* R'licious tipsen!
Lägg en perfekt bas

En felfri grund är själva nyckeln till en snygg makeup som håller hela dagen – eller natten. Clarins nya Everlasting Foundation och Instant Light Brush-On Perfector fixar looken.

 När sommaren står för dörren är det viktigare än någonsin att grunda med ett solskydd. Clarins Everlasting Foundation innehåller solskyddsfaktor 15 och håller i 15 timmar, för en perfekt makeuplook dagen lång.

 Fomulan är speciellt
framtagen för att inte kladda eller se flottig ut, även om dagarna bjuder på höga temperaturer. Med ljusreflekterande partiklar ger den huden en slät look, samtidigt som ansiktet återfuktas.

 För ett optimalt underlag, använd den pennliknande concealern Clarins Instant Light Brush-On Perfector för att dölja röda partier, mörka ringar och ojämnheter i hudtonen Med hjälp av applikatorpenseln kan du enkelt täcka över där det behövs.

 Då även denna
produkt reflekterar ljus kan den användas som en highlighter för att ge huden extra lyster. Du borstar den då över samma områden av ansiktet där ljuset faller, det vill säga näsan, hakan, pannan och kindbenen.

Finns att på Kicks!


(Källa: imp.)

* Dagen's planer!


 Bada!
 Familia!
 Stoffe!
 Packa tills ikväll!
 Fixa till ödlan!


* New pic.!


* Hej alla!


Har man nästan precis kommit in från att sola lite, men blev typ
inget för det var lite för kallt! ;) haha, fick gåshud ;'o

Idag har man bara varit i skolan. Inget speciellt eller roligt.

Senare idag kommer Stoffe hit! Upp till Familia & lite sånt. Sedan
hänger jag nog med han hem, eftersom jag knappt har några
lektioner imorgon. Annars vet jag ej vad som händer idag.

PUSS
R
'licious.


* 2 year !

Grattis till min underbart söta lillasyster på sin 2 års dag ♥
Bättre syster finns inte!


* Dagen's hiss!


Kortfattat så var det så att vi jobbade med ett litet arbete i skolan. Alla killar i vår klass utom 1 hade sjukänmält från skolan idag för att dra upp till Ullared. Några andra tjejer i klassen var besvikna för att de ej fick följa med, utan det skulle bara vara killarna. Men what ever, till saken nu så var det så att vi snacka om JUST Ullared & då berätta vår yngsta lärare om något ställe i Höganäs som precis hade öppnat & dem hade mer än halva priset på märkeskläder & även vanliga kläder för jätte bra priser! Han kunde såklart hemsidan i huvudet med, så då kolla ju dom flesta på det! Några stack dit redan idag & arbetsron försvann direkt hos alla :) haha! Lite kul var det faktist. En liten sak kan bli stor.


* (y)
* F A I L !

Föhållande kommer & går men vänner består!

Hur falskt är nu inte denna skiten? Men har haft många vänner som försvunnit från ens liv. En del för bra anledningar och andra för en massa patetiska anledningar! Kan hålla med om att förhållanden kommer och går. Men det gör fan & mej vänner med! (Alla) idag är falska! De ända som består är familjen och INGEN ANNAN! Så trött på att man har så många falska vänner och folk som rent ut sagt beter sej som omogna fittor!!! Hur kan man bli så misslyckad? tänk alla idioter där ute som alltid skall gå runt & störa sej på andra, väääääx upp! .. äckliga & patetiska är vad ni är bara! Ni kommer ej komma långt i era misslyckade liv i alla fall. :)


* Sömnmyterna!
Trötta lögner om sömn

Orsaken till att du inte kan somna är ofta enkel. Du har blivit itutad en massa saker som inte stämmer kring sömn. Gör upp med de gamla myterna en gång för alla.

Att vakna mitt i natten gör dig trött hela dagen
Det är naturligt att slumra till, vakna upp och sedan törna in igen. Förmodligen sov våra förfäder just så, de var vakna periodvis under natten för att prata, ha sex eller vakta elden. Oroa dig inte om du inte får all din sömn i ett svep.

Du behöver åtta timmars sömn

Det är inget magiskt med siffran åtta. Alla har olika sömnbehov. Du vet att du har fått sussa tillräckligt när du håller dig pigg hela dagen och inte får grus i ögonen under ett tråkigt eftermiddagsmöte.

Ju mer sömn desto bättre

Studier har visat att människor som sover mer än åtta timmar dör yngre än människor som sover mellan sex och åtta timmar. För lite sömn är inte att rekommendera men för mycket sömn är alltså inte heller bra. Forskarna vet dock inte ännu om sjusovare får dålig hälsa eftersom de slumrar för länge eller om de sover så mycket eftersom de har någon sjukdom i botten. Det är med andra ord ännu oklart om det är mycket sömn i sig som orsakar en för tidig död, eller om ett stort sömnbehov bara är ett symptom på ett underliggande medicinskt bekymmer som orsakar den för tidiga döden.

Du ska alltid ta sömntabletter om du har sömnsvårigheter

Tunga mediciner på recept ska undvikas. Och du ska absolut inte äta dem varje dag. Sömntabletter är till för kortvariga sömnsvårigheter, till exempel kan du äta dem under en period som är extra stressig eller bara för en natt som du måste tillbringa på ett flyg eller tåg. Men har du svårt att sova varje dag bör du i stället se över dina rutiner vid läggdags, undvika koffein och skaffa regelbundna sömntider. Du kan också få hjälp av kognitiv beteendeterapi.

Du kan gottgöra för förlorad sömn på helgen

Har du inte sovit ordentligt under veckan kan du inte ta igen det genom att kvarta hela lördagen. Sådan så kallad sömnbulimi förstör din dygnsrytm. Försök lägga dig och stiga upp vid ungefär samma tid varje dag.

Vissa behöver bara fyra timmars sömn
Bill Clinton, Madonna och Margaret Thatcher är kända för att sova lite. Och klara av att utföra stordåd ändå. Men i slutändan kan deras bristfälliga sovvanor ta kål på dem. För lite sömn ökar risken för övervikt och hjärtsjukdomar och gör dig ineffektiv och okoncentrerad. För lite sömn ökar också risken för att dö i förtid precis som för mycket sömn också gör. Dessutom är det lika farligt att köra bil om man inte sovit ordentligt, som att sätta sig bakom ratten efter ett par glas vin.

(Källa: imp.)

* R'licious tipsen!Så kommer du ur svackan

Knepen för dig hur du hittar lyckan inom dig.

 Sluta jämföra dig med andra. Det kommer alltid att finnas människor som är snyggare, bättre och mer intelligenta är du. Hitta dina egna positiva egenskaper och lär dig älska dig själv precis som du är.

 Gamla och nya problem
blir inte lättare för att du ältar dem. Lägg dem bakom dig och se framåt. Allting löser sig till slut.

 Njut av livets goda ögonblick. Ta vara på dina bästa minnen, skriv ner dem och upplev dem igen i ditt sinne när livet känns tungt.

 Med tid och ansträngning är inget omöjligt.
Skriv ner dina tre största mål i livet och skriv även ner förslag på hur du ska nå dit.

 Ta hand om dig. Ägna ledig tid åt avslappnande aktiviteter, socialisera med vänner och familj, leenden och skratt.

 Skaffa dig en anteckningsbok där du skriver ned din tacksamhet till folk i din omgivning, skriv ner komplimanger du fått, samt dagens goda gärningar.

 Att göra gott för andra värmer i hjärtat. Gör en, eller flera, goda gärningar om dagen för vänner eller främlingar.

 Investera tid och energi för dina vänner. Partners kommer och går men goda vänner består. Det bör alla lägga på minnet och tänka på en extra gång.

(Källa: imp.)

* Familia med mamma & mormor!

Nu blir det blir det upp till Familia med mamma & mormor :) !
Bloggar mer senare! (y)


* Hej alla. :)


Har man precis käkad god middag eftersom Sofia blir 2 år idag! :)

Idag har man bara varit i skolan & sedan spelat lite zoo.

Senare idag skall vi fira Sofia & lite sånt. Annars så händer det
inte så mycket mer idag, vad jag vet.

PUSS
R
'licious.


* Fucked up!

Är så j*vla trött på ALLA idioter som det finns ;o !

* Söka jobb..

inte direkt roligt att klicka igenom över 200sidor!
Men det får man tåla om man vill ha jobb! :)


* Nemi nemi nemi nemi! (y)
* R'licious hissar!


 Solen/vädert!
 Brunt!
 Stämningen i skolan!
 Shopping!
 Sola & ingen fake bränna!
 Komvux olika utbildningar!
 Min familj!
 Valborg, på Lördag! (y)
 5 veckor kvar i skolan!


* Ingrepp efter uppbrott
Nydumpade plastikopererar sig för att hämnas

Det talas just nu om en ny plastiktrend: kvinnor som blivit lämnade "hämndopererar sig" för att bli snyggare.

Efter att man blivit lämnad kan självkänslan få sig en törn. Man kanske dessutom oroar sig över sin attraktionskraft när man plötsligt befinner sig på marknaden igen.

Detta får allt fler kvinnor att lägga sig under kniven för att föryngra och förbättra sitt utseende, skriver New York Post, ett fenomen som fått smeknamnet "hämndoperationer". Det handlar alltså om att man ska visa sig själv och omvärlden, onte minst sitt ex, att man fortfarande är åtråvärd.

Plastikkirurgen Elie Levine, verksam i New York, varnar dock för att göra estetiska ingrepp av fel anledningar. Efter ett uppslitande uppbrott kanske man inte känner sig riktigt som "sig själv" och bör inte fatta stora beslut.
– Någon som går igenom en skilsmässa kanske inte är känslomässigt redo att plastikoperera sig, säger Elie till Allure.

(Källa: imp.)

* R'licious tipsen!
Så stylar du snygga beachvågor

En av de mest eftertraktade sommarfrisyrerna är de slappa beachvågorna som ger en känsla av att du kommit direkt från en skön dag på stranden. Den klassiska looken syns ofta på catwalken, men är enkel att fixa själv hemma. Så här gör du.

1. Börja med att tvätta och handdukstorka håret. Krama sedan i en värmeskyddande produkt och lite hårmousse för extra stadga.

2. Använd en mellanstor locktång för att locka håret. Locka igenom håret och välj gärna olika stora slingor för att skapa en mer naturlig look. Låt lockarna svalna och dra försiktigt igenom dem med fingrarna.

3. Avsluta med att spreja hela håret med en saltvattenspray. För extra volym kan du ta lite stylingpuder i hårbotten.

(Källa: imp.)

* Ute & fotograferat!
* Hej alla! ;)


har man precis kommit från skolan & käkat lite!

Idag har man bara varit i skolan & pluggat en massa.

Senare idag händer ej så mycket mer än typ duscha, ut & fota lite
och spela lite zoo (a). Ska nog börja på en ny header med!

PUSS
R
'licious.


* Fixade snabbt!

Satt & fixa en ny header lite snabbt! Blev lite nöjd, men ej helt! Men skall ej ha den !

Just nu har jag ej tid med att blogga mer. Känns som tiden bara försvinner! Klockan är redan 10 & jag har ej hunnit göra något som jag skullat göra idag :( Så måste väl ta tag i det nu innan det blir för sent! men jag bloggar som vanligt imorgon med.

PUSS
R
'licious.


* L I K E I T'


* Löshår säljes!


* N E M I (y)* Borde fixa en ny header!

..eller vad säger ni alla?
själv tycker jag att den är sjukt tråkig & inget speciellt med den! + att dem bilderna är 1år gammal nu.. blä! Får väl sätta mej nu någon dag i veckan & försöka fixa på en ny (y). Är verkligen på tiden nu.


* D U K T I G (?)

känns som det blev ett hyfsat bra påsklov ändå. Har varit hos Stoffe hela lovet. Var sjukt seg & tråkigt att bara sitta hemma i hans lägenhet när han jobba. & ingen kunde hitta på något iheller, så det var ej så roligt. Men sen när han fick ledigt från jobb så börja vi hitta på en massa. Vi har jobbat hos han försäldrar 2 dagar, grillat där & massa annat. Fixat middag till min familj, som vi bjöd på hemma hos Stoffe & en massa annat! :) Känns som det blev bra trotts dem tråkigaste dagarna någonsin, som det kändes; de första dagarna! ;)


* R'licious tipsen!

Bli snygg snabbare på morgonen

Ibland vill man att det ska gå snabbt. Att stå i evigheter och fixa sig inför dagen är inget för morgontrötta. Här är snyggmetoderna som gör att du minimerar tiden i badrummet.

 Färga bryn och fransar
Satsar du på regelbunden färgning av ögonbrynen och ögonfransarna – antingen med hemmakit eller på salong – sparar du dyrbara minuter framför spegel med mascara och brynpenna. Dessutom slipper du sminka av dig på kvällarna!

 Satsa på fransextensions
Tycker du att färgade fransar inte ger tillräcklig volym kan du istället lyxa till det med lösa fransar som fästs en och en. Resultatet blir en lösfranseffekt du inte behöver limma fast och dra loss. Resultatet håller i ett par veckor.

 Testa nagelförlängning
Trött på nagellack som flagnar efter några dagar? Unna dig en förlängning på salong med antingen akryl- eller gelénaglar. Du kan själv välja om du vill köra på en naturell look, fransk manikyr eller någon läcker färg.

 Vaxa eller epilera benen

Till skillnad från vid rakning, som behöver göras om flera gånger i veckan, rycker vaxning och epilering upp stråna med rötterna vilket gör att du är silkeslen betydligt längre. Har du inte tid eller råd att gå på salong för att vaxa dig kan du antingen testa hemmavaxning eller investera i en epilator. Ett dyrare, men mer långsiktigt, alterntiv är att göra permanent hårborttagning med IPL eller laser.

 Fräscha upp huden

Har du inte hunnit få sommarbrännan ännu? Satsa på att regelbundet smörja in dig med brun-utan-sol hemma eller kör en soldusch, så får du en solkysst look utan att behöva stå framför spegeln med bronzingpudret.

(Källa: imp.)

* R'licious dissar!Fake bränna !
Converse !
Puder/fundation/brunkräm på sommaren & våren !
Studentklänningarna i år !
Inlämningar i skolan !
Idioter som aldrig växer upp när dem borde det !


* R'licious tipsen!
Träning under jobbdagen ger positiva effekter

Du blir piggare, gladare och mer effektiv om du tränar innan jobbet eller på lunchen.

Att träna på jobb- eller skoldagar gör att man blir piggare, mer stresstålig och får mer gjort än dagar då man inte tränar.

Lyckas man hinna
med ett workoutpass på morgonen eller under lunchrasten är man alltså bättre rustad för dagens utmaningar, enligt forskare vid University of Bristol. Dessutom höjs humöret och man blir lugnare än om man inte hade tränat.

Resultatet av att
röra på kroppen under arbetsdagen gör också att man under resten av dagen planerar sin tid bättre och höjer sin sociala och mentala förmåga. Något att tänka på när du hellre vill snooza ett par gånger extra på morgonen.

* Hej alla! :)


Har man kommit hem från stallet med älskling. & nu är jag även
hemma igen! :) Dom små & de andra har ju saknat mej, & tycker
att jag aldrig kommer hem, så dem blir nog glada när dem ser mej
imorgon bitti :p hihi!

Idag har jag & Stoffe fortsatt att jobba hemma hos hans föräldrar.
Efter det så drog vi till väla & käka. När vi var färdiga där blev det
till stallet.

Senare idag skall jag ej gör mycket mer än att packa upp, städa
undan lite på rummet & spela lite zoo. Sedan blir det väl sova (y).

PUSS
R
'licious.


* A perfect day!

Dagen började med att min familj kom hit (till lägenheten) & käkade middag & min & Stoffe's egna hemmagjorda kladdkaka :D Efter dem varit här & lekt och allt som vi nu hittade på, så drog jag och älskling ner till stranden i Vejbystrand, & gick en runda. Väldigt mysigt (y). Nu är man hemma igen & skall kolla lite Andra avenyn. Senare in i duschen & göra v sej så man kan lägga sej för att kolla på en skräckfilm och mysa.

Denna dagen har varit PERFEKT! ♥


* Hinner ej blogga ..

Hinner ej blogga idag för har mycket att stå i. Men bloggar så fort jag kan igen! :)

puss på er!


* Hej alla.


Sitter man hos Stoffe & skall snart börja städa & göra mat, eftersom
mina föräldrar kommer hit idag! :)

idag så är det nog bara det som händer. Det som är planerat
för idag i alla fall.

PUSS
R
'licious.


* Just nu.


me utan löshår då!

* byebye.

Nu blir det käka frukost & sedan göra v sej så att man är beredd på att dra in till ä-hom! :) Hörs senare kanske.

PUSS
R
'licious.


* Kvinnor är nyttigare..
Kvinnor är noggrannare med livsmedel

En ny undersökning som YouGov har tagit fram visar att 54 procent av svenska kvinnor och 44 procent av männen oroar sig över livsmedelsinnehållet. Kvinnor är också mer försiktiga än män med att inte äta något vars bäst-före-datum har passerat.

Hälften av alla kvinnor säger att de endast, eller för det mesta, äter och dricker sådant som är nyttigt mot endast 3 av 10 av männen.
– Att fler kvinnor oroar sig ligger helt i linje med att fler kvinnor också bryr sig om vad de sätter i sig i förhållande till män, säger Johan Rosenqvist, research team manager vid YouGov.

Andra skillnader mellan män och kvinnor är att kvinnor i högre grad:
• håller med om att deras val av livsmedel påverkar miljön (62 % jämfört med 46 %)

Undersökningen visar även att bland svenska konsumenter
• Oroas flest över tillsatser, även om undersökningen visar att det finns en ökande acceptans för dessa.

• Undviker konsumenterna oftast sötningsmedel och transfetter.

• Anser flest att det är mest effektivt att dra ned på socker för att gå ner i vikt, följt av kalorier, kolhydrater och fett.

• Har var tredje ofta svårt att förstå vad produkten innehåller.

• Tänker bara var femte dra ned på sin köttkonsumtion för miljöns skull

• Äter två av tre mat som har passerat bäst-före-datum om den smakar/luktar bra

Nordiska jämförelser
• Danskarna oroar sig mest över livsmedelsinnehållet, och norrmännen minst (54 respektive 46 procent)
• Svenskarna är de som är mest oroliga för gifter i maten, danskarna salmonella, norrmännen socker, och finländarna aspartam.
• Flest finländare äter mat som har passerat bäst-före-datum om den smakar/luktar bra, medan danskarna gör det i minst utsträckning (78 respektive 37 procent)

Information om undersökningen
Sedan 2006 följer YouGov konsumenters uppfattning om hälsa och livsmedelsinnehåll i Sverige, och sedan 2007 även i Danmark, Norge och Finland. I den nordiska delen har 2031 personer deltagit i undersökningen.

(Källa: imp.)

* R'licious tipsen!
Gör fötterna redo för våren

I många, långa månader har fötterna varit gömda i tjocka sockor och grova skor. Men nu närmar sig sandalsäsongen med stormsteg och fötterna kan behöva en rejäl uppfräschning. Knepen som ger dig vårfräscha fossingar.

Har du inte tid eller råd med ett besök på nagelsalongen går det precis lika bra att fixa en hemmapedikyr.

Börja i duschen med att fila fötterna med en fotfil eller fotsten. Fila lite extra vid torra, spruckna hälar och andra förhårdnader. Smörj sedan in fötterna med en vårdande fotkräm så fort du kommer ur duschen.

Klipp tånaglarna och fila till formen om det behövs. Se också till att pilla ut eventuell smuts under naglarna.

Har du gammalt lack på tånaglarna, så börja med att ta bort det med nagellackborttagningsmedel på en bomullstuss. Lacka sedan tånaglarna i en snygg färg och avsluta med ett överlack.

Låt sedan lacket torka ordentligt innan du försöker ta på dig skor eller strumpor.

Tips!
Vill du få extra mjuka fötter, så smörj in dem med en djupvårdande fotkräm precis innan du går och lägger dig. Dra på ett par strumpor över och låt dem sitta på under natten. Nästa morgon är fotsulorna babylena.

(Källa: imp.)

* R'licious hissar!


Igår funka min statestik/besök-räknare på bloggen! Blev helt förvånad att den gjorde det, eftersom den aldrig har gjort det innan! :s Då trodde jag såklart att den var fixad.. men tro ni att den räknar rätt idag? NEJ!! så j*vla trött på den. Egentligen fattar jag ej varför jag har kvar den när den ändå räknar för lite. Men vill ändå inte ta bort den, känns lixom tomt utan den :o + att det är fett jobbigt att få dit den igen ifall jag väljer att ta bort den & ångrar mej.


bildbrist (är hos Stoffe.)

* Tja bitches ;)


Har man konstigt nog precis vaknat av sej själv :o Har nog drömt
en massa konstiga drömmar, kändes helt konstigt att vakna. Kändes
som jag ens inte visste vem jag själv var :s haha! men men.

Idag blir det in till Ä-holm en runda med familjen. Efter jag varit där
med dem så blir det hem till Stoffe igen. & får hoppas på att han har
slutat tills jag kommer hem! :) Vad vi ska hitta på änu vet jag ej änu.
Men myskväll med god middagh blir det i alla fall ikväll :D

PUSS
R
'licious.


* Tråkigt tråkigt tråkigt!

.. tror jag dör, så tråkigt som jag har!

* Panik & ångest!

Ibland känns allt hopplöst. Ibland känns allt lätt & bra. Men jag har så himmla mycket tankar om vad som kommer att hända EFTER studenten. Vad kommer jag att göra? kommer jag att hitta jobb? hur skall jag få pengar själv osv osv osv! Känns som det finns tusen frågor & inga svar. Känns ibland som man kommer att bli deprimerad pga men ej vet vad som kommer att hända sen. Ibland vill jag bara gå i skolan tills jag dör, men ibland pallar man inte det iheller! Det ända som är problemet för mej egentligen är att jag vill ha pengar! pengar pengar pengar pengar pengar! Jag skiter nästan i vad jag gör, bara jag får pengar! Känns som det börjar att bli ett beroende för mej! För jag klarar mej inte utan pengar! Pinsamt nog.. men jag MÅSTE ha pengar, eller få det av någon. Annars mår jag ej bra :( För mej är pengar typ allt! Hur kan man vara så beroende av pengar? Det kvittar hur mycket jag har eller får så duger det inte.. jag vill bara ha mer & mer hela tiden! Det slutar aldrig, varför?. Är trött på mej själv, för att jag bara vill ha pengar hela tiden. Känns som hela mitt liv är perfekt när jag har pengar bara! ..

.. är detta ett problem? :s* R'licious tipsen!
Basta dig vacker

Med rätt produkter kan du göra bastun till din privata spaanläggning.

Inget är så härligt som att kliva in i en varm bastu när snörusket är som värst. Det är dessutom bra för kroppen. Med några enkla knep kan du göra nästa bastubesök till en egenhändig spabehandling.

Gör en hårinpackning

Applicera en intensivvårdande hårinpackning i fuktigt hår innan du sätter dig i bastun. Linda in håret i en handduk och låt verka i 15 till 20 minuter innan du sköljer ur inpackningen.

Gå i aromaterapi
Det finns en uppsjö av bastudofter du kan droppa i vattnet som du sedan skopar över de heta stenarna i bastun. Om du behöver piggna till och stärka immunförsvaret ska du satsa på en citrondoftande arombastu, enligt boken "30 minuters Spa".

Lägg en ansiktsmask
Värmen i bastun gör ansiktsmasken ännu mer effektiv, då den öppnar porerna och låter masken verka djupare. Testa gärna en lermask och vänta tills den torkat helt innan du sköljer av den.

Skrubba huden
Ta på dig skrubbhandskarna eller ta med dig peelingkrämen och skrubba huden ren från döda hudceller. Se till att smörja in dig ordentligt efter duschen och dricka mycket vatten.

* R'licious hissar!


Kärlek!
Familjen!
Vädert!
Shoppa!
Grillat!
Ljusblått!
Pojkvännen!
Ratina!


* R'licious dissar!


Pengar!
Jobb!
Tråkiga dagar!
Studentklännings problem!
Blogg humöret!
Spotify's nya "regler"!


* R'licious tipsen!
Så blir du kvitt din torra hårbotten

Vita flagor på axlarna? Tips om hur du vårdar din hårbotten för att behandla problemet – och hur du döljer din torra hårbotten.

Tvätta håret rätt
Massera in schampot noggrant i hårbotten och låt det verka i minst en minut för att de aktiva ingredienserna ska hinna göra sitt jobb. Skölj sedan ur med ljummet vatten. Fortsätt så tills mjällen börjar försvinna; använd sedan mjällschampot en gång i veckan för att bibehålla effekten. Hjälper det inte så uppsök en hudläkare.

Styla smart
Undvik mittbena och raka frisyrer om du vill maskera din mjäll. Testa istället en uppsättning med bakåtkammat hår. Vill du gärna ha utsläppt hår så försök att skapa mycket volym på hjässan med hjälp av en rundborste eller spolar.

Välj rätt schampo
Varva mellan ett mjällschampo som dödar svampen som ger upphov till mjäll och ett som innehåller salicylsyra. Det senare exfolierar hårbotten och får bort döda hudceller. Har du färgat och behandlat hår så leta efter ett extra milt mjällschampo som du använder endast i hårbotten. Använd sedan ett återfuktande schampo på längderna.

Dölj problemet
Har du mörkt hår så syns mjällen bättre, så om du har stora mjällproblem kan du färga håret ljusare för att flagorna ska ”smälta in bättre”.

Undvik klor
Tvätta håret så fort som möjligt efter att du badat i en pool med klor i vattnet, eftersom klor kan göra mjällproblemet värre.

(Källa: imp.)

* Varför blogga?

Ibland känns det ej kul eller lönt att blogga mer. Men ändå vill man ej sluta, har lixsom gjort det sen typ 2009! Men ibland känns det som man ej når dem mål som man egentligen har. Att man bara bloggar en massa onödigt som ej ger något. Sedan att det ej utvecklas något alls. + att det tar en hel del tid ! Men men, vi får väl se hur det blir med bloggandet nu i sommar..

Varför blir jag aldrig nöjd?* Hej alla.


Sitter man hemma i lägenheten hos Stoffe. & här händer det i alla
fall inte så mycket.

Idag skall jag & älskling till stallet. Sedan blir det hem till mej en
runda, sen blir det väl hit igen. Sen vet jag ej vad som händer.

PUSS
R
'licious.


* P A N I K !

Jag har påsklov, & jag har inget att göra! Jag vet ej vad jag skall göra tills Stoffe kommer hem :( ! Har så j*vla tråkigt.. vad f*n kan man göra??? :(


* Mår bra av Facebook
Nätverkssajten Facebook kan öka din självkänsla

Att hänga på sociala nätverkssajter kan boosta din självkänsla, enligt en ny studie.

Din Facebook-vägg kan få dig att känna dig mer nöjd med dig själv. Det konstaterar forskare vid Cornell University i USA.

Forskarna tror att
det beror på att Facebook låter oss visa vår bästa sida och skylta med det vi är stolta över. Vi kan filtrera bort det negativa och fokusera på det som är till vår fördel.

Den feedback vi får från våra Facebook-vänner tenderar också att vara positiv, vilket också kan ge självkänslan en skjuts uppåt. 

Jeffrey Hancock, professor i kommunikation och studiens huvudförfattare, menar att vi mår bra av att framhäva en positiv version av oss själva.
– Många människor drar automatiskt slutsatsen att internet är dåligt. Det här är en av de första studierna som visat att Facebook har psykologiska fördelar, säger han.

(Källa: imp.)

* R'licious tipsen!
Tips mot baksmällan

Uteserveringar, personalfester och ljumna vårkvällar med grillen - ja, våren har en hel del frestelser som oftast inkluderar någon form av alkoholhaltig dryck. De bästa knepen hur du återhämtar dig snabbt.

1. Kom utvilad när du äntrar festen. Är du sliten från gårdagens galej tar det betydligt längre tid för kroppen att återhämta sig.

2. Vissa drycker, som exempelvis whiskey, rödvin, och tequila innehåller höga halter slaggprodukter som kan ge en kraftigare baksmälla.

3. Se till att äta och dricka ordentligt med vätska innan du börjar dricka alkohol.

4. Att dricka varannan vatten är ingen myt utan det gör dig endast gott. Du förlorar mycket vätska genom att dricka alkohol och för att slippa bli bakis är det bästa tipset att dricka några glas vatten under kvällen. Annars kan du späda ut drinken med lite vatten.

5. Undvik att blanda olika alkoholhaltiga drycker så som öl, rödvin och sprit. Det får dig garanterat att må sämre. För att behålla kontrollen bör du hålla dig till en dryck.

6. Tröttmössor är aldrig roliga att festa med. Därför bör du undvika att dricka kaffe och te under/innan festen då de dryckerna, precis som alkohol, är vätskedrivande vilket kan göra dig seg och trött.

(Källa: Aftonbladet
& imp.)

* Hej alla.


Har man precis kommit upp & käkat lite frukost.

Idag skall jag med Stoffe till träningen, OM han nu skall träna. Om
inte det, så vet jag ej vad som händer idag änu. Men det märker vi
väl :)

PUSS
R
'licious.


* Byebye ;*

Nu skall jag kolla lite på Andra Avenyn, sedan blir det till stallet med Stoffe! :)
Bloggar senare OM jag har tid!

pussar!


* Lördag!


* 2 timmar kvar! ..

.. innan Stoffe kommer hem från jobb. & vad skall man göra tills det? Vilket lov asså, har inget att göra mer än att sitta i stoffe's lägenhet & ruttna :D hihi!* Farligt för diabetiker ..
Rökning höjer ditt blodsocker

Har du diabetes är det extra farligt att röka och använda andra nikotinpreparat. Det höjer nämligen ditt blodsocker.

Att röka är farligt för alla. Men det är extra skadligt för diabetiker.

Anledningen är att nikotinet i cigaretterna höjer blodsockret, vilket ökar risken för komplikationer vid diabetes. Man har tidigare vetat att rökning medför förhöjda risker för diabetiker, men i och med den nya studien från California State Polytechnic University i Pomona har man lyckats fastställa att det är just nikotinet som utgör faran.

Av den anledningen bör diabetiker också undvika att snusa och använda nikotinhaltiga rökavvänjningsmedel under längre perioder.

* R'licious tipsen!
Så hanterar du sötsuget

Det skulle vara så enkelt att äta nyttigt – om du inte hela tiden suktade efter godsaker. Så här hanterar du suget.

Lista dina framgångar
Varje gång du lyckas stå emot en frestelse, skriv ner det på en lapp. När du gjort det 15 gånger ska du kunna stå emot vilken frestelse som helst.

Sluta med sötningsmedel
Lightprodukter må verka nyttiga eftersom de inte innehåller socker, men studier har visat att de ofta gör dig ännu mer sötsugen. Dra ner på eller sluta helt med artificiella sötningsmedel, så får du lättare att stå emot onyttigheter.

Planera godisätandet
Att säga till sig själv att man aldrig får äta några sötsaker fungerar inte. Då är risken stor att du till sist överäter för att du inte klarar av att stå emot förbudet. Bestämt dig istället för att du får ta till exempel en 25-grams chokladkaka varannan dag. Att äta lite godis ibland är helt okej – och det blir lättare att så emot sötsuget nu när du vet att du får äta något sött lite senare.

Ta bort distraktionerna
Att äta godis eller andra sötsaker medan du gör någonting annat, som kollar mejlen eller tittar på tv, gör att du inte tänker på hur mycket du äter. Koncentrera dig istället på vad du äter och hur det smakar. Ta några få bitar och njut ordentligt av dem.

Unna dig lyx
Är du sugen på choklad kan det löna sig att köpa riktigt fin gourmetchoklad. Ofta blir suget tillfredsställt snabbare när man äter riktigt choklad, jämfört med när man äter lågprisgodis med svag chokladsmak.

* R'licious tipsen!
Hårsynderna du bör undvika

Nu är det dags att se över dina hårvanor och fundera över om du begår några av dödssynderna för frisyren.

Slita i våta strån
Håret är som skörast när det är vått, så då bör du vara så försiktig som möjligt. Borsta inte igenom eventuella tovor med våld, utan använd till att börja med ett bra balsam som gör håret mer lätthanterat, handdukstorka det sedan och red ut det med en glestandad kam.

Använda fel sorts produkter

Har du färgat hår, fett hår, lockigt hår eller fint hår? Leta efter produkter som är anpassade för just din hårtyp.

Överstyla håret
Fönar du håret och använder värmeverktyg var och varannan dag? Då blir håret lätt torrt och slitet. Försök att inte torka det med hårtork oftare än varannan dag och använd alltid ett värmeskydd i håret innan du stylar det med locktänger och plattänger.

Tvätta håret för ofta
Att schamponera håret varje dag kan slita på stråna, så försök att tvätta det högst varannan dag, om det är möjligt. Torrschampo är en utmärkt produkt för att fräscha upp ett otvättat hår.

Slarva med sköljningen

Om du inte sköljer igenom håret ordentligt efter att du haft i schampo och balsam stannar avlagringar kvar i håret och kan tynga ner det och få det att se glanslöst ut.

Klippa för sällan
Får du lätt kluvna hårtoppar gäller det att toppa stråna regelbundet. Ju längre du går med kluvna strån, desto värre blir det.

(Källa: imp.)

* Diss!


Någon mer än jag som verkligen hatar det nya som dem skall göra på spotify? .. kanske dum fråga, eftersom alla som använder sej av det som är gratis, tycker att det är skit! Varför göra så ens? Förstår ej riktigt allt.. men men!


Spotify.com:
Spotifys mål från början var att göra musik på beställning tillgängliga för alla.
För att ge dig möjlighet att lyssna på, upptäcka, dela och hantera din musik på det sätt du vill - enklare, snabbare, bättre - samtidigt se de artister vars musik vi alla älskar att fortsätta att se fördelarna när vi växer.

Göra Spotify tillgänglig för miljontals i Europa har sett tjänsten blivit otroligt populärt. Folk lyssnar på mer musik och ett bredare spektrum av artister än någonsin tidigare, och ger upp om sjöröveri, vilket är precis vad vi hoppades skulle hända.

Så det är viktigt att vi fortsätter att erbjuda en on-demand gratis tjänst till dig och miljontals fler som du, men att göra detta möjligt har vi att ställa några gränser på plats framöver.

Här är hur förändringarna kommer att fungera:

* Nya Spotify-användare kommer att kunna njuta av vår oöverträffade gratis tjänst som det är idag för de första 6 månaderna.
* Från och med 1 maj kan alla användare som registrerat sig för den fria tjänsten senast den 1 november, 2010 kommer att kunna spela varje låt gratis upp till totalt 5 gånger. Användare som registrerat sig efter början av november kommer att se dessa ändringar tillämpas sex månader efter den tidpunkt då de bildar sina Spotify-konto.
* Dessutom kommer den totala lyssnartiden gratis användare begränsas till 10 timmar per månad efter de första 6 månaderna. Det motsvarar cirka 200 låtar eller 20 album.

De förändringar vi har att göra påverkar främst tyngre Spotify fri och öppen användare, eftersom de flesta av er använda Spotify att upptäcka musik - i genomsnitt över 50 nya spår per månad, även efter ett år. Plus, den genomsnittlige användaren inte nå gränsen för låtar för 7 av 10 låtar, efter ett års användning av Spotify. För dem av er som använder Spotify för att hitta nya spår att njuta av och dela med vänner, bör dessa förändringar inte få i vägen för dig att göra det. Lita på att vi kommer att fortsätta att ge dig de största och mest mångsidiga musik katalog tillgänglig.

För alla som tror att de kan nå dessa gränser, hoppas vi att du överväga att kolla in våra obegränsade och Premium tjänster, kommer ingen av dem påverkas, plus att vi har en 7-dagars gratis testperiod för Spotify Premium som vi vill gärna att du försök. Under hela maj kommer vi att ha också en ganska fin 30-dagars gratis testperiod för Spotify Premium - mer information om att under de närmaste dagarna.

Framför allt betyder det att vi kan fortsätta att göra Spotify tillgängligt för alla på lång sikt. Vi ska ge ut några grymma nya funktioner samt en betydande förbättringar under de kommande månaderna, vilket kommer att göra Spotify ännu bättre.

Tack så mycket, som alltid, för ert otroliga stöd och jag hoppas att återkomma med några spännande nyheter inom de närmaste veckorna.

Daniel* Hej alla. :)


Sitter man hemma hos Stoffe själv & väntar på att han skall sluta
så att vi kan dra till stallet! :)

Idag har jag ej hunnit göra så mycket mer än att vakna.

Senare idag blir det först till stallet med sötnosen. Efter stallet så
skall vi in & handla lite så att vi kan baka ikväll! :) Sen vet jag ej
vad som händer mer idag. Men ej så mycket tror jag.

PUSS
R
'licious.


* (y)


* Bli snyggare i sömnen..
Vakna upp ännu snyggare

Att man ser bättre ut efter en god natts sömn är ingen hemlighet. Men med några enkla knep kan du låta din skönhetssömn verkligen göra skäl för sitt namn. Här är fyra saker du kan göra för att vakna upp fräschare.

Lägg en hårmask
Krama in en hårmask eller hårinpackning i håret innan du går och lägger dig och låt den verka över natten. När du sköljer ur den nästa morgon är slitna och matta strån ett minne blott.

Bota armsvetten
Har du problem med ofräscha svettringar under armarna? Stryk "Absolut Torr" i armhålorna innan du går till sängs så reduceras problemet markant. Upprepa proceduren ungefär en gång i veckan.

Få bort aknen
Missprydande finnar kan dyka upp när som helst. Dutta på en acnekräm eller gel med salicylsyra direkt på finnen och låt den torkas ut medan du sover.

Fixa fötterna

Att ha hårda fotsulor och spruckna hälar är varken fräscht eller skönt. Smörj in fötterna med en fet fotkräm och dra sedan över ett par strumpor som du har på dig under natten. Det får porerna att öppna sig så att fotkrämen kan tränga in på djupet. Nästa morgon är de betydligt mjukare.

(Källa: imp.)

* R'licious tipsen!
Proffsknepen mot frissigt hår

Vägrar frisyren att ligga på plats? Knepen som gör håret välmående och glansigt.

1. Torka på rätt sätt
Det mest skonsamma sättet att få håret torrt är att applicera lite stylinglotion och sedan låta det lufttorka, säger hårstylisten Nathaniel Hawkins till Allure. Vill du ändå använda en hårtork, se till att rikta den nedåt mot topparna så att stråna sluter sig. Att blåsa mot hårens riktning kan göra stråna frissiga.

2. Vårda med olja
Gör oljeinpackningar två gånger i veckan, gärna med stylistfavoriten jojobaolja. Fördela ungefär en matsked olja i torrt hår och borsta igenom det så att oljan fördelas jämnt i håret. Vänta i minst fem minuter innan du sköljer ur oljan.

3. Återfukta stråna

Frissighet beror främst på att håret är torrt, så använd återfuktande schampo och balsam. Försök att bara tvätta håret två-tre gånger i veckan, så att hårets naturliga oljor hinner byggas upp. Var också noga med att skölja ur produkterna ordentligt. Kvarvarande schampo- och balsamrester kan göra ditt hår tungt och glanslöst.

4. Klipp dig smart

Fel klippning kan göra att ditt hår ser ännu frissigare ut. Alltför uppklippt hår kan till exempel ge ett slitet intryck. Satsa istället på frisyrer som är släta och jämnlånga. Undvik helst att bleka håret då det bryter ner strånas yttersta lager och torkar ut håret.

5. Fejka glansen

Silikondroppar och glanssprayer kan få ditt hår att se mer skinande och friskt ut. Men var försiktig med att överdosera – börja med en droppe som du klickar ut i handflatan och sedan stryker över håret för att hålla flygiga småhår på plats. Arbeta nedifrån och upp.

(Källa: imp.)

* Tja snyggingar ;)


Väntar man på att Stoffe skall bli klar med det han nu skulle göra.
har precis käkat god middag som vi har gjort tillsammans :) !

Idag vaknade man Gislaved eftersom man festade där igår. Sedan
upp käka lite frukost sedan hem.

Senare idag blir det nog bara att se på lite film & mysa. Kanske ut
& gå en runda med, eftersom det är så pass fint väder ute.

PUSS
R
'licious.


* New pictures .

Några av dem i alla fall :)


* I'M HAPPY (y)

Nu är det äntligen påsklov & ett + är att det är sjukt hrfligt väder :D & bättre skall det bli, kan ju inte bli mer perfekt då (y). man blir så pigg & glad nu när sommaren börjar komma & studenten närmar sej. Känns som allt är härligt & livet är som perfektast !


* Alkohol gör dig ful..
Alkohol har negativ inverkan på utseendet

Vill du hålla dig fräsch och snygg bör du minimera alkoholkonsumtionen. Alltför mycket öl, vin och sprit kan nämligen påverka hur du ser ut.

Du får rynkor
Att dricka alkohol torkar ut kroppen, så dricker du mycket och ofta kan din hud bli rynkig i förtid. Det beror på att du är konstant uttorkad, vilket stör kroppens produktion av kollagen.

Ögonen blir svullna
Alkohol får blodådrorna att vidgas och vätska att flyttas runt i kroppen. Framför allt syns svullnaden på den tunna huden runt ögonen.

Du går upp i vikt
Alla känner till fenomenet "ölmage". Förutom att alkohol innehåller mycket kalorier tenderar vi att äta mer onyttig mat när vi dricker, både under berusningsstadiet och dagen efter.

Huden blir rödflammig
På grund av att alkohol får ådrorna att vidgas ökar rodnader i ansiktet. Konsumtion av öl, vin och sprit kan förvärra rosacea och psoriasis.

Du sover sämre
När du är berusad sover du sämre och tenderar att vakna flera gånger under natten, skriver Allure.com. Och får du inte din skönhetssömn ser du trött, blek och hålögd ut nästa dag.

Tänderna blir missfärgade
Dricker du mycket vin, både rött och vitt, riskerar du att få missfärgade tänder. Syran i vinet kan dessutom skada emaljen.

(Källa: imp.)

* R'licious tipsen!
Maximera din makeup

Vill du kunna fräscha upp makeupen på festen utan att behöva bära med dig hela sminkväskan? Många kosmetikprodukter kan användas till mer än en sak. Testa dig fram och låt ditt smink jobba hårdare för dig.

 Produkt: Rouge
Kan också användas som: Ögonskugga
Borsta lite rouge över ögonlocket som en rosa eller bronsad ögonskugga. Det matchar dina kinder och framhäver dina ögon.

 Produkt: Läppstift
Kan också användas som: Cremerouge
Ett rosa- eller bruntonat läppstift kan enkelt göras om till ett rouge. Dutta lite på kindbenet och använd fingrarna för att gnugga in det i huden.

 Produkt: Läppenna

Kan också användas som: Läppstift
Vanligtvis används läppennan bara för att måla läpparnas konturer och på så sätt "låsa in" läppstiftet. Men du kan också måla hela läpparna med pennan. Avsluta då gärna med ett läppglans ovanpå, för att det inte ska se för matt ut.

 Produkt: Kajalpenna
Kan också användas som: Ögonskugga eller ögonbrynspenna
Skugga försiktigt ögonlocket med kajalpennan och sudda ut eventuella konturer med fingertopparna.
Är kajalpennan brun kan du också använda den för att fylla i dina ögonbryn. Var dock försiktig så att du inte målar i för mycket.

(källa: imp)

* R'licious hiss!


Som ni märker så kan jag blogga igen. & det är såklart för att jag har en ny datorskärm :D & den är..
P E R F E K T! (Y) Känns så j*vla skönt att kunna blogga och sitta vid datan igen. Känns som det var evigheter sen jag satt vid min egna data :( Men nu är det fixat i alla fall (a).


sur eller vad ;) hahahaha


* Tja sötnosar ;)


Har man precis kommit hem från en snabb runda på Väla & gjort
lite ärende till mamsen. :)

Idag har man bara varit i skolan. Kändes fett onödigt eftersom vi
bara hade en lektion idag :o

Senare idag kommer Stoffe hit. Sen vet jag ej så mycket mer vad
som händer. Men vi får väl se.

PUSS
R
'licious.


* Hej alla.

Hej alla!
var ett tag sen jag blgoga sist, men det har med att jag ej har någon data hemma. För min j*vla dataskärm har gått sönder :( & har ej hittat någon ny & vet ej hur långt tid det tar innan jag får/hittar en. Kommer i alla fall börja blogga igen direkt när jag har fått/hittat en.

PUSS
R
'licious.


* Shopaholic .

& vem vet vart alla pengar kommer ifrån! ;)

* Sorry alla..

.. men jag kommer ej att kunna blogga på ett tag sen, för min dataskärm gick isönder där hemma. Sedan fick jag en av stoffe & den gick med isönder. Så det är kanske inte så lätt att sitta vid datan när man ej har någon skärm. Får se om pappa kan fixa det med till mej.. annars vet jag ej vad som händer! Kommer dö av tråkhet hemma i alla fall :( Men vi får väl hoppas på att det fixar sej så snart som möjligt. Men bara så ni alla där ute vet det, så vet jag ej hur bloggande kommer att se ut fram tills dess. Men tror & hoppas på att det kommer att fixa sej så snart som möjligt. :)

pusss


* R'licious hissar!


Någon som jag tycker är sjukt bra är att Pirates of caribbean 4 skall komma! :D Älskar verkligen dem filmerna. Går knappast att trötta på em iheller, för man kan se dem om & om igen (y). Så får väl gå på bio med älskling direkt när den kommer ut på bio (aa') .. sedan tycker jag att dem kan göra fler efter det! ;)


snygg snygg snygg snygg snygg! (a)

* Shoppat (a)

Är sämst på att lägga upp allt som jag har handlat & fått :/ Skall försöka att bli lite bättre på det, lovar! :)


* R'licious tipsen!
Så får du slät bringa

Det är inte långt kvar till sommaren och därmed hög tid att vaxa bröstet. För bäst resultat bör du välja en professionell salong. Vi listar checklistan inför ditt besök.

Före vaxningen bör du tänka på följande:
1. Hudkräm gör det svårare för vaxet att fästa så undvik att smörja in dig innan.
2. Mellan vaxningstillfällena ska du inte raka dig.
3. Har du bränt dig i solen bör du vänta med att vaxa kroppen.
4. Hårstråna bör minst vara 4-5 mm långa.
5. Skrubba/peela kroppen innan ditt besök för att få bort döda hudceller.

Efter vaxningen:
1. Använd inte hudkräm eller parfym på det vaxade området. Annars finns det risk för hårsäcksinflammation om hårsäckarna är öppna. Då drar de lättare åt sig bakterier och smuts.
2. Utslag efter vaxning är vanligt, men låt bli att röra dem. De försvinner efter ett tag.
3. Planera din vaxning i god tid för huden får inte vistas i sol den första veckan. Därefter gäller högt solskydd.
4. Undvik att duscha på ett dygn och använd löst sittande kläder de första timmarna efter.

(Källa: im)

* 'Snart' 3 månader ♥ ..

& du betyder så mycket! ♥

2011-01-29

* Cute..


* R'licious tipsen!
Vägen till ett glamoröst svall

Hollywoodfrisören Robert Vetica ger sina bästa hårknep.

Tvätta med måtta
Schamponera håret var tredje dag. ”Nu vet jag att vissa kvinnor tänker, ”men jag svettas på gymmet och jag måste tvätta håret varje dag”, men det måste du inte. Det räcker med att skölja håret i duschen med pyttelite balsam. Det ger ett hälsosamt svall med lyster” säger Robert Vetica till tidningen Shape.

Välj rätt hårtork
Om du har en fön med ett munstycke i metall bör du vara försiktig så att det inte nuddar ditt hår. Det kan bränna svallet och skada stråna rejält. Ta bort munstycket om du kan och håll hårtorken på avstånd.

Balsamera mera
Om du låter håret vila och inte tvättar det varje dag kommer det inte bli lika torrt. Dessutom kommer håret att ta till sig balsamet mycket bättre. De dagar du inte tvättar det kan du applicera lite leave in-balsam. Det håller håret mjukt och texturen blir lättare att jobba med.

Fördelarna med torrschampo
Torrschampo har många fördelar. Produkten tar upp överskottsoljan i hårbotten och håller håret fräscht mellan tvättarna. Du kan också använda produkten för volym. Fördela lite puder i handflatorna, rufsa till hårbotten och tupera med en kam.

Hårfärgning för den lilla plånboken
”Om du har en liten budget kan du leta rätt på en frisörskola nära dig. De söker garanterat hårmodeller att öva sig på. Det finns alltid en lärare på plats som håller koll och hjälper studenterna till rätta så du behöver inte känna någon oro. Du blir fin i håret för en billig slant och frisörstudenterna får öva” säger Robert Vetica.

Var försiktig med håraccessoarer
Vissa håraccessoarer kan se harmlösa ut men är du inte försiktig kan de slita av dig håret. Undvik gummiband utan metallhylsa på, samt smala gummisnoddar som lätt kan fastna och trassla till håret.

* Tja snyggingar ;)


Sitter man här & gör ej så mycket.

Idag skall man vara med älskling. Blir nog en snabb runda till
Center Syd, sedan hem & bara se på film & mysa! :)

PUSS
R
'licious.


* P A N I K !


Jag börjar att få lite panik nu! Jag har fortfarande inte hitta någon studentklänning.. kommer jag ens att hitta någon? känns verkligen som att jag ej kommer det. Kommer säkert sluta med att jag får köpa en klänning som säkert många nadra kommer att ha. Varför är det så svårt att hitta en klänning till studenten? Tror det har med att jag ej vill ha en vit. Men skall ha det, för jag tycker själv att det är det som man skall ha på  studenten. Nästan alla har det & har haft det. Så det är väl bara till att leta på eller något! Nu hoppas jag bara att det ej regnar på studdenten. Tänker ej visa hela mej inför hela Helsingborg befolkning, haha! Men men, om 2 månader och 4 dagar är det dax för studenten i alla fall (y). Jag är så himmla nervös ! :D


* Klockren ;)


* R'licious tipsen!
Ändra vanorna – gå upp i vikt

Att vara smal är en önskan för många, medan andra gör allt för att gå upp i vikt.

Människor som är smala av naturen tillhör inte riskgruppen ”underviktig” på pappret, skriver Aftonbladet. Det gör endast personer med ätstörningar eller de som har för hög ämnesomsättning. Smala personer har i regel tunnare benstomme eller liten muskulatur vilket gör att de anses som normalviktiga utifrån deras fysiska egenskaper.

Att gå upp i vikt är lika svårt som att gå ner i vikt. Att hetsäta kakor och bakverk är dock inget att rekommendera. Den ökande fetthalten i blodet kan leda till åderförkalkning som i sin tur kan leda till stroke.

Regelbundna matvanor med fler kalorier och större portioner är lösningen. Ät minst tre mål om dagen, mellanmål och tillskillnad från den som vill gå ner i vikt är kvällsmål bra. Känner du dig mätt kan mellanmålet bestå utav en smörgås med ost eller en energikaka. Tallriken ska bestå av 2/4 kolhydrater från ris, potatis eller pasta, 1/4 protein och 1/4 grönsaker.

Byt ut dina lightprodukter till standardalternativ.
Välj fetter i alla de slag, såsom fet fisk, avokado, grädde i maten, bröd med nötter och så vidare. Drick mjölk eller juice – inte läsk.


Tänk på att
1. Vi får acceptera att vi är olika. Vissa är lite smalare och andra lite rundare.
2. Viktuppgång tar tid, och precis som vid övervikt krävs det att du ändrar dina vanor.
3. Planering är nyckeln till effektiva resultat.
4. Om ditt BMI ligger mellan 18,5 och 25 ligger du inom normalgränsen. Är ditt BMI 18 så är detta inte livshotande, däremot börjar det bli farligt om ditt BMI understiger 17.

(Källa: im)

* Träna bort saltet
Träning sänker risken med ett högt saltintag

Gillar du salt mat? Vi blir ofta rekommenderade att dra ner på saltet i vår mat, men så länge du rör på dig regelbundet behöver du inte oroa dig alltför mycket. Det visar ny forskning.

Att äta mycket salt mat är inte bra för blodtrycket. Men regelbunden träning verkar häva saltets negativa inverkan på hälsan, enligt en ny amerikansk studie från Tulane School of Medicine i New Orleans.

Ju mer du tränar, desto mindre höjs blodtycket när du äter salt, upptäckte forskarna. De deltagare som var mest fysiskt aktiva hade 38 procent lägre risk att vara saltkänsliga, jämfört med de minst aktiva deltagarna, skriver Men's Health.

Varför träning ger
denna effekt är något oklart, men forskarna tror att det kan bero på att motionen sänker blodtrycket och kolesterolhalterna till att börja med. En annan teori är att njurarna får lättare att göra sig av med saltet när du svettas.

Är du normalviktig och tränar regelbundet behöver du i vilket fall som helst inte vara överdrivet orolig över ditt saltintag, menar forskarna.

(Källa; im)

* R'licious tipsen!
Ge håret en snygg volym

En frisyr som ligger som klistrad mot hjässan känns inte kul. Som tur är finns det flera knep att ta till när du behöver lite extra volym i håret.

Tvätta rätt
Du har fått lära dig att använda först schampo och sedan balsam. Men har du platt hår kan det motsatta fungera bättre. Balsamera alltså håret innan du schamponerar det, så får du fortfarande återfuktning och elasticitet, men undviker att balsamrester tynger ner håret.

Välj en bra frisyr
Var försiktig med etapper i håret. Många kvinnor som vill ha extra volym väljer att klippa upp håret för att göra det luftigare. Men resultatet kan istället bli att för mycket hår klipps bort så att din frisyr blir tunn, vilket innebär ännu mindre volym.

Fram med sprayen
För att ge ditt hår mer volym kan du också använda dig av stylingprodukter. Vänd huvudet uppochner och spraya hårspray eller torrschampo i hårbottnen, alternativt krama i lite mousse med volymeffekt.

Lyft med hårtorken

När du blåser håret torrt, arbeta med stora sektioner av hår och håll hårfönen en knapp decimeter ifrån håret. Se till att inte hålla den stilla, utan rör hela tiden på hårtorken.

Ta hjälp av färg
Att ljusa upp din naturliga hårfärg en eller två nyanser kan ge ett intryck av mer volym. Vill du inte ändra färgen på ditt hår kan du istället färga det i din egen nyans. Färgningen ger hårstråna lite mer struktur och gör att det ser större ut.

(KÄLLA: im)

* Jag tror att jag är smart ;)

Satt & plugga till religionsprovet som vi då skall ha imorgon. Räckte för mej att plugga i 25min sedan kunde jag allt! Så j*vla skönt att man inte behöver sitter massa timmar att plugga för att få in något i huvudet. Kanske är det för att jag tycker religion är lätt. Aja, tycker jag är sjukt smart som kan lära in så mycket på så kort tid! ;) Man satsar ju på VG som vanligt med då. Men ett MVG hade ej varit fel, så varför inte plugga lite till sen på MVG delen. Kan bara G & VG delen som jag nu har pluggat på.


* Tja bitches! ;)


Sitter man här & dampar på sin data för det är något fel med den
IGEN! Pappa fixa min data igår & fick nytt av det som var 'sönder'.
Men undrar verkligen om det var det som var sönder, för nu så
gör det samma sak som innan när den var sönder :( vetefan vad
som har hänt med min data, för det har aldrig varit några problem
annars med min data .. f*n asså !!!!!

Idag har jag bara varit i skolan. Tränat på musikalen hela dagen
idag, utom den första lektionen. Så nu är vi väl förberdda inför
imorgon bitti och kväll.

Senare idag kommer Stoffe hit. Plugga till provet imorgon osv.
Annars händer det väl inte så mkt mer idag.

PUSS
R
'licious.


* My love ♥* N E M I (y)


* Balsamspray tips!


Något för er som använder balsamspray kanske? eller för er som vill ha ert hår extra fint & mjukt efter att ni har duschat & det torkar? Har precis börjat med denna, & den är sjukt bra! PÅ MITT HÅR I ALLA FALL. Sedan är det som de flesta redan vet; att det är inte alla spray som passar alla hårtyper. Men vill verkligen tipsa er om Elvitals balsamspray! Ävänder det själv & tycker att det är jätte bra :D Kostar mellan 40-60kr & finns nog i dem flesta vanliga affärer. Jag köpte min på Maxi så ja, typ överallt ;)


* Ren hud på djupetBannlys pormaskarna

Här är knepen som djuprengör dina porer, ger dig felfri hy och en ny lyster.

Män har lättare än kvinnor att få pormaskar, helt enkelt eftersom de har större porer. Pormaskarna uppstår när porerna blir tilltäppta av smuts och bakterier. Men med en grundlig och regelbunden hudvårdsregim kan du råda bot på problemet.

För att rengöra din hud ordentligt behöver du fyra olika produkter:
peelingkräm för dagligt bruk, ansiktsvatten, ansiktstvätt och ansiktskräm. Se till att köpa produkter som är anpassade efter din hudtyp – fråga en expedit eller en hudvårdsterapeut om du inte är säker på vilken sort som passar dig.

Gör så här på morgonen:
1. Massera peelingkrämen över ansiktet med små, cirkulära rörelser och tvätta sedan bort den noggrant.
2. Droppa lite ansiktsvatten på en bomullstuss eller bomullsrondell och stryk den över panna, näsa och kinder. Detta sluter porerna efter peelingen.
3. Applicera ansiktskräm jämnt över hela ansiktet.

Gör så här på kvällen:
1. Löddra in ansiktet med ansiktstvätten och skölj sedan bort den.
2. Använd ansiktsvattnet på samma sätt som på morgonen.
3. Avsluta med ansiktskräm.

Unna dig också gärna en ordentlig ansiktsbehandling med portömning på en hudvårdssalong. Helst var fjärde vecka men minst en gång i halvåret.

* R'licious tipsen!
Så fixar du smoky eyes

Hur får man till en sexig sotad look, utan att se ut som en tvättbjörn? KICKS-makeupartist har svaret.

Få ögonmakeuper ger blicken samma sug, intensitet och tyngd som den här klassiska sotningen. Kanske är det därför den här skuggtekniken aldrig blir retro utan alltid är lika aktuell och efterfrågad.

Med en enkel procedur att följa och smarta
småknep att ta till, ger du dina ögon en hållbar kvällsmakeup som aldrig känns spacklad, bara sofistikerat sensuell. Med en välarbetad makeup räcker det att du har med dig kajalpennan i väskan för touch-ups under kvällen.

Steg 1
Lägg primer (eller vattenfast cremeögonskugga) på hela ögonlocket så att skuggan sitter hela kvällen utan att lägga sig i veck. Använd svart kajalpenna längs övre och undre fransraden för att rama in ögat, måla även mellan fransarna.

Steg 2
Den svarta skuggan lägger du på halva ögonlocket (Kicks Professional pensel nr 103), börja från ögats yttre vrå och tona mot mitten. Tänk dig formen av en trekant, den kallas intensitetskugga. Applicera även skuggan längs undre fransraden.

Steg 3
Forma och ge djup till ögat genom att använda en mjuk pensel (pensel nr 204) med svart skugga i svepande rörelser, fram och tillbaka i globlinjen. Applicera grå skugga (pensel nr 103) från inre ögonvrån och tona ihop med den svarta skuggan, även under ögat.

Steg 4

En ljus skugga applicerar du (pensel nr 103) i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter. Lägg sedan en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta med en lätt knyck på handen för att få till en vinge i ögats ytterkant.

Steg 5
Använd en svart kajalpenna längs inre fransraden, både uppe och nere. Välj en vaxbaserad, vattenfast kajalpenna som håller vid fuktkontakt. Avsluta med en volymgivande mascara och – voilà!

Makeupartisten tipsar!
En färgglad sotning är snyggt och festligt. Byt ut den grå skuggan till valfri färg eller använd en helt annan färg (blå, lila, grön …) i två nyanser, en ljus och en mörk.

Källa: KICKS

* Mina tankar ..

Är det någon som känner som jag? .. det jag har tänkt en hel del på i mitt liv, under dessa perioder som jag varit tonåring är att jag som person har förändrat sjukt mycket! & jag vet även vad det är som har fått mej att bli & tycka helt annat gemfört med innan. Förr umgicks jag ofta med en osäker & omogen person.. efter detta har jag förändrats enormt, jag är själv säkrare & inte lika omogen. Tror inte riktigt på det med att man blir som man umgås. Men ibland kanske det kan vara så, I DON'T KNOW. Men efter det har mitt liv förändrats en del, eller i alla fall mitt betende & den sociala biten. Sedan tänker jag mycket på hur jag hade det förr med mina förra killar. Massa skit ibland, problem & bråk. Alla killar var likdana fast på olika sätt! Ja, ni som fattar vad jag snackar om vet nog vad jag menar. Kan säga att jag har haft 1 bra pojkvän innan.. efter det tog slut mellan han & mej så förändrats jag helt! Jag sluta upp med saker som kunde förstöra osv. Men denna killen var sjukt mycket mognare än mej då. Detta är ändå bara lite mer än ett år sedan, & så mycket jag har förändrats är sjukt. Denna killen har altså förändrat mej som person.. varför kan jag inte riktigt svara på, men det är så i alla fall. Och jag är glad över att jag har förändrats till en annan person. För nu känner jag att jag mår som bäst alltid! Jag har mina vänner, familj & ett plus är ju att jag har hittat en bra kille, som det inte finns många av. Jag VET hur min pojkvän är eftersom att jag har haft andra idioter. Kanske är det för han är äldre & mer erfaren av förhållanden, eller så är det att vi passar ihop.. ja, det kan nästan vara vad som! Men jag är glad att alla som funnit i mitt liv har funnit där någon gång! För utan dem tror jag inte att jag hade varit samma person som jag är idag. Efter att få lära av sina misstag & lära sig att man klarar sej bättre utan vissa människor har fått mej till att se allt annat på ett annat sätt. Jag har gamla vänner som sagt att jag förändrat på bara ett halvår. Hur kan man förändras så snabbt ibland? jag är ej samma person som jag var då. Vissa accepterade mej för den jag blev, vissa inte & dem som inte gjorde det har jag ju inte kvar i mitt liv. Tror det är därför som jag också har förlorat några vänner.

Enligt mej själv är jag en ärlig person, som aldrig lägger ner tid på att snacka skit om andra, glad & positiv och gillar att festa & umgås med mina vänner & pojkvän. Ja, det finns så sjukt mycket mer som jag skulle kunna säga om mej själv som är bra! .. även mindre bra saker. + att jag har mognat som fan på snart 3 år! Ni som ej känner mej ser såklart inte detta, ni som inte tycker om mej för konstiga anledningar tycker inte det pga. ni ej känner mej. Men alla mina vänner, familj osv vet hur jag är som person, & kan se hur mycket jag har förändrats. & det är bra för mej! Jag nöjer mej med det.

slut slut slut slut slut slut slut slut slut slut slut slut !! :)
* Tja TÖNTAR! ;)


Sitter man & har precis fått sin data fixad av sin älskade pappa, som
är bäst på datorer! :) Så nu funkar den som vanligt igen ♥ . Sitter
även här & tror att jag kommer att dö för att jag ej klara mej i 2
dagar innan jag börjar sakna min pojkvän, pinsamt värre ;) ! haha,
whatever!

Idag har lilla jag varit i skolan. Sedan har jag inte gjort så mycket
mer. Kom precis ut från duschen osv.

Senare idag skall jag inte iheller göra så mycket, mer än att vara
hemma & ta det lungt. Även snacka med Stoffe.. men det gör vi
varje dag så det är väl inget speciellt som man behöver skriva ut
i bloggen (y) haha! Ska bli skönt att ha en dag som man inte
behöver göra något på mer än att bara ta det lungt.

PUSS
R
'licious.


* Byebye sötnosar ..

Min mage skriker efter mat & min kropp skriker efter sängen.. är sjukt trött & hungrig asså. Så blir ej mer bloggande eller data över huvud taget för mej :) Får blogga mer imorgon efter skolan.

Glöm inte att svara på min fråga sen! :) Behöver allas åsikter lika mycket (bortsett från negativa)

PUSS
R
'licious.


* Hjälp! ..

behöver er hjälp nu! behöver svar på min fråga till alla er där ute nu
(vill bara ha seriösa svar!)


* 5 måste:n i vår!

Har gjort en lista på vad jag tycker man borde ha/äga nu i vår! :) Helt & håller vad jag tycker, ni andra får tycka & tänka hur nu vill.. I DON'T CARE! :)


* R'licious hissar!


 Vädert! .. behöver nog inte utveckla det mer.
 7 veckor kvar i skolan, sedan 9 veckor till studenten! (y)
 Min underbara pojkvän, som betyder allt nu!
 Grönt - tycker det är en fin & vårfärg/sommarfärg! + att det är lite passande nu när gräset & träden börjar att bli gröna.. haha ;) Matchar man lite med naturen med, ne men seriöst.. hissar färgen grön för jag tycker den är fin & lite mysig. Men det skall ej vara vilken grön färg som helst. äh, skit samma! :D
 Musikalen i skolan - snabbt för er som ej vet: några i min klass håller på med en musikal med säreleverna/särskolan på vår skola. Vi har gjort en musikal som vi skall visa upp för skolan & sedan för övriga på kvällen. Vi har slitit & jobbat med detta sen denna terminen börjde, & nu skall vi ha vår 'premier' på Torsdag! Skall bli intressant & kul att se! :P
 Folk som säger vad dom tycker & tänker (till en viss gräns) - behöver man utveckla det mer? .. tror inte det! :) Men jag tycker iaf att vi behöver mer folk som säger vad dom tycker, som är framåt osv!
 Jobbsökandet! - har sökt en massa jobb, är väldigt stolt över mej själv. Så nu får jag hoppas på att jag får något jobb till sommaren.. annars vet jag inte vad jag gör faktist..


* Min 'helg' UTAN bloggande.

Har ej bloggat under hela helgen, så här kommer en lista (lista och lista men ändå) på vad jag & min sötnos har gjort tillsammans.. :)

 Fredag 
Handla, tagit det lungt & massa mys!

 Lörsdag 
Var med Stoffe & kolla på när han tävlade, efter blev det att käka på resturang med han, han's mamma & syster :)

 Söndag 
Köpte dubbelsäng med Stoffe, mys & massa strul med bil osv..som hände, haha! :/ :)


* Håret är viktigastVälskött hår är viktigt för svenska män

En ny undersökning utförd på uppdrag av Dove kartlägger mäns hygienvanor och syn på skönhet.

Svenska män tycker att det är viktigt att känna sig rena och fräscha. Det gör även män i våra nordiska grannländer.

Men medan finska män
lägger större vikt vid rakning och danska män fokuserar på träning tycker svenska män att ett välskött hår och snygga kläder är viktigast för skönheten. Det visar en undersökning utförd på uppdrag av Dove.

Kartläggningen avslöjar
också att svenska mäns främsta stilikon är George Clooney, följd av Mikael Persbrandt och Börje Salming.

* R'licious tipsen!
Ge håret en snygg volym

En frisyr som ligger som klistrad mot hjässan känns inte kul. Som tur är finns det flera knep att ta till när du behöver lite extra volym i håret.

Tvätta rätt
Du har fått lära dig att använda först schampo och sedan balsam. Men har du platt hår kan det motsatta fungera bättre. Balsamera alltså håret innan du schamponerar det, så får du fortfarande återfuktning och elasticitet, men undviker att balsamrester tynger ner håret.

Välj en bra frisyr
Var försiktig med etapper i håret. Många kvinnor som vill ha extra volym väljer att klippa upp håret för att göra det luftigare. Men resultatet kan istället bli att för mycket hår klipps bort så att din frisyr blir tunn, vilket innebär ännu mindre volym.

Fram med sprayen
För att ge ditt hår mer volym kan du också använda dig av stylingprodukter. Vänd huvudet uppochner och spraya hårspray eller torrschampo i hårbottnen, alternativt krama i lite mousse med volymeffekt.

Lyft med hårtorken

När du blåser håret torrt, arbeta med stora sektioner av hår och håll hårfönen en knapp decimeter ifrån håret. Se till att inte hålla den stilla, utan rör hela tiden på hårtorken.

Ta hjälp av färg
Att ljusa upp din naturliga hårfärg en eller två nyanser kan ge ett intryck av mer volym. Vill du inte ändra färgen på ditt hår kan du istället färga det i din egen nyans. Färgningen ger hårstråna lite mer struktur och gör att det ser större ut.

* Hej alla :)


Sitter man & snackar i tele med Stoffe..

Idag blev det först till skolan. Efter det direkt till stallet & rida min
sötnos. Mormor hämta mej så har tid till massa som måste göras
ikväll.

Senare idag skall jag fixa en massa som måste göras. Blir antagligen
att plugga med.

PUSS
R
'licious


* Saknar London ;(


uch !! .. jag saknar London så sjukt mycket! Vill dit igen :( SKA dit igen! Men när vet man ju aldrig. Mamma skall antagligen dit i Juni eller Juli, & jag tycker inte att hon skall åka dit själv ju ! :D Så ska försöka få med mej själv med henne dit då (a). Hade så sjukt kul i London! ME LOVES.


* Right?

.. behöver man säga mer eller? ;) haha


* Stress skadar!
Stressen skadar din hälsa

Störd sömn, sänkt humör och problem med vikten är vanliga konsekvenser av stress.

Stress är skadligt för kroppen på alla tänkbara sätt. En ny kartläggning visar bland annat att stress kan orsaka sömnstörningar, depressioner och viktproblem.

Studien, från Kaiser Permanente Center for Health Research i Oregon, gick i första hand ut på att deltagarna skulle gå ner i vikt. De som lyckades bäst var de deltagare som sov sex till åtta timmar per natt och hade låga nivåer av stress. De mest stressade deltagarna hade lägst chans att lyckas med viktnedgången.

Forskarna rekommenderar att försöka dra ner på stressen genom att rensa i kalendern, träna regelbundet och gå och lägga sig tidigare på kvällarna.

* hahahaha


c u t e!

* R'licious tipsen!
Så länge håller ditt smink

Smink och hudvårdsprodukter är oftast inte märkta med ett bäst-före-datum. Du får själv hålla koll på när förpackningen öppnades. improveme ger dig några goda råd på vägen till en fräsch necessär.

Foundations varierar i hållbarhetstid. Om din foundation är vattenbaserad håller den drygt ett år, medan en oljebaserad foundation har en något längre överlevnadstid på 18 månader.

Concealers håller 12-18 månader.

Rouge och bronzers i puder- eller kakform har en livslängd på cirka två år. Samma sak gäller för ansiktspuder.

Mascara används ofta alldeles för länge. Efter att tuben har öppnats ska den användas i max tre till fyra månader. Mascaror samlar snabbt på sig bakterier och eftersom ögat är känsligt gör du bäst i att byta ut dem med jämna mellanrum. Om du har haft en ögoninfektion ska du byta till en ny mascara på en gång. Detta gäller även flytande eyeliner.

Läppstift är en produkt med rätt lång hållbarhetstid. Mellan ett till tre år kan du använda ditt favoritstift. Om du känner dig osäker på om ditt läppstift fortfarande går att använda; lukta på det. Doftar det konstigt är det med största sannolikhet härsknat och bör inte användas. Läppglans har en något kortare hållbarhetstid, men även med dessa kan du lukta dig till huruvida det är dags för soptunnan eller inte.

Kajalpennor, läppennor och ögonskuggor håller också länge. Pennorna ska du dock se till att vässa lite då och då. Räkna med att göra dig av med pennor och skuggor efter cirka tre år.

Krämbaserade produkter, så som krämskuggor och krämrouge har kortare livstid än vad torra produkter har. Dessa bör du byta ut efter 12-18 månader.

Parfymer är känsliga för värme och ljus. Om du förvarar dina dofter i originalförpackningen på ett mörkt och svalt ställe kan de dock bibehålla sin väldoft upp emot tre år.

* 1 a p r i l ;)

Först så bara en sak: det är så j*vla segt att Stoffe ej ha photoshop ;( Man kan inte göra sina texter när man väl vill ha dem i bloggen.. men men! Får klara mej utan dem.

Men idag är det den 1 APRIL !! :D

Har ni lurat någon än? eller skall ni det?

Själv bryr jag inte mej så mycket om det, eftersom jag ej ser någon mening med det :)* Tja snyggingar ;)


Sitter man hemma hos i pojkvännens lägenhet & gör ej så mycket
eftersom han inte slutar förens kl. 4 idag. Snart får man väl ta
något att äta med (y).

Senare idag blir det bara att äta god mat, mysa & kolla på film.
För imorgon skall älskling tävla & jag ska med! :)
Men det är väl allt som händer idag.

PUSS
R
'licious.


RSS 2.0