* R'licious tipsen!




Så stylar du ditt fina hår

Tunna och fina strån kan vara svåra att styla snyggt. Det lägger sig gärna platt och stripigt och blir snabbt fett. Här är tipsen som hjälper dig göra det bästa av ditt hår.

Föna med rätt teknik
Blås håret torrt, men ta bort munstycket på hårtorken innan. Annars kan håret bli platt, då munstycket koncentrerar värmen, skriver Allure.com. Använd en borste för att lyfta rötterna medan du fönar det och avsluta med kall luft, som får håret att se fylligare ut.

Skapa volym
Det finns flera olika sätt att skapa volym i håret. Du kan till exempel använda dig att torrschampo som ger håret stadga och lyfter det. Du kan också använda an volumaster-plattång, som våfflar håret längst in vid rötterna. En annan metod är att använda en vanlig plattång. Du klämmer då tången om en hårslinga i taget, precis intill hårbotten. Vänd sedan tången uppnåt och håll i några sekunder innan du går vidare till nästa slinga.

Fixa vågor
Vågor eller lockar i håret skapar en illusion av ett tjockare hår. Rulla upp håret på värmespolar eller locka det med en locktång. Avsluta med spray, men se till att det är en lätt spray. Stylingprodukter som ger mycket stadga kan ofta tynga ner håret.

(Källa: improvm.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0