* Bye bitches! ;*


Skall jag träna/ta bussen.! Så nu får man väl ta & börja göra v sej sedan gå till bussen :) hoppas verkligen att det blir bra nu i Åstorp, fär då slipper jag åka ända till Örkelljunga för att träna (Y). Bussarna passar ej så bra där osv. Men det blir säkert bra med allt tror jag! :D Josefine R. skall ju hjälpa mej.. SJUKT SNÄLLT! :)

Hinner ej blogga mer idag tror jag. För träningen slutar kl 9 eller vad det var. Så skall man ta sej hem & allt vad det nu är. Vet ej om jag skall sova hos mormor iheller. Så får bli mer bloggande imorgon.

PUUUUUSSSS!! ;*


* (Y)

hahaha !!


* R'licious musiken!* Visste du/ni att? ..


Livsstilen avgör hur gammal du blir

Hur gamla dina släktingar blivit har liten betydelse för hur länge du själv får leva. Istället är det dina vanor som är viktiga.

Vill du leva länge gäller det att skaffa hälsosamma vanor. Det är nämligen det som påverkar din livslängd – inte hur gamla dina släktingar blivit.
 
Tidigare har man trott att det till stor del är generna som styr hur länge vi lever, men en ny svensk undersökning menar att det inte spelar någon roll. Forskare vid Sahlgrenska akademin Göteborg har följt 855 män sedan år 1913 för att se vilka faktorer som istället spelar in.
 
Vill du leva ett långt och friskt liv ska du låta bli att röka, dricka måttligt med kaffe samt ha en god social standard och ett lågt kolesterolvärde vid 50 års ålder. God arbetsförmåga vid 54 års ålder är också positivt om du vill leva till din 90-årsdag.

* My love ;)

I ♥ MY NEW CAM !
Så bra är den :$ Kommer blir mer fotade i alla fall! ;)
Här kommer lite bilder, ej så mycket sminkad men whatever !


* R'licious tipsen!Checklista till glansigt hår

Skäm bort ditt hår på rätt sätt. Följ olika tips för ett glasigt och friskt hår.

 Unna håret en inpackning minst två gånger i veckan. Det behövs för att håret skall kunna tillföra fukt och näring.

 Schamponera inte håret varje dag, tre dagar i veckan räcker gott och väl.

 100 drag med borsten per dag stimulerar hårbotten och gör håret glansigare. Tänk på att endast borsta håret när det är torrt. Blött hår är ömtåligare och kan lätt gå av, vänta därför tills håret har självtorkat. Undvik borstar av syntetmaterial, satsa istället på borstar av naturfiber som är mer skonsamt för håret.

 Använd endast stylingprodukter som tar hand om ditt hår, såsom leave in-balsam, balsamspray och serum. Undvik starka sprayer som torkar ut och välj märken som har en vårdande effekt.

 Klipp topparna regelbundet. Nyklippta toppar stärker håret och gör frisyren snyggare.

 Rätt schampo, för rätt hårtyp. Fråga din frisör vilken kategori du tillhör och investera i ett bra schampo och balsam. Exempelvis behöver torrt hår mycket fukt och platta hår får volym genom volymprodukter.

 Vid styling med plattänger och locktänger kan du skydda håret genom att ha i en värmeskyddande produkt. Att föna håret ger onödigt slitage. Låt istället håret självtorka.

* R'licious dissar!


Något som jag verkligen är trött på nu är att jag knarkar panodil & använder hur mycket servetter & papper som helst pga denna förkylningen. Använder nässpray men det hjälper bara ett tag sedan blir det som vanligt igen. Vet ej hur mycket papper jag använt & hur många pandoil jag tagit sammanlagt.. Det kan ej vara bra egentligen? Specieltl inte när jag har hållt på nu i mer än 1 månad i streck! Hur skall jag bli av med min förkylning? den påeverkar så att jag får ont i huvudet! För jag har aldrig ont i huvudet annars :s .. orkar verkligen inte ha denna skiten mer :o !!!


* Y E S !!

Slapp dra upp till Familia förens senare, pappa hade kvar sina gamla träningskojorts osv! Orkar ej stressa upp där sedan hem igen , för att hinna med allt som måste göras. Haqr börjat få ont i huvudet nu med pga min j*vla förkylning :( .. När skall den försvinna egentligen? ..


* Hej alla.


Sitter man här & är FETT SUR på sin mamma ang ett par jävla
fucking skjorts !!!! fan vad arg jag är, vill ens ej berätta om vad
problemet är, då kommer ni ju bara dö av skratt!

Idag har man varit på sin praktik. :) ROLIGT !! + har sjukt bra
schema (Y)

Senare idag skall jag träna innebandy & fota lite. Så det är väl
typ allt som händer idag? ;$

Nu skall jag snabbt cykla upp till Familia & köpa skjorts iaf! Sen
blir det fota lite med sin nya cam (aa innan det är dax för träning
i Åstorp. För er som ej vet att jag antagligen börjar träna där ist
för i Örkelljunga.

PUSS
R
'licious.


* Jag lovade ..

.. här kommer bilder på när jag är osminkad, som jag lovat! HAHA.
Föredarar smink iaf ;o man sej ej så död ut då ;)


* Planer nu!


 Föna håret / platta !
 Packa klart !
 Mormor !
 Annat som måste göras!

Så hinner ej blogga mer idag, för mormor kommer & hämtar mej redan klockan 9 idag :o & jag har en hel del som jag måste fixa innan hon kommer. (Y) Så det är väl bara till att slita sej från datan ;)

Imorgon skall jag fota en massa med min cam :D Tror jag hinner det iaf ;$ Behöver nya bilder med denna hårfärgen & nya bilder över huvud taget.. känns som jag alltid lägger upp samma bilder ibland, mwhihi :$ Men ni får i alla fall ha det bäst! ♥

PUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSS !!

* R'licious dissar!


Okej.. nu är jag RIKTIGT arg! För min statestik sak är ju helt totalt fuckad! Den räknar ej rätt fortfarande!!! Varför gör den så? den räknar aldelses för lite :( Någon som vet varför kanske? eller hur jag får den till det som stämmer? jag skall väl ej bhöva gå in på min statestik hela tiden för att kolla det, när jag alltid innan bara gått in på bloggens startsida för att kolla de! Ne fan var jag är sur pga detta nu ;o faaaaaaaaan asså !! HJÄLP MEJ!


* R'licious tipsen!


Något som jag verkligen måste tips om i bloggen är; Fructis balsam! Det är riktigt bra & hjälper på mitt hår i alla fall, sjukt bra. Vet att det är oliak från hår till hår. Men jag hade sjukt slitet hår förr när jag ej gjorde mer än att tvätta det med schampoo. Nu när jag använt balsam & inpackningar har det blivit sjukt mycket finare. Har använd så många olika balsam sorter. & den bästa hittills är; dessa! Så det är värt att testa någon gång i alla fall, om du använder balsam. Dom luktar gott med! :)


* hahaha !!


* Fail !


wtf .. ?


* C.W ♥

2011-01-29 ♥


* Fikapauser !

Fikapauser får dig att jobba bättre

Att ta kafferaster under arbetsdagen är inte ett slöseri med tid. Istället gör det dig mer effektiv, enligt en ny undersökning.

Att sitta och jobba hela dagen utan att ta pauser är inte bra för kreativiteten.

Fikaraster gör dig mer effektiv på arbetet, visar en ny undersökning med drygt 8 000 deltagare, skriver Expressen. Genom att småprata med arbetskamraterna om annat än jobb höjs stämningen på arbetsplatsen och medarbetarna blir gladare.

Men fikavanorna varierar mycket beroende på var i Sverige man bor. Mest fikar man i norra och mellersta Norrland, där 51 procent tar minst två fikapauser om dagen. I norra Mellansverige fikar man nästan lika mycket, 47 procent tar två fikaraster per dag.
 
Småland och öarna kommer därefter, följt av östra Mellansverige, Västsverige, Skåne och Blekinge. Minst fikar man i Stockholm, där endast 17 procent tar minst två fikapauser per arbetsdag.

* R'licious tipsen!
Styla fram en läckert vågig frisyr

Skinande luftiga vågor är alltid lika snyggt. Det är en samtidigt glammig och avslappnad frisyr, som många fotomodeller använder sig av på catwalken. Så här stylar du dem själv!

Luftiga vågor är något vilken kvinna som helst kan styla fram. Har man lockigt hår kan man forma det rakt och har man rakt hår kan man skapa volym. Modellooken fixar du enkelt i tre steg:

 1. Krama i lite mousse eller spraya "root lifter" närmast rötterna. Kamma sedan igenom håret och föna det i form med hjälp av en rundborste.

 2. Rulla upp håret på kardborrespolar: använd mellanstora högst upp på huvudet och runt ansiktet och stora spolar baktill. Efter ungefär 20 minuter tar du ur spolarna och borstar igenom håret i alla riktningar. Sedan skapar du en bena och låter håret falla ner på sidorna.

 3.
Använd en stor locktång för att skapa mjuka vågor runt ditt ansikte. Börja locka ungefär vid käkbenet och sluta precis innan topparna. Avsluta med fixerande hårspray.

* Camen var PERFEKT!* Hej sötnosar.


Har man äntligen kommit hem. Man saknar ju sin familj (Y).
Just nu sitter jag & testar min cam lite (aa)! Fick en cam av Stoffe
idag för jag hade hjälpt honom med lite saker. S N Ä L L T ! :D

Idag skall jag bara duscha, packa & sedan blogga lite .. sen vidare
hem till mormor. Vanlig dag imorgon & det betyder att jag har
praktik :) Lättast att sova hos mormor då.

PUSS
R
'licious.


* Bye bye (a)

Nu skall man iväg. Hinner ej blogga mer idag!
Bloggar mer imorgon.

PUSS
R'licious.* Visste du/ni att..


Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
En ko producerar cirka 200,000 glas med mjölk under sin livstid.
Hajen är havets effektivaste rovdjur. Den kan höra en tonfisks muskler arbeta på två kilometers håll.
Fingernaglar växer i snitt 4 gånger snabbare än tånaglar.
Cannabis är den mest använda drogen i världen.
Zebrans ränder kan jämföras med människans fingeravtryck. De är alla olika.
Hitler hade bara en testikel.


* R'licious tipsen!


7 akutlösningar för fett hår!

Känns håret som ett fett och platt monster på morgonen men du har varken tid eller ork att hoppa in i duschen? Lugn, det finns finfina knep att ta till för att få smutsigt hår att se fräscht ut igen. Spana in! (VR)

 

Nej, du behöver inte rusa in i duschen och paniklöddra om du försovit dig och håret känns smutsigare än dina skosulor. När håret börjar känns ofräscht, platt och fett och du inte har tid (eller lust) att tvätta håret, finns det faktiskt knep att ta till som inte stavas schampo.

BYT SIDA!

Gör som Megan Fox och kamma håret bakåt.

Gör som Megan Fox och kamma håret bakåt.

 

Om du brukar ha benan till höger, lägg den till vänster istället. På så sätt brukar renare hår, som gömts under din vanliga bena, att synas. Dessutom skapar den omvända benan en illusion av volym. Eller kamma in glansvax och kör på en riktig wet-look. Bakåtkammat hår med vax syntes flitigt på catwalken i höstas och trenden fungerar absolut i vår också.

ÄLSKA ACCESSOARER

Mischa Barton och Gwyneth Paltrow satsar på band och blommor i håret.

Mischa Barton och Gwyneth Paltrow satsar på band och blommor i håret.

 

Se till att du har ett gäng fina sjalar, hårband eller andra håraccessoarer nära till hands. De kommer både att dölja det smutsiga håret och dra uppmärksamheten ifrån det. Ett superenkelt knep som faktiskt fungerar.

FLÄTA BORT PROBLEMET

Lauren Conrads signaturfrisyr är en räddare i nöden.

Lauren Conrads signaturfrisyr är en räddare i nöden.

 

Om du har långt hår, ta en bit av framhåret på var sida av ansiktet och snurra eller fläta det bakåt. Ditt hår kommer att se lent och smidigt ut snarare än platt och trist.

TVÄTTA LITEGRANN

Nicole Richie och Christina Ricci har rentvättade luggar.

Nicole Richie och Christina Ricci har rentvättade luggar.

 

Om du har lugg, tvätta endast den ren och styla som vanligt. Den snabba tvätten kommer att få hela håret att se fräschare och renare ut.

INVESTERA I ETT BRA

TORRSCHAMPO

Torrschampo gnuggas med fördel in i hårrötterna.

Torrschampo gnuggas med fördel in i hårrötterna.

 

Om du ännu inte upptäckt en av världens bästa hårprodukter är det dags att göra det nu. Torrschampo finns i puder- och sprayform och gör ditt hår mindre fett och mer volumniöst på nolltid. Spraya i hårrötterna och gnugga bort fettet, och vips ser ditt hår betydligt renare ut!

INSE FAKTUM

Om Ashlee Simpson har fett hår får vi aldrig veta.

Om Ashlee Simpson har fett hår får vi aldrig veta.

 

Om ingenting annat fungerar, inse att slaget är förlorat och tryck en hatt på huvudet så är du både praktisk och trendig på en och samma gång. Och se till att hoppa in i en dusch så fort som möjligt!


* Sry alla ;$

Vet att jag ej bloggade igår & har ej gjort det idag iheller. Men det beror på att jag är hemma hos Stoffe & umgås med honom.. då kan man ju ej sitta vid datan lika mycket (a). Träffar ju bara han på helgerna, så då får man väl passa på att vara tillsammans då :) .. helgen går ju ändå så sjukt snabbt alltid.. tyvär!

Men nu har jag lite tid för att blogga tror jag, så blir lite nu i alla fall ;)


* Hej sötnosar ;*


Sitter man hemma hos Stoffe & väntar på att han & hans pappa skall
ta ner någon ställning.. eller vad det nu är :) Sedan skall vi långt iväg &
byta hans äckliga ormar till ett terarie (Y). Sedan blir det fixa lite annat
som vi skall göra.
För ikvl skall vi käka fastlandsbullar :D I LIKE'

Idag skall man ej hitta på så mycket mer än att vara här & kolla film
m.m.

PUSS
R
'licious.


* Skit-sak!

JAG HAR JÄÄÄÄÄVLIGT TRÅKIGT NU, SKALL NI VETA :O
Har absolut inget att göra. LÄNGTAR bara tills imorgon ♥ !!

81+ besökare & ute på min blogg står det 69 .. L Y C K A T (Y)* S W E E T !

so so so salty but sweet. ♥


* (Y)


 • Videosamtal i HD-kvalitet
 • Stillbilder: upp till 3,0 megapixel
 • Inbyggd mikrofon
 • Universalklämma

 • * HAHAHA!

  En kvinna kom till en maskerad helt naken...
  Vakten: vad föreställer du då?
  Jag är Adam, svarade kvinnan.
  Men du har ju ingen snopp!
  Nä, men jag lär nog få..


  * R'licious dissar!


  Gud vad arg jag blir nu.! Min statestik funkar ju ej!! Hur kan den räkna så mycket efter än vad den skall göra? Blir snart sur :o Någon som vet hur man fixar så den räknar rätt kanske? .. trodde bara det var igår som den fucka, menb tydligen ej ;o


  * Hot or not?

  .. en typiskt kille som man var dödskär i när man var liten. haha! eller? ;)


  * Aaron Carters..  Aaron Carters förfall - från tonårsidol till knarkare

  Han spåddes en lysande framtid i musikbranschen.
  Men Aaron Carters karriär och hälsa förstördes av övergrepp och knark.


  Att växa upp i rampljuset kan ha sitt pris. Nu har den tidigare tonårsstjärnan Aaron Carter, 23, tvingats lägga in sig på rebab.

  – Aaron kom till mig för flera månader sedan för att få hjälp med att börja jobba med musik och få i gång sin karriär igen. Men Aaron, som förstår att det är en utmaning som innebär hårt arbete för att ta sig tillbaka till toppen, vill få bukt med några emotionella och själsliga
  problem som han har tampats med innan vi börjar arbetet med nya skivan, säger Carters manager Johnny Wright till E! Online.

  I Hollywood är många däremot övertygade att stjärnans verkliga problem är droger. Redan 2008 greps Carter i Texas för innehav av marijuana. Sen dess har han tappat vikt och setts narkotikapåverkad på flera av Los Angeles inneklubbar. 
   
  Aaron Carter gjorde sig en karriär som söt popsångare och tjejfavorit. Karriären inleddes redan som 6-åring innan han fick sitt stora genombrott i slutet av 1990-talet. 

  I skuggan av sin mer kända storebror, Nick Carter (då sångare i Backstreet Boys) lyckades Aaron med hjälp av sin mamma och brödernas manager Lou Pearlman ända göra sig ett namn i USA. 

  På senare år framkom upgifter som menade att managern , som grundade Backstreet Boys, hade ofredat både Nick och Aaron Carter sexuellt när de var i tonåren.

  * R'licious tipsen!
  Så gör du håret mindre statiskt

  Flygigt och elektriskt hår är ett problem för många under den kalla årstiden. Tipsen som piggar upp din torra kalufs.

   Använd ett bra balsam. Investera i ett vårdande och återfuktande balsam, gärna från toppsalongerna.

   Ha en flaska balsamspray
  i handväskan som du kan spreja i håret vid behov. Budgetvariant: husmorsknepet att blanda vatten med sköljmedel funkar också!

   Borsta håret med en kam eller borste gjord av trä istället för plast. Det ger håret mindre statisk elektricitet. Ett annat knep är att spraya lite hårspray eller balsamspray på borsten innan du sätter den i håret för att minska frisset.

   När du stylat svallet kan du klicka i lite leave in-balsam eller några silikondroppar i handen och gnugga handflatorna mot varandra. Stryk sedan händerna över håret för att hålla stråna på plats. Budgetvariant: du kan också använda lite hudlotion.

   Lyxa till det med en djupverkande hårinpackning en gång i veckan. Nyckeln till lättskött hår är att hålla det återfuktat

  * HAHHAHA!!


  .. bra humor eller vad ? ;)


  * Tja alla.


  Sitter man här & känner sej duktig som har skalat potatis, så att
  mamma kan göra patatiomos (Y) I LIKE !

  Idag
  har man bara varit på sin praktik. Efter det blev det in till
  Hbg & hämta mitt pass, sedan avsluta 2 konton på Handelsbanken.
  Åkte med mamma hem & hämta dem små på dagis med.

  Senare idag skall jag ej göra så mkt .. nt vad jag vet i alla fall.
  Får väl vila upp mej tills helgen. & hoppas på att min förkylning
  skall försvinna.
  Har sjukt soft dag imorgon, slutar vid 10-11 tiden :D

  PUSS
  R
  'licious.


  * Vad säger ni? ..


  (utom att Pontus ser drogad ut då (A))


  * Fuck !! :s


  Min tabell som visar statestiken på mina besökare som jag har i min blogg funkar ej :s Den står hela tiden på 27 .. ;(
  Ska den också fucka sej nu eller? aja .. får väl stå att jag haft 23 besöker hela dagen då.. för nu ska jag i alla fall fösöka göra en ny & bra header (Y)


  * GE MEEJ !!  ååh, fan vad jag vill ha detta armbandet :(
  Ingen som kan köpa det till mej? nt alls dyrt :)


  * Mohahahaha!


  * Hmm ..

  Jag bode göra en ny header I G E N !! ;(
  Är ej nöjd.. "BRB"

  PUSS


  * Filmtips!


  En film som jag såg för något år på bio, som jag måste tipsa om! För nu när man tänker tillbacka så var den rätt bra ändå. & även sorlig..

  Alice Sebolds roman Flickan från ovan (2002) handlar om 14-åriga Susie som luras ner i en underjordisk koja av en granne och våldtas, mördas och styckas. Boken blev en kritiker- och försäljningssuccé i USA, i resten av världen har recensenterna inte varit lika förtjusta i den hoppingivande tonen. För från himlen spanar Susie på sin familj, sina vänner och sin mördare. Efter många år kan både hon och de levande försonas med det som hänt.


  * Dildon !

  Mannen ville alltid ha sovrumslampan släckt för han skämdes för sitt lilla organ.Han använde istället en dildo.När frun efter 20 års äktenskap lessnade på att älska i mörkret,så sträckte hon sig lustfyllt stönande efter lampan och tände den. Hon skrek ut:din avskyvärde bedragare!!! Hur kunde du? Nu får du förklara dig!!! Ok,sa mannen,jag förklarar leksaken,du förklarar barnen...


  * Varför?

  vad är det som gör att man vill se ut som 'alla andra' ?
  Jag hade aldrig orkat bry mej.. (?) är nöjd med mej själv.. varför kan ej alla andra bara vara det med då?


  * Heta män tjänar mer.
  Attraktiva män får mer i lön

  Det lönar sig att vara snygg. Män som ser bra ut tjänar mer pengar, fastställer en studie från Princeton University.

  » En amerikansk forskare har undersökt hur mycket utseendet påverkar lönen.

  » En hel del, visar det sig. Enligt ekonomen Daniel Hamermesh från University of Texas, som utfört studien, tjänar en attraktiv man i genomsnitt 250 000 dollar mer under sin karriär, jämfört med mindre attraktiva kollegor. I svenska kronor motsvarar det 1,7 miljoner.

  » Den fördel en snygg man får motsvarar ett och ett halvt års extra utbildning, har Daniel Hamermesh räknat ut.

  » Amerikanska experter är dock oense om hur detta ska tolkas. Vissa menar att det handlar om diskriminering av samma typ som sexism och rasism, medan andra experter hävdar att det inte är samma sak, eftersom utseendet är något man kan påverka.

  * R'licious dissar!


  Något som jag är sjukt trött på är att folk snor andras saker! Speciellt när det handlar om STÖRRE saker! Som en bil !? varför får man ens för sej att sno någon annans bil? hur j*vla lågt kan man sjunka? .. sedan försöka bränna upp bilen, men ändå ej lyckas ..? Finns fortfarande bevis, i alla fall om man är så korkad som bara bränner bilen inuti :o .. varför sno andras saker? Så fattiga att ni ej kan köpa en egen bil eller vad fan är det med vissa folk där ute !! Orkar förstöra en massa för en okänd människa.. vet ej vad alla ni andra tycker om det, men jag tycker att det är sjukt lågt & patetiskt att hålla på så!


  * R'licious tipsen!  Jessica Wu !

  Hollywoods hudexpert avslöjar

  Jessica Wu arbetar som hudspecialist i Hollywood och behandlar stjärnor som Kat Von D, Katherine Heigl och Kimora Lee Simmons. Nu avslöjar hon skönhetsknepen som ger dig en strålande lyster.

  Jessica Wu listar knepen som gör gott för både kropp och ansikte.

   Glöm inte att äta frukost

  Genom att äta en god frukost håller du blocksockret i schack hela dagen. Se till att få i dig en balanserad kost med protein och kolhydrater. Grekisk yoghurt med färska bär är inte bara gott – utan väldigt nyttigt.

   Förhindra rynkor i förtid
  För att bekämpa rynkorna ska du se till att äta gröna och gula grönsaker minst en gång per dag. De innehåller massvis med antioxidanter och kartenoider som skyddar din hud från fria radikaler som bryter ner kollagenet med tiden. Och glöm inte att smörja in ansikte och kropp med solskydd, även under vinterhalvåret.

   Matdagbok i telefonen
  Iphone och Blackberry har smidiga appar som gör det enkelt att föra matdagbok var du än befinner dig.

   Mjuk hud

  Valnötter är fulla med omega-3 som gör torr hud mjuk och fräsch.

   Fylligt svall

  Ett tjockt och välmående hår får du genom att äta gröna bönor som är rika på naturliga ämnen som stärker naglar och hår, säger Jessica Wu.

   Mellanmål
  Ät något litet var tredje timme. Då slipper du trötta sockerdippar och på sikt förstör du inte hudens kollagen som kan leda till rynkor.

   Mörk choklad
  Att mörk choklad ger acne är en skröna. Så unna dig ett par bitar till eftermiddagskaffet. Chokladen är full med antioxidanter.

   Skippa alkoholen
  Läsk, drinkar, koffein och öl gör att din hud blir slapp och plufsig så drick med måtta.

  * Tja snyggingar.


  Sitter man hemma med pappa & hostar sönder.. haha! Nu är man
  hemma från praktiken. Slutade kl 1 idag, skönt!

  Idag skall jag ej träna eftersom jag ej är helt frisk änu :( Är fortfarande
  förskyld + att jag har sjukt hemsk hosta. Så får vila upp mej tills Måndag,
  så jag kan träna lite innebandy då igen. Sen måste jag ju bli frisk tills
  helgen med. ;)

  Annars idag skall jag bara göra en massa som måste göras & ej så mkt
  mer faktistk.

  PUSS
  R
  'licious.


  * R'licious tipsen!  Skippa snusket på ditt gym

  Att träna gör dig friskare. Men samtidigt utsätts du för olika bakterier när du tränar vid maskiner som andra människor svettas på. Så här gör du för att hålla bacillerna borta på gymmet.

  Ha två handdukar
  Torka alltid av en träningsmaskin efter att du använt den. Men se till att inte använda samma handduk som du torkar bort svett från ansiktet med. Då får du bakterierna där istället.

  Undvik ögon, näsa och mun
  Har du tagit i hantlar och handtag så stoppa absolut inte fingrarna i munnen, näsan eller ögonen. Se också till att inte låta händerna röra vid vattenflaskan på stället där du sätter läpparna när du dricker.
   
  Döda bakterierna
  Många gym har sprayflaskor med antibakteriellt rengöringsmedel som du kan spruta på träningsmaskinerna och torka bort med papper. Det tar kål på eventuella baciller.

  Tvätta händerna
  Ett äpple efter träningen? Se i så fall till att skölja både frukten och dina händerna innan du äter det.

  * Idag skall jag ..? ;)

  Fixa en ny header! & nu skall jag hålla på med den tills jag blir nöjd f*n !! :o ;)

  'BRB'


  * R'licious tipsen!  Våga testa lugg

  Våga testa något nytt som till exempel att klippa lugg. Ångrar du dig finns det ett flertal knep att gömma den tills luggen har växt ut igen.

   Ögonfokus
  Luggen ramar in ditt ansikte. Den framhäver dina ansiktsdrag och får dina ögon att se sexigare ut.

   Ny look

  Tänk att ett sådant enkelt klipp förändrar din look. Du ändrar frisyr, samtidigt som du kan behålla längden.

   En lugg– flera varianter

  Luggen ger dig karaktär och du kan ha den på flera sätt; rufsig, slät eller sned. Låt morgonens utgångsläge bestämmer stylingen för dagen.

   Trimma stråna
  Klipp luggen var sjätte vecka för att hålla den i trim. Det behöver inte vara mycket, det är mest för att den inte ska bli frissig.

   Göm luggen

  Luggen är allsidig, tröttnar du eller vill ha bort den kan du lätt trolla med hjälp av en hårnål.

   Är du osäker?

  Då är ett tips att ta en hårslinga och vika in den som en låtsas lugg så ser du på ett ungefär hur det kan ser ut. Och om du bestämmer dig – börja med en lång snelugg som är lätt att dölja med hårnålar.

  * Hej sötnosar ;*


  Sitter man här hemma & det känns som man har typ 50° feber eller
  något :(
  Vet ej hur länge jag har varit sjuk nu.. ca 2-3 veckor. Innan var det
  illamående & nu är det förkyllning & hosta, har ibland ont i huvudet
  med. Men det är i alla fall tur att det ej är något allvarligare. Kan ju
  gå på praktiken..

  Idag så händer ej så mkt. Bara vara hemma & ta det lungt. Eftersom
  jag mår som jag mår.
  Segt, kan ej kolla på Andra avenyn iheller, för har sett alla avsnitt tills
  dem jag har. Så stoffe får fixa till mej sen (Y).

  PUSS
  R
  'licious.


  * Trött.

  Blir ej mer bloggande elr data för mej! :) Orkar ej med alla omogna människor som det finns där ute. & jag är fett trött, skall göra v mej sedan hem till mormor & sova ♥ :)

  Bloggar mer imorgon.

  PUSS
  R'licious.


  * Rubrik.


  * wrf.


  .. någon som kan detta kanske? haha, inte jag i alla fall :o


  * Hämden är ljuv!

  En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman:
  - "Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått det jag vill ha!" Bordellmamman, som struntade i alla

  moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund, men sa sedan:
  - "OK då, välj ut en av mina flickor."
  Han frågade:
  - "Har någon av dem någon sjukdom?"
  Bordellmamman svarade naturligtvis "Nej", men pojken påpekade:
  - "Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!" Eftersom pojken var så

  beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare

  kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:
  - "Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?" Han svarade, om än lite motvilligt:
  - "Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex

  med mig, för hon gillar små pojkar, så jag kommer att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på

  vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem igen så kommer han att spänna på morsan, och i morgon knullar hon som vanligt

  med brevbäraren."
  - "Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!"


  * R'licious tipsen!  6 smarta skönhetstips

  Skönhet behöver varken vara komplicerat eller dyrt. Här bjuder vi på sex lätta och billiga tips.

  Trolla bort ett plufsigt ansikte
  Har du röda irriterade områden i ansiktet? Blöt en påse grönt te i ett par minuter och lägg påsen över ditt ansikte. Antioxidanterna i teet lugnar huden.

  Lägg en hemmagjord ansiktsmask

  Många håller i slantarna innan semestern och det finns det sällan pengar över till ett exklusivt spa. Ett billigt knep är att kika i kylen. Knäck ett ägg i en skål och separera gulan. Använd endast vitan och applicera den i ansiktet. Låt sitta kvar i fem minuter innan du sköljer av. Proteinet i ägget ger bebislen hud.

  Återfukta kroppen med avokado

  Skala en mogen avokado och kör den i en mixer. Smörj in kroppen med massan och låt den sitta i 20 minuter. Resultatet blir en mjuk hud, då avokado fungerar som en naturlig fuktighetskräm.

  Heta ögonfransar

  Har du raka ögonfransar kan du värma din ögonfransböjare med en hårtork i ett par sekunder. Värmen gör att ögonfransarna böjer sig lättare. För att bevara de böjda fransarna kan du använda en vattenfast mascara som torkar snabbare och som bibehåller ögonfransarnas böj mer effektivt.

  Lys med vinäger
  Häll i lite vinäger och fyra kolsyrat vatten i en flaska. Blanda och applicera det i håret. Låt det sitta i en kvart innan du schamponerar. Resultatet? Skinande och glänsande hårsvall.

  Läcker strandfärg på ett kick
  Känner du dig blek? Använd en brun-utan-sol-kräm som du blandar med lite handkräm. Smörj sedan in dina ben så får du en het solbränna på ett kick.

  * R'licious hissar!


  Något som jag måste hissa är korsetter.. så sjukt fint är det! Har alltid tänk köpa en men blir typ aldrig av.. haha vet egentligen inte varför. Om jag nu älskar dem så mycket :D


  * Hej alla .


  är man hemma om & ska duscha & packa mer saker, eftersom jag
  sover där nu medan jag har min APU :)

  Idag har man ej gjort så mkt mer än tagit det luggt, eftersom man
  är sjuk :(

  PUSS
  R
  'licious.


  * 2011-01-22

  Tack för igår alla! ♥ Vi kanske blev lite för mkt folk. Men det var ok ändå!
  Utom en del som hände, som nt borde ha hänt !! FUCK ER IAF!

  Bilderna hinner jag nog ej lägga in. För hinner ej blogga mer idag ;(
  Ska till mormor nu! & har ingen data där.. sry!
  Men bloggar imorgon.

  PUSS
  R'licious.


  * Hej alla.


  Har man precis kommit hem från Förslöv (Y). Mår sjukt konstigt
  men hoppas på att det blir bättre sen i alla fall.. eftersom man ska
  sova hos mormor inatt & det är praktik imorgon.

  Idag har man bara varit hos Stoffe & tagit det lungt, hjälp honom
  med lite saker osv.

  PUSS
  R
  'licious.


  * Dax att dra ;$


  Nu har man lite som skall fixas till ikvl;

   Fixa håret!
   Packa det sista!
   Prata med mamma ang studenten!

  Sedan kommer mormor & hämtar mej, eftersom jag sover där inatt. Mycket lättare när min praktik ligger max 4min därifrån (Y). Men jag blogga mer imorgon om jag hinner. Annars har jag massa tid på Lördag fram tills kvällen (aa) ! ♥.

  PUSS
  R
  'licious. ♥


  * HAHAHAHA!


  Det var en gång ett par som precis hade gift sig. Ingen av dom hade haft sex tidigare och det var dags att ha det eftersom att dom nu var gifta. Tjejen sa till killen att hon var platt upptill, att hon var som en unge. Han sa då till henne att hans penis var som en bebis. Då så var det dags för natten. Hon klädde av sig och var platt upptill som hon sagt. Då tog han av sig kläderna och hon skrek till av sin stora förvåning.
  Tjejen: Den är inte alls som en bebis!
  Killen: Joho, 50 cm, och 2,5 kg!


  * Del 1 !

  Del 1: 14 dagar till ett hetare sexliv !  Precis som med många andra saker måste man jobba för att hålla attraktionen och lusten levande. Här är tipsen som ger dig ett roligare och mer prioriterat sexliv på 14 dagar. Det här är del 1 av totalt 5 delar.

   Dag 1.

  Boka in kvalitetstid. Hitta 10-15 minuter varje kväll för att prata om vad ni vill ha ut av de här 14 dagarna. Ta en promenad efter middagen eller viska om det innan ni släcker lampan. En daglig ”check-in” är ett av de bästa sätten för att omedelbart känna större samhörighet, säger sex- och relationsexperten Mary Jo Rapini.

  Fem saker du är nöjd med på din kropp. En studie från Texas University fann att kvinnor med bättre självkänsla hade mer sexlust än kvinnor med dålig självkänsla. Mer än 20 procent av kvinnorna säger att sexlusten påverkas negativt av deras kroppskomplex. Skriv ner fem saker du är nöjd med på din kropp och fokusera på dem.

   Dag 2.

  Ligg kvar när väckarklockan ringer. Ta 30 sekunder till att bara gosa och titta in i varandras ögon.

  Avskedskyss. Ge varandra en (lång) avskedskyss och försök att få in det som en lika självklar morgonrutin som tandborstningen.

  Lugna sinnet med yoga. Du behöver inte vara ett yogaproffs för att lära dig att fokusera på nuet. Många kvinnor har svårt för att koppla bort vardagsstressen vilken har en negativ inverkan på sexlusten.

  Sätt på dig något sött. Skippa den där urtvättade t-shirten när du går och lägger dig och sätt på dig något sött. Det är ett enkelt sätt att visa för din partner att du inte tar honom för given.

   Dag 3.

  Ha morgonsex. Även om du är trött, din andedräkt känns dålig och du vill komma tidigt till jobbet – skippa ursäkterna. I teorin finns det stora fördelar med morgonsex. Kortisolnivåerna peakar vilket gör att energin för att orka ha sex finns där, dessutom frigörs hormoner som oxytocin av sex, vilket håller ditt humör uppe hela resten av dagen.

  Gör ditt sovrum till en oas. Det kanske är svårt att ta sig tid och pengar för en weekend. Försök istället att göra ert sovrum till en oas. Städa bort högarna med räkningar och barnens leksaker. Byt till de finaste lakanen och bädda sängen varje dag. Då blir sovrummet mer inbjudande och mindre distraherande.

  Berätta om era sexönskelistor. Bristen på lust kan bero på att ert sexliv blivit förutsägbart och tråkigt. Skriv om er sexakt och prata om nya ställningar, nya miljöer och leksaker som ni skulle vilja prova.

  * Jag bode fixa!

  Något jag verkligen behöver göra är att göra en ny header! :o
  Fast jag aldrig blir nöjd med dem.. V A R F Ö R ? varför blir jag aldrig nöjd?


  * Visste du/ni att .. ?


  Tv-spel kan leda till depressioner

  Spelar du mycket tv-spel kan du ligga i riskzonen för att bli beroende. Det i sin tur kan leda till en depression, avslöjar en ny studie.

  Ungdomar som spelar tv-spel mer än två timmar om dagen löper hög risk att fastna i spelandet och utveckla ett slags beroende.

  Det menar forskare vid Iowa State University i USA, som studerat kopplingen mellan tv-spel och välmående. 
   
  Tv-spelsberoende kan i sin tur leda till att personen blir deprimerad, får ångest eller utvecklar sociala fobier. Även skola och jobb blir lidande.
   
  Man har tidigare inte vetat vilket som kommer först: blir man deprimerad av att spela överdrivet mycket tv-spel eller är det depressionen som gör att man flyr in i tv-spelens värld?

  Nu menar forskarna att de kunnat visa att det är spelandet som gör att man utvecklar ångestproblem. Lyckas man ta sig ut tv-spelsberoendet lyfter också depressionen.

  * Wtf :o


  .. vart tog hennes ben ivägen?


  * Därför ska man träna !

  Bättre humör.
  Längre liv.
  Minskar antalet förkylningar & cellernas åldringstakt.
  Mindre värk & ökad ork.
  Förbättrar kropppshållningen.
  Stärker immunförsvaret.
  Minskad stress.
  Stärker hjärtat och gör det större.
  Hjälper dig att minska i vikt.
  Underlättar rök och alkoholavvänjning.
  God sömn.
  Förhöjer sexuell lust och njutning.
  Bättre självförtroende.
  Förbättrar sömnkvaliten.
  Minskar risken för cancer, hjärtinfarkt & högt blodtryck.
  Mer energi.


  * Min helg (Y)

   Fredag; Stallet. Stoffe hämtar mej hemma & sedan till Förslöv. & vara med underbaraste ♥ Jobba med projektet lite & massa annat.
   Lördag; Julia kmr på eftermiddagen till mej (Förslöv) Sedan på kvällen/natten blir det fest (D)
   Söndag; Stallet.


  * PARTY (D)

  LÖRDAG hade jag & Julia tänk att ha fest (Y) ! Så det är bara till att smsa om ni vill komma ;) Såklart så får bara dem som vi känner komma, eftersom det är hemma hos Christoffer som vi skall ha festen (aa)

  SÅ SMSA ! :D ♥


  * R'licious dissar!


  Jag fattar ej vad som har hänt! Men varje kväll & natt mår jag skit illa & jätte dåligt, men det kommer alltid på kvällarna. På dagarna & morgonen mår jag hur bra som helst/som vanligt.. det är sjukt störigt. Eftersom jag ej kan sova för jag mår så dåligt så blir det att man sitter uppe istället & då är det knappt att man orkar att gå upp klockan 7 dagen efter ;( & detta har pågått i typ 2-3 veckor nu.. Men vad skall man göra? Finns ej så mycket som man kan göra åt det. Värst var ju inatt när jag skulle sova hos mormor! Trodde verkligen att det var slut nu & att jag skulle spy som fan.. men blev inte det! Men fan asså, har mått så dåligt.. varför? Jag orkar inte må så jävla illa hela tiden .. vad är det för fel?


  * R'licious tipsen!
  Bli snygg i håret utan att spräcka budgeten

  Att få ett vackert, välvårdat hår behöver inte kosta skjortan. Testa 5 budgetknep för en strålande frisyr.

  1. Välj rätt färg
  Färgar du håret i en hårfärg som är väldigt olik din egen kommer du snabbt att få en utväxtrand och behöver springa till frisören med jämna mellanrum för att fräscha upp din look – något som kan kosta många tusenlappar under ett år. Vill du ha en annan färg är det bättre att välja en nyans som ligger ganska nära din egen – eller lägga i några mörkare eller ljusare slingor för att ge håret en diskret färgeffekt.

  2. Trimma själv
  Du behöver inte gå till frissan varje gång du ska trimma luggen. Träna dig istället på att själv korta av luggen när den blir för lång. Använd en bra sax och klipp lite i taget.

  3. Olja in barret

  En billig och effektiv metod för att vårda torrt hår är att krama in lite olivolja i längderna (undvik alltså hårrötterna). Låt den sitta i så länge som möjligt, skölj sedan ur den och schamponera som vanligt.

  4. Packa in
  Trots att en bra inpackning kostar lite pengar kan det löna sig i längden att göra en djupvårdande fuktinpackning en gång i veckan. Ju bättre du sköter om ditt hår, desto mer välvårdat blir det och då slipper du klippa topparna lika ofta – dessutom gör det att hårfärgen håller längre. Du behöver heller inte köpa en massa stylingprodukter för skadat hår i ett försök att dölja de slitna stråna.

  5. Tvätta mer sällan
  Om du inte har väldigt tunt och fett hår kan det räcka med att tvätta håret två till tre gånger i veckan. Det sliter mindre på ditt hår och du sparar slantar på schampo och balsam.

  * Ge meej!!! :o


  Känns som jag aldrig blir nöjd :o Vill bara ha mer & mer.. fast jag får så mkt så vill jag ändå bara ha mer ..
  D Å L I G T ! Måste även spara till London så jag kan handla en massa där istället.. Men just nu vad jag verkligen behöver är;

   Knästumpor !
   Bruna benvarmare !
   Mascara !
   Nagellack !
   Mobilstrumpa ! Tappat den jag fick av emelie & erika ;(


  * Hej alla (Y)


  Sitter man här & precis duschat (Y) & väntar tills jag skall skölja ur
  min inpacking. :) Känns så skönt när man sen vet att ens hår kmr
  bli sjukt lent och fint :$

  Idag var jag först på min praktik. Slutade kl. 1. Så efter det så blev
  det till polisen för att fixa ett nytt pass! Annars kmr jag ju inte till
  London precis ;) Sedan stack jag hem & har ej gjort så mkt här
  hemma faktist.. vad skall man göra en tråkig Torsdag? Skulle egentligen
  till stallet, men får rida på Söndag med Lina ist :)


  Sry för att jag ej blogga igår :/

  PUSS
  R
  'LICIOUS.


  * Sweet dreams!

  Blogg.se är sjutk segt just nu, jag mår illa som fan & jag ska snart sova. Så får bli nog med bloggande för idag. Men skriver såklart imorgon när jag kommer hem.

  PUSS
  R
  'licious.


  * Ge mej!!


  Får bli min nästa mobil iaf (Y) .. om jsg nu verkligen klarar av touch! :o


  * Byebye ;*

  jag måste duscha nu sedan börja på en ny header. ♥


  * Svar på tal.  Svar; Hej Felicia. Ska jag vara ärlig, så bryr jag mej ej mer! :) Orkar ej lägga ner tid på att säga emot, störa mej på det eller helt enkelt gå runder och tänka på det. & har man blogg, så måste man ju kunna tåla kritik. Alla gillar inte alla & så kommer det alltid att vara :) .. helt vanlgit med det ju. Det är samma som med folk som är avundsjuka, vad skall man göra? .. orka bry sej ens, det är ju bara synd för dem. :o Speciellt så orkar jag ej bry mej om folk som jag ej känner försöker trycka ner mej.. Man får ju inte alltid dåliga kommentarer. Det var mer förr, men då kan jag förstå det ;) hahaha.. Hoppas det var ett svar på din fråga (y).


  * S. 2010 ♥


  ~ jag S A K N A R sommaren 2010 ♥ ~


  * (Y)

  My name is like a dick, always in bitches mouths ;)
  .. you better grow up honey.


  * :'(


  DIIIISS !!!
  Fan vad läskigt ;( En gubbe som adda en på msn!! VARFÖR?? fy fan asså, mår sjukt dåligt nu ;( Varför? han kan väl adda gammla tanter & snacka med dom istället?? .. sjukt äckligt ! :(


  * R'licious musiken!  * Svar på tal! :)  Svar; antagligen har jag väl avsnitten på min data ? :) Lättare än så är det inte.


  * Mäns syn på skönhet!  Dejtingsajt avslöjar vilka foton som går hem hos män

  En ny undersökning har kartlagt vad som får killar att mejla vissa tjejer mer än andra när de nätdejtar.

  Dejtingsajten OkCupid har undersökt vilka typer av bilder på tjejer som fångar mäns intresse.

  Något förvånande visar deras resultat att tjejer som av de flesta killar rankas som klassiskt "söta" inte får så många mejl från killar. I stället är de populäraste tjejerna de vars utseende det råder delade meningar om.
   
  Tjejer som vissa killar tycker är snygga och andra tycker är fula får alltså flest mejl på dejtingsajter, visar undersökningen. När somliga män tycker att en tjej är ful är det större chans att hon får mejl från andra killar, de som faktiskt tycker att hon är riktigt snygg.

  Skönhetstidningen Allure tipsar därför nätdejtare om att välja en bild som sticker ut lite grann. Försök alltså inte att dölja det som gör dig unik, utan framhäv istället dina särskiljande drag.


  * R'licious dissar!
  Satt precis & diskutera det med Stoffe, & han tror ej på det.. men jag göra det! :o Men om detta nu verkligen är sant så SUGER DET! För nu är jag ej skorpion mer utan jag är en fattig våg istället! Ska sluta läsa mitt horoskåp nu.! Men är verkligen detta sant? eller är det bara skitsnack ? ..hoppas det ej stämmer.


  * R'licious tipsen!
  Ge huden näring inifrån

  Vi tvättar, lägger mask och smörjer oss med oljor och krämer men huden behöver återfuktas och återfettas från insidan också. Vi tipsar dig om bra, näringsrik mat som gör dig vacker.

  1. Börja dagen med några glas vatten. Efter en hel natts sömn är kroppen uttorkad och behöver vätska, så fyll på med en gång du vaknar. Fortsätt sen resten av dagen och försök att få i dig åtminstone två liter vatten.

  2. Broccoli innehåller mycket
  C-vitamin, betakaroten och fibrer och sägs vara bra att äta för att skydda sig emot cancer. Broccolin innehåller massvis av antioxidanter.

  3. Ladda väskan på morgonen med hälsosamma snacks, såsom nötter och frukt. Mandlar och valnötter innehåller omega-3 och genom att äta dem hjälper du till att återfetta huden inifrån. Frukter som apelsin och kiwi innehåller stora mängder C-vitamin som verkar uppiggande och har en positiv verkan på din hud.

  4. Lax innehåller omega-3-fetter,
  men undersökningar visar att makrill har ännu högre halter av omega-3. Det nyttiga fettet är viktigt för förbränningen, huden och har en positiv verkan på hjärnans funktion.

  5. Spenat är en väldigt näringsrik grönsak, äter du en liten portion får du i dig mer än halva dagsbehovet av K-vitamin, A-vitamin och C-vitamin. A-vitamin förebygger åldrandet av huden, K-vitamin är bra mot benskörhet och C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen.

  6. Grönt te innehåller
  antioxidanter som skyddar kroppen och ger en fräschare hud. Antioxidanterna skyddar mot fria radikaler som skadar huden och påskyndar åldrandet.

  * Shoppat. (Y)


  ~ Var ju på Väla & Familia igår med Stoffe. Köpte ett linne på rean (fett dålig bild, jag vet ;( ) Sedan fick jag armbanden av han! Eftersom har är världens sötaste & snällaste :) Som med var på rean (Y)


  * Hej alla.


  Sitter man här & gör ej så mycket faktist.. vad skall man göra idag
  egntligen?

  Idag har jag först varit på min praktik. 'Lång' dag idag, slutade fem
  i halv 3 :) Efter det blev det till mormor ett litet tag & vänta tills
  bussen skulle komma.
  När jag kom hem var jag duktig som tvättade mina kläder för
  hand! :D (Y). Fast gjorde tydligen 1000 fel enligt mamma, men det
  blev säkert skit bra. hehe!

  Senare idag skall jag bara vara hemma & ta det lungt. Sedan fixa
  lite saker som skall göras idag. Sen ska jag väl som vanligt kolla
  på Andra Avenyn & snacka med Stoffe (Y) ♥ .

  PUSS
  R
  'licious.


  * Bye sötnosar!

  Nu skall jag till Väla med Christoffer ♥ .. eller snart i alla fall. BLOGGAR SENARE (Y)

  PUSS!

  * Killar & tjejer

  killar impar & pimpar, tjejer gråter & förlåter !


  * R'licious dissar!


  Då blir det ingen träning idag då.. Rebecca smsa precis att hennes pappa hade spytt & jag vägrar gå dit & bli sjuk :o Sen e redan 2 stycken i min familj sjuka så det räcker! Lite segt att det påverkar min träning. Men det händer väl nt så ofta, hehe. Får träna på Onsdag istället (Y). Kan ju inte sitta ute i öa & vänta en timme till träningen börjar iheller.. vet ej om där är någon ute idag iheller. Så nu sket det sej i alla fall..


  * Bilder!


  'Vanliga' ..


  Fester..  * Flickorna På Klitteholm


  .. ASSÅ SHIIIIIIIIIT ! hahaha


  * R'licious hissar!


  Då är man tillbacka till praktiksdax ! (Y) & då slipper man såklart skolan & det är sjukt skönt. Eftersom jag ej vet vad som egentligen har hänt med vår klass! Är så skönt att slippa den. Känns som ingen är som innan & det är nästan alltid någon som bråkar.. hur kul är det lixom? .. vi går sista året många bråkar & stör sej på varandra som fan som om vi vore gifta eller något. Aja, det är i alla fall sjukt tråkigt att det blivit som det blivit nu detta sista halvåret. Men det är ju tur man går ut snart! :) Kanske komma ut i det VERKLIGA livet.! Nu har jag 3 roliga & spännande veckor framför mej på min praktiksplats, men underbara elever & lärare :) !


  * Photoshop FAIL!


  .. S N Y G G T ! :D


  * Därför tappar du hår!

  Kvinnligt håravfall drabbar upp till var tredje kvinna

  Här är de vanligaste bakomliggande orsakerna till varför du tappar håret.

  Sjukdomar och mediciner

  Tar du någon medicin eller lider du av en allvarligare sjukdom? Då kan detta vara en anledning till att håret börjat falla. Starka mediciner kan orsaka håravfall hos både kvinnor och män. Även vissa sjukdomar i sig kan påverka håret negativt. Bland annat kan ämnesomsättningssjukdomar och hudsjukdomar ha en inverkan på hårtillväxten.

  Graviditet och hormoner

  Att man tappar hår i och med en graviditet är inget ovanligt. Många kvinnor upplever ofta att de får tjockare hår och hår av bättre kvalité under själva graviditeten medan de sedan efter förlossningen tvärtom kan uppleva en ökad hårlossning. Detta har att göra med de hormonella nivåerna i kroppen och är ingenting att oroa sig över.

  Ärftligt håravfall

  En av de vanligaste orsakerna till håravfall och tunnhårighet är ofta ärftlighet. De kvinnor som drabbas av den ärftliga typen av tunnhårighet får ofta en urtunning av hela hårväxten över hjässan medan män oftast drabbas enbart kring hårfästet och uppåt.

  * R'licious musiken !  ~.♥'~


  * R'licious tipsen!
  Så rättar du till hårmisstagen

  Snart är dåliga hårdagar ett minne blott. Här listar vi misstagen många gör när de stylar håret – och hur du gör för att fixa dem!

  Problemet: Ditt alltför plattångade hår ser tungt och livlöst ut.
  Lösningen: Föna eller locka håret för lite extra volym.

  Problemet: Håret är fett och stripigt – men du hinner inte tvätta det.
  Lösningen: Spraya i ett torrschampo, fördela det i håret med fingertopparna och borsta igenom det.

  Problemet: Ditt überblonderade hår får dig att se blek ut på hösten.
  Lösningen: Lägg i en guldigare toning i håret för en mer smickrande hårfärg.

  Problemet: Dina slitna toppar får håret att se risigt ut.
  Lösningen: Det finns inget sätt att reparera redan kluvna hårtoppar – det enda du kan göra är att klippa håret och sedan vårda det med värmeskydd innan styling och intensivinpackningar en gång i veckan.

  Problemet: Din strama uppsättning får dig att se ut som en bibliotekarie.
  Lösningen: Lägg till en sidsvept lugg eller släpp ner några hårslingor för en mer avslappnad look.

  * Hej alla.


  Sitter man här & tar det lungt bara. Har precis slutat min första
  praktiksdag (Y)! & det var kul som det alltid är där.

  Idag ska man träna innebandy. & det är nästan allt som jag hinner
  med idag faktist :)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Jag har tråk!

  Nu får jag väl hoppa in i en varm dusch, sedan kollar lite på Andra avenyn (Y)
  Bloggar mer senare om jag orkar & har tid.

  PUSS
  R'licious.


  * Kändisar då & nu!


  * Fail..

  .. undra om det fortfarande är lika kul att redigera in läskiga gubbar på bilderna (?) .
  Det börjar kanske bli lite vant nu? ..


  * R'licious tipsen!
  6 effektiva bakistips

  Listar tipsen som kan vara till din hjälp dagen efter en lyckad utekväll.

   Sliten hud
  Ta en lång dusch som inkluderar ansiktstvätt och peeling. Glöm inte att smörja in ansiktet med en väldoftande ansiktskräm.

   Luktar du apa i munnen?

  Dålig andedräkt som stinker bakfylla får du bort genom att främst borsta tänderna ordentligt. Steg två är att skrapa tungan med en tungskrapa och fyll på jackfickan med extra minttuggummi som backup.

   Rödsprängda ögon
  Clear eyes är en populär produkt som fixar rödsprängda ögon på ett kick. Liknande droppar finns på apoteket, men just Clear eyes förbjuden i Sverige men kan köpas i utlandet på egen risk.

   Plufsiga ögonen
  Ett smart knep för att dölja de mörka ringarna är att applicera lite concealer under ögonen. Det brukar trolla bort plufset och ge ett fräscht intryck.

   Uttorkning
  Apoteket säljer Resorb, en vätskeersättning som enligt empiriska studier fungerar utmärkt mot bakfyllesymtom. Drick direkt på morgonen när du vaknar för att återställa kroppens salt och vätskebalans. Drick även rikligt med vatten.

  Sluta svettas
  En kraftig baksmälla gör ofta att du svettas mer än vanligt. Använd deodorant efter duschen och ha en extra t-shirt i väskan.

  * R'licious HISSAR!


  Gud vad jag mådde bra i morse! EXTRA BRA! :D Var ute & övningskörde med pappa & Robin övningskörde med (Y). Är så stolt över både min bror & mej själv faktist :$. Det var verkligen en underbar känsla av att verkligen få höra hur stolt min pappa var över oss ♥ & att han sa det för han verkligen menade det & nt bara för att vara snäll. Detta kommer säkert bli skit bra :D !! Får väl lägga mer tid på körkortet nu .. är på tiden ju! haha.
  * Photoshop F A I L !


  .. bra skvallertidning där dem redigerar ganska så dåligt .. elr? :)


  * R'licious tipsen!
  Smarta steg till bättre hy

  Rätt hudvårdsrutin kan förhindra gråmig och trött hud. Det är därför viktigt att du sköter dig och tvättar ansiktet morgon och kväll.

  Förutom att du håller huden fräsch fördröjer du även hudens åldrande genom återfuktning. Tro inte att en perfekt hy endast handlar om vilka krämer du väljer. För ingen kräm, hur dyr den än är, gör nytta om du slarvar med rengöringen.

  Välj produkter efter din hudtyp.
  Är du torr, bör du välja en hudvårdsserie för torr hud som återfuktar på djupet. Är du fet i hyn, bör du välja en oljefri ansiktstvätt och så vidare. Fråga din hudterapeut eller få gratistips av den kunniga personalen bakom diskarna i varuhuset.

  Tänk på trestegsmetoden

  1. Rengöring – tvätta ansiktet morgon och kväll
  2. Skydd – skydd innebär att du återfuktar huden morgon och kväll. Välj gärna en ansiktskräm med solskyddsfaktor, då solens skadliga strålar finns året runt.
  3. Vård – Investera i en skrubbkräm som peelar bort döda hudceller, samt en ansiktsmask som ger fukt på djupet.

  Rengöring är nyckeln till bra hy tillsammans med rätt kost och motion. Du kan inte förhindra den åldrande processen, rynkor får alla för eller senare. Men du kan minska linjerna och få dem mindre synliga.

  * Hej alla :)


  Sitter man här & sjukt mätt! (Y)

  Idag har jag varit i stallet. Lina hängde med & testa rida Nella, som
  gick skit bra :D Så nu skall hon börja rida Nella, så vi kan rida tsm.
  & det är väl allt som hänt än så länge idag. :) .. & jo, övningskörde
  idag :D & pappa berömde mej jätte mkt & tycket att jag var jätte
  duktigt för att vara första gången (a). Man blir så glad inombords
  när ens pappa är stolt över en, lovar! (Y)

  Senare idag skall jag duscha, kolla på Andra avenyn & lite sånt..
  sen snacka med S**** .. ne skoja!, med Stoffe ;$ !!

  PUSS
  R
  'licious


  * R'licious musiken!   ♥ ♥  * HAHA!

  (Y)


  * R ♥ .


  My
  MAN! .. or yes, you can dream ;) haha ♥


  * Ät dig till en finare hud


  Drömmer du om felfri hud? Med rätt vitaminer och mineraler kan du komma en bra bit på vägen.?

   Frukt och grönt är bra – späckat med vitaminer och vatten.

   Nyttigt fett
  är viktigt. Ät nötter, avokado och lax eller makrill.

   Omega-3 gör susen. Finns i linfrön, fet fisk och valnötter.

   A-vitamin finns i morötter, spenat, tomat och broccoli. Smaska på.

   C-vitamin är en antioxidant som gör under för både hälsan och huden. Satsa på en portion citrusfrukter, svarta vinbär eller blåbär varje dag.

   E-vitamin
  gör så att kroppen enklare tar upp andra vitaminer. Avokado och sötmandel är livsmedel som är rika på e-vitamin.

   D-vitamin
  kan hämma cancer. Det bildas i huden när vi solar, men finns också i fet fisk.

   Zink lindrar hudbesvär som acne. Kalasa på skaldjur, bönor och solrosfrön.

   Antioxidanter håller oss friska. Katrinplommon, granatäpplen och blåbär är bra val i fruktdisken. Grönkål, spenat, brysselkål och broccoli är de bästa grönsakerna.

  * ♥ !

  you to know that you are appreciated sweetie. Do not understand how you can be as good (?)


  * R'licious tipsen!
  Så får du vackra läppar

  Lider du av torra, fnasiga läppar? Med några enkla knep kan du snabbt få dem i form igen.

  I kallt och blåsigt vinterväder blir huden lätt torr, och läpparna är inget undantag. Irriterade, flagnande läppar är ingen hit, men som tur är går problemet ganska lätt att åtgärda. Så här gör du.

   Slicka inte

  Att slicka på läpparna må göra att de känns mjukare för stunden, men kan i längden göra problemet värre. Ju mer du slickar, desto mer uttorkade blir dina läppar.

   Smörj in munnen
  Ett vårdande läppbalsam, som Lypsyl eller Försvarets hudsalva, ger dina läppar den fukt och det fett de behöver för att bli mjuka igen. Ha alltid ett i fickan eller handväskan för att applicera vid behov, till exempel efter att du ätit eller druckit någongting. Smörj också gärna in läpparna precis innan du går och lägger dig, så att ceratet för verka under natten. Nästa morgon vaknar du med mjuka läppar igen!

   Peela läpparna
  Flagnande hudlager på läpparna ser inte fräscht ut, men med lite exfoliering kan du avlägsna döda celler. Var dock försiktig så att du inte irriterar de känsliga läpparna. Peela efter en dusch, då läpparna är mjuka och fuktiga. Gnid försiktigt en handduk eller blöt tandborste i cirkelrörelser över läpparna. Smörj in dem ordentligt efteråt.

   Testa en hemmakur
  Olivolja, honung och aloe vera sägs vara toppen för att återfukta läpparna igen.

  * Hej alla :)


  Har man precis 'vaknat' efter en rätt sen kväll igår ;$ Men det var
  verkligen värt det ♥ .

  Idag skall jag nog till Förslöv igen :$ !! & om jag ska det kommer
  denna dagen bli perfekt med (Y).
  Annars vet jag ej vad jag skall hitta på :p

  PUSS
  R
  'licious.


  * Sjukt nice (Y)  .. ni måste bara se den, sjukt duktig är han ;)


  * Hjälp ;'o haha!

  .. hatar dessa bilderna ;/ skrämmer alltid livet av mej ju :o


  * Photoshop FAIL!

  .. haha gud vad jag verkligen Ä L S K A R att kolla på misslyckade photoshop bilder (Y).


  * R'licious tipsen!
  Proffsmetoden med plattången

  Du kan använda en plattång vare sig du har lockigt eller naturligt rakt hår – få av oss har så polerat spikraka hårstrån som du kan få efter en lyckat plattning. Så här gör du det i sex steg.

  1. Torka håret. Om du blåser det torrt, rikta hårtorken så att den blåser ovanifrån. På så sätt undviker du att stråna blir flygiga.

  2. Applicera en värmeskyddande produkt.

  3. Kamma igenom håret och sätt upp överhåret med en klämma på huvudet. Dela sedan in underhåret i lika stora delar.

  4. Platta en del i taget, från rötterna till topparna, genom att dra en kam genom varje sektion och "följa efter" med plattången precis ovanför kammen. På så sätt försäkrar du dig om att håret blir jämnt plattat.

  5. När du är färdig med underhåret släpper du ner överhåret och arbetar med det på samma sätt.

  6.
  Avsluta med en glansspray.

  * Tja snyggingar :)


  Har man precis käkat klart! :) & är sjuuukt mätt.! Har ju käkat
  riktig tjockis mat idag. haha (Y) Men sen ikvl blir det tackos isf (Y)!

  Idag har man bara varit i skolan i 2,5 timme.. FETT ONÖDIGT!

  Senare idag skall man till Förslöv & träffa S***** ♥ :D !! KULIGT.
  vad som mer händer idag får vi väl se ;)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Visste du/ni att .. ?


   Premiären på Spiderman 3 sattes upp redan innan man började med inspelningen av den andra filmen.

   En 70-årig människa har under sin livstid i genomsnitt stoppat i sig 30 000 kilo mat. Det motsvarar vikten av sex fullvuxna elefanter.

   Det finns 20 gånger mer får än människor på Nya Zeeland.

   För tjugo år sedan vägde fotomodellerna 8 % mindre än genomsnittskvinnan. Idag väger de 23% mindre.

   Pablo Picassos fullständiga namn var Pablito Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispin Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santisima Trinidad Ruiz Blasco y Picasso Lopez.

   De finns flera Kineser som spelar piano som är under 8 år än vad det finns invånare i sverige!

   Internet består till 61 % av porr.

   Inget ord i det engelska språket rimmar på ordet ”month”.

   På en brandstation i Livermore, i Kalifornien, finns det en glödlampa som lyst sedan 1901.

   Varje år dör det fler människor som blir ihjälsparkade av en åsna än som omkommer i flygplansolyckor.

   American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass.

   Klistret på frimärket innehåller 2-8 kalorier 13. I medeltal ringer 4 personer om dagen till Graceland och ber att få tala med Elvis.


   Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.


  * iiih, längtar!! (Y)

  This weekend will be good shit! :D you're gorgeous sweetie ;$ ♥
  Festen får vänta tills nästa helg (Y)


  * R'licious dissar!


  Uch vad jag verkligen stör mej på tjejer som raggar på allt & alla. Samma med killar, men det är nog värre med tjejer! Så j*vla äckligt är det att en tjej skall hålla på & leka slampa framför en massa killar samtidigt.. men värst är när det går för långt & det blir mina vänner.! Jag tror på mina vänner. Jag tror definitivt nt att alla mina vänner ljuger. Jag vet vilka jag kan lite på & ej. Varför skall man slampa sej framför en massa killar ens? .. är det för man ej kan få något så får man försöka göra något utav det hela.. vad jag vet så är det en person som är sjukt osäker på sej själv som håller på såhär.. du kanske vet vem du är! Men behöver ej dra upp det här. Men tänk lite, man raggar ej på andras vänner & slampar sej genom att skriva äckliga saker till varandra & ragga som fan ;o .. det gör man inte! kanske när man var 14år.. när man knappt vet vem man själv är & bara vill ha uppmärksamhet.. (får sluta hänga upp mej på slampor)

  .. you better grow up honey!


  * Photoshop fail!

  what? :s .. måste se till att ingen av deras ben är avklippta?


  * Ronaldo ♥

  there are better looking guy than him? do not they eh ;)


  * R'licious tipsen!
  Så målar du långa ögonfransar

  Här är appliceringsmetoden som hjälper dig att maximera effekten av din mascara.

  När folk får frågan vilken sminkprodukt de skulle välja om de bara fick använda en enda, så svarar de flesta mascara.

  Och inte undra på: inget får dig att se omedelbart piggare ut som långa, mörka fransar. Men att applicera mascara för att få det bästa resultatet är något av en konstform.

  Gör så här:

  1. Börja med att använda en ögonfransböjare för att ge fransarna snygg form och få dem att se längre ut. För maximal effekt kan du blåsa på ögonfransböjaren med en hårtork i några sekunder innan du använder den. Men akta dig att så att den inte blir för varm coh du bränner dig!

  2. Skruva av locket på mascaran, dra upp mascaraborsten och skrapa av överflödig mascara från mascaraborsten mot hylsans kant.

  3. Lyft försiktigt upp ögonlocket och applicera första lagret på fransarna underifrån. Zickzacka med borsten från rot till topp för att få färg på alla fransar. Låt torka i 30 sekunder. Glöm inte underfransarna – genom att måla även dem får du dina ögon att se större ut.

  4.
  Borsta igenom fransarna med en ögonfranskam för att separera dem och reda ut eventuella klumpar. Måla sedan ett lager till, denna gång på fransarnas ovansida.

  5. Måla eventuellt ett tredje lager, om du tycker att det behövs.

  Tips!

  Variera din look genom att sätta fast ett par lösögonfransar vid speciella tillfällen. Idag finns lösfransar i många olika längder, färger och tjocklekar.

  * Tja snyggingar :D


  Har man precis kommit hem från stallet, käkat lite osv! :)

  Idag har man först varit i skolan.. & hur min skoldag var idag så
  INGA kommentarer :) Sedan efter skolan blev det direkt till stallet.
  Rida älsklingen idag (Y)! Fast sjukt segt för kunde ej rida inne för
  där var det ridskolan & ute var det sjukt geggigt & vattenpölar på
  vissa ställen, så fick bara bli skritt & trav idag.

  Senare idag skall jag bara vara hemma & ta det lungt. Blogga lite
  osv. Kanske kolla på Andra avenyn & ja.. inte så mkt mer. Har ju
  sovmorgon till halv 11 imorgon (Y).

  PUSS
  R
  'licious.


  * Bye sweeties ♥

  Nu har jag tyvär inte tid till att blogga mer idag ;(
  Men bloggar mer imorgon, det lovar jag i alla fall (Y)! För imorgon skall jag bara till stallet & bussarna där går ju typ hela tiden, så är ej hemma jätte sent imorgon. Men ni får ha det bäst!

  PUSS
  R
  'licious. ♥

  * Scary picture


  .. fan vad jag hatar när folk redigerar bilder ibland!! hahaha, blir så jävla rädd när man väl hittar det :o


  * R'licious musiken!  * R'licious tipsen!
  Så börjar och håller du vårens nya vanor

  Nu när vintermörkret långsamt försvinner får de flesta ny kraft och glädje. Energi som kan användas till nya hälsosamma rutiner. Någon timmes träning någon gång i veckan räcker som början på ett sundare liv.

   Under vinterhalvåret har många av oss legat på latsidan med både mat och motion. Inställda utomhusträningar, lugn ledighet och mycket mat. Men nu är julefriden borta och ett nytt år har nalkats, med nya prioriteringar och löften.

   Att börja året med sig själv och sitt inre är en nödvändighet om man vill bryta gamla vanor. Inspirera dig själv till ditt nya liv. Om du känner en nyfikenhet och glädje inför nya träningsmetoder eller matråd ökar chansen att du lyckas upprätthålla dem.

   Välj därför träning som du är sugen och nyfiken på. Var inte rädd att pröva nya sorters träning du kanske aldrig tidigare testat. Att variera motion är både roligare och sundare, kanske märker du av en ny muskelgrupp eller så hittar du din nya favoritsysselsättning.

   För nya mathållning gäller samma sak, om du vill gå ner i vikt kan kokböcker, sajter och matprogram hjälpa dig att finna inspiration i hur du gör lätt, god och nyttigt mat.

   När man börjar med någonting nytt måste man ha tålamod. Börja därför försiktigt och trappa gradvis upp träningen eller kosthållningen. Det tar tid att anpassa oss efter nya vanor.

   Att vara motiverad inför sina nya
  åtaganden är också A och O. Sätt upp rimliga delmål och fundera över vad du vill uppnå. Förklara för dig själv varför du ska börja träna, gå ner i vikt eller sluta röka.

   Att sätta sig under press ökar också motivationen. Prata därför med vänner och familj om vad du försöker uppnå, det sporrar dig ytterligare. Det är även behändigt att höra med närstående om de har några tips på sporter eller maträtter som passar just dig.

  * So not!

  please, give me summer! dryers not winter anymore ..


  * Visste du/ni att .. ?


   Varje droppe havsvatten innehåller en miljard guldatomer.
   Människans starkaste muskel är tungan.
   Det är många kineser som begått självmord på grund av spelet world of
       warcraft.
   Delfiner kan sova och simma samtidigt.
   Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder.
   Man nyser i en hastighet av cirka 160km/tim.
   Sköldpaddor kan andas genom rumpan.
   I filmen "Pulp Fiction" används ordet "fuck" i 271 olika sammanhang.
   Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.


  * R'licious dissar!


  Gud vad jag verkligen H A T A R att stressa! :o Känns som man stressar hela dagarna, för att man är rädd att man ej skall hinna med allt som måste göras. Slutar ändå någerlunda tidigt i skolan, men ändå känns det som man är där i en evighet & att man kommer hem sjukt sent.. hade tankar innan om att sluta på innebandy, fast jag knappt hunnit börja eftersom det känns som att det är den som tar all tid! För innan stressa jag nt så mkt. Men f*n, vill nt sluta på det egentligen :o Så får väl se om jag för slut aträna innebandy 2ggr i veckan & istället bara träna det 1 gång. För har skolan med, som just nu är mkt viktigare än träningen! Den enda dagen i veckan som jag är ledig på från träning är Tisdagar nu :o .. men får väl se hur det bli med de. Får nog hoppa innebandyträningarna när jag har mkt i skolan att göra. Orkar verkligen nt stressa & sedan ändå känna att jag ej hinner göra allt som jag skullat göra. Är det bara jag som känner så eller? Känns som det i alla fall. Men det får jag väl ta & fixa (a).


  * R'licious tipsen!  Torka håret på kortare tid

  Hatar du att lägga tid på att stå och föna håret? Här kommer frisörknepen som gör att håret torkar snabbare.

  Att få ett nytvättat, blött hår torrt kan ta en stund med hårtorken.

  Alternativet är at
  t låta håret lufttorka, men har du ett fint hår utan mycket volym kan det lätt se platt ut om du inte fönar det. Testa de här tre stegen till ett torrt hår!

   Att föna mindre sektioner får håret att torka snabbare än om du blåser hela håret samtidigt. Dela därför upp håret i tre delar: höger, vänster och bak.

   Använd munstycket som sitter framtill på hårtorken. Det riktar luftstrålen och gör att du får en kraftigare ström av varmluft. (enligt Glamour.com)
   
   Blås håret så att det bara är lite fuktigt innan du börjar styla det med en fönborste. Det går snabbare än om du borstar håret under hela torkningen, och du hinner ändå forma det

  * Hej alla :)


  Har man precis kommit hem från skolan & precis käkat klart! :)

  Idag är det innebandyträning (Y)! Känns som jag ej varit där på
  skit länge :o Eftersom det har varit upphåll sedan har jag missat
  2ggr tror jag ;( Men men, får ta igen det istället.
  Så det är väl allt som händer idag.. hinner nt mkt mer. För när
  jag kommer hem hoppar jag direkt in i duschen sedan går jag &
  lägger mej för natte :o ;)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Humor (?)


  .. haha (Y)


  * R'licious tipsen!  Föna dig till fantastiskt hår
  Frissigt hår, kluvna toppar och ett platt svall? Med en bra teknik kan allt döljas.

  Sträva efter en kalufs med volym och rörelse.
  Först och främst gäller det att välja rätt stylingprodukter för just ditt hår. Vänd dig till en frisörsalong, de vet bäst.

  Applicera med måtta.
  Använder du för mycket vax blir håret lätt fett och sprayar du halva flaskan blir frisyren stel. Många gör även misstaget att inte föna håret riktigt torrt. Separera håret i olika delar och föna mindre sektioner. Det gör att värmen koncentreras bit för bit och frisyren håller sig snygg hela dagen.

  Fönskolan


   
  Investera i ett bra schampo och balsam som passar just din hårtyp. Är du osäker på om du har torrt, normalt, fett eller normalt hår kan du rådfråga din frisör. 

   
  Handdukstorka håret och applicera en stylingprodukt. Tunt hår behöver volymspray, frissigt hår behöver ett serum och lockigt hår blir snyggast med en produkt som lyfter fram lockarna.

   Föna håret några minuter för att få bort fuktigheten. Dela upp håret i flera delar, fäst med klämmor.

   Torka en sektion i taget tills håret är helt torrt. Om håret blir frissigt använder du en plattång och avslutar med glansspray.

  * R'licious hissar!


  Något som jag verkligen måste hissa är; Andra Avenyn ! Fattar ej .. men jag är helt besatt av att se det ! :o Så jävla bra & jag tröttnar aldrig på att se dem om & om igen. Finns ca. 200 avsnitt & alla är lika bra. Har du missat det så är det f*n inte bra ;) Det är sjukt bra! Fattar ej hur en del folk kan tycka att det är skit. Jag följer aldrig några pogram mer än Andra avenyn när det gick & Kungarna av Tylösand! Men ingen slår Andra avenyn för det är så sjukt bra (Y) ! Har ni ej sett det, så gör det !! L Ä T T :D


  * R'licious dissar!


  Jag förstår verkligen inte hur vissa personer kan förändras så sjukt mycket på så kort tid !? Varför? .. tänk alla dessa bra människor som förvandlas till .. ja, jag vet inte vad :( Inget bra i alla fall. Visst alla förändras (nästan), men varför skall dem bra personerna som man vill ha i ens liv alltid kanske blir idioter mer tiden? Jag är ej den lånngsinta personen.. & det gör att jag kan bråka med folk sen med tiden så blir man vänner igen.. men vissa vill man ju verkligen inte ha med & göra med eftersom dem har förändrats jätte mycket.. det är fan synd! Men så länge dem mår bra med sej själva så skall jag väl bara vara glad. För huvudsaken är ju att dem trivs med sej själva.. men det verkar inte så bra om jag & flera personer tycker att en & samma person har förändrat en massa & på ett nagativt sätt. Ibland önska jag att vissa personer aldrig förändrades! Om man redan är bra, varför ändra på sej? & varför inte bara vara sej själv alltid ?.


  * Sexy thing.

  * S O F I A !

  my little sweet. ♥


  * Tja snyggingar ;)


  Omg omg omg omg omg.. Jag är "redan" hemma :D Känns
  som jag varit i skolan i en evighet idag fan  :( Sluta halv 4 idag,
  började halv 9.. bara fööör länge.
  Men nu är man äntligen hemma & mätt. Var någon skit mat i skolan
  så där blev man ju nt så mätt på lite yoghurt :o !

  Idag hinner man ju inte göra så mkt mer :o Kanske borde planera
  lite med mitt projekarbete. Men klockan är ju redan halv 6..

  PUSS
  R
  'licious.


  * Sweden vs. England


  Sweden vs. England (Nightclubs)


  * haha!


  .. min humor äger! :D


  * Dennis Denko Verdes

  Hejhej!
  Jag heter Dennis Denko Verdes & jag tyckte att Rebecka kunde blogga lite om mej så ja :D !

  Rebecka tycker att jag är; snäll, rolig, snygg & en sjukt bra vän :D
  Rebecka tycker om sin crazy vän (Y)

  P.S jag tycker tydligen att jag själv är snygg med! :D Drf som jag måste vara med i bloggen. haha
  Här kommer en liten bild på mej (Y)

  * Sant/falskt om alkohol!

  Sant och falskt om alkohol


  Oroas du av mycket glögg, vin och öl under julen? Det finns massor av myter om alkohol - vi lär dig vad som är sant och vad som är falskt.

  "Lite alkohol är bara bra för hjärtat" hör man ofta – men visste du att det faktiskt bara gäller för kvinnor över 45 år och att det rör sig om en mängd mellan en halv och en hel enhet? Det finns massor av myter om alkohol - har du koll på vad som är sant eller falskt?


  Man blir inte tjock av vin

  Jo, alkohol är dessvärre mycket fettbildande. Det innehåller nästan lika mycket energi som fett. Däremot mättar det inte nämnvärt, vilket gör att man inte äter mindre, kanske snarare mer därför att alkohol gör måltiden till en större njutning. Studier visar också att alkohol till maten hämmar fettförbränningen.


  Alkohol gör det svårare

  att bli gravid

  Nej, troligen inte. Måttliga mängder kan stimulera sexlusten, som ju är den viktigaste förutsättningen – även om mer alkohol inte främjar sexlusten ytterligare och definitivt går ut över förmågan. En del studier har visat att en alkoholkonsumtion på upp till 14 enheter i veckan kan göra det lättare att bli gravid, men det finns även studier som tvärtom pekar på längre väntetid för att lyckas. I gengäld vet man med säkerhet att alkohol är mycket skadligt för fostret och eftersom man sällan vet exakt när och om det kan vara gynnsamt är det bäst att vara försiktig.


  En kopp kaffe får dig att

  nyktra till

  Nix. Varken kaffe, frisk luft eller en dusch gör någon skillnad. Kanske känner du dig klarare i huvudet, men din kropp förbränner inte alkoholen snabbare. Fysisk aktivitet senarelägger förbränningen av alkohol, men du kan inte lura systemet för når du slutar fortsätter förbränningen och därför tar det längre tid att förbränna alkoholen än det gör i soffan.


  Man förbränner en enhet på

  en timme

  Knappast. Du förbränner mellan 1-1,5 gram alkohol per timme för varje kilo du väger. En enhet är ca 12 gram alkohol, så om du väger 60 kilo är tumregeln att du förbränner 6-9 gram i timmen och får alltså räkna med att det tar upp till två timmar. Det kan hända att du nyktrar till snabbare än vin väninna som väger exakt lika mycket som du, för det beror också på hur mycket muskel- och fettvävnad du har på kroppen. Ju fler muskler, desto bättre förbränning.


  Män tål mer alkohol än

  kvinnor

  Ja, det får vi bjuda dem på. De innehåller mer vätska och har fler muskler än kvinnor och får därför inte lika hög promille. Samtidigt är de i regel tyngre än vi så att de dessutom har en fördel när det gäller vikten.


  Du blir lättare påverkad på

  tom mage

  Ja. Du kan få ett mer oförutsägbart och snabbare rus än om du dricker efter att du har ätit eller medan du äter.


  Du dödar hjärnceller när

  du dricker alkohol

  Faktiskt inte. Senare forskning tyder inte på det, men däremot att alkohol hämmar bildandet av nya celler, vilket ju är lika illa. Missbruk över längre tid kan leda till demens.


  En återställare är bästa

  medicinen mot baksmälla

  Nej. Det finns ingen logik i att baksmälla, som är ett tecken på förgiftning, ska behandlas med mer av samma vara. Vatten är det bästa, eftersom alkohol är vätskedrivande och vätskebrist är en del av orsaken till att du mår dåligt dagen efter.


  Alkohol gör dig till festens

  drottning

  Kanske. Alkohol får dig att slappna av även i musklerna, så att du samtalar mer obesvärat och dansar mer frigjort. Men det är en hårfin balansgång, som många av oss vet av erfarenhet, och plötsligt är man inte längre en gud på dansgolvet utan har problem med att hitta balansen och häver ur sig en massa dumheter, som kan göra att baksmällan kombineras med ågren.


  * 205cm lång !


  Tänk att vara så lång :o hade det inte varit sjukt jobbigt?


  * Nemi. (Y)


  * Find you?

  Har jag hittat dej nu? ♥
  Vi får väl se med tiden.


  * Är ej folk i skolan idag?

  hmm.. börja undra varför det är så 'mycket' folk som är inne på fb & läser min blogg osv.. är ingen i skolan? & isf varför inte? Alla slutar väl inte innan kl 2? det brukar inte vi göra i alla fall :o Men lite bra för mej som är hemma & inte gör något! Då har man i alla fall någon att snacka med :)


  * R'licious tipsen!
   Concealer (från engelskans “conceal” som betyder dölja) är bra knep mot mörka ringar, finnar och annat som man kan tänkas vilja dölja eller ljusa upp i ansiktet. Concealer kan kan användas under eller över din foundation, men bäst när man använder mineralfoundation är att man lägger concealer först.

   Vanligast är att använda concealer på de mörkaste partierna under ögonen och inre ögonvrån, på enstaka finnar samt vid näsvingarna. Använd gärna en speciell concealerpensel som ger maximal täckning och dutta på din concealer på valda områden. Färgen på concealern ska passa din hudton och kan gärna vara något ljusare i nyansen.

   Använd Mini Mineralfoundation från Barefaced Beauty i en något ljusare nyans än din foundation som concealer och applicera med deras concealerpensel. Concealerpenseln är speciellt framtagen för att ge full täcknin

  * Ögoninflammation!

  Vanliga symtom vid ögoninflammation
  De vanligaste symtomen vid en ögoninflammation är:
  • Ögonvitan blir röd, speciellt i utkanterna (ja)
  • Ögat rinner och vätskan är klar eller smetig (nej)
  • Ögat kan vara igenklistrat på morgonen och det känns grusigt (nej)
  • Ögat kan bli ömt och det kliar (lite)
  • Ögat blir ljuskänsligt (ja)

  Behandling vid ögoninflammation;

  • Om ögoninflammationen beror på ett virus då läker den ut av sig själv.
  • Om ögat är varigt är orsaken ofta en bakterieinfektion, då är det bra att tvätta rent ofta med vanligt vatten. Använd en kompress eller bomull och tvätta utifrån yttre ögonvrån mot den inre. Om ögoninflammationen inte ger med sig efter några dagar finns ögondroppar eller salva med antibiotika att köpa på apoteket.
  • Vid allergi finns allergidämpande droppar.
  • Vid ”skräp i ögat” är det viktigt att spola ögat rikligt med rent vatten Om det inte hjälper bör läkare uppsökas.

  & det betyder att jag antagligen slipper ögondroppar :D För mitt är bara som en symton av alla dem! (Y)


  * Haha.


  .. så man kan ochså göra ;)


  * Filmtips!


  En film som bara måste tipsa om är; Silent Hill! Filmen handlar om Rose är orolig för sin adoptivdotter Sharon som går i sömnen. Varje gång hon gör det yrar hon om "Silent Hill". Rose tycker detta är konstigt så hon bestämmer sig för att åka till platsen. Trots sin make Christophers varningar reser hon dit, ovetande om den lilla stadens mörka hemligheter. Ska hon finna kopplingen mellan sin dotter och staden? Väl där dröjer det inte länge förrän det börjar hända mystiska saker. Dottern försvinner spårlöst och mörkret har tagit över staden och dess invånare.

  Det var min pappa som tipsa mej om filmen, trodde ej att den skulle vara sååå bra! Den var lite komplicerad & man fatta nt så mkt i mitten med i slutet förstår man allt! Den är sjukt bra i alla fall. :)


  * Hej alla.


  Nu är  det såhär att jag "ligger" hemma & har ögoninflammation..
  elr jag tror det, eftersom mina ögon är röda & varit det sen igår
  morse.. läst lite på internet vad man skall göra åt det.. om man
  MÅSTE ta ögondroppar.. för det vågar ju nt jag göra i alla fall :s
  Eftersom jag tycker att det är så äckligt :/ Men men.. enlig folk
  så behöver man nt använda det i första hand. Så vi får väl se hur
  det blir med de.
  Hoppas på att jag kan dra till skolan imorgon i alla fall, eftersom
  jag inte har tid till att vara hemma. & detta är "sista veckan" sen
  har vi praktik igen :o

  idag händer det inte så mkt tror jag, får vara hemma & ta det
  lungt, kolla på Andra Avenyn & tvätta ögonen (låter sjukt fel, men
  så är det.. thihi!).

  Sry för att jag ej blogga igår men var iväg hela dagen så hade tid,
  & kände att jag heldre ville spendera min tid på den personen igår
  än att blogga :)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Fuck alla asså!

  Blir ingen jävla fucking fest !!!!! Får vara med Emelie ist ♥ & jag bara MÅSTE SAGA ATT; alla tjejer ljuger lika dåligt + man fattar direkt när ni ljuger.. ni har inte funderat på att lära er säga sanningen ist ?? fucking töntar! (ni vet verkligen vem ni själva är.)


  * party today (Y)

  Partying is like a drug, and life is a party ♥


  * Svart vs. brun & brun


  Säg/kommentera gärna vad ni tycker är finast & vilken färg jag passar bäst i (Y) Dok är inga av dessa färgerna min naturliga.. för orkar ej leta upp en bild på mej när jag har min naturliga :$


  * Då !


  Gud vad snabbt tiden går .. det är sjukt ! (♥)


  Simon & filip .. vad kan dem varit, Filip mindre än 1år iaf. Simon 2 maybe ♥


  Sofia mindre än 1år ♥ (Midsommar)


  ehm .. jag 07 eller 06 ;'o


  Vi i 1an ;'o ♥

  * Sötunge!!

  Om Filip (min ena lillebror på 3år) blir tjej när han blir stor skall han med använda inpackningar till sitt hår för att det skall bli så lent & fint som mitt! (han sa det medan jag sköljde av inpackingen i mii hår).

  Så jävla gullig lillebror jag har ♥


  * R'licious tipsen!


  Innan du köper foundation ska du ta reda på om du är gul eller rosa. Vi människor är indelade i två grupper efter våran hudfärg. Antingen är du gul (ex. asiat eller afrikan) eller så är du rosa (ex. engelsmän) Vi som bor i Skandinavien är väldigt blandade vad gäller hudton. Det kan vara ganska svårt att se vad man själv är så då får man ta hjälp av tex en makeupartist. För det är väldigt viktigt när man väljer smink. En 'gul' människa ska inte ha en rosa foundation, för då blir hyn lätt grå. En rosa person kan dock ha en gul foundation.


  * Dagen's planer! (Y)


   Duschen.
   Fixa naglarna.
   Festa.
   Julia.
   Annat som måste göras!


  * Visste du/ni att ..?


   Dom första tv apparaterna med fjärrkontroll bytte kanal i solljus.
   Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser.
   Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.
   Vart fjärde år måste man lägga till en dag (skottdagen) eftersom varje år
       igentligen är för kort.

   Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
   Isaac Newton var bara 23 när han upptänkte gravitationslagen.


  * :o


  .. någon som ser de? jag tycker det ser fett skumt ut iaf :o


  * Hej sötnosar!


  Har man vaknat av att höra sina småsyskon & mamma hålla på
  med en massa innan dom skulle iväg :o .. aja, var väl bara bra
  att jag blev väckt eftersom jag nt har hela dagen på mej att
  sova :) .. för snart ska jag käka & sedan hoppa in i duschen.!

  Idag blir det fest hemma hos Stoffe i Förslöv (Y)! Kmr bli rriktigt
  nice :D Ska dit med Julia sen får jag se om Richard skulle med
  eller om någon annan hänger med.
  Kmr bli sjukt kul i alla fall!

  Vet ej hur mkt jag hinner blogga idag.. men skall såklart blogga
  så mkt som jag hinner! eftersom jag ej vet när Julia kommer
  med bussen änu så är det svårt att veta hur mkt tid jag har på
  mej.

  PUSS
  R
  'licious.


  * Pissed off..

  Imorgon är det Lördag & tanken är att jag skall festa med Julia & Richard! Men man skall ju hitta en fest med.. right? Men tror ni att det är lätt? dem folk som vet vart det är fest är ju sjukt sega på att svara :o så vad fan skall man göra? Planera in i det sista som vanligt? Sitta hemma & vara berädd IFALL det helt plötsligt skulle komma en fest. Funderar på att bara ha en chillfest hos någon som vill om vi ej hittar någon rikitig fest! Fast vill ju heldre till en riktigt, eftersom det känndes som det var sjukt länge sedan som man var på en riktigt jävla rolig fest. Så vad fan folket.. var är festen egentligen?? SMSA, SKRIV .. något bara! (Y)


  * Bilder @ håret


  hmm.. håret ser fett mörkt ut på bilderna, får se om jag pallar t aen bild imorgon så ni kan se hur det ser ut i vanligt ljus :)


  * Kvällsbloggar/nattbloggar (?)

  Hej alla!
  Just nu har jag precis fotat lite.. kände att jag behöver någon ny bild på mitt hår :o Så bilder kommer sen, OM nt alla blev dåliga & suddiga.. vet nt riktigt eftersom det är rätt mörkt ute & min ödlas bur hjälpte ej så mkt med ljus.

  Idag har jag ej haft så mkt tid för att blogga eftersom vi har varit & käkat middag hos mormor. Sedan blev det upp till Familia med pappa & Robin. När vi kom hem där i från så käkade vi sedan kolla på en film. (Y) Men tänkte blogga lite nu ikvl/natt.. elr vad ni nu kallar det när klockan är 11.


  * Perfekt tajming ;)

  .. tänk att man bara fotar & sedan kollar på bilderna, så ser dem ut såhär? H Ä F T I G T! ;)


  * R'licious hissar!


  Tänk, det är MINDRE än 2 månader tills jag, mamma, emma & Julia drar till London (Y). Kommer bli så j*vla kul så det är sjukt ;o ska shoppa hela dagarna (a) .. fast är lite nervös över att flyga eftersom jag spydde de 2 sista gångerna jag flög med familjen ;'o + att jag kmr tycka det är läskigt att vara så långt upp i luften.. tycker sånt är sjukt läskigt ;(
  Men det skall säkert gå bra ändå :D Man vill ju dit !! & snart är det dax :D

  6 mars

  * R'licious musiken!
  * R'licious tipsen!  Sötsug klockan 15 

  Att sötsuget kommer krypande klockan tre på eftermiddagen, är du inte ensam om att uppleva. Faktum är att det är bevisat: 15.09 är det klockslag flest bryter eventuella dieter och frossar i sötsaker. Orsaken är enkel. Det var lång tid sedan vi åt sist, vi har varit uppe länge och tröttheten gör att fokus skiftar till enkla energikällor som godis.
  Så tacklar du den: Gardera dig
  Då klockan tre-suget överraskar lika lite som försenade tåg under vinterhalvåret, gardera gärna med frukt och lite nötter. Frukten smakar sött och ger fibrer, vilket bidrar till mättnadskänsla. Nötterna är en smart protein- och fettkälla.


  Du hinner inte från jobbet,

  hem OCH till träningen

  Av alla saker som går att göra, känns att åka hem, packa träningsväskan och sedan pallra sig till träningen som det minst lockande.

  Så tacklar du den: Gör det på morgonen

  Vem säger att du måste åka hem från jobbet och sen till träningen? Packa väskan redan kvällen före och ställ den vid dörren, så du bokstavligen snubblar över den. Förvara mörkt bröd, kalkon och avokado på jobbet för mellanmål när arbetsdagen är slut. Efter träningen, då kan du åka hem. 


  Roliga aktiviteter krockar

  med träningen

  Shoppingtur med vännerna. En after work med spaningchans på snyggingen två skrivbord bort. En kväll där du blir ett med soffan framför tv:n. I princip allt som inte involverar träning verkar roligare än det där aerobicspasset du bokade in för några dagar sedan.

  Så tacklar du den: Träningskompis

  Varför inte slå två flugor i en smäll? Umgås medan ni tränar: gå en power walk och avsluta med en god, hälsosam frukost. En träningskompis minskar dessutom risken att ställa in i sista stund och gör det roligare att svettas.


  * Hej alla.


  Sitter man & väntar på att tiden skall gå. Om typ 1,5 timme så
  skall man till mormor & käka middag (Y).

  Så det är nog allt som händer ikvl.. ifall jag ej kommer hem tidigt
  såklart! :)

  PUSS
  R'licious.


  * Blää !

  Jag har tråkigt! Får man göra någonting åt :o .. tänkte kolla lite på andra avenyn (Y)!
  Bloggar mer sen om jag har tid & ork ♥.
   

  * R'licious tipsen!  Världens sexigaste barer kan vara svåra att identifiera, men några som lyckats är concierge.com. De tipsar dessutom om vilka raggningsrepliker som fungerar på klientelet.

  Här är barerna där både drinkarna och känslorna flödar.


  1. Le Ti St. Barth, St Barths i Karibien.

  Klientel: Megayachtägare och deras gäster och brasilianska fotomodeller.
  Raggreplik som funkar här: Jag är på väg till Jay Z och Beyonces yacht på en drink, vill du hänga med?

  2. Denis Simanchëv, Moskva i Ryssland.

  Klientel: Sexiga människor som skulle passa in i vilken Bondfilm som helst.
  Raggreplik som funkar här: Jag har rabatt på alla Prada-butiker.

  3. Bellini Bar, Hôtel du Cap Eden Roc, Antibes i Frankrike.

  Klinetel: De vackraste och rikaste mademoiselles och monsieurs landet har att erbjuda.
  Raggreplik som funkar här: Är det okej om jag pratar med dig en liten stund, jag gömmer mig för filmproducenten Harvey Weinstein.

  4. Nublu, New York City i USA.

  Klientel: Orädda musikälskare och unga latino-proffsdansare.
  Raggreplik som funkar här: Låt mig bjuda på en drink, det är viktigt att hålla vätskenivån uppe.

  5. Buzz Beach Bar, Ölüdeniz i Turkiet.

  Klientel: Bikini- och Billabongstammar från hela Europa.
  Raggreplik som funkar här: Så det är Istanbul, inte Konstantinopel? Vi slår oss ner i ett bås och diskuterar saken.

  6. Moon Bar, Banyan Tree Hotel, Bangkok i Thailand.

  Klientel: Internationellt jet-set och trendiga lokalinvånare som inte skräms av höga höjder.
  Raggreplik som funkar här: Jag vet inte vilket som är hetast, du eller den 96 procentiga luftfuktigheten.

  7. Nuyh Lounge, Rio de Janeiro i Brasilien.

  Klientel: Övernaturligt vackra människor och turister som tackar sin lyckliga stjärna för att de blev insläppta.
  Raggreplik som funkar här: Nu förstår jag varför det sägs att Brasiliens två största exportprodukter är olja och skönhet.

  8. Dino’s Beach Bar, Tofo i Moçambique.

  Klientel: Hårdkokta dykarentusiaster och världsvana globetrotters.
  Raggreplik som funkar här: Jag kom precis hit efter en vecka i bushen, vill du se mina tribal moves?

  9. Giardina d’Inverno, Hotel Principe di Savoia, Milano i Italien.

  Klientel: Kvinnliga modeller med fenomenalt långa ben, manliga modeller med övernaturligt stora biceps, samt lokalinvånare som hoppas på ett mirakel.
  Raggreplik som funkar här: Är det sant att de flesta människorna är för blyga för att ta kontakt med en otroligt snygg modell?

  10. Shalvata, Tel Aviv i Israel.

  Klientel: De unga och vackra vars enda bekymmer i livet är att bli insläppt.
  Raggreplik som funkar här: Oavsett om det här är heligt eller ej, skulle det vara en synd att släppa taget om dig.

  * Klockren!


  .. om ni ens ser vad där står? aja, ser jag det borde ni andra med göra det väl.


  * Bilder @ håret nu .


  Håret kmr såklart bli ljusare senare, eftersom det slits & färgen ljusnar :) För den ju lite för mörk för att vara mellanbrun. Men blev ändå nöjd! Nu skall jag lova mej själv att INTE röra mitt hår mer! (Y)


  Men ett liiiitet problem.. skall jag sätta i 60cm löshår elr ej ? :$ fundrar på det till studenten iaf! För måste ha långt hår på studenten.. om mitt egna nt blir så långt. (men tvivlar på det) Måste ju KLIPPAS !


  * Färgen sitter i ! (Y)

  Då är färgen i & skall ur igen om 10min. Bilder på håret kommer sen. (Y)

  byebye missfärgade hår :/ Hoppas det blir bättre nu (aa)


  * Bye bye!

  Nu blir det upp till Maxi & köpa hårfärg (Y)
  Bloggar mer när jag färgat håret osv. ♥


  * Dagen's fråga!


  - Tror ni på spöken/andar?


  * Spöke?


  .. ?


  * R'licious tipsen!

  Starka, snygga naglar - NU!


  Mjuka och sköra naglar!

  VARFÖR BLIR NAGLARNA SKÖRA? Bristen på kalcium, som du hittar i bland annat mejeriprodukter, ägg och vitkål, är en vanlig orsak till sköra naglar. Du bör också hållar tassarna långt borta ifrån kemikalier, långa vattenbad och vissa mediciner.

  SÅ FÖREBYGGER DU SKÖRA NAGLAR: Se över din kost och se till att du äter varierat för att få i dig alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Nödlösningen stavas kosttillskott som finns att köpa på apotek och hälsokosthandlar, men ha som regel att alltid få i dig vitaminerna och mineralerna naturligt i första hand. Släng acetonen och investera i en mild nagellacksremover utan färg eller parfym i. Skäm bort naglarna med nagelolja, och använd gärna ett skyddande samt kalciumstärkande lack till vardags.
   

   

  Räfflade naglar!

  VARFÖR BLIR NAGLARNA RÄFFLADE? Nageln växer fram i ett system av ”skenor” som ligger längs med varandra. Skenorna binds samman med ett starkare nagelämne – som redan från början gör att din nagel ojämnt slittålig. Nageln blir alltså räfflig eftersom de lättslitna skenorna slits mer än nagelämnet emellan.

  SÅ FÖREBYGGER DU RÄFFLADE NAGLAR:
  Precis som ovan gäller det att slänga bort acetonet och välja mild nagelvård. Vill du få bort räfflorna akut? Fila försiktigt, försiktigt med en mjuk fil ovanpå nageln (igen - var FÖRSIKTIG, filar du för mycket blir nageln mjuk och det är värre än räfflade naglar) för att få bort den värsta strävheten. Måla sedan naglarna med ett baslack för att jämna ut de restrerande räfflorna. Toppa med ett snyggt, färgat lack!

   

  Missfärgade naglar!

  VARFÖR BLIR NAGLARNA MISSFÄRGADE? Antingen slarvar du med underlacket innan ditt färgade nagellack, eller så är det din nagellacksremover som är boven i dramat. Röker du? Sluta med det! Nikotin gör naglarna fula och gula på ett kick.

  SÅ FÖREBYGGER DU MISSFÄRGADE NAGLAR: Som sagt, använd aldrig en remover med färg, aceton eller parfym i. När du väl har hittat en bra remover – använd den på en bomullspad, tryck till med removern över nageln och dra sedan uppåt. Gnugga inte! Då riskerar du att gnugga in pigmentet i nageln, vilket leder till vidare missfärgning. Och glöm inte baslacket innan färglack!


  * R'licious hissar!


  Nu vet jag i alla fall hur jag skall färga det! Ä N T L I G E N. Vill egentligen nt färga det eftersom det slits så pass mkt :( + att jag vet att jag kommer att ångra mej.. elr ångra & ångra, jag kommer vilja färga håret i en annan färg senare. Men nu får jag ha det så som jag skall färga det sålänge som möjligt.. tills min egna färg kommer tillbaka :)
  var ute & fota med mamma till projektet & det blev nt ett dugg bra :s mitt hår ser fett fult ut & har fortfarande inga bilder till projektet, så nu blir det mer P A N I K !!! .. men vad skall man göra? Vet i alla fall hur jag skall färga håret.

  Bilderna är på Madde! (hoppas det ej gjorde något att jag snodde  dem (A))

  * Hej alla.


  Sitter man här & håller på att dö av tråkhet.. seriöst! Får snart
  damp om jag ej kommer på något kul att göra! En sak som är
  säker i alla fall är att detta vinterlovet har sögit FETT MKT !!!
  Inget med detta lovet har varit bra.. inget! Fattar ej att man kan
  ha så tråkigt :o Men men.. får se vad som händer idag..

  En sak som jag i alla fall måste göra innan skolan börjar, är att
  färga håret! Det är ett M Å S T E .

  PUSS
  R
  'licious.


  * Natt bloggar! (a)

  Nu är man hemma från Emelie & har precis käkat världens godaste mackor :D Sallad, gurka & ishavssallad typ (Y) .. sjukt jävla gott !! (vet det lät fel)
  Kan ej sluta tänka på imorgon :o .. mamma skall hjälpa mej med mitt projekarbete.. hon ska fota mej då, i olika teman. Men vet ej hur jag vill ha bilderna änu :( har mina 30 olika teman som jag skall ha med, med sedan vet jag ju ej hur alla bilder ska se ut osv osv osv.. har så sjukt mkt att tänka på med just projekarbetet. Går under snart känns det som. Men that's the life. (?)

  Nej, nu blir det in i duschen, sedan får jag se om jag ska kolla lite på andra avenyn innan jag går & lägger mej eller hur jag gör :)
  Bloggar mer imorgon ;*

  PUSS
  R
  'licious.  * Hos emelie & tittar film

  Just nu sitter man hemma hos Emelie & väntar på att den andra filmen är klar :) Precis kollat på; Wallander - bröderna.. sjukt bra faktist, utom att dem som begick morden dog innan man fick se den levande typ :s Snart blir det att kolla på Taken! Har sett den innan för något år sedan, men minns nt så mkt från den.. tror att jag somna när jag & någon annan såg den (Y). Mwhihi, men sjukt bra var den i alla fall.  * hihi !!


  * shiiiet!

  blir aldrig nöjd ;o skiter snart i det! betalar snart någon som kan göra det !
  Aja, nu blir det in till Emelie ♥


  * R'licious tipsen!
  Stressa av på 10 minuter


  Det är svårt att filtrera alla intryck som möter oss i dagens samhälle och i en förlängning kan det resultera i att man blir överkänslig för ljus, ljud och buller men genom att träna upp förmågan att fokusera på en sak i taget kommer din koncentrationsförmåga förbättras.

  Walter Osika är stressforskare och hjärtspecialist. Han har en framgångsrik övning som ger ett inre lugn.
  Gör det till en vana att ta 10 till 20 minuter om dagen att gå igenom kroppen med en kroppscanning. Träna på att du inte är dina känslor och tankar som kommer och går. Då kan du komma till ett inre lugn som gör att du kan ta mer välgrundande beslut

  Lägg 10 till 20 minuter om dagen på den här avslappningsövningen.


   Lägg dig på en matta, sängen eller sitt avslappnat. Benen ska vara lite åtskilda och fötterna får gärna falla ut mot sidorna. Armarna ska vara utefter sidorna på kroppen.

   Blunda och ta djupa andetag. För varje utandning ska du slappna av lite i hela kroppen.

   Känn efter hur det känns i kroppen. Är det varmt, kallt, trycker det, kliar det?

   Gå igenom hela kroppen, tårna, fötterna, benen, magen, ryggen, bröstkorgen och båda armarna med början i fingertopparna. Låtsas att du andas rakt in i armarna, ner i fingertopparna och sedan ut igen.

   Föreställ dig att du andas med ansiktet som om det var en enda stor näsborre. Föreställ dig sedan att du andas med hela kroppen som om den var en enda stor lunga. Avsluta genom att sträcka på dig.


  * Shoppat!

  haha, nog bra.. vi var på Center Syd (utanför bland affärerna som ligger utanför) 4! Mamma fråga dem inne i affären vilken tid dem stängde idag. & då fick hon svratet; som vanligt! Jo tjena.. när vi var inne på Center Syd 12 min innan dom stängde sa en som jobbade där att dem stängde kl 5 :s Så att, så länge hann vi att vara där. hahahaha! Hann springa in på New Yorker, men det var ju knappt något :o Så allt som blev handlat på de 12min var en skinnjacka! .. men bättre än inget :p snygg va? (Y)

  Lite dåliga bilder :/ kunde ej få dem bättre.


  ' R'licious dissar!


  Tror jag kommer få panik när vi början skolan igen.. eftersom jag ej alls gjort något på mitt projekarbete & det skall lämnas in snart.. P E R F E K T !! Måste fan fota nu någon dag på lovet & snabbt sätta ihop något till min bok sedan skriva det som skall skrivas förhand & sedan beställa min fotobok!, fort som f*n !! Fattar nt vrf jag nt har pallat bry mej & ej har lagt ner någon tid på det.. fast jag vet om att jag behövt :/ Känns så jävla tråkigt att göra det bara.. för jag vill att det skall bli bra.. men känns som det ändå nt kmr bli det.. fan asså, kmr få panik! Ska jag vara ärlig kommer jag ej klara av detta, kmr skolka från skolan bara för att kunna sitta & jobba med det :( FAN VAD JAG HATAR PROJEKTARBETE !!!!!

  .. aja, nu skall jag börja på min nya header :D


  * Dagen's planer.


   Duschen!
   Städa!
   Center Syd med mamma! ♥ ♥
   Annat som måste göras!

  * hmm?


  .. hmm bara jag om tycker hon ser rätt naken & konstig ut? haha


  * Hissar!


  Idag hade jag tänk påbörja på en ny header.. & denna gången skall jag ej ha så mkt på den. Utan den skall vara enkel.. kanske drf jag ej gillat alla efter min första header, för att det är så sjukt mkt på den? .. kanske! får se hur den blir sen då (Y) Måste verkligen göra en ny idag i alla fall (a) .. så nu hoppas jag att jag blir nöjd med den! Annars vet jag nt vad jag gör :o


  * Hej alla.


  Sitter man här & nt gör så mkt :)

  Idag blir det nog till Center Syd med mamma (Y)! Hon var lite
  tveksam men jag skall nog se till så att hon vill med ;) mwhihi!
  Hon verkar mer på nu i alla fall :D !
  Annars händer det nog inte så mkt mer idag.. kanske ska festa
  om någon pallar dra med & om det blev fest .. så får se senare
  hur det blir idag :)
  Center Syd måste det bli i alla fall (a)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Känner mej som ett lik

  har så sjukt ont i huvudet & har precis sovit :/ pallar fan nt må såhär.. snart blir det pizza & kolla på Andra avenyn (a) Bloggar mer senare om jag orkar & ej somnar ;$ mwhihi .
  && knarka panodil skall jag med göra :o


  * Sjukt billigt löshår! (äkta)

  http://www.tradera.com/akta-svart-loshar-auktion_341462_125146394

  Klicka in på länken om du vill bjuda ellr är intresserad :)


  * Filmtips!  En film som jag verkligen måste TIPSA OM är; Deadline! Såg den igår med Emelie & den var sjukt bra.. slutet är så himmla bra (Y) Läskig är den med, men den är så sjukt bra! Vill så gärna avslöja slutet, men då är det ej kul för er som skall se den. Men det är en sjukt bra film! Speciellt när man gillar lite skräck! Den är ej äcklig med blod & sånt.. utan det är mer spökaktigt typ :D aja, se den så märker ni! Sjukt bra är den!


  * R'licious tipsen!


  Den torra och fnasiga vinterhyn är nästan synonymt med det kalla vintervädret. Den torra luften inne i kombination med kylan utomhus suger ut mycket av fukten i huden, och därför kan man behöva hjälpa huden på traven med fuktgivande krämer


   PUNKTBEHANDLA

  Har du vissa partier i ansiktet som är extra torra? Massera in en riktigt fet kräm på de torraste partierna och smörj in resten med en fuktgivande ansiktslotion. På så sätt får alla områden den fukt och det fett de behöver!

   FUKTA INTE INNAN DU GÅR UT
  Smörj inte in dig med fuktlotion precis innan du går ut i minusgrader. Om ansiktet är blött blir det ännu kallare och då får du bara motsatt effekt. Satsa hellre på att smörja in ordentligt precis innan du går och lägger dig, så får huden flera timmar på sig att absorbera och mjukas upp.

   VÅGA FRÅGA

  Var inte rädd för att fråga personalen i butiken när du ska köpa en ny ansiktskräm. De är ofta kunniga, och kan tipsa dig om helt nya produkter. Har du tur kan du få med dig prover på olika krämer så att du kan testa hemma innan du investerar i en ny favorit.

   SKRUBBA

  Har du varit torr en längre tid? Då kan du ha hudrester kvar som behövs skrubbas bort. Eftersom huden i ansiktet är väldigt känsligt är det viktigt att du är försiktigt, här funkar det inte med en vanlig kroppskrubb. Börja med att tvätta ansiktet noggrant i ljummet vatten. När ansiktet fortfarande är blött skrubbar du försiktigt och löst med en mjuk handduk i små cirklar över hela ansiktet. Skölj sedan av ansiktet och smörj in med fukt och fett!

  * Photoshop fail!


  .. jag har aldrig försått mej på folk som använder photoshop när dom ens INTE KAN REDIGERA! Det är ju bara så sjukt pinsamt :s Drf skall man nt redigera alla sina bilder.. för det är ej samma sak! Men visst, heldre redigera bilder så man ej ser det än när det bli tex såhär misslckat som denna bilden.. det är ju bara sååå pinsamt! :) hehe


  * Shoppat, men ej mkt :(  Sjukt snygga knästrumpor dok inte på rea.. men spelar ju inte så stor roll :) Men det var allt jag hittade på Väla igår. Kan ni tänka er de? :o aja, tycker bara där är skit på väla för tillfället, får nog dra till Centersyd eller ngt ist ;)


  * R'licious musiken!  * Hej alla.


  Sitter man här & håller på att dö av huvudvärk typ :s Vaknade halv 3
  idag för jag har sovit sjukt konstigt & mår sjukt dåligt.. blev lite bättre
  nu när jag kommit upp & käkat lite osv.. orkar ej bli sjuk :( Men tror
  nt att det är så alvarligen, men skall bara ligga hemma ikvl i alla fall.
  För behöver vila & vill ej bli mer sjuk..
  Så det är väl de som händer idag bara.

  PUSS
  R
  'licious.


  * Dagen's planer


   Väla med Julia Rosengren :)

   Filmkväll med Emelie/vara med emelie.
   Börja lite på mitt projektarbete!
   Annat som måste göras.


  * Fail, haha


  .. undra vilka som hade köpte dem & hur många som köpt dem :o


  * R'licious tipsen!
  Har han kommit över sitt ex?

  Orosmoln 1

  Han försvarar henne

  STOPP: Om hans ex på allvar beter sig illa åt, som att hon till exempel ringer och skriker i telefonen varje natt eller snackar skit om dig till era gemensamma vänner, då finns det ingen som helst anledning för honom att försvara henne. Om han inte fortfarande är kär i henne förstås… Då brukar all vett och reson flyga ut genom fönstret. Försvarar han hennes dåliga beteende är det tyvärr en stark varning på att han fortfarande har känslor för henne.

  SE UPP: Ett ex kan fortfarande vara en vän och din kille har ändå haft starka känslor för henne tidigare. Att han ibland försvarar henne kan vara mer reflexmässigt än något annat. Speciellt om det var han som gjorde slut med henne. Då kan han ha skuldkänslor som får honom att försvara henne, även om hon beter sig tveksamt. Men händer det för ofta eller vid för allvarliga situationer uppgraderas hans beteende till röd nivå!

  SLAPPNA AV: Det finns ett tillfälle då du nästan garanterat kan förvänta dig att din kille kommer att försvara sitt ex. Om du kritiserar henne. Då kommer han att vilja försvara sig själv och sin tjejsmak och försvarar därmed automatiskt henne. Han kan även plågas av skuldkänslor gentemot henne och om du kritiserar henne kan det spä på hans redan dåliga samvete. Håll inne med kritiken alltså!

   

  Orosmoln 2

  Han har kvar bilder på

  henne

  STOPP: Ex-bilder under kudden, i plånboken eller inramade foton hängande på väggarna är helt klart bannlysta. Om han har bilder på sin exflickvän på någon av de platserna och inte vill ta bort dem, bör du fundera på hur han egentligen känner för henne. Varför skulle han ha kvar bilder på så tillgängliga platser om han inte längre har känslor för henne? Varning!

  SE UPP: Om det skulle dyka upp en bild på exet iklädd säg bikini, i hans byrålåda eller väska så har du all rätt att känna dig lite misstänksam. Men låt honom förklara bilden innan du blir förbannad. Kanske låg den bara kvarglömd där? Din kille kanske inte har rensat hela sitt rum på bilder bara för att det tog slut. Ibland dyker olämpliga bilder upp men så länge han plockar bort dem och förklarar sig så kan du andas lugnt.

  SLAPPNA AV: Vi lever i facebook/twitter/google/iphone-eran. Bilder har en tendens att hänga kvar oavsett om vi vill det eller inte. Om du skulle snubbla över (dock inte helt okej att snoka i hans dator, bara så du vet…) bilder på henne i hans dator eller i hans telefon så behöver det inte betyda att han brukar titta på dem på kvällarna och drömma sig bort. Det är helt okej att du ber honom ta bort dem men bli inte förvånad om fler dyker upp… Du kan väl Internets gyllene regel? Inget försvinner någonsin från internet. Har någon lagt upp det finns det alltid kvar någonstans i cyberspace!

   

  Orosmoln 3:

  Hon dumpade honom

  STOPP: Han såg henne som sitt livs kärlek och de hade ett långt passionerat förhållande som slutade med att hon dumpade honom. Han lämnades totalt hjärtekrossad och tappade för en stund tron på kärleken. Om du träffade honom i det här stadiet och ni blev tillsammans snabbt efter hans hjärta blivit krossat kan du gott vara vaksam på hans känslor. Det är aldrig kul att vara rebound-tjejen. Se till att hans känslor för dig är äkta och att du inte bara är ett substitut för hans ex.

  SE UPP: Att bli dumpad kan vara otroligt jobbigt även om man egentligen inte har särskilt starka känslor för personen som dumpar en. Din kille kan känna sig avfärdad och förminskad enbart på grund av dumpningen och det kan trigga vissa jobbiga känslor. Kanske idealiserar han henne nu bara för att hon dumpade honom. Han fick sitt ego tilltryckt och då kan det vara lätt att se tjejen som gjorde det som en utmaning. Här gäller det att få honom att avdramatisera hela händelsen. Det kunde väl lika gärna varit han som gjorde slut med henne? Påminn honom om det.

  SLAPPNA AV: Ibland är killar bara för mesiga eller lata för att ta steget och göra slut på ett dåligt förhållande. Att hans ex dumpade honom behöver inte betyda att han grät floder, åt tonvis med choklad och somnade med hennes bild tryckt mot bröstkorgen varje natt. Tvärtom! Han kan mycket väl ha tyckt att förhållandet var lika dåligt som hon tyckte bara att det var hon som tog steget och avslutade deras gemensamma plåga. Ingen fara, alltså!

   

  Orosmoln 4:

  Han jämför dig med henne

  STOPP: Det är aldrig okej att han jämför dig med sitt ex när ni har sex eller är intima. Då tänker han på henne i de situationerna och det luktar exkänslor lång väg!
  Ibland är dock tjejer lite för nyfikna och faktiskt ber att få veta hur exet var i sängen. Gör inte det! Du förstör bara för dig själv och ger din kille en chans att säga saker som du antagligen egentligen inte vill höra. Killar är nämligen oftast inte så smidiga att de bara säger ”Åh älskling självklart är du bättre och snyggare på alla sätt”… de har en otrevlig tendens att vara lite ärligare än så.

  SE UPP:
  Att bli jämförd med pojkvännens ex är aldrig kul, speciellt inte om han gör det ofta och medvetet. Då börjar det också låta lite oroväckande. Tänker han på henne så mycket fortfarande? Om han jämför er på ett tydligt sätt och säger det till dig lite titt som tätt får du börja fundera på hans känslor. Du är inte hans exflickvän och det borde enbart vara positivt eftersom det ju uppenbarligen inte fungerade mellan dem. Han kan ju självklart jämföra er på ett sätt som framställer dig som bättre, men det där eviga snacket om exet är ändå inte roligt. Nu ska ni fokusera på ert förhållande och lämna det gamla bakom er. Förklara det för honom på ett tydligt sätt.

  SLAPPNA AV: Om din grabb råkar häva ur sig vardagliga saker som ”Jaha, du steker bacon sådär, Lina brukade…” behöver det egentligen inte vara så farligt. Han är antagligen bara lite osmidig och tankspridd. Förklara hur det känns när han jämför dig med henne så slutar han antagligen rätt fort. Du kan ju fråga hur det skulle kännas om du alltid jämförde honom med ditt ex. Det skrämmer antagligen strumporna av honom.

   

  Orosmoln 5:

  De har kontakt

  STOPP: Kontakt med ett ex behöver inte alls vara negativt, men när kontakten blir så pass intensiv att det handlar om varje dag (eller natt…) vajar orosflaggorna rejält. Oavsett om det är din kille eller hans ex som hör av sig så behöver det få ett slut. Om det är din kille som hör av sig till exet måste han uppenbarligen göra upp med sina känslor och bestämma för sig vem det är han vill ha.  Är det istället exet som hör av sig så får din kille faktiskt ta mod till sig och säga ifrån. Han kan inte bara försöka vara snäll mot henne om hon inte förstår att det verkligen är slut, det är bara elakt mot både dig och henne. Är han verkligen över henne så får han förklara det på ett tydligt sätt och be henne att sluta höra av sig.

  SE UPP: Om din pojkvän försöker smyga med att han har kontakt med exet börjar det ringa varningsklockor. Varför behöver han smyga om allt är lugnt? Nej, ska de ha kontakt kan du absolut kräva att få veta vad det handlar om och varför de har kontakt. Anklaga honom inte i onödan, han kanske bara försöker få allt avklarat med henne på ett diskret sätt, men det kan ju tolkas som smygande. Var öppen med dina känslor och förklara hur det känns för dig när du märker att de har kontakt utan att han berättar om det för dig.

  SLAPPNA AV: Bara för att de har gjort slut betyder inte det att hon försvinner från planeten.
  Om de hade ett hyfsat långt förhållande finns det alltid saker som behöver klaras upp, det kan vara allt ifrån kvarglömda saker till förbeställda resor. Att de sedan håller en fortsatt vänskaplig kontakt på en normal nivå (inte varje dag med andra ord…) är bara bra. Det är när deras kontakt är ansträngd eller hemlig som du behöver oroa dig. Helt öppna telefonsamtal eller möten om praktiska eller vänskapliga ärenden behöver du inte oroa dig för. Speciellt inte om din kille berättar allt för dig och du får hänga med till eventuella möten med exet för att hämta nått gammalt våffeljärn eller vad din grabb nu kan ha glömt i hennes lya.

   

  Orosmoln 6:

  Han säger fel namn

  STOPP: Säger han fel namn i intima situationer så måste du säga ifrån direkt. Visst, det kan få hända en gång om det är så att hans tidigare förhållande just tog slut och han helt ärligt bara säger fel. Men då snackar vi om EN gång. Han måste ju vara närvarande och veta vem det är han myser med. Säger han fel namn när ni har sex så är risken överhängande att hans tankar också har vandrat iväg. Stor blinkande klarröd varningssignal för ex-kärlek!

  SE UPP: Några oskyldiga felsägningar i vardagen är helt okej, men om han fortsätter att säga hennes namn istället för ditt, och det i helt ostressiga situationer verkar hans beteende minst sagt oroande. Ta upp det med honom och be honom att verkligen anstränga sig att säga rätt namn. Lyckas han fortfarande inte får du säga ifrån på skarpen och börja fundera på om han verkligen kommit över henne.

  SLAPPNA AV:
  Om han säger fel namn i en helt vardaglig situation, där han till exempel ska be dig skicka mjölken så är det väldigt oskyldigt. Då kommer hennes namn bara automatiskt eftersom han helt enkelt har varit van vid att säga hennes namn. Det här är väldigt vanligt när en person har varit i ett långt förhållande och sedan ganska snabbt går in i ett nytt förhållande. Plötsligt delar man vardagen med en ny person men det är inte alltid så lätt att bara ställa om hjärnan på ett nytt namn. Så om han råkar slänga ur sig sitt ex namn när han ska säga något stressigt och vardagligt så kan du vara lugn. Han menar egentligen dig och inte exet, det är bara hjärnan som inte hunnit med i relationshoppandet.


  * Fy fan asså !!

  .. snacka om att jag blev rädd när jag väl såg det ;'o Leta efter någon jävligt skumt ..


  * Hej alla ;d


  Har man precis kommit upp från sängen :) ..& försöker komma på
  vad man skall göra idag (Y) Får se om någon vill med till hbg eller
  till Väla.. annars blir det jobba med projekarbetet när mamma kmr
  hem, eftersom hon måste fota mej till projektet (a) !

  Senare ikvl får jag se hur jag gör, eftersom Rebecca aldrig svarar
  på sina smsa så skiter jag nog i träningen & är med Emelie ist :)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Byebye sötnosar..

  .. nu skall jag in i duschen, sedan hade jag tänkt att glo lite på andra avenyn (Y) ! Så får bli mer bloggande för min del imorgon.

  PUSS R'licious.


  * hahaha!


  * Pamelas nakenreklam..

  Pamelas nakenreklam stoppas på flygplatser
  Affirschen med Pamela Anderson har plockats ner från flygpla

  Upprörda känslor kring djurrätts-affischen

  "Barn kan ta skada".

  Det är argumentet när Pamela Andersons avklädda bilder stoppas.

  – Men nakenscanning är visst okej, påpekar annonskampanjens upphovsmän.

  Pamela Andersons nya avklädda reklamkampanj har stoppats på flera flygplatser i USA.

  Kampanjen från djurrättsorganisationen PETA visar en nästan naken Pamela som likt vissa schematiska bilder av boskap har skinka, lår och "ribs" utmärkt på kroppen.

  Hongkong följer USA

  Kritikerna hävdar att annonsen, som ska främja konsumtion av vegetarisk mat, kan skada barn och uppröra känsliga personer på grund av Pamelas nakna hud.

  Nu har kritiken spritt sig utanför USA:s gränser. Hongkongs flygplats, en knutpunkt för flyg i hela världen, har också bannlyst reklamen.

  ”Vi är överraskade”

  PETA hoppas nu att flygplatserna i Sydney, Seoul och Tokyo ska acceptera annonskampanjen.

  – Med tanke på den kroppsvisitation och nakenscanning som förekommer i flygplatsernas säkerhetskontroller, så är vi överraskade över att vår öppenhjärtiga reklam har dömts ut, säger Jason Baker, PETAs Asienchef till adelaidenow.com.au


  * R'licious dissar!


  Är det nt hemskt, när man skall hem eller iväg någonstans & så upptäcker man att det har hänt något alvarligt, någon olycka typ?
  Idag när jag skulle åka hem från hbg, var det 2 bilar som hade krockat vid trfikljusen utanför Polishuset :( Det är så sjukt hemslt. Där var 2 brankårar, 2 ambulanser & sjukt mkt folk som hjälpte till där.. inte bara det; bilarna var "lagom" sönder & trafikljuset var nästan helt nerkört .. ibland bara HATAR jag detta vädret.. men ändå så hatar jag när sådant händer andra människor.. så himmla synd & onödigt. Okej, jag vet ej vad som hade hänt, men det såg verkligen INTE bra ut.. hoppas alla klara sej. Kommer väl i HD imorgon.


  * wanna know?


  En sak som jag aldrig klarat av är fjortisar & tjocka person som tycker att dem är snygga & tror dem är något :s Fjortisar, hur kan ens självförtroende sjunka så lågt? vrf prega upp sina pattar? varför översminka sej? varför allt detta? ingen tycker ens att det är snyggt & hur kul kan det vara att vara den person som alla killar bara vill kunna sätta på & sedan dra? .. har aldrig förstått mej på det. Sen tycker jag att det är sjukt jobbigt när folk kallar varandra fjortisar, fastän att man ej är det :s men egentligen är fjortis ett beteende.. I KNOW! men var väl mer så förr, idag är det mer hur man ser ut med.. tyvär! Men alla växer vi väl upp. (ej alla men dem flesta). Sen annat som jag stör mej på är när tjocka person tycker dem själva är snygga & att dem behöver mer mat för att dem börjar bli "smalare"! Seriöst.. ej för att vara elak, men jag gillar ej tjocka personer.. typ jag hade ej kunnat vara tsm med en tjock kille! För jag går efter utsidan med.. men bara för att jag ej gillar tjocka killar betyder det nt att jag tycker en kille skall vara för smal, för det är ju nt snyggare.. elr jo snyggare är det nog. Varför vara stolt för att man är tjock eller bara lite större än alla andra? jag hade ej varit stolt över det i alla fall :s Det första jag tänker på när ser en större / tjock kille tex är svett & äcklig :s vet att det kanske är sjukt elakt! men sån är jag.. är ej det för att jag tycker att det är kul att ogilla vissa personer bara för hur dem ser ut..


  * 2010 .. året som gått!

  1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes
  2. Höll du några av dina nyårslöften? har ej sånt.
  3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? "vänner"
  4. Dog någon som stod dig nära? ne
  5. Vilka länder besökte du? danmark bara,
  6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? nej.
  7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? vet ej?
  8. Vad var din största framgång 2010? vet ej?
  9. Största misstaget? är nog en del.
  10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nja.
  11. Bästa köpet? alla mina kläder :D
  12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder, skor
  13. Gjorde någonting dig riktigt glad? vet ej ;$
  14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? bumpy ride & we no speak amaricano
  15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare.
  16. Vad önskar du att du gjort mer? inget
  17. Vad önskar du att du gjort mindre? bråkat
  18. Hur tillbringade du julen? familjen + mormor
  19. Blev du kär i år? nepp
  20. Favoritprogram på TV? Jersey Shore
  21. Bästa boken du läste i år? Läser ej böcker :o
  22. Största musikaliska upptäckten? vete fan.
  24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar & allt annat med. (minns knappt, haha)
  25. Något du önskade dig men inte fick? ne
  26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? var "sjuk" :D
  27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? mindre bråk med folk.
  28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? ..? vet ej
  29. Tips på hur man blir gladare när man är ledsen? tänka positivt ist för negativt hela tiden
  30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen?
  31. Vem saknade du? ingen?
  32. Några väldigt bra och nya människorna du träffade? rebecca (?), robin rangvall, richard, pontus m.fl


  * Blåbär = bra


  Jämfört med andra färska frukter och grönsaker har blåbär en enormt hög antioxidant effekt. Åldrandet, minnet och hjärnfunktionen, vikten och synen, alla har det fördelar av att vi äter blåbär. Dessutom ökar blåbär blodcirkulationen och skyddar mot cancer!


  * Hund eller vaddå?

  .. lever den elr är den död? lite läskig bild faktist :o


  * R'licious hissar!


  Något som jag verkligen måste hissar är Fångarna på fortet, när bloggarna var med där :) Lite roligt att folk man vet vilka dem är, är med på pogram på tv & speciellt på Fånfarna på fortet.. lite roligt & spännande.. Lite mindre tråkigt var ju att dem förslora mot pumorna, elr hur det nu var som de kallades för :) Nätkatterna kallades alla bloggarna som var med iaf (som då var i samma lag) .. tror faktist tv 4 fick rätt många tittare då med, om jag skall vara ärlig :) .. mer än vanligt.

  Finns på tv4 play för er som missade det :) kollade själv på det där. (Y)


  * Snygga "rövar"


  .. riktigt snyggt elr vad säger ni ? ;) hehe


  * Tja allihopa ;)


  Har man precis kommit hem från stallet & har käkat :) ! Nu blir
  det snart in i en varm dusch, sedan bara sitta vid datan & kolla
  på Andra Avenyn & ta det lungt :) M Y S I G T !

  Idag har jag bara varit i stallet med Lina (växt upp med henne ♥),
  & vi hade sjuk kul !! hahaha.. bara att vi frös som fan efter ett
  tag :o
  & det är väl typ allt som har hänt idag :)

  PUSS
  R
  'licious.


  * Hej alla.


  Vakna precis av att pappa lyssna på skit hög musik :o menmen,
  idag blir det i alla fall till stallet! Känner att jag verkligen behöver
  det..

  har ingen lust för att blogga nu iheller så bloggar senare ikvl om
  jag har lust då.

  PUSS
  R'licious.


  * Blogg.se = segt :/

  Bloggar mer imorgon! :) tror ändå nt att det är så många som läser den nu mer idag!
  Bloggar mer imorgon iaf.


  PUSS
  R
  'licious.


  * Bye 2010 hey 2011!


  Då är det nytt år då :) Nu blir det nya tag, nya händelser, nya minnen osv osv! Kanske inte så mkt som man tänker på hela tiden att det är nytt år.. elr att man skall göra något bättre osv. tror ni fattar. & nu är det i alla fall detta året som man tar studenten :D Så det är nt alls långt kvar.. sen om 2 månader åker man till London med ♥ London blir en perfekt start på detta året. G I L L A S !


  * Hej alla.


  Har man precis kommit hem.. lite skönt faktist! Alltid skönt att komma
  hem till sitt egna rum & sin egna säng :)

  Idag har man varit i Vejbystrand hela dagen. Senare kom Jim dit med.
  & vi har väl nt gjort så mkt mer än att tittat på tv, eftersom alla var
  sega idag.
  && tack för igår alla! ♥
  Mitt nyår hade ej blivit lika bra utan dej Pontus! .. är glad att du tjata
  på mej om att du ville att jag skulle följa med ;$ ♥

  Senare idag skall jag nog nt göra så mkt mer.. klockan är halv 11..
  så vad finns det att göra ?  haha

  PUSS
  R'licious


  RSS 2.0