* R'licious tipsen!




Kändistränarens topptips för en vältränad kropp

Kändistränaren Joey Gonzalez på fitnesscentret Barry's Bootcamp har fått kändisar som Britney Spears, Kim Kardashian, Katie Holmes, Jessica Alba och Christina Applegate i toppform. Här avslöjar han 4 hemligheter för att fixa superformen.

1. Intervallträna
Bästa sättet att bränna fett är att träna i intervaller. Bättre än att cykla, promenera eller springa i samma tempo hela tiden är alltså att köra tvåminutersintervaller då du tar ut dig fullständigt. Vila sedan i 30 sekunder och kör en ny intervall.

2. Hitta en träningskompis, eller flera!
Att träna tillsammans med en vän är ett effektivt sätt att göra passen både roligare och svårare att hoppa över. Se till att välja en vän som är motiverad och på ungefär samma träningsnivå som du själv.

3. Styrketräna
Många tjejer undviker styrketräning för att de tror att det ska ge dem "biffiga" muskler. Så är inte fallet, styrketräning är istället ett utmärkt sätt att göra kroppen mer tonad, öka fettförbränningen, stärka skeletten och bli starkare.

4. Variera dig
Kör du samma övningar varje gång du tränar vänjer sig kroppen till sist och du upphör att se resultat. Satsa därför på att testa nya träningsformer hela tiden. Det gör också att du slipper bli uttråkad.

(Källa: improvm.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0