* Omg.


Detta hände 2009 men värt att tas upp i bloggen! Snacka om att mannen var lycklig när han jobbade på förskola. && speciellt om han fick byta blöjor. Fyfan..Tänk er att vem som helst får jobb som lärare, barnskötare, läkare osv.. Vad vet vi egentligen om personerna? Nothing! Men vi får heller ej glömma att vi alla bara är människor. Självklart gör vi ett & annat fel.. Men det här känns väldigt.. overkligt.

Jag är pedofil, jag tycker om barn.
Jag vill att de ska tycka om mig.
Så skriver en man i sin blogg om livet som förskoleanställd. Mannen, som figurerar under pseudonym, har publicerat flera inlägg om barnporr och nu ska polisen granska bloggen i ett försök att urskilja om någonting i mannens texter är sant.

I bloggen skriver mannen att han varit "störtkär i en 2,5-åring" och han beskriver noggrant vardagliga händelser på förskolan. Polisanmälan gjordes av Utbildningsförvaltningen i Stockholm.

Utbildningsförvaltningens chef Thomas Persson gick ut med en varning till alla förskolor i Stockholm då det råder misstankar om att mannen kan ha tagit sig igenom de kontrollsystem som ska hindra pedofiler från att få arbeteskolor.

– Vi har riktlinjer för hur det ska gå till när vi gör anställningar. Vi sidan av att vi tar referenser så gör vi en särskild registerkontroll när det handlar om förskola, skola och barnomsorg, säger Lundberg.

Nu ska polisens utredare försöka skilja på sanning och lögn i bloggen, och tills dess hålls Stockholms dagis och förskolor i skräck.


Kommentarer
Postat av: Amanda

sinnessjukt!!!

2010-10-18 @ 20:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0