* Ge ansiktet nytt liv




Ge ansiktet nytt liv

Skulptera fram rätt proportioner med Juvéderm och Vistabel - Dr. Mauricio de Maio avslöjar hemligheten bakom en lyckad injektionsbehandling.

Nyligen besöktes Stockholm av en av världens mest kända ansiktsskulptörer, Dr. Mauricio de Maio från Brasilien. På plats utbildade han några av nordens bästa injicerare i det nya sättet att använda fillers och botox, och avslöjade samtidigt den stora hemligheten bakom en lyckad injektionsbehandling.

Hemligheten bakom det nya sättet att använda fillers och botox stavas proportioner. Det gäller att se till helheten och varje persons individuella förutsättningar.
– Tidigare såg vi en rynka och fyllde ut den med en filler, men det är ett stort misstag att bara fokusera på problemområdet. Det gäller istället att se till proportionerna, säger Dr. de Maio.

Mauricio de Maio jobbar själv mycket med Vistabel, mera känt som Botox, och Juvéderm. Han föredrar Juvéderm framför andra fillers på grund av konsistensen. Juvéderm är en slät gel som sitter ihop som en sammanhängande massa. Detta gör det möjligt att verkligen skulptera fram de ansiktsdrag man önskar. Den jämna konsistensen gör också att Juvéderm är väldigt rörlig, och resultatet blir därför mycket naturligt.
– Juvéderms fillers är så flexibla att de anpassar sig till ansiktsrörelserna och mimiken, menar Dr. de Maio.

De Maio berättar också om hur viktigt det är att behålla varje persons karaktäristiska drag. Poängen är inte att släta ut ansiktets alla linjer, utan istället att få patienten att se fräsch och utvilad ut.

Här är exempel på utvalda behandlare som kan ge dig en Juvédermbehandling enligt Mauricio de Maio-metodiken: Eleonore Dulén, Klinik Eleonore Rodrigo Cáceres, Dermakliniken Håkan Löfving, Löfvingkliniken Anne Wetter, Akademikliniken

(Källa: improvm.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0