* R'licious tipsen!


Du har lagt ner massor av tid och energi för att få till ögonskuggan perfekt bara för att efter ett par timmar upptäcka att den försvunnit. Här är tipsen som gör att ögonskuggan sitter som berg.



 Börja med att applicera en primer. De finns i de flesta märken och appliceras innan ögonskuggan för att få den att fästa bättre. Har du ingen primer går det bra med foundation eller ögonkräm och puder.

 Ta i från tårna och snåla inte med ögonskuggan. Om du tycker att skuggan blir för mörk när du applicerar ett tjockare lager, använd en ljusare skugga som du kan använda mer av.

 Köp en ögonskugga av hög kvalité. Det innebär i det här fallet att den ska ha mycket pigment eftersom de är mest hållbara. Testa skuggan på handen, försvinner den när du smetar ut den med fingret så kommer den garanterat försvinna lika lätt på ögonlocket. Behåller skuggan däremot sin färg så är den en keeper.

 Applicera skuggan med hjälp av en tjock pensel som du ”trycker” dit färgen med. Applicera hellre skuggan i flera lager än att ta för mycket färg på penseln, då kan färgen rasa ner under ögonen och förstöra din övriga makeup.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0