* R'licious tipsen!




Så partysäkrar du huden

Du har läckra klänningar, skyhöga klackar, glittrande accessoarer och säsongens trendiga makeup - men hur står det till med huden? Följ vår trestegsguide för en partysäker hud.

Skrubba
Det är lätt att glömma bort huden eftersom den inte syns under de tjocka vinterkläderna men förr eller senare är det dags att visa det som göms under tjocktröjorna. Gör det till en vana att skrubba kroppen mellan 1-2 gånger i veckan så får du bort torra, döda hudceller, samt sätter igång blodcirkulationen. Skrubba extra noga kring armbågar och knän.

Smörj
Torr och fjällig hud är knappast en snygg accessoar till partyklänningen. Smörj in dig minst en gång om dagen, gärna efter dusch eller bad när huden har torkat. Krämer som är fetare i konsistensen är att föredra nu under vinterhalvåret, men snart räcker det med en hudkräm med tunnare konsistens.

Fejkbränna
Bara för att det nyligen har blivit vår betyder det inte att huden måste vara blek och glåmig. Brun utan sol finns i en uppsjö varianter som kan användas året om. För en svag och diskret ton, använd brun utan sol för ansiktet på kroppen. Och för extra skimmer kan du pudra kroppen med lite highlighter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0