* R'licious tipsen!




Ge ditt hår ett lyft

Har du ett hår som gärna lägger sig platt mot huvudet? Då gäller det att jobba lite extra för att få till ett lyft. Här är dina bästa vänner i jakten på volym.

 Volymprodukter
Idag finns ett stort utbud av volymgivande hårprodukter. Leta efter schampo med volymeffekt och se även till att införskaffa en "root lifter", en stylingprodukt som du arbetar in i hårbotten.

 Hårfön

Visserligen är det bättre för håret att låta det lufttorka, men vill du få till volym är det hårfönen som gäller. Luta huvudet framåt när du fönar, använd en rundborsta och föna håret i olika riktningar, och sätt gärna på en "diffuser" – en sorts tratt som hjälper dig att lyfta håret vid rötterna.

 Torrschampo

Ett torrschampo kan ge extra volym, struktur och stadga åt frisyren. Det gör också att "glashår" blir strävare och mer lätthanterligt. Spraya torrschampo i hårbottnen, borsta ut det med en hårborste och styla håret med fingrarna.

 Kam

Med hjälp av en kam kan du tupera håret lätt vid hårrötterna. Det lyfter stråna och ger dig extra volym.

 Värmespolar
Genom att vira upp halvtorrt hår på värmespolar och låta det torka så kan du få läckra vågor eller lockar i håret, som ger frisyren liv och volym.

(Text: © improveme.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0