* Killarnas hemligheter

 Vi onanerar - mycket
Ja, killar tänker på sex. Konstant. Och det skulle förvåna dig om du visste hur långt vi kan gå. Vi kanske onanerar på morgonen när du står i duschen, eller innan du kommer hem från jobbet. Kanske till och med när du ligger och sover och vi inte har gått och lagt oss än. Detta handlar inte om att det saknas något i sexlivet. Det är en del av vår rutin.

 Vi gillar tjejfilmer

Du kommer aldrig hitta en överdrivet tjejig film i vår samling, men det är många killar som knappt skäms för att gilla tjejiga dramakomedier. Många killfilmer, som till exempel "Wedding Crashes" har dessutom också ganska höga poäng på romantikskalan. Låt oss bara bli ursäktade efteråt så vi kan dricka en whisky och återställa manligheten.

 Vi googlar dig

Japp, vi googlar dig. Vi twittrar dig och facebookar dig också. Och om vi hade haft en kompis som jobbade för FBI skulle vi FBI:a dig också! Vi hoppas på att hitta något du gillar eller inte gillar så vi kan göra rätt på nästa dejt. Vi vet att det är osäkerheten som får oss till detta, men ibland lönar det sig att snoka. 

 Vi har ful-dagar

Du kanske tror att vi alltid är supernöjda med oss själva. Men vi har också dagar då vi känner oss fula eller tjocka. Kanske är det en ölmage som börjar krypa fram under t-shirten, eller ett par gamla jeans som inte passar lika bra längre. Vi skulle aldrig erkänna detta. Det skulle vara alldeles för tjejigt. Men det är tillräckligt jobbigt för att få en kille att ge upp sin dagliga bacon-macka. Men bara nästan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0