* R'licious tipsen!




Preppa håret kvällen innan

Ibland har man helt enkelt inte tid att lägga en massa tid på frisyren på morgonen. Men börjar man preppa kvällen innan kan det gå fort utan att man behöver slänga ihop håret i en knut. Här är tre enkla sätt.

1. För att få till en härligt beachig frisyr, applicera en stylingkräm i håret kvällen innan. Dela det sedan i en mittbena och fläta håret i två flätor. Fäst med en hår snodd längst ner och vik gärna in topparna genom snodden, så att håret bildar en ögla. På morgonen tar du ur flätorna, borstar igenom håret och sprayar lätt.

2. Tvätta håret kvällen
innan och kamma igenom det noga när det är handdukstorrt. Applicera en anti-frissprodukt och sov med håret utsläppt. Nästa morgon drar du snabbt en plattång genom håret och avslutar med en glansspray. På så sätt får du en silkig och rak frisyr.

3. Vill du gå hemifrån
med läckra vågor på morgonen, så applicera en stylingkräm från rötterna till topparna kvällen innan. Kamma igenom håret och fäst det i en stram knut i nacken. På morgonen släpper du helt enkelt ut håret och kammar igenom det med fingrarna för att separera vågorna.

(Källa: improv.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0