* R'licious tipsar!

NÄTSHOPPINGGUIDE: smink &

skönhet

ACCESSORA.SE
Hoss Accessora hittar du allt från ögonskuggor och ansiktsmasker till härliga parfymer och sexleksaker. Har ett stort utbud med märken såsom Lee Stafford, Hollywood Fashion Tape och Agent Provocateur.

ASOS.COM
Asos skönhetsavdelning hittar du smink, skönhetsvård och hårprodukter i lyxiga förpackningar. Här hittar du märken som Elizabeth Arden, Korres och Too Faced Cosmetics.

BEAUTYSTORE.SE
Skönhetsshop som mest inriktar sig på parfymer, till exempel Paris Hilton, Escada och Gucci. Har även smink från märken som DuWop, Dessert Beauty och Lancome.

BJUTI.SE

Säljer smink, hudvård och parfym med filosofin att ingenting ska vara djurtestat. Många av produkterna innehåller dessutom naturliga ingredienser istället för parabener och mineraloljor.

BLUSH.SE
Riktigt bra skönhetsshop med ett grymt utbud! Märken som Essie, Sampar och Eyeko. Dessutom kan du skriva din egen recension av produkter, som andra kan se.

BROWNSFASHION.COM
Brittiska lyxbutiken Browns Fashion har ett mixat utbud av skor, kläder, accessoarer och skönhet. Några av märkena är YSL, Missoni och Alice Ritter. Fint, men dyyyrt …

ELEVEN.SE
Eleven är den härliga beutyshopen som har det mesta. Allt för hår/hårborttagning och smink från till exempel Smashbox och Joey New York. Det finns även en boutique med blandade saker, som kosttillskott, värmemattor och väskor.

HALENS.SE
En något rörig sida som rymmer mycket. Här hittar du inte bara smink, parfymer och hudvård - utan även verktyg som plattänger, hårfönar och epliatorer.

HQHAIR.COM

Engelsk välsorterad shop som har det mesta inom skönhet, hår, smink, parfym och hudvård. 

MRSH.SE

Den lilla, exklusiva butiken har även en skönhetsflik i nätshopen. Här hittar du sminkmärken som Model Co., DuWop och andra lyxiga märken som kräver en välbärgad plånbok. Leverans cirka 2-5 dagar. PS. Missa inte deras fina blogg!

NAILSBODYBEAUTY.SE
NailsBodyBeauty, har precis som namnet, skönhet, nagel- och kroppsvård. Du hittar märken som OPI, MOR Cosmetics och Sans Soucis. Plus för att frakten är gratis, och den tar 1-3 arbetsdagar.

PASHIONCOSMETICS.JETSHOP.SE

Liparazzi, Wet n Wild och Jelly Pong Pong är bara några av alla coola sminkmärken du kan hitta här. Leveranstiden är normalt 2-5 dagar.

SMINK.NU

Smink.nu finns ett stort utbud av budgetsmink. Här kan du fynda puder, krämer och till och med väskor för trevliga summor.

SHOPPING4NET.SE
Stor skönhetsshop med 4000 produkter att välja på. Här hittar bl.a. schampoo, smink och parfym från märken som Schwartzkopf, Biotherm och Chanel. Plus för snabb leverans!

STRAWBERRYNET.COM
strawberrrynet kan du hitta det mesta inom smink och skönhet. Smashbox, Bobbi Browm och Dermalogica är bara några av alla sminkmärken som finns.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0