* Svenskarna vi vill ha.



Sveriges mest eftertraktade kändisar

E-kontakt.se har tagit reda på vilka vi helst dejtar. Här ser vi några överraskningar. Här har ni listan.

Här berättar dejtingsajten om hur det svenska folket helst dejtar våra kändisar:

"Undersökningen visar att Agneta Sjödin är kändisen flest manliga singlar skulle vilja gå på dejt med, hon fick hela 52 % av rösterna. Kvinnorna är överens om att Mikael Persbrandt är den mest eftertraktade manliga kändisen, han tog hem första platsen med 31 % av rösterna.

Det skiljer dock en del i val av drömdejt beroende på ålder. I ålderskategorin 18-29 hamnar Gry Forssell högst med 24 % av rösterna medan Agneta Sjödin hamnar på en 6:e plats med endast 4 %. För kvinnor i ålderskategorin 50-69 knep Ernst Kirchsteiger första platsen med 16 % mot Persbrandts 12 %.

- Med tanke på alla skandaler runt Persbrandt är det lite överraskande att han fortsätter vara så oerhört populär bland kvinnorna. Jag antar att klyschan stämmer. Kvinnor gillar ”farliga” män” säger E-kontakts kärlekscoach Karin Boo.

Att Agneta Sjödin hamnar i topp hos männen förvånar dock inte.

-Jag är inte ett dugg förvånad över att Agneta är en favorit bland de manliga singlarna, säger Karin. Agneta är en klassisk skönhet som har varit aktuell i TV-rutan i flera år, vad jag har förstått är hon dessutom singel. Hon är hemskt välkommen att hitta den rätte hos oss på E-kontakt."



Källa; © improvme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0