* R'licious tipsen!



Knepen som gör dig sexig

Känner du att gnistan är borta? Blir du inte tillräckligt sedd? Här är knepen som underlättar dig flörtande och stärker självförtroendet.

Det är lättare än du tror att få tillbaka gnistan, eller kanske upptäcka den för första gången. Nu har ett flertal studier gjorts världen över som tagit fram knepen som gör att vi blir attraherade.

 Klä dig i rött. Kvinnor som klär sig i just rött anses vara sexigare för män än i färgerna vit, grön, grå eller blå enligt studier. Det visar sig att en kvinna i rött har upp till 56 procent större chans.

 Ögonkontakt. En snabb blick kommunicerar ett intresse hos en person, men en mer intensiv ögonkontakt tar automatiskt steget längre. Enligt en professor inom psykologi på Californias Universitet bör vi våga stanna längre vid första ögonkontakten. Det väcker direkt ett intresse.

 Vid en fest eller annan tillställning ska du inte vara rädd för att stå upp och göra dig synlig. Vi alla uppmärksammar någon som är högre än oss själva. Detta ger dig en lätt maktposition som andra finner sexig. Något värt att tänka på medan du står upp är vart du riktar dina tår. Enligt undersökningar riktar vi våra tår mot den person vi är intresserade av undermedvetet. Testa dig fram, och håll ögonen öppna.

 Uttryck dig starkare. Vi blev som mest attraherade av människor som utrycker sig med hjälp av ansikte, röst och kropp. Våga använda dig mer av din kropp. Till en början kan du enkelt betona det med händerna. Tillslut kommer du föra dig som ett proffs.

 Visa rätt kroppsdel. Många lägger fokus på en urringning för att känna sig sexiga. Det inte många vet, är att handleder är något vi undermedvetet finner attraktiva. Handlederna har körtlar som ger ifrån sig feronomer som i sin tur gör oss upphetsade på ett omedvetet plan.

(Text: © improvme.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0