* R'licious tipsen!
Här är de nya skönhetstrenderna

Trenderna skiftar och skönhetsidealen förändras. Med detta även de estetiska behandlingarna. Vilka skönhetstrender har Improveme sett under 2011 när vi summerar året?

1. Vi prioriterar bröstförstoringarna. Gärna med handgjorda implantat.
Bröstförstoringar har blivit alltmer populära. I takt med att implantat som Natrelle från läkemedelsbolaget Allergan lanserats ser fler kvinnor att de kan få kvalitativa, FDA-godkända implantat som håller hela livet, ger mindre rippling och ett naturligt resultat. Allergans bröstimplantat är dessutom gjorda för hand.

2. En slätare hud. 40 är det nya 25.
Ålder blir ett alltmer diffust begrepp. I alla fall till utseendet. 60-talisterna börjar få en slätare hy än 80-talisterna. Efterfrågan på behandlingar med laser, LPG, fillers och Botox har ökat markant och skönhetsindustrin svämmar över av nya behandlingsmetoder. En sak är säker. Hyn är i fokus.

3. Vi kräver seriösa behandlare
Den allmänna debatten om vem som får injicera och behandla med preparat för estetiskt bruk har uppmärksammats i media under året. Konsumenterna efterfrågar en sanering av marknaden och att oseriösa behandlare rensas bort. Etablerade kliniker med lång erfarenhet och legitimerad, utbildad sjukvårdspersonal blir alltmer populära.

4. Naturligt fylliga läppar
Stora plutmunnar börjar ersättas av naturlig fyllighet. Läpparna ska ha tydliga konturer, vara välbalanserade och proportionerliga. Kvinnor väljer gärna fillers som har ett högt koncentrat av hyaluronsyra såsom Juvéderm Ultra smile. Läppglanset har ersatts med naturligt bivax från exempelvis Burt’s Bee’s.

5. Softlifts till folket
Behandlingar med fillers och botolinum toxin (exempelvis Vistabel, Juvéderm Ultra/Hydrate/Ultra Smile) i kombination har ökat markant. Fler väljer bort plastikkirurgi för en injektionsbehandling under lunchrasten. Detta ger kortare återhämtningstid, omedelbart resultat och naturliga ingredienser. Diskussionen om farliga tillsatser har även nått softlifts-preparaten och vi väljer numera FDA-godkända preparat från välkända läkemedelsbolag.

(Text: © improveme.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0