* R'licious tipsen!




Så råder du bot på skönhetsproblemen

Här är tipsen som löser alla dina skönhetsbekymmer.

Problem: Torra läppar
Lösning: Ett dundertips för torra och nariga läppar är att skrubba dem. Du blöter en liten bit av en handduk och gnuggar sedan dina läppar i några minuter. Det tar bort alla torra partier och för att bli riktigt len efteråt är houng ett jättebra (och enkelt) knrp att ta till. Dessutom smakar det fantastiskt gott. Se till att du har ett vårdande läppbalsam med dig vart du än går och se även till att de innehåller UV-skydd – precis som resten av din kropp behöver även dina läppar solskydd.

Problem 2: Otvättat hår

Lösning: Du vaknar (alldeles för sent, dessutom) och upptäcker att du verkligen inte har tid att tvätta håret inför det där viktiga eftermiddagsmötet du har idag. Vad gör du? Jo, du slänger upp håret i en klämma, tofs eller liknande eftersom fett och otvättat hår gör sig synligare då det är utsläppt. På lunchen springer du sedan och köper dig ett torrschampo. Varje fashiontistas bästa vän när det kommer till otvättat hår eller bara hår som behöver mer volym.

Det finns dessutom en rad olika varianter ute på marknaden så det är bara att välja och vraka. SashaJuan har ett bra som både absorberar fettet och dessutom ger en schysst volym. Likaså alla modebloggares bästa vän Osis "dust it" är att rekommendera.


Problem 3: Rodnande hud
Lösning:
Att huden rodnar kan bero på en rad olika saker. Kanske är det stressigt på jobbet? Eller så är temperaturskillnaderna från kall vinter till sol och värme. För att dämpa rodnaden kan du ta hjälp av dels en concealer (grön färg fungerar bäst på röda områden) eller en foundation att täcka med. Var noga med att ta en så nära din egen hudton som möjligt så att du inte får några skarvar.

(Källa: improv.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0