* Hittade horoskop! :)

Oxen 21/4-21/5

En och annan konflikt stör, särskilt i inledningen av den här perioden. Du låter dock inte detta bromsa dig. Istället satsar du friskt på härlig sommarkärlek, helt utan förbehåll. Utomhus får känslorna extra stort utrymme, bara vädret är någotsånär behagligt. Gott om romantiska stunder.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är lite festsugen, men samtidigt lyckas du inte bli riktigt engagerad. Det finns en risk att många saker rinner ut i sanden. Satsa på nyttigt så får du mer energi, välj mat med omsorg och se till att sova tillräckligt. Det kan räcka för att lösa många problem och skänka ny lust.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

 

Kräftan 22/6-22/7

Två härliga veckor väntar med flirt, romantik, glitter, flärd och fina affärer. Sommaren visar sig från sin allra bästa sida och ditt enda bekymmer är att du kan bli ganska slutkörd efter ett tag. Inget att undra över egentligen med tanke på det uppskruvade tempot. Full fart hela tiden.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/kärlek 4

 

Lejonet 23/7-23/8

Du festar och har roligt första veckan. Sen sänker du tempot. Det beror inte på att du saknar ork och lust, utan det handlar om att du samlar dig inför en större satsning. Förmodligen rör det sig om något ganska stort, som en riktigt lång resa, nya steg i karriären eller nya kärlekslöften.


kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Jungfrun 24/8-23/9

Allting går som på räls, särskilt när augusti börjat. Det är nu pusselbitarna börjar falla på plats och allt går som du vill. Självförtroendet är på topp, charmen på max och turen på din sida. Dags för kärlek, nöjen, sport och affärer. Det finns egentligen inget som du inte kan lyckas med.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Vågen 24/9-23/10

Lite stadsliv, vimmel och puls mår du bra av. Särskilt i början av perioden. Sen drar du dig undan lite. Du har gott om energi, vilja och idéer, men det är inte riktigt dags att satsa hårt, först vill du samla dig lite och tänka ut några smarta strategier. Du har tålamod och inte bråttom.


kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

 

Skorpionen 24/10-22/11

Mest handlar det om romantik, men mot julis allra sista dagar är det också dags att festa lite. Du vill se dig omkring och kanske testa något nytt. Reser du så lockar främmande mål och nya aktiviteter. Men mest av allt vill du njuta av ett generöst kärleksliv och sköna sommarnätter.


kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Skytten 23/11-21/12

Vänner, nöjen och kanske en resa ger dig ett fint sommarminne eller två. I övrigt är det här två ganska trassliga veckor. Du vet precis vad du vill ha, men upplever inte att omgivningen begriper detta – eller tar hänsyn till det. Gott om gräl och gott om besvikelser. Sänk ribban lite.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

 

Stenbocken 22/12-20/1

Full fart med ett intensivt kärleksliv och många sommarnöjen. Fina veckor för resor, flirt, seriösa beslut och nya upptäckter. Visserligen känner du dig lite trött men du ångar på ändå, ofta med hjälp av inspirerande och påhittiga vänner. Två veckor som du kommer att komma ihåg.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

 

Vattumannen 21/1-18/2

Sport och motion kan visa sig oväntat givande. Inte bara för kroppen, det ger själen ro också. Dessutom kanske ödet utnyttjar chansen och låter dig möta någon som kommer att betyda mycket för dig. Just nu handlar det också mer om din framtid än om det som händer just nu.


kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Fiskarna 19/2-20/3

Kaos väntar. Dina uppgjorda planer kommer antagligen att kollapsa, men minst lika roliga saker dyker upp i deras ställe. Det är tur att du är flexibel och van att satsa på nya saker i farten, för nu blir det åka av och det kommer hela tiden att dyka upp helt oväntade möjligheter.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Väduren 21/3-20/4

Första veckan satsar du på rena sommarnöjen. Här passar det fint med en resa, en stor fest eller något annat som inte bara är ”det gamla vanliga”. Du shoppar en hel del också och letar gärna efter lite lyxigare prylar. Andra veckan handlar mer om att samla nya kunskaper och kontakter.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0