* Hon posera för playboy

Lindsay Lohan kastar kläderna för Playboy



Skandalomsusade Lindsay Lohan, 25, som just nu avtjänar en villkorlig dom och riskerar fängelse för att hon missat för många timmar på sin samhällstjänst, är nu i blåsvädret igen.

Stjärnan har sagt ja till att posera i tidningen Playboy, rapporterar TMZ. Och enligt sajten så har Lindsay redan förra helgen kastat kläderna och hunnit med första delen av poseringen.

2009 erbjöds Lindsay 1 miljon dollar, ca 6 562 000 svenska kronor för att posera naken, men då sa stjärnan nej till erbjudandet.

Det senaste avtalet har förhandlats fram under flera månader och den nya summan för bilderna var nu 750 000 dollar, 4 921 000 svenska kronor. Men Lindsay har tvekat och istället velat ha den ursprungliga, högre summan. Trots det har stjärnan nu sagt ja till att posera för en summa som är lägre än det hon bad om, men ändå nära det hon ville ha, en miljon dollar.

Stjärnans talesperson Steve Honig vill varken bekräfta eller avvisa ryktena om att bilderna på Lindsay kommer att vara med i nästa nummer av tidningen.

Skådespelerskan har den senaste tiden haft svårt att få filmroller och hon har dessutom dragit på sig stora advokatkostnader på grund av sina många timmar i rättssalen. Detta tros vara en av anledningarna till att hon nu valt att ställa upp i Playboy.

(Text: msn.se)

Kommentarer
Postat av: Trees

Så tråkigt att det ska gå sådär för henne :O hon som e så fin!

2011-10-29 @ 02:04:35
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0