkligheten ut? Nu finns det forskning som visar vad som krävs för att två turturduvor ska hålla ihop.

 Tänk på hur det var när du först träffade din partner, ni kunde sitta uppe hela natten och prata och allt kändes spännande och nytt. Hemligheten bakom en lycklig relation är att hålla kvar vid de känslorna.

För de flesta försvinner det där pirret i magen när den första förälskelsen lagt sig men genom att ständigt hitta på nya saker tillsammans, utmana varandra och vidga era vyer kan man hålla gnistan vid liv.

Här är fyra tips för att få en bättre och mer hållbar relation.


 Dejta.
Fredagsmys i all ära, men istället för att hamna i soffpotatisträsket, hitta på något tillsammans. Anmäl er till en kurs i salsa, spela klädpoker, bowla eller ta in på hotell.

 Interna skämt.
Skratta åt knasiga saker som ni upplevt tillsammans och saker som ingen utomstående förstår. Inbördes skämt stärker er relation.

 Hångla.
Visa vad ni känner för varandra offentligt. Relationen stärks när ni visar varandra och andra att ni hör ihop och inte bryr er om vad andra tycker.

 Älska passionerat.
Att sex är en viktig ingrediens i förhållanden vet de flesta, men du kan ge passionen en extra skjuts genom att visa din uppskattning. Krydda sexet med lite extra ooohhh och aaahhh, kommer garanterat höja temperaturen några snäpp. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0