* Visste du det om sex?

Här är 12 heta fakta du bör ha koll på.


 Han bryr sig inte om ifall du är rakad.

 Om sex är något du bara ägnar dig åt på högtidsdagar kan du testa att ha sex oftare. Ju oftare du har sex, desto mer sex vill du ha.

 Det är bredden och inte längden som räknas. Flera studier har dessutom visat att kvinnor bryr sig mer om hur penisen ser ut, än hur lång den är.

 Fantasi är fantastiskt. Om ditt sexliv är lite stelt, bjud in Johnny Depp och de 40 rövarna till sängkammaren. När du förlorar dig själv i en sexfantasi tillsätter du lite extra krydda till ditt sexliv och din sexlust. De vanligaste sexfantasierna är oväntat sex, trekanter och sex på jobbet.

 Alla kvinnor onanerar, eller i alla fall hälften. Enligt en studie från 2004 svarade hälften av de tillfrågade kvinnorna att de onanerat minst en gång det senaste halvåret.

 Om ditt sexliv inte är hett kan det bero på att du är kall, så behåll sockorna på. Studier har visat att par med kalla fötter endast fick orgasm i 50 procent av fallen. När samma par testade med sockorna på var det 80 procent som nådde klimax.

 Storleken har betydelse – för honom. En undersökning med 50 000 deltagare visade att majoriteten av kvinnorna, 85 procent, var nöjda med deras partners storlek, medan nästan hälften av männen var missnöjda. Låt honom få veta att han är allt du behöver.

 Han gillar också att gosa. Även män utsöndrar det så kallade gos-hormonet oxytocin som bland annat hjälper nyblivna mödrar att knyta an till sitt barn.

 Dina vänner ljuger när det kommer till hur stor, hur ofta och hur många gånger per natt.

 Storleken på en mans händer avslöjar storleken på hans penis. enligt en studie fanns det ett tydligt samband mellan längden på mannens ringfinger och storleken på penisen. (jag själv tror det stämmer för det mesta)Sambandet kan bero på att båda avgörs av mängden testosteron mannen fått under graviditeten.

 Att fejka orgasm är helt meningslöst, berätta istället hur du vill ha det.

 Ingen gör det bättre än du. Du kan ligga och vänta på att din partner fixar orgasmen åt dig eller du kan ta saken i egna händer. När kvinnor onanerar når de klimax inom fyra minuter, när de har sex med en partner tar det i snitt 20 minuter. Vill du komma rekordsnabbt ska du använda en vibrator.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0