* Vad säger ni?

U n d e r b a r t . . ?
visst, dem flesta kanske tycker det.! Men är det verkligen okej?


* Hår - Sanning elr myt?
Ett bra shampo löddrar mycket.

”Myt. Det bästa schampot löddrar minst. Löddret har inga rengörande effekt.”

Håret bör tvättas ofta. Hår som lätt blir fett ska tvättas varje dag.
”Myt. Om du tvättar håret för ofta försvinner hårbottnens skyddande yta. Detta kan leda till att hårbottnen till exempel lätt blir inflammerad. Tvätta håret med 3-4 dagars mellanrum. Fet hårbotten kan bero på dåliga matvanor. Sluta med fet mat och använd schampo som passar din hårbotten.”

Silikon behöver inte undvikas.

”Sanning. De silikoner som finns i dagens hårprodukter skadar inte håret.

Applicera balsam endast i hårtopparna.
”Myt. Applicera alltid balsam i hela håret, också i hårbottnen. Hårets fjällskikt öppnas längs hela hårstrået, så balsam behövs i hela håret. Längden spelar ingen roll, balsam på bara!

Kamma inte vått hår.
”Myt. Vått hår kan och bör kammas. Applicera gärna balsam med kam i fuktigt hår. Håret är elastiskt och klarar mycket väl av att kammas när det är vått. Om håret har dålig kvalitet ska det klippas regelbundet, så att nytt och friskt hår kan växa fram.”

En spänd hästsvans orsakar hårfall.
”Sant. En för spänd hästsvans kan orsaka håravfall som kan vara permanent. Hästsvansen kan rycka ut hårets papill från hårbotten så att inget nytt hår kan växa ut.”

Man ska inte färga barns hår.
”Sant. Färga absolut inte barns hår, inte förrän de kommer i puberteten. Talgkörtlarna som skyddar hårbottnen aktiveras först i tonåren. Före det kan kemikalierna från hårfärgen tränga in i huden och orsaka allergier.”'

* Varför ljuga?

Varför skulle du avsiktligt ge någon fel intryck? Vad skulle få dig att förändra eller överdriva fakta? Varför skulle du presentera en falsk bild?
Att ljuga är att ljuga, vare sig du kallar dem vita lögner, nödlögner, halvsanningar eller överdrifter.

Du spiller till exempel lite vatten på kopiatorn på ditt kontor och den ger ifrån sig ett konstigt ljud. Just som du lämnar rummet för att hitta en handduk, kommer din chef in och försöker ta en kopia. Han säger: ”Hör nu! Varför fungerar inte kopiatorn? Och vem spillde ut det här vattnet? Du rycker på axlarna och mumlar, medan du rodnar: ”Vet inte”.

Du undrar:”Varför ljög jag nyss för min chef?”

(*konsekvenser= effekter, resultat)

”Lögner berättas därför att man är rädd för konsekvenserna* om man skulle tala sanning.” – L.Ron Hubbard

Du kan inte möta vad som kommer att hända, därför ljuger du. Du är rädd för konsekvenserna av att tala sanning, konsekvenser sådana som dessa:

 • Du skulle kunna skada din status.
 • Du kommer att se dum ut.
 • Någon kommer att bli arg på dig.
 • Du skulle vara tvungen att erkänna att du hade fel eller att du gjorde ett misstag.

Att ljuga skyddar emellertid inte din status eller gör att folk tycker om dig


Resultat av att ljuga

Att ljuga orsakar ängslan, depression och fysisk sjukdom. Du är ständigt bekymrad över att dina lögner ska bli avslöjade. Att hålla dina historier i ordning kräver en mängd arbete. Efter det att du ljugit för någon, kommer du inte att tycka om att finnas i närheten av den personen. Lögner förstör vänskap, arbete, förhållanden och äktenskap.

Om någon kommer på dig med att ljuga, kommer han eller hon inte lätt att tro på dig igen. Att förlora förtroende och respekt är en mycket värre konsekvens än att tala sanning från första början.


Hur man berättar sanningen trots konsekvenserna

Du ljuger därför att du är rädd för vad som ska hända om du talar sanning. Du är rädd att du inte kan hantera konsekvenserna. Men sedan blir lögnen ett problem och du drabbas av värre konsekvenser. Så i stället för att bekymra dig om konsekvenserna som din första prioritet, tala sanning som din första prioritet och ta hand om konsekvenserna som din andra prioritet.

 1. Berätta sanningen.
 2. Acceptera omedelbart konsekvenserna.
 3. Slappna av.

Du spiller till exempel vatten på kopiatorn. Din chef kommer in och försöker ta en kopia. Din chef säger: ” Hör nu! Varför fungerar inte kopiatorn? Och vem spillde det här vattnet?” I stället för att bekymra dig om att få problem genom att tala sanning och i stället för att ljuga så gör du sanningen till din första prioritet.

“Jag spillde vattnet.” Sedan tar du hand om konsekvenserna. “Förlåt! Det är jag som är ansvarig för det. Jag hämtar en handduk och kommer strax tillbaka!” Du talade sanning och kommer snart att vara genom prövningen. Ingen lögn att dölja. Din chef uppskattar din ärlighet.


Sju fördelar med att tala sanning

 1. Du behöver inte komma ihåg vad du sa till vem, därför att du talade sanning. Du kommer inte oväntat att motsäga dig själv.
 2. Du vinner anseende som en ärlig person. Om du är direktör, säger dina medarbetare till varandra: ”Vår chef kunde vara ärligare angående ditt arbete än du ibland vill höra, men det är bättre att veta sanningen.”
 3. Människor följer ditt exempel och är mer sanningsenliga mot dig.
 4. Din stressnivå sjunker. Du sover bättre, äter bättre och ser bättre ut.
 5. Du kan titta på dig själv i spegeln. Att ljuga orsakar självkritik och depression.
  Ärlighet skapar självförtroende och stolthet.
 6. Du är mer övertygande. För att vara övertygande är du tvungen att vara trovärdig.
  För att vara trovärdig är du tvungen att vara sanningsenlig.
 7. Bäst av allt, du är pålitlig. När människor kan lita på dig, vinner du deras stöd. Du behöver människors stöd för att nå dina mål.


(*nyttighet: Någonting användbart, värdefullt eller fördelaktigt)


“Pålitlighet är en högt värderad nyttighet*. När man har den, anses man vara värdefull. När man har förlorat den, kan man anses vara värdelös.” – L.Ron Hubbar


* R'licious tipsen!


Har du svårigheter med att somna? Äter du ofta sent på kvällen? Det bästa är att äta senast fyra timmar innan du kryper till kojs. Men om du av olika anledningar måste äta sent så är det viktigt att äta mat som innehåller långsamma kolhydrater eftersom snabba kan göra att du håller dig vaken. Äter du däremot långsamma kolhydrater ger de lite energi för kroppen att använda under natten.

Livsmedel med hög sockerhalt får blodsockret att åka bergodalbana och adrenalinet att pumpa, vilket inte är ultimat när du ska koppla av och sova. Det gamla husmorstricket, ett varmt glas mjölk, är däremot en bra idé om du har problem med att somna.
– Mat som kombinerar protein med en hög halt av aminosyror, tryptofan och kolhydrater, har i vissa fall haft en positiv effekt på sömnen hos personer med insomnia.

Livsmedel som innehåller tryptofan är till exempel hårdost, mjölk, banan och havregryn.
– Ett bra kvällsmål skulle kunna vara en ostsmörgås och ett glas mjölk eller lite havregrynsgröt med skivad banan.

Här är maten som gör dig lite extra pömsig.
Färska grönsaker
Fullkornsbröd
Fullkornspasta
Fetter från till exempel avokado, nötter och olivolja.


* Dagen's diss!


Något jag aldrig har förstått mej på är, varför folk ljuger. En del som ljuger ibland kan man förstå, medans dem personer som nästan ALLTID ljuger. Varför gör dem det? Är dom så osäkra på sej själva elr vad är det egnetligen? Jag ser ingen mening med att ljuga, vrf skall man ljuga.. sanningen kmr alltid fram i slutändan. Så är det ALLTID. Varför ej berätta som det är? jag är en sådan person som kan ljuga ibland, men då berättar jag alltid det en kort tid efter. & man ska ha JÄVLIGT BRA andledningar till att ljuga. & ljuger man så ofta så tycker jag ej att det är andleningar till att ljuga. elr? Aja, som ni vet så får alla som ljuger bara problem i längden. För man kommer ej långt i livet med det. (bara så ni alla vet. ni som ej redan vet det.) Hoppas verkligen att vissa av er får så mkt problem som ni förtjänar. men som sagt. har aldrig fattat vrf man skall ljuga så mkt. Kan ni som gör det kanske förklara det för mej? :)

kommentera gärna. (♥) 


* Bilder @ hemma .


* Tja igen alla.

Nu blir det blogga!! :)

Snart kmr det in bilder från idag. Kul va? :D

* Byebye alla sålänge.

Nu skall jag göra v mej sedan hem till emelie.! ♥

skriver i bloggen senare idag! :)

PUSS PÅ ER!
R'licious


* R'licious tipsen!Här är några exempel på fredagsmys som inte visar sig på midjemåttet.
 

 Klassikern grönsaker med dipp. Byt ut gräddfilen mot naturell yoghurt så blir det ännu nyttigare.

 Fruktsallad med en klick kesella. Frukt innehåller vitaminer, mineraler och fibrer samtidigt som det tillfredställer sötsuget. Ofta är det själv plockandet man är ute efter, skär upp frukten i klyftor även om du bara ska ta ett äpple.

 Nötter är nyttigt, men samtidigt kaloririkt. Ta inte fram hela påsen utan begränsa antalet nötter till cirka 10-12 stycken.

 Rostade och saltade sojabönor, wasabiärtor eller kikärtor är ett bra och kalorisnålare alternativ till nötterna. De är rika på protein och mättar lite vilket gör att suget minskar, även om man inte äter för att man är hungrig.

 Frysta Edame, sojabönor i skidor är goda med lite flingsalt.

 Popcorn och salta pinnar är ett nyttigare alternativ till chips, men även här är det viktigt att tänka på mängden. En påse popcorn motsvarar tre mackor.

 Om ovanstående alternativ känns tråkiga och du är sugen på riktigt godis, ät det istället. Man kan äta godis och samtidigt gå ner i vikt om man äter små mängder. Är choklad din stora last, kan du läsa mer om hur du kan njuta av den med gott samvete


* Haha, sweet!


* Hej alla. :)


Har man prc. kommit upp ur sängen & käkat frukost. Fattar ej att
jag kan sova så länge, gick & lade mej kl. 11 igår & vaknar halv 1!
Tur vi stälde om klockan, annars hade jag sovit till halv 2, idag igen.

Idag skall man vara med emelie. Sen får vi se vad vi skall hitta på.
Ngt får vi ju göra. ;)

PUSS. ♥


* Ha det.

Nu skall jag föna håret & lite sådant. Sedan skall jag nog krypa ner i sängen. Känner att jag behöver sova en massa nu mendans man har sitt höstlov! Sov till kl. 2 idag, men vad f*n behöver sova mer mer mer mer! :) ta igen alla timmar som jag ej fått sova pga jag gått och lagt mej så sent bara för man ej pallar sova, sedan gått upp så tidigt för att man skall upp till skolan.
Men men.. skönt som f*n med lov nu skall jag säga! ♥ Kunde ej bli bättre. Så när lovet är slut så är det DAX!! :D Jag fyller år på fredagen sedan festen på Lördagen. Kan ej bli bättre. Sedan praktik 3 veckor. (mindre bra. Hatar verkligen praktik.)

Bloggar mer imorgon. När jag vaknat osv.
HA DET.

PUSS
R'licious.


* ME LOVES'


Låten man har miljoners minnen efter, som aldrig glöms..
Låten som man aldrig tröttnar på.
Låten som jag ÄLSKAR!

* Shoppat (igen)


Fick bli det linnet ist för det grå som jag sa att jag skulle köpa. :)


* R'licious videon.


.. & nej! Vi är inte fulla . Bara några. Men ej vi.
---
Ser ni mej ? ;) Djävulshornen.


* VIPSom sagt.. vann VIP igår, på Bahnhof. Klart att man blir glad. Slipper stå i kö & ej betala ngt för att komm in. Men de andra slapp med att stå i kö typ :) För de flesta stack ej dit förens kl 11. Efter det blev det sjukt mkt folk. Hade skit kul iaf! & jag, Rebecca blev fotade mkt utav han som är där & fotgraferar. Så väntar bara på att bilderna skall läggas in på Bahnhofs hemsida så jag kan se dem. Lägger även ut dem på bloggen. (i alla fall dem bilderna som blir bra.) Men fick se vissa & dem blev skit bra på oss! Så nu får han lägga in dem snart tycker jag ;)


* Dagen's diss!


När jag vaknade i morsen, märkte jag att hela min underläpp hade svullnat! & efter det så märker man att man har fått en munblåsa på insidan. Fyfan asså. Trodde att jag ej skulle kunna visa mej mer idag. Men det har lagt sej nu som tur är. För såg ut som jag hade typ negerläppar, & jag passar VERKLIGEN INTE i det . :o Stackars min underläpp iaf. Har fett ont i mellan åt nu med. Men den är ej svullen iaf. Tack för det ! .


* HAHA !


* R'licious tipsen!Händerna är den kroppsdel där du lättast kan se hur gammal någon är. Man kan se fräsch ut i ansiktet med smink och botox och hela faderullan. Men när det kommer till händerna är det svårt att dölja ålderstecknen.

Här är fem tips på hur du håller dina händer ungdomliga:

1. Exfoliera mera

Precis som du exfolierar kroppen och ansiktet behöver händerna också få sig en omgång. Så se till att få bort döda hudceller för att hålla händerna fräscha och mjuka. Prova att blanda en tesked socker med kokosolja för en hemmagjord peeling. Färsk citronsaft är också bra för en mild exfolieringseffekt. Applicera på händerna och låt verka så länge du står ut. Skölj sedan ordentligt.

2. Använd solskyddsfaktor - året runt

En fuktkräm för händerna bör alla ha, men vad man lätt glömmer är att använda krämer som innehåller solskyddsfaktor. SPF 15 är tillräckligt, men kom ihåg att använda det även på vintern! Solstrålarna förstör hudens kollagen som annars skyddar. När kollagenet försvinner kommer rynkorna. Så ju mer vi skyddar kollagenet, desto mer kan vi förebygga rynkor.

3. Skäm bort händerna

När du diskar eller på annat sätt utsätter händerna för mycket vatten, se till att du använder handskar. En riktigt fet handkräm under handskarna ger dig samtidigt en härlig inpackning. Om du använder antioxidantserum till ansiktet kan du använda det på händerna också. Använd det på kvällen innan fuktkrämen och på morgonen innan solskyddsfaktorn. Du kan till och med använda dina ansiktsmasker på händerna för att skämma bort dem ordentligt!

* Förfest @franz+bahnhof

Först förfest hos Franz. Sedan Bahnhof med dem bästa! ♥
Bilderna sen bahnhof lägger jag in när dem lagt in det på deras hemsida.
---


FLER BILDER PÅ FB! Lade bara in bilder som jag var med på. Nästan alla. fb @ rebecka teresa ericsson


* Hej alla.


Har man kommit hem efter att ha lämnat Rebecca på bussen. Vakna
halv 2 idag. ;(
Föööör länge!

Idag har man ej hunnit göra mer än att käka frukost & se på bilderna
sen igår.

Senare idag vet jag ej vad som händer. Tar dagen som den kmr. Orkar
verkligen ingenting. Är skit trött sen igår. Behöver f*n vila upp mej tills
imorgon.

SRY, för jag ej blogga igår. Men hann verkligen ej ;( Men lovar att jag
skall blogga mer idag. Brukar bli så någon dag under helgen. Bilder sen
igår & kanske videon kmr med.. :)

+ tack för igår alla! FETT NICE FREDAG. ♥ kunde ej bli bättre.

PUSS.

* Sweet dreams.

Nu är det tid för att göra v sej sedan sova!
Skolan imorgon.. måste komma upp i tid & EJ försova mej.

Bloggar mer imorgon när jag har tid.

PUSS
R'licious . ♥


* Musik!!.


♪ ♥


* Gör kroppen bra!

Halsont
Salt:
Motverkar halsont. Blanda jod-salt i ett glas ljummet vatten. Gurgla morgon och kväll tills smärtan försvinner.
Citron/Lime: Starkt bakteriedödande och lindrar hosta och halsont.

Mensvärk
Hallon: Te på hallonblad lindrar menstruationsmärtor.
Ingefära: Förhindrar illamående och mensvärk.

Infektioner och inflammationer
Gul lök: Bakteriedödande, lindrar astma, avlägsnar tungmetaller och är avgiftande.
Vitlök: Slemlösande, bakteriedödande, virusdödande och sänker kolesterolhalten.
Tranbär: Dödar bakterier och virus i njurar, blåsa och urinvägar.

Hjärta och immunförsvar
Äpple: Minskar kolesterolhalten och sätter i gång tarmen.
Tofu: Förbättrar hormonbalansen och sänker kolesterolhalten.
Makrill: Bra för hjärt-kärlsystemet och stärker immunförsvaret.
Champinjoner: Förtunnar blodet och sänker kolesterolen.
Persilja: Ger fräsch andedräkt och är uppiggande.
Spenat: Håller blodtryck jämnt, förstärker immunförsvaret, bra för skelett.

Mage och tarmsystem
Apelsin: Rensar tarmen och stimulerar muskelsammandragningarna i tarmen.
Rödbetor: Tarmrensare, bra för blodet, avgiftar levern.
Melon: Rensar tarmen och tillför vätska.
Kidneybönor: Rensar tarmen, avlägsnar kolestrolöverskott
Havsväxter/ alger: Rensar bort giftiga ämnen ur kroppen och underlättar matsmältningen
Valnötter: Bra för njurar och lungor, förbättrar ämnesomsättningen.
Dadlar: Bra mot diarré och tarminflammation.

* Mwhihi !! ..


.. dålig elr vad säger ni? har aldrig fattat vart jag fått min humor ifrån. haha ;)


* Drick mer..

När det finns mjölk, juicer, kaffe, té, coca cola...varför är det då så viktigt att dricka vatten?
Din kropp bör bestå av ungefär 70 % vatten och du förlorar vatten från din kropp genom normala kroppssysslor, som att kissa, andas och svettas. Det är alltså inget som endast sker när du tränar eller på annat sätt är fysiskt aktiv, för så vitt jag vet andas och kissar även du som inte tränar och visst svettas du också, det gör vi alla.


Hur mycket vatten rekommenderas att dricka på en dag då..?

Minst två LITER vatten varje dag krävs för att hålla vätskebalansen i din kropp på en jämn och bra nivå! Dricker du för lite vatten blir du trött, oeffektiv och kan tappa koncentrationen. Självklart finns det tillfället då din kropp förlorar mer vatten än annars och det är när du tex. tränar, är fysiskt aktiv, flyger och självklart när du befinner dig i ett varmt land eller under den svenska sommaren och då behöver du dricka ännu mer vatten!


De positiva effekterna av att dricka lagom mängd vatten på en dag...

Din koncentrationsförmåga förbättras, du blir piggare, motståndskraften mot stress ökar, din hy blir fräschare, din andningsförmåga förbättras och din matsmältningsapparat och tarmfunktion förbättras. Vatten fungerar som ett smörjmedel för din kropp.

Tips till roligare vatten: Du kan lägga i en skiva citron eller gurka i vattnet. Eller saft *ahah*

* Musiken. ♪

♪ ♥ ♪


* R'licious råd!


Att nära vänner är bra att ha vet nog de flesta, men visste du hur bra nära vänner är för ditt generella välbefinnande? Enligt en tio år lång studie i Australien skyddar vänskap bland annat mot depression, hjärtsjukdomar och fetma.

Nu är det vetenskapligt bevisat att kvinnor behöver nära vänner för hälsans skull.
– När kvinnor blir mår dåligt är deras första impuls att kontakta en god vän för att prata igenom saken. Både närhet och en pratstund frigör hormonet oxytocin som har en bevisad positiv effekt på både kropp och själ, säger forskaren och författaren till boken ”Inner peace for Busy Women” Joan Borysenko.

Men du behöver inte 600 Facebook-vänner för det, det räcker med dessa sju:


 Barndomsvännen behövs för att han eller hon har varit med från början och vet det mesta om familj, hur du växte upp och vem du är. Hon eller han kan alltid påminna dig om att du fortfarande är den person du alltid varit.

 En ny vän är bra eftersom hon eller han inte har förutfattade meningar om vem du är. Gamla vänner kan göra att du fastnar i samma hjulspår och inte utvecklas. Dessutom är nya vänner bra när du behöver gå vidare i karriären, träffa nya dejter eller av annan anledning komma i kontakt med nya nätverk av människor.

 En träningskompanjon är bra att ha när lusten tryter. Hon kommer dra ut dig på en joggingtur när du parkerat dig i soffan. Alla vet att man måste träna regelbundet för att nå resultat, chansen ökar om du har en vän som gör dig sällskap.

 En yngre vän kan hålla dig uppdaterad på allt från nya teknikprylar till hur sociala nätverk fungerar. Men låt de goda råden flöda åt båda hållen och dela med dig till henne av din livskunskap och erfarenhet. Studier hr visat att en elementär grund för lycka är att känna sig behövd.

 Din makes vänner är viktiga för att ert äktenskap ska må bra. Bjud in din make till din vänkrets och bli vän med hans, det ökar chanserna att till att äktenskapet håller.

 Trots de oundvikliga konflikterna du har med mamma är relationen mellan mor och dotter ofta stark, stöttande och nära.
– Det finns ett stort värde i att ha en nära relation till sin mamma eftersom mor och dotter ofta bryr sig väldigt mycket om varandra, säger forskaren Karen L. Fingerman.

 Du skulle säkert släppa allt du har i änderna för din kompis skull men oftast ger du nte sig själv samma behandling. Men hur blir man vän med sig själv?
– Att lära känna sig själv är ett stort äventyr. Tänk på vad som får dig att bli förälskad med någon, hur genuin, ärlig och omtänksamma de kan vara, den villkorslösa kärleken de erbjuder oavsett vad som händer. Det är så du borde känna om dig själv.

* Väla imorgon ;$

Gud asså, måste VERKLIGEN till väla imorgon efter skolan! Skall lämna tbx mitt linne på Gina för där är en fläck på & vill ej ha det linnet mer. Skall köpa detta nedan ist. SKIT SNYGGT! &  ett + vrf jag vill ha den är för att den är mkt stor under armarna så man ser typ. Tror ni som har ett sådant linne förstår vad jag menar! :) skit snyggt iaf. För bara 99kr ! Vad tycker ni andra, hot or not?


* S-hoppat ! (A')* Hot or not?

TITTA VAD JAG HITTA! :D mamma ville jue fota mej i korsett :$ så har försökt fixa så hon kan köpa den så jag kan fota mej i den ;) Visst är den sjuuuuukt fin! elr vad säger ni alla? HOT OR NOT?* R'licious tipsen!Här är maten som är bra för huden.

 Frukt, grönsaker och bär kan du äta med gott samvete. De motverkar fria radikaler som annars resulterar i rynkor. Blåbär, hallon, jordgubbar och andra mörkröda bär ger oss starkare hud. C-vitamin är nödvändigt för att kroppen ska kunna tillverka kollagen. C-vitamin finns bland annat i paprika, apelsiner och vindruvor.

 Har du bränt dig i solen? Se till att få i dig rikligt med broccoli som reparerar solskadad hud. Innan du går ut i solen ska du äta spenat, eller uppvärmda tomater som innehåller lykopen, som fungerar som en inre solskyddsfaktor.

 Omega 3 som finns i fet fisk bidrar till vackrare hy. Ät omega 3-tillskott om du inte får i dig tillräckligt med fisk.

 Olivolja håller huden mjuk och motverkar rynkor.

 Träning ökar blodcirkulationen, vilket främjar din hy som ser friskare ut.

 Drick 6-8 glas vatten per dag för att undvika vätskebrist som leder till rynkor.

 Använd en fuktkräm för ansiktet och undvik tvål i ansiktet eftersom det torkar.

 Undvik nikotin som gör huden rynkig, gulgrå och torr.

 Undvik alkohol som gör huden svullen och rödflammig.

 Solen är hudens värsta fiende. Utsätt inte huden för mer än 40 minuters solsken utan solskydd. Kroppen behöver D-vitamin, men 20 minuters solsken per dag räcker för att tillgodose vårt behov.

 Se till att få ordentligt med sömn. 6-8 timmar per natt är tillräckligt för att kroppen ska hinna reparera och bygga upp nya hudceller.

* Nu blir det BLOGG! ;)

Äntligen kan jag sätta mej ner i lugn & ro för att bara ta det lungt framför datan! :) Har duschat & städat undan på rummet, varit på Familia med Emelie & Erika .

Så nu har jag gjort vad jag skall för idag. Nu har jag typ 1 timme till att sitta vid datan kvar ;) man måste ju sova sin skönhetssömn så man orkar upp imorgon.


PUSS. ♥


* Hej alla.


Sitter man hemma hos Emelie, igen ;) ♥ . Fick precis ett samtal som
jag lika gärna kunde struntat i! Men är ej sådan person, så svara & fick
veta 2 saker som jag verkligen ej ville! Ang ridningen. Men men.. jag
får rida andra dagar nästa vecka iaf.. irriterad jag blev nu.!

Idag skall jag vara med Emelie, senare ikvl när dem käkat upp skall
vi till Familia - Gina ! Dem har typ tjejkväll där, typ rabatter osv. :)
Med emelie & erika asså.
 
Senare ikvl skall jag hem, duscha & sådant. Planera lite inför imorgon'
så vi slipper kolla & göra det imorgon. Efter det skall jag faktist fixa
mina naglar osv.
Sen händer det nog ej så mkt mer.
Har mer tid ikvl för att blogga. Så bloggar när jag är hemma igen :).

PUSS.! ♥

* Sry alla..

men idag kmr jag ej kunna blogga så mkt. För är hos emelie & skall ju ej sitta vid hennes data hela kvällen. Skall snart hem käka, sen tbx till henne för att kolla på KUNGARNA AV TYLÖSAND! Sedan när jag kommer hem kommer jag ej att ha så mkt tid på mig. Speciellt inte till att blogga. För jag måste ju lägga mej i tid så att jag får min skönhetssömn.

Men det blir säkert bra ändån. Är ju alltid så duktig med min uppdatering annars. (räknar bort helgerna. (A'))

PUSS PÅ ER . ♥


* Dagen's diss.


Är nog Emelie's hastighet! Det finns nog ingen människa i hela världen som käkar söligare än henne. Det är sjukt segt. Tar typ 1 timme för henne att käka sin mat. hehe! Sitter här uppe & segar tills hon är klar. Nt lika kul.. men men, någon måste ju käka söligast. elr vad säger ni? :) Lovar hon hade kunnat sitta & käka i 2-3 timmar. Elr vad säger du Emelie? ;) Käkar du frukost på 1 timme, tänk då när du käkar middag & sådant. Känns som typ 2 timmar fast det ej är så mkt :$ Men men! Emelie är emelie. & WE LIKE IT'

en bild som jag hitta på dej ;) osminkad & allt . (som vanligt)


* R'licious tipsen!


Det klassiska senariot: Du är på krogen och en jobbig kille börjar ragga på dig. Du försöker på ett artigt men bestämt sätt bli av med honom. Han fattar inte alls... killexpert Fredrik Backman hjälper dig med vad du SKA och INTE SKA säga för att få honom att fly för alltid.

 

1. "Jag är lesbisk"

Funkar inte! Killar begriper inte skillnaden mellan lesbisk och bisexuell. På film är alltid tjejerna som vill ligga med tjejer beredda att ligga med killar också. Så skyll inte på oss, skyll på Hollywood.
Säg i stället: ”Jag har nog alltid varit lesbisk tror jag. Jag ser det mest som en tillfällighet att jag föddes som man.”

 

2. "Jag måste gå & träffa en

kompis!"

Funkar inte! Puckot kommer bara ta det som en inbjudan att hänga med. Som han kommer tacka ja till. Sen måste du spendera de närmaste 45 minuterna till att hitta någon du känner, och sedan de efterföljande 45 till att försöka förklara att nej, inavelsexperimentet vid din sida är inte din pojkvän.
Säg i stället: ”Ah, grymt att du kom! Kan du hålla min väska medan jag går och bajsar?”

 

3. "Jag är upptagen"

Funkar inte! Du bjuder bara in till en sex minuter lång harang om att om HAN var din pojkvän så hade han minsann ALDRIG låtit dig stå ensam i baren på det här sättet!
Säg i stället: Ingenting. Prata teckenspråk och titta frågande på honom.

 

4. "Jag väntar på min kille. Vi

firar ettårsjubileum i dag."

Funkar inte! Det är inte en skrämseltaktik, det är en utmaning.
Säg i stället: ”Jag väntar på min kille. Han blir utsläppt i dag.” DET är en skrämseltaktik!

 

5. Markera ditt ointresse.

Funkar inte! Det skrämmer inte bort honom.
Säg i stället: ”Perfekt! Du är p-e-r-f-e-k-t! Jag måste med stor hast underrätta mina bröder och systrar att jag äntligen funnit vårt blodsoffer till den mörke härskaren. Stå kvar här medan jag går ut och ringer!”

 

6. Vägra känn på hans

muskler

Funkar inte! Han kommer inte sluta tjajta om att du ska känna.
Säg i stället: ”Åh vad STARK du är! Skönt, för jag har två rottweilers som attackerar alla män som kommer in i min lägenhet, men du kommer ju inte vara ett dugg rädd för dem då, eller hur?”

 

7. Tacka nej till en drink

Funkar inte! Eller jo, det funkar ju, men han kommer tjata hål i skallen på dig först. Och hur ska du kunna ragga upp andra killar när du går runt med ett stort hål i huvudet där din hjärna läcker ut liksom?
Säg i stället: ”Schyst! Yo, bartender! Langa hit en 6000-kronorspava Cristal, snyggot här cashar!” Redo för magi? Okej, kolla nu när han trollar bort sig själv.

 

8. Få honom att förstå att

du skiter i vilken bil han

kör.

Funkar inte! Eller vänta, låt oss försöka, nnngh … nä, det är fan helt omöjligt, eller hur? Säg inte det bara. Det är lika illa som att säga ”Jag kan ingenting om bilar.” För då måste han f-ö-r-k-l-a-r-a varför hans bil bara är så fett cool liksom typ! Och ja, hej och välkommen till det här två timmar långa föredraget om förgasare, kromade kopphållare och den där gången Jonte fyndade nya fälgar på e-bay.
Säg i stället: ”Jaha, vad spännande! Min pojkvän har ingen bil. Det är nästan ingen i Hells Angels som har det faktiskt.”

 

9. "Jag har en könssjukdom"

Funkar inte! För det första för att han inte kommer tro på dig. Killar har en genetisk oförmåga att greppa det faktum att det inte bara är fula människor som får könssjukdomar. (Ja, det är ju lite ologiskt, eftersom fula människor faktiskt löper absolut minst risk av alla.) Dessutom sa du ”kön”. Han hörde ingenting efter det.
Säg i stället
: ”Jag är gravid.” Och… hej då.

 

 

10. "Nej, jag ska hem snart"

Funkar inte! Dålig, dålig, dålig idé! Lär jag dig ingenting? I hans huvud var det där en inbjudan att dela en taxi.
Säg i stället: ”Efterfest? Vad roligt! HALLÅ ALLIHOP! Vänta lite. Ja, ursäkta, kan du bara stänga av musiken två sekunder? Får jag låna micken? Tack. Ehum, hör alla mig? Jag vill bara säga att Micke där borta ska ha efterfest i sin lägenhet på Kungsgatan 42. Portkoden är 6582, tredje våningen, ”Eriksson” på dörren. Han har jacuzzi och typ hur mycket sprit som helst. Alla är välkomna. Man får sova över också om man vill.”

* Tja alla.


Sitter man hemma hos emelie medans hon käkar.

Idag har man bara varit i skolan, sen hem & nt så mkt mer. Stack
till Emelie vid 4 kanske, sedan hämta vi Erika i Kvidinge. Det är väll
typ allt som hänt än så länge.

Senare idag skall man bara vara med Emelie. && vi skall såklart
kolla på: KUNGARNA AV TYLÖSAND! :D
Sen efter det skall jag hem, göra v mej så jag kan lägga mej sen
sova.
Så det är det som händer idag, :)

PUSS! ♥


ME ♥ EMELIE'S CAM !!

* Sweet dreams.

Nu skall jag ej sitta mer vid datan!
Bloggar mer imorgon.. efter stallet .

PUSS.
R'licious.


* Dagen's diss.


Någon som jag verkligen ej gillar är personer som är långsinta. Som aldrig glömmer gammalt skit. Själv förstår jag ej hur man orkar att bry sej eller hänga upp sej på en sak under en lång tid. Visst om det kanske är ngt jätte alvarligt.. men små saker & små skit. verkligen patetiskt att folk kan vara det. Har dom brist på fritid elr vad är det egentligen? vrf är man långsint? .. vrf nt bara glömma och gå vidare? som de flesta människor gör. Det gör även lättare för er själva. Jag förstår ju om man ej förlåter eller glömmer ifall att tex om min mamma mördar min pappa så förlåter självklart inte det, men det är en helt annan sak. Men små saker.. elr saker som är lite större.. hur orkar man egentligen? Tycker det är jobbigt att ha såndana personer i min omgivning bara :o vet att ni flesta vet och fattar hur och vad jag menar med det. !


* Egoist javisst

prc. kommit ut från duschen!
Nårgon som jag verkligen älskar är att duscha. Finns inget skönare..
Jag hade kunnat duscha flera ggr om dagen om det skulle vara så.
Men som sagt, man skall ej duscha för mkt för det är ej bra för ens
kropp & hår.


&& 17 dagar kvar tills man blir 18 (D)


* 3 myter om mat.


Tre felaktiga påståenden om mat.


1. Fryst mat är sämre än färsk. Många tror att sushi görs på färsk lax, vilket är fel. Livsmedelsverket rekommenderar att all fisk som ska äta rå, ska ha varit fryst i minst ett dygn innan servering, för att eventuella parasiter ska elimineras. Färska grönsaker som frysts direkt efter skördning är lika nyttiga som färska och dessutom billigare.

2. Man kan inte äta för mycket av det nyttiga fettet. Enkelomättade fetter som olivolja är nyttigare för hjärtat än mättat fett, men fetthalten i olivolja är 100 procent, vilket ger en hel del kalorier.

3. Mörkt bröd är alltid nyttigare än ljust. Det är inte riktigt så enkelt. Mörkt bröd kan vara mörkt för att man använt mörk sirap. Kontrollera istället innehållet för att se hur mycket fibrer och hela korn brödet innehåller.

* Hiss & diss! Värmeljus.. mysigt nu när det är kallt ute.
 Vännerna som alltid finns där.
 Mitt självförtroende till allt.
 Mysiga uteritter med bebiz. ♥
 Ballerina choko, skit gott! SMAKA ;)
 17 dagar kvar tills man blir 18 ! ♥
 Höstlovet.. soon !!! :D sista veckan nu då!
 Religions provet gick skit bra idag. Kunde ALLT!

 Folk som snackar skit! meningslöst. Brist på fritid.
 Folk som snackar skit om personer som de ej känner. PATETISKT.
 Folk som ej kan uppföra sej på sina bloggar!
 Uggs.. so not!
 Folk som ej accepterar att alla är olika.
 Personer som ALDRIG växer upp.
 Meningslösa & ovettiga kommentarer. (raderas hädan efter)
 Prov på sin födelsedag i Historia.. ej kul!
 Min header.. känner att jag måste göra en ny, denna är gammal nu.


* R'licious tipsen!


Om du fortfarande tror på kärleken och om du egentligen vill ha en relation är det ett nödvändigt on att dejta. Den här gången kan du dock förbereda dig lite bättre. Rensa hjärtat från gammalt groll och ge dig ut på nya äventyr som du kan möta med ett nytt, nyfiket och självsäkert jag.


Innan du ens överväger att börja dejta igen måste du göra en själslig storstädning. Det innebär att du ärligt utforskar ditt senaste förhållande för att dra så mycket lärdom som möjligt av det. Genom att göra det kan du använda din exkärlek på ett konstruktivt sätt för att hitta kärleken på nytt.

 Dissekera ditt senaste förhållande. Identifiera vad du skulle vilja känna i ett framtida förhållande och vad du absolut inte vill känna igen. Båda listorna blir ett löfte till dig själv som kommer hjälpa dig att nå högre höjder under din nästa relationsresa.

 Ta 100 procent ansvar för 50 procent av brytningen. Oavsett hur hemskt ditt ex är spelar ”offret” alltid en roll när två bryter upp. Men om du inte tar på dig delar av skulden för att ni bröt kommer du gå och bära på ilska som du sedan tar med dig in i ditt nya förhållande.

 Acceptera att ditt förhållande var en nödvändig del i ditt liv som du lärde dig av, och var tacksam för att det inte varade längre än det gjorde. När du blir tillfreds med sakernas tillstånd och på riktigt släpper taget, gör du samtidigt plats för en ny kärlek.

 Föreställ dig en ny, het version av dig själv, invändigt och utvändigt. Fokusera på dina styrkor och gör upp en plan för hur du ska bli den du vill vara.  

 Inse att du förtjänar att möta en ny kärlek. Oavsett varför ditt förra förhållande tog slut, försök att inte se det som ett misslyckande. Du är lika, om inte mer, värd kärlek idag. Bestäm dig för att du kommer hitta kärleken igen, en kärlek som till och med överträffar din förra.


* Haha, sött!


* Hej alla. :)


Sitter man här & skall bara ta det lungt sedan in i duschen snart!

Idag har man först varit i skolan. Efter det har man följt med pappa
& handlat mat. Senare nu ikväll har familjen hjälpt till att göra en
pumpa till varandan. :) Dem små tyckte såklart att det var skit kul.

Senare idag skall jag bara duscha sen nt mkt mer. Har inget speciellt
som skall göras.

PUSS.

* Nu blir det PLUGGA!

Nu skall jag iaf plugga till provet imorgon! :)
Bloggar mer imorgon när jag kommit hem & har tid!


PUSS. ♥


* Uch vad tiden går snabbt


Om exakt 2 månader är det Julafton! fattar ej hur tiden kan gå så
himmla fort :o Känns som 2010 började precis. Som sagt så efter jul är det
ju bara 1 vecka sedan nytt år, 2011. Fattar ej vart detta året har tagit ivägen


* The truth.

Jag föddes ej för din skull. Tycker du ej om mej, så är det ditt problem nt mitt. Jag bryr mej ej om att du ej gillar mitt utseende, jag gör mej nt fin för din skull. Du kan kalla mej vad du vill, men tro mej jag vet redan vem jag är. ;) Gå runt & skrik dina falska ord.. du bevisar bara hur låg & patetisk du själv är. Gå runt & hitta på falska rykten, men både du & jag vet vem det är som ljuger. & en dag kommer alla att få veta sanningen.

Lägger ner detta patetiska skit nu! :) men fortsätt du om du ej har ngt
annat för dej! I don't care . :)


* R'licious tipsen!


I höst kan man faktiskt använda hela färgspektrat av röda nyanser, från orange till mörkrött. Möjligheterna är många, det finns oändligt av nyanser att välja mellan. Det viktigaste är att hitta nyansen som passar just dig. Många tycker att läppstift är det svåraste makeupköpet och det ligger faktiskt något i det. När det gäller läppstift kan man inte bara följa trenderna, det gäller att hitta nyansen som framhäver det allra bästa i ditt ansikte.

 När du ska välja färg ska du utgå från din hudton. Har du kalla undertoner ska du välja en kall färg på läppstiftet, alltså en färg med en aning blått i. Har du varma undertoner, väljer du en varm färg som går mot orange eller brunt.

 Har du gula tänder ska du se upp med röda läppstift som innehåller gult. Ett rött läppstift med en aning blått i kommer göra att tänderna ser vitare ut.

 Faktorer som ögonfärg spelar också in och det är små nyansskillnader som får ditt ansikte att ”poppa”. Därför är det viktigt att alltid be att få prova läppstiftet innan du köper det. Då kommer du se om du passar i färgen eller inte.

 Vill du använda en lipliner, se till att den är i samma färg som läppstiftet. Applicera liplinern över hela läpparna för att undvika streck när läppstiftet börjar försvinna. Applicera ett lager läppstift och bit av överflödig färg på en pappersservett, innan du applicerar ytterligare ett lager.

 Har du röda läppar kan du med fördel hålla resten av ansiktet naturligt. Håll huden matt och ren, men använd gärna lite rouge på kinderna för att balansera munnen. Ögonen bör sminkas i neutrala, jordiga färger som brunt, grått och grönt. Till fest blir det lite extra glamour med en kraftig eyeliner på ögonen i stil med Marilyn Monroe. Avsluta med två lager mascara.

* Jag föddes ej för din skull


* R'licious veckan's bästa!


v. 43

---
5 bra saker med Linnéa..
1. Min sötnos ;*
2. Rolig att festa med!
3. Finns alltid för en.
4. Gör som hon sjävl vill. ME LIKE'
5. Sjukt bra barndomkompis/kompis
---


* Mitt liv ej ditt.

.. så vrf bryr du/ni dej/er? ;)
---
du äcklar mej.
du är dom tre f:en, ful fucking fitta.


* Min humor är bäst!..


.. elr vad säger ni? ;)


* Nedräkningen har börjat!

18 dagar kvar . (För er som ej vet, blir jag 18 då)


* Visste du/ni att.. ?


Visste du detta om yoghurt?

Turkisk Yoghurt har fantastiska egenskaper bland annat:

- Ger hyn lyster och återställer pH-balansen
- Återfuktar
- Motverkar finnar och orenheter
- Om du äter det, eller någon annan form av yoghurt så förbättrar det minnet.

Gör så här: Ta lite youghurt i handen och smörj in ansiktet, låt verka i minst 30 minuter.


* R'licious tipsen!


Skydda läpparna!

 Att du ska smörja in både ansikte och kropp i solen vet du redan, men
det är lätt att glömma bort läpparna.

 Även de kan dock bli rejält brända. Faktum är att hudcancer på just läpparna ökar. Dessutom kan läpparna bli rynkiga och missformade av solskador.

 Använder du läppglans löper du ännu större risk att bränna läpparna. Glansigheten får nämligen UV-strålarna att lättare penetrera huden. Det är samma princip som när folk använder sololja för att bli brunare.

 Lösningen är ett läppcerat med solskyddsfaktor. Använder du det som bas kan du lägga ett lack ovanpå, utan att riskera att bränna läpparna.

* Haters makes me famous


Råkade tyvär, att ta bort en kommentar som skulle sparas & visas på bloggen. Men såklart hade jag så brottom att jag markerar den som att radera! Aja. Först vill jag bara säga att jag blir faktist glad att alla ej gillar min blogg & ändå fortsätter att läsa & kolla på den. Haters makes me famous, you know? Så det är ju bara bra för mej. För just nu går det hur bra som helst för mej i bloggen. Fått så sjukt mkt fler läsare. Men har typ få läsare som verkligen nt gillar min blogg elr mina åsikter. Jag ttycker hur jag själv vill & skiter totalt i alla andra om vad ni tycker (finns undantag. Som tex. när jag VILL veta vad ni tycker.) Okej, såhär det.. visst jag är nog en av Sveriges störta ego ibland. För jag är ego! Whats me. Acceptera det elr dra. För ingen kan ändr på mej. Jag är mej själv & ingen annan. Tycker vad jag vill utan att bry mej om vad andra tycker. Med till kommentaren från en media elev ang festa.. så är det ej 13 åriga som är på Bahnhof! Bull shit. För där är 18+ . Ibland är där 16. Men aldrig UNDER. Ekobo? hur gammal tror du att vi är ? varit där en gång i mitt liv & det var år 2007. Så snacka nt en massa skit om att jag ej har erfarenhet. Har 1år mer erfarenhet än vad du har. Som sagt, vrf säga vi går på Ekebo då? Du kom kanske ej på ngt bättre? . / Rebecka & dem andra.

Det bra i det hela nu är att jag har mognat som fan. Jag vet hur jag skall handskas med de olika sittuationerna som jag hmnar i. & alla, lägg bara ner allt skit snack. Det är bara så onödigt & ger en sjävl problem i längden. Liksom.. en dum/ful/dålig (idiotisk) kommentar. Jag vet vrf ni gör det. Eftersom jag har stor erfarenhet utav det. Sen är det drf som jag ej sparar de flesta. Brukar knappt spara alla de bra kommentarerna.


* Hej alla. :)


Har lilla jag precis satt mej satt mej här! efter att ha pluggat som fan
till Religion's provet. Men känns som jag redan kan allt. Men bara att
plugga som fan.

Idag har jag bara varit i skolan sedan hem, pluggat & passat lillasyster.
Sen har det ej hänt så mkt mer idag faktist. Tiden går snabbt ändå ..

Senare idag skall jag bara plugga till provet imorgon. & sedan efter
det hände nog inget speciellt. Nt som jag vet iaf. Bara vara hemma,
sitta vid datan & sådant.

PUSS.


* Sweet dreams .

Nu skall jag ej blogga mer. Tycker jag har bloggat en massa idag!

Men bloggar mer imrgon när jag kommit hem & har tid! ♥

PUSS.
R
'licious


* R'licious musik.


Kyss & smek kom & lek .


* 2010 .

Under 2010 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[ ] du har känt dig sviken
[  ] du har känt som att ingen har sett dig
[/] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har skrivit en låt
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat.
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[x] du har strulat med någon
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[ ] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x]du slagit någon
[?] du har spytt
[  ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[ ] du har bakat
[?] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet/sjön
[x]du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har gett någon blommor


* HAHA.sug kuk ni andra ;)* R'licious tipsen!


Tips om rakning

Får ni små utslag ibland av att raka er?

Varmt vatten – Innan man börjar raka är det viktigt att man sköljer de partierna man ska raka med varmt vatten & ånga för att mjuka upp huden & att undvika irritation.

Image of a woman shaving her legs

 

 

 

 

  


* Schema, nästa v.


* Jag dissar! ;)


Vet om att jag ej är den ända. Men hur skönt & soft är det ej om man typ är med kompisar som man är snyggare än & typ träffar andra folk med. Asså det som är bra med vissa utav sina kompisar man är med på nu tex. fester så är man den snygga! ;) jag bara älskar det ! Så ibland borde man umgår med mindre snygga kompisar för att kunna få mer uppmärksamhet & lära känna fler nytt folk! + man vågar mer vara sej själv & den "vågliga" på festen. Menar ej att alla jag festat med är fula när jag är social.. för jag är den personen som är social på fester. Kan snacka med vem som. Bara jag är med rätt folk där. Men Dissar verkligen ifall jag drar med folk som kanske andra tycker är snyggare. (vet ej om ni fattar hur jag menar? men ni som känner samma som mej, som jag vet att det finns där ute. Så fattar ni iaf .)

Ngt mer som jag verkligen DISSAR är när ens killkompisar skaffar föhållande. Lite tjejkompisar med. Men det blir ändå ej nt samma sak. Men det är sjukt tråkigt att man skall bli glömd av killkompisar bara för att dem hittar någon. För det första tycker jag det är sjukt lågt utav personen att skita i sina kompisar pga ett förhållande, hur bra det än är.. för det är ett STORT FEL ! Man gör ej så, för isf är man ej mogen för att ha ett föhållande. & då vet man ej vad det menas med det. Liksom jag får den känslan nu varje gång jag ser att mina kompisar är i ett förhållande på fb att nu kan jag bara skita i honom/henne .. sluta snacka med honom/henne för att hon elr han kmr ändå skita i mej & göra allt för sin partner ist. Så till alla där ute som är sådanna, GE UPP! Ni kmr ej vara tsm för evigt! Lev livet medans ni kan..* Choklad är bättre än sex?

Tio anledningar till varför choklad är bättre än sex!

 Du kan få choklad.
 Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.
 Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.
 Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallad elaka
    namn.
 Choklad gör dig inte gravid.
 Bra choklad är lätt att hitta.
 Du är aldrig för ung eller för gammal för choklad.
 När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
 Du kan utan risk äta choklad medans du kör bil.
 Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjukHITTA DET PÅ INTERNET. Håller ej med, eftersom jag är trött på choklad! ;)

* Då & nu ..Något som är riktigt ful, enligt mej & en hel del andra med är:
SLITET HÅR !

Förr hade jag helt seriöst slitet hår pga jag aldrig ville klippa det en mm elr ngt.! Men sedan när jag började att klippa & sköta mitt hår så har det blivit så mkt bättre & finare. Glad att jag började med alla mina inpackningar & allt som jag har i mitt hår. För nu ser mitt hår mkt finare & bättre ut! Hatar verkligen folk som har slitet hår & ej klipper det! Tycker det är så fult så det ej är sant. Håret kmr ej sitta kvar länge till om ni ej klipper det. Men det är iaf nt mitt porblem.. men ngt jag tycker är fult är slitet hår!

En bild på hur mitt hår såg ut innan & nu . Fett mkt skilnad ! mkt finare nu + har hört från folk att dem tycker jag har skit fint hår osv.. men det är ju ej så konstigt. Jag klipper det & sköter det som jag skall. Älskar också mitt egna hår! :)

* Musiik !* Mwhihi ;$


* R'licious tipsen!


Ibland slår irritationen över och det kan vara svårt att låta bli att fälla den där elaka kommentaren. Men det är inte det som är det värsta för honom. Det är de omedvetna och upprepade fraserna som gör honom vansinnig. "Du är mycket bättre än de idioter jag har dejtat tidigare."

Du kanske tror att det är en komplimang, men han kan uppfatta det som att du är problemet i dina tidigare relationer. Han kan dessutom tro att eftersom du har samma uppfattning om alla dina ex komemr du snart säga samma sak om honom.Lösningen på problemet: Prata inte om dina ex över huvud taget. Män vill gärna tro att det aldrig har funnits andra män i ditt liv innan dem.

 "Har du verkligen råd med det där?"

Många män värderar sig själva efter sin ekonomi. Om du kritiserar honom för hans sätt att ta hand om pengar kan du lika gärna säga att han är värdelös. Det kan också få honom att koppla ditt beteende till hans mammas.

Lösning på problemet:
Om du vill diskutera pengar så gör det i ett neutralt läge. Det vill säga inte när han precis har spenderat massa pengar. Om ni inte är ihop, utan bara dejtar så är det inte din ensak och då bör du inte ta upp det alls.

 "Ta det lugn! Det gör inget att vi blir lite sena."

Att låta människor vänta är aldrig populärt. Men din kille tycker inte att det är det största problemet. Han tycker antagligen att det verkar som att du inte bryr dig om honom. Detta kan leda till irritation.

Lösningen på problemet:
Visa att du lyssnar på honom. Säg att du är ledsen att ni har blivit sena och att om det är så viktigt för honom ska du försöka planera bättre nästa gång.

 "Min killkompis är så himla bra! Ni borde bli kompisar."

Att bestämma över din pojkväns umgänge är inte populärt. Han kommer bara tro att du vill påverka och bestämma över fler områden i hans liv. Dessutom kan han bli svartsjuk när du pratar så gott om en annan kille.

Lösningen på problemet:
Om du verkligen tror att din pojkvän och din killkompis skulle komma överens så kan ni väl hitta på något kul. Med flera personer involverade. Då ser ni om det klickar mellan dem utan att något känns påtvingat.

 "Jag lovade att inte säga något, men..."

Hemligheter är hemligheter. Även om du tror att ni kan komma varandra närmare genom att berätta din bästa kompis hemlisar så kan det för honom upplevas som skvaller. Dessutom tycker han antagligen att du bryter ett förtroende och det är inte något positivt.

Lösningen på problemet:
Självklart finns det vissa hemlisar som du måste få berätta för någon. Men om du hamnar i den situationen bör du samtidigt ge honom en komplimang. Säg att du berättar det för honom enbart för att du känner förtroende för honom.

 "Sluta larva dig - det där har jag inte gjort på flera år."

Bara för att ni är ihop behöver ni inte ändra era sätt att leva. Att säga till din partner att vissa saker ligger bakom er för alltid är samma sak som att säga: "Jag brukade vara rolig men inte längre." Då kan han tro att hela ert förhållande kommer bli tråkigt.

Lösningen på problemet:
Strunta i att prata om hur galen du vara förut, berätta istället vad du gillar just nu. 


* Shoppat ! (Y)* Hej alla ! ;)


Sitter man hemma & nt gör så mkt. Har prc. kommit hem & har
bara hunnit käka, sen inget mer .

Idag har man bara tagit bussen hem från Åa (=Åsljunga) sedan
typ inget mer.

Senare idag skalljag fixa lite här hemma, sedan får jag se om jag
se om jag orkar göra ngt idag. För är skit seg sen igår!
Fotta faktist inte alls igår! :o konstigt va? ne.. men det var vissa
stjäl till att jag ej fottade igår .. om man kan säga så. Men det blir
lika bra utan ngra bilder. HAHA.

PUSS!


* Photoshop failEnligt mej, suger nt photoshop! Men många tycker säkert det.
Pga VISSA PERSONER här i världen missbrukar det! vrf? är
man så ful & felbyggd att man alltid måste redigera bilderna?

Värsta är ju när man verkligen ser att bilderna är
redigerade!
det är bara så fult .. fattar ej vrf man ska redigera
så mkt på sina bilder. Ok, att typ redigera bort en finne om man
har det elr typ färgerna så dem blir finare elr ngt. Men att hålla
på att ändra sitt utseende & skit. vad är det för mening? det
är ju ej samma person. Elr jo samma person.. men en redigerad
en.

Jag har aldrig fattat vrf man skall hålla på med sånt. Har man så
dåligt självförtroende & tycker man är så ful så att man måste
redigera elr?
Aja.. det är egentligen erat val. Men det är ej kul att se på bilder
när dem ändå nt är äkta 'fail' !!


* R'licious tipsen!


Du har lagt ner massor av tid och energi för att få till ögonskuggan perfekt bara för att efter ett par timmar upptäcka att den försvunnit. Här är tipsen som gör att ögonskuggan sitter som berg. Börja med att applicera en primer. De finns i de flesta märken och appliceras innan ögonskuggan för att få den att fästa bättre. Har du ingen primer går det bra med foundation eller ögonkräm och puder.

 Ta i från tårna och snåla inte med ögonskuggan. Om du tycker att skuggan blir för mörk när du applicerar ett tjockare lager, använd en ljusare skugga som du kan använda mer av.

 Köp en ögonskugga av hög kvalité. Det innebär i det här fallet att den ska ha mycket pigment eftersom de är mest hållbara. Testa skuggan på handen, försvinner den när du smetar ut den med fingret så kommer den garanterat försvinna lika lätt på ögonlocket. Behåller skuggan däremot sin färg så är den en keeper.

 Applicera skuggan med hjälp av en tjock pensel som du ”trycker” dit färgen med. Applicera hellre skuggan i flera lager än att ta för mycket färg på penseln, då kan färgen rasa ner under ögonen och förstöra din övriga makeup.

* Me.. ;)


* Hej alla. :)


Har man prc. kommit upp ur sängen, eftersom mina småsyskon
är så jobbiga som smäller i min dörr! TACK SÅ MKT DÅ !! Aja,
nu är jag uppe iaf ! :)

IDAG skall man först till väla med Jim sedan blir det hem & göra
v sej & sånt. Sen ikvl blir det antagligen fest, med dem bästa !!
Sen har jag ej planerat ngt mer för idag.
Får hoppas dagen blir bra iaf! :p

Sry, för jag ej blogga igår.. men när jag kom hem igår var jag skit
trött så jag gick & lade mej typ direkt.

PUSS! ♥


* Fan vad sur jag är!


* R'licious tipsen!Har du någonsin undrat varför varje nytt förhållande blir precis som det förra? Samma bråk, samma problem, samma drama. Ibland tenderar vi nämligen att återuppliva gamla problem och applicera dem på nya förhållanden.
Här är tre sätt att upptäcka en ohälsosam cirkel & hur du kan förändra det.

1. Din nya partner är inte ditt ex

Det första steget för att lägga ditt förflutna bakom dig är att erkänna för dig själv att din nya partner inte ska få ta stryk för det som ditt ex gjorde fel. Om din före detta var otrogen till exempel, kan du inte kräva att få veta vem din nya pratar med på telefonen jämt, eller snoka när han inte ser. Om du är orolig - prata med honom och berätta om dina tidigare problem. Ge honom en chans att visa att han är annorlunda!

2. Dina issues är inte din nya älskares problem

Brukade din gamla kille kritisera din kropp eller ditt sätt att vara och på såt sätt skapa osäkerhet hos dig? I så fall kanske det är dags att ta tillbaka din äganderätt på dig själv! Det är bara du som kan bestämma hur du behandlar dig själv och hur du tillåter andra att behandla dig. Oavsett hur gullig och stöttande din nya partner är så kommer hans komplimanger aldrig att nå fram till dig om du fortfarande låter gamla elaka dängor eka i bakhuvudet. Så om du vill uppleva lycka och harmoni är det bara att släppa taget om de gamla taskiga kommentarerna. Det är du värd!

3. Sluta jämföra

Är han inte lika bra i sängen som din före detta? Eller är det bara helt enkelt annorlunda? Prata då om det! Säg hur du vill ha det! Om du håller det inom dig kommer det bara leda till att du tröttnar på att ha sex över huvud taget. Om ni pratar om det kan ni båda bli tillfredsställda och ha ett långt och härligt sexliv tillsammans.

Att bryta dig fri från ditt förflutna är det enda sättet att befria dig själv och gå vidare mot ett hälsosamt och lyckligt förhållande. Välj att dumpa det känslomässiga baggaget och acceptera det nya med öppna armar. Det kommer att berika ditt nya förhållande, lovar!

* Nackdelar ~ snygg!


Mina åsikter , ingen annans! kommentera ej, kmr ej acceptera någon ändå.

 Man får skitsnack utan att behöva ha gjort ngt! Från folk man ej känner & känner!
 Man har svårare för att få en kille som är seriös!
 Om man är i ett förhållande är det mkt svartsjuka!
 Personer tror att det är 'ok' att knulla sen dra! funkar ej på någon nästan!
 Får ofta höra: du är ful, hora osv. (från avundsjuka personer)

 Tycker allt detta är sjukt jävla lågt & patetiskt. Alla tycker alltid olika, kvittar vad det än är! För alla är vi olika & tycker olika. Det finns ingen skiiiiit snygg tjej elr kille som exakt alla vill ha! För det är bara skitsnack! Eftersom alla tycker olika & har olika smak. Det värst tycker jag nog är när fula personer säger att andra snygga personer är fula. Hur fult är nu inte det? Tycker bara det är patetiskt utav alla er där ute att bara snacka skit ! Hur gammla är ni egentligen? sånt höll man på med när man gick i högstadiet. Men det kanske ni gör? Men ert IQ måste ligga jävligt lågt eller så är ni psykisktsjuka bara! För vem år bra över att trycka ner en annan person?INGEN.


* Midsommar 2010.. en del av Midsommaren år 2010 ! Den kunde seriöst varit bättre.

vet ej om jag lagt in den innan.. men här kmr den igen iaf! ♥


* Wtf ..

kid petting zoo scared of camels
.. vart tog han/hon ivägen..? ;'o

* Me @ hemma* Svar på tal!

SVAR PÅ TAL!

För det första, om du skall kommentera sådant, gör ej det anonymt! FEGT ;) Sedan vill jag bara fortsätta med  att:
- HUR VET DU DET?
hur vet du att du har lika kul som alla andra när du ej dricker? roligt kanske du har men hur vet du nu att du har lika roligt? & fest går man ej på för att umgår med folk/sina vänner på det sättet! Är man bara där för att ha roligt drar man typ till Bahnhof, ekebo elr ngt annat sådant ställe, eller om man gör ngt annat! Men iaf nt fest! Klart att man festa utan att dricka! Men säg ALDRIG att det är lika roligt För då har du aldrig druckit & vet ej hur det är. Eller så är du annorlunda alla andra, här i världen! & det tror jag knappast på! :) . Fester är ej till för att umgås på det sättet! Hoppas att du fattar nu 'anonyma sak' ;)


* Dagen's hiss!


Fy, när jag bara såg denna 'gilla-saken' elr vad man nu skall kalla det för, var jag ju TVUNGEN att gilla det direkt! Tycker den är så himmla bra! För vet en massa fester där folk bara följer med för att typ.. vad fan är det egentligen? då skall man ej festa om man ej vill. okej, man behöver ej dricka.. men om man är på fest med folk som bara dricker, kan man lika bra stanna hemma. elr vad säger ni? ;) tycker 'gilla-saken' är fett bra !!


* R'licious tipsen!Du behöver en primer för ögonlocket, mascara, mörk kajal, en mörk ögonskugga och en ljus.


Grunda med en primer. Du kan också använda en concealer eller en matt foundation som underlag. Det gör det enklare att få ett jämnt resultat. Ett tips är att lägga lite löst puder under ögat innan appliceringen för att fånga upp överflödig skugga från ögonlocket.

Applicera den mörka skuggan närmast fransraden. Tona ut skuggan, uppåt och utåt. Lägg den ljusa skuggan precis under ögonbrynet som en highlighter och tona ihop den ljusa och den mörka skuggan. Ta även lite av den ljusa skuggan i ögonvrån för att öppna upp ögat ytterligare.

Borsta bort löspudret under ögat och sota under nedre fransraden med en bredare pensel. Dra ett streck med svart kajal längs hela övre fransraden och i yttre ögonvrån på nedre fransraden. Använd en lite hårdare pensel för att sudda och tona ut skarpa linjer.

När du tonat ut kajalen drar du ett nytt, tunnare streck längs med hela övre fransraden som du inte tonar ut. Avsluta med mascara på både övre och nedre fransraden.

* Hej alla.


Har man kommit hem, efter en sjukt seg eftermiddag i skolan! Vi
var i Buces skog (elr hur det stavas) & typ laga, pinnbröd & blåbärs
soppa. FETT ÄCKLIGT!, enligt mej iaf! Tycker ej om ngt av de :s

Idag har man bara hunnit att vara i skolan. !  & kommit hem ofc.

Senare idag blir det nog nt att göra så mkt. Mer än att mamma
tvingar mej lära mej 6 nya ord i Svenska. Eftersom jag har sjukt
dåligt ordföråd, tydligen :D ! .
Senare blir det ej så mkt, I think'

Måste ju ffs planera min helg idag med ! FREDAG IMORGON !! ♥

PUSS! ♥ .


* Brb !

Nu blir det..

 Duschen!
 Käka!
 Kungarna av Tylösand!
 Göra v mej!

 Sova


* Hot or not?

 
* R'licious veckan's bästa!


v. 42

---
5 bra saker med Juras..
1. Söt!
2. Rolig att festa med!
3. Ljuger dåligt ;)
4. Seg humor (aa'
5. Sej själv.
---


* Kungarna av Tylösand!

Idag kl. 22.00 på kanal 5 .

- Vad tror ni kmr att hända?

Det som JAG vet kmr att hända är..
 Rang kmr tbx till huset! (Y)
 James "maskinen" får utbrott.
 Mycket konflikter!


* R'licious tipsen!Skönhet

Det tar inte direkt fem röda att få till ett par snyggt lackade naglar så när det väl bröjar flaga tar det emot att börja om från början. Fram med nagellacksbortagningsmedel, sedan är det bara att börja gnugga. Måla ett lager med underlack och vara fullständigt begränsad medan det torkar. Måla minst två lager till och för varje lager bli mer och mer låst eftersom det tar längre och längre tid för det att torka.

Men nu kan man faktiskt slippa det här i flera veckor. OPI har tagit fram nya Axxium Soak-Off Gel Laquer som är en salongsbehandling med gelé. Behandlingen tar 30 minuter och kostar cirka 300 kronor, men då håller det i flera veckor.

Skulle man tröttna på färgen man valt efter ett par veckor går det lätt att måla över med ett vanligt nagellack, men för att få bort gelén måste du gå till salongen på nytt.

(Källa: Femina)


* Tiden går fort..


Jaha.. då är det ej långt tills man har lov, sedan har jag 1 vecka i skolan, sedan praktik! I mellan lovet & praktiken händer allt! (känns det som!) 18års fest, om den ej blir flyttad + ut den 12 nov, när man blir 18 ! Sedan en massa annat med som händer

Ni fattar ej hur mkt jag längtar tills den veckan.. tror det är vecka 45 ! :) Kmr ha så sjukt jävla kul den veckan, men kmr vara helt död efter den med. Kanske ej lika bra? men ffs.. man fyller bara 18 en gång i sitt liv! & allt är speciellt då! Så då måste man få göra så mkt som möjligt som man kan! elr vad säger ni?

Har längtat så mkt efter att få bli 18år sen typ ngra månader tbx, då jag insåg allt som jag missar som händer där ute ;) ist har jag suttit på mina hemmafester & festat! Menar ej att dem är tråkiga.. dem är lika roliga! Men om man ej hittar fest finns det alltid ute någonstans ;)

* R'licious tipsen!


Shoppingtips
Rebeccas signatursmycken heter ”Melrose” är gjorda av roséguldpläterat brons. I serien finns örhängen, halsband & armband. Flera stora stjärnor har redan fallit. De vackra smyckena kan få vilken outfit som helst att nå nya höjder.

Smyckena är handgjorda i Italien & passar lika bra till vardags som till fest. Du hittar dem på kyssjohanna.se & de kostar från 1399 kronor.

Beyonce är en av dem som älskar Rebeccas smyckeserie "Melrose".


* Who cares?


Vrf bryr man sej egentligen?
Enligt mej så är dem som alla andra, bara att dem kallas för ngt annat & lever
sitt liv på ett annat sätt än vi.. elr?
Nt f*n vet jag :) ! Men seriöst.. vem bryr sej att dem kmr till hbg? vrf vill man
ens träffa dem?
Fattar seriöst ingenting. Dom är ju helt ointressanta för en.. elr? Hade ej behövt
någon kung här i landet ens.
Jorden hade ju nt gått under om vi ej hade haft han som kung.. elr? haha. Kanske
bara jag som tycker att det är onödigt med att ha en kung.. men iaf!

Who cares, om han & hans familj är i hbg? vad skall man göra där då? eftersom
det är köer som f*n i hbg! Liksom.. fattar ej vrf man skall/vill träffa dem.

Tell me?

* YES !!! :D
&& gissa vem som skall dit? :D + jag har verkligen blivit 18 år då! Fy fan vad  gött! ;) HAHAHA. Nt för jag vet vart dom skall men lätt att man skall dit. Tycker jag ! Fast segt om det är snö & sånt skit ute fan. (Jockiboi & nemo)


* Push it, haha

Haha .. fast ne. Vissa har ingen gräns ..

Ser snarare ut som en fläskröv ;)

* Tja snyggingarna ;)


Sitter man framför datan!

Idag har jag först varit i skolan & sedan efter det så blev det till
stallet ofc. ! Som tur var så fick jag skjuts av mamma hem, efter
hon slutat jobbet så jag slapp gå i regnet (dålig ursäkt, vet!) Har
gått 1 gång bara ;$

Senare idag skall jag mest bara vara hemma & ta det lungt. Se
om där är ngt med skolan som jag måste göra. Men tror ej det.
Vi brukar ju ej ha ngt så :)
Snart blir det iaf in i duschen! Ska bli så skönt, ska duscha i timmar,
svär !! :D

PUSS . ♥


* Uch, ingen blogg-dag!

Känns som man bara sitter & bloggar om tråkiga saker som är helt onödiga? Vad skall jag egentligen blogga om? har fan inget i huvudet till det idag känner jag ;o

Blir nog ej mer blogg idag. Bloggar isf imorgon ;*

PUSS PÅ ER !


* Kungen utav pungen ;)


- Hur många tror ni att jag kan få? ;)
('puffar')


* R'licious tipsen!


Tänk på detta när du applicerar rouge:

 • Lägg foundation, ögonsmink och läppstift innan rouge.
 • Välj en färg på rouge som passar färgen du tänkt välja på läppstift.
 • Använd en ganska stor, mjuk, rund borste för att lägga rouge – inte för stor dock.
 • Lägg rouget från mitten av kindbenet och utåt, mest under kindbenet.


sminktips rouge

Få mer markerade kinder

 • Hitta den högsta punkten på kinden, kindbenets topp. Titta efter var du får en naturlig highlight. Tänk dig en highlightad linje rakt över kindbenet.
 • Applicera rouge under den tänkta linjen uppåt och utåt. Börja på mitten av kinden vågrätt sett och gör linjen tjockare tills du fått en form ungefär som en halvmåne.
 • Lämna det highlightade området ofärgat och applicera i en annan linje precis ovanför och parallellt med den första linjen. Se upp så det inte kommer rouge på det område som bildar en ring runt ögat.
 • Blås eller vifta bort större delen av färgen från borsten så att det bara är lite kvar och använd den nu för att fylla i det vita området i mitten av de två ”linjerna”. övergången mellan alla dessa delar måste vara diskret och se naturlig ut. Området i mitten ska vara färgat men ljusare än de andra två så att en highlight bildas.


angelina jolie kinder
Det färdiga resultatet bör se ut så här.

* R'licious music!

* Festa vs. hemma kvl (!)


Festa vs. hemma kväll med (familj, vän/vänner, pojkvän osv.)


* 4 saker!


* Ett brev från Mustafa.

Haha! Enjoy it. ;)

Min Käre Bror Nu jog skriva hem till min släkt. Jag varit många år i Sverige nu. Jag mår bra. Mycket bra. 
Det är nog tre år sedan jag skriva senast. Inte bra. Hur stor är vår familj nu.
När jag reste hemifrån var vi 69 med allahopa. Ni vara många fler nu. Tror jag. Jag skaffat egen familj.
Svenska flicka. Hon vara bra. Hon få barn, och jag pengar av svenska staten.
Hon får barn igen, jag får igen pengar av staten. Sen jag blir trött. Min läkare säga till mig. Inte så mycket arbete. Jag får nu anställning på sjukkassan. Mycket bra firma. Filial över hela sverige. Inte mycket arbete. Bara få pengar. Ibland jag jobbar på annan svensk firma. Socialbyrån, stor firma med kontor över hela Sverige. Lätt arbete, bara få pengar.

Svenska folket bra, men lite dumma. Man får inte ha höna eller get i lägenheten, det vara dumt. Svenska männen är underliga, dom bara arbeta alltid. Jag inte förstå. Svenska Mannen inte säga om jag hälsar på hans fru. Han säga demokrati. Han icke blir galen. Han blir bara galen om jag har höna i lägenheten. Han icke vara klok.


Jag har mycket fin lägenhet. Vi bara vara utlänningar som ha fina lägenheter. Dom är dyra. Svenska mannen icke tjäna så mycket pengar, som vi. Han har mycket arbete. Hela dagen han tjäna mycket lite pengar som går till staten, och staten ger dem till min firma.

Dom vara mycket bra. Jag tycker hela vår familj skall komma till Sverige. Ni bara skaffa flygbiljett till alla. Ni gömma biljetten. Socialbyrån betalar när ni komma. Dom bygga stort nytt hus här. Det blir mycket dyrt, så vi kan få det till hela vår familj, om bara vi bo där kan vi ha get och höns på balkong. Det vara bra. Ingen svensk kan få råd att bo där, så vi få det. 
Jag imorgon tala med min firma om detta. Jag hoppas ni alla komma. Ni nog vara 125 i min familj nu, så ni vara Välkommna.

/ Mustafa


* R'licious tipsen!Många tror att en halvtimmes träning kommer att göra susen för deras fysik, men det sker inte per automatik. Ofta kan det vara träningen i sig som är det största hindret för att nå resultat.

 Du tummar på hållningen.
Högintensiv träning kan göra att du förbränner massor av kalorier, men inte om du klänger dig fast i handtagen för blotta livet. Det är viktigt att fokusera på din hållning även om det innebär en temposänkning.
– Du får färre muskler och bränner färre kalorier om du slokar under träningen, säger fitnessforskaren Geralyn Cooper till prevention.com.

Detsamma gäller vid styrketräning. Studier har visat att om man sitter och lyfter vikter förbränner man 50 kalorier extra per halvtimme än om man står upp. Dessutom gör en bra hållning att kroppen får mer syre vilket leder till att ansträngningen minskar trots att du förbränner mer.

 Du tränar uttorkad
. Se till att fylla på rikligt med vatten före, under och efter träningspasset.
– Nästan varenda cell i kroppen utgörs av vatten, så utan vatten kan inte cellerna fungera ordentligt under träningen, säger Dan Judelson, professor i kinesiologi.
Du blir trött fortare och träningen kommer kännas hårdare än nödvändigt om du inte dricker tillräckligt.

 Du läser under passet.
Om du kan läsa samtidigt som du tränar är risken stor att du tränar med för låg intensitet. Ta istället med dig din favoritmusik och öka intensiteten. Studier har visat att personer som lyssnade på pop och rock (läs Madonna och Queen) tränade 15 procent längre än de som inte lyssnade på musik under träningen.

 Du hatar din träning.
Oavsett hur många kalorier du förbränner på ett pass kommer du sannolikt skippa träningen om du inte tycker att det är kul. Försök hitta en träningsform som du tycker är rolig, istället för att tvinga dig till något du inte vill. Gör träningen lite roligare genom att ta med dig en kompis till gymmet.

 Du hoppar över styrketräningen.
Undersökningar har visat att 80 procent av alla kvinnor hoppar över styrketräningen. Är du en av dem är sannolikheten stor att det är anledningen till att resultaten uteblir. Du har säkert hört att styrketräning kan ge din förbränning en rejäl boost, men du kanske inte visste att personer som styrketränar äter mindre än de som endast konditionstränar. Hemligheten är att styrketräning har en positiv effekt på hormonerna som bryter ner maten och stabiliserar blodsockret, vilket gör att du känner dig mätt längre.

 Du förlitar dig på kalorimätaren
. Oj vad härligt det skulle vara om 20 minuters konditionsträning verkligen förbrände 400 kalorier. Dessvärre är det inte så verkligheten ser ut. Enligt en ny studie överskattas kaloriförbränningen i konditionsmaskiner med i snitt 30 procent. Investera istället i en pulsmätare för att få en mer korrekt siffra.

* Hjälp ??

- vad kan man blogga om idag då?


* Hej alla! ;)


Har man äntligen suttit sej ner för att ta det lungt! :)

Idag har man först varit i skolan till typ 1 sedan dra till Ä-holm's
lasarett! Så har varit där från kl. 2 till halv 5 typ sedan hem igen.
Dammsuga & lite sånt.

Senare idag skall jag ej göra så mkt mer än att ta det lungt osv.
Har massa tid till att blogga nu :) ! ♥

PUSSSS ! ♥ .


* Byebye biiatches! ;)

orkar ej blogga mer idag. Måste lägga mej i tid med.
Bloggar mer imorgon ;*

PUSS! ♥


* BRB!

Duschen nu! Får se vad klockan blir, blir nog mer blogg! :) ♥

Snackar ju med söte, C***s ;)

* Vrf alla dessa lögner?

Vrf skall man egentligen ljuga om andra personer elr för andra personer? Det första jag tänker då är: Hur gammal är man egentligen & när skall personerna växa upp? Just nu sitter jag i mitten utav allt! 2 personer som säger en massa dåligt till mej. Den ena säger att en viss person ljuger för mej osv. Den andra säger att inget är sant utav det ! Jag fattar typ inget.. orkar snart ej med det mer. Hur kul är det att vara där i mitten & den ena vill ha en.. elr? & den andra vill bara mitt bästa, fast jag ens nt känner elr träffat personen. Utan litar på henne för det mesta eftersom jag hört hur hon snackar i tele + läser hennes sms. Men jag vet ändå ej vad jag skall göra! Orkar snart ej bry mej mer. För jag ska ej behöva ha det såhär.. när det kan vara bättre för mej! ger snart upp med allt som har med kärlek & gör med. För man orkar ej bry sej till slut! Känns bara meningslöst att vara den snälla, den bra personen när man ej blir behandlad så tbx! Skall nog fan ta & bli player & bara playa alla totoalt & såra så mkt jag kan. Men problemet är det att jag är ej den personen. klart att jag kan playa en kille, det är ej så svårt. Men som sagt, jag är ej den personen som vill det. Men jag vill nt ihlr själv bli behandlad dåligt.För jag förtjänar ej det! & har aldrig förtjänat det ihlr! Kanske 1 gång & det var när jag var otrogen, men det vet ingen om ens nt han jag var otrogen mot vet om det :s aja, det spelar ingen roll eftersom jag ändå nt snackar med den personen mer.
vad skall man göra? ger snart upp bara!
Kärlek är nog inget för mej helt enkelt. Är nog meningen att jag skall leva själv & ha mina hästar & må bra. Utan en kille vid min sida. För det funkar ändå aldrig för mej. Klart att man saknar att ha någon bredvid sej om det är ngt, elr alltid. Men har mina vänner & min familj. Klarar mej på dem nu så vrf skulle jag ej kunna göra det sen? Jag får ju helt enkelt göra det. För orkar ej lägga ner mer tid på killar, när inget är seriöst idag. De som väl är seriösa har redan förhållande. & jag är ej en av dem. Så får klara mej själv. Är väll för bra för alla, drf som folk ej klarar av att älska mej för den jag är ist för bara att vara ute efter en sak, som ändå aldrig funkar på mej! Är trött på att killar skall kunna göra vad de vill (tror de). För ingen kille ska röra mej om han ej betyder ngt för mej. För seriöst killar är patetiska! Så bara låt mej vara, kmr ändå bara krossa era fucking hjärtan! Bara så himmla trött på det nu ! . Skall bli som alla andra, fast jag är mej själv. ! Tills den dagen kmr då jag KANSKE hittar den rätta.. orkar ej mer just nu ang förhållande & allt sådan skit snack.!


* Dagen's diss!


Hur kan en lärare vara så himmla patetisk?
Har nog aldrig haft så här mkt emot en lärare som denna! okej, jag
smsa på lektionen fast han sa till. Men ffs! då slänger man ej ut,
speciellt nt de sista minuterna.. fy fan asså.! Hatar den läraren så
mkt så det ej går att beskriva!

& jag är ju ej den ända ! fy fan asså .. typ ... $€{[]}}}@!"#¤%¤%

Orkar ej slösa min tid på dej!! speciellt nt i mi blogg ;s


* Dagen's hiss!


Äntligen, säger jag bara!
Min förkylning har blivit mkt bättre! Så kan träna på Onsda + att
jag slipper snyta mej 24/7 i skolan ;$ !!

Fatta hur skönt det är? hahaha. fast ingen egentligen bryr sej ;)
- But I do !


* En killes drömtjej

 • Jag sväljer allt och jag älskar smaken!
 • Är du säker på att du har tillräckligt med sprit?
 • Jag är uttråkad - kan vi inte raka min fitta?
 • Borde inte du vara nere på puben med dina kompisar?
 • Wow, vilken brakskit! Kan du lägga en till?
 • Jag har bestämt mig för att alltid gå naken hemma.
 • Du är sååå sexig när du är bakfull…
 • Jag vill hellre dricka öl och titta på fotboll med dig, än att gå och shoppa!
 • Snälla, kan vi inte prenumerera på aktuell rapport?
 • Skulle du vilja se mig slicka en annan tjej?
 • Kom, vi sticker ner på stan och ser om vi kan kolla in lite snygga tjejer!
 • Idag måste jag måla om huset och städa i trädgården
 • Jag älskar att du spelar golf på söndagar. Tänk om du hade tid att spela lite på lördagarna också!
 • Älskling, vår grannes dotter solar topless igen- kom och titta!
 • Jag VET att jag är jättetrång i stjärten men snälla, du kan väl prova igen?
 • Nej, ta det lugnt! Jag åker ner och byter olja i bilen!
 • Din mamma är MYCKET bättre än min!
 • Äh, glöm min födelsedag, köp en ny golfklubba till dig själv istället!
 • Klart att jag förstår att din jaktvecka går före vår bröllopsdag, vi kan ju fira en annan dag. Åk nu och ha det riktigt kul med grabbarna!
 • Vad tycker du - ska vi inte hyra en p-rulle, köpa hem lite öl och bjuda in min kompis Linda till en skön trekant efter filmen?
 • Nej, inte åka till Ica igen! Jag vill kolla in den där nya strippklubben i stan!
 • Hörrudu, nu tjänar jag faktiskt tillräckligt för att försörja oss båda. Borde inte du jobba lite mindre och försöka få ner ditt golfhandikapp istället?
 • Älskling, jag dör om jag inte får suga av din sköna kuk snart!
 • Jag ska börja på yoga så att jag kan få upp anklarna bakom huvudet bara för din skull!
 • Älskling, jag har mens, kan du inte knulla min stjärt när jag har sugit av dig?
 • Vill du att jag lagar lite god mat åt dig och pojkarna innan jag åker hem till mamma?
 • Ska jag titta in på Systembolaget när jag har hyrt porrfilmen åt dig?
 • Jag har en jättesnygg jobbarkompis som just blivit singel. Gör det något om hon bor hos oss över helgen - hon behöver piggas upp lite!
 • Gör det något om jag går utan trosor under kjolen på festen ikväll?
 • Nej, nej, spruta inte i mig - kom över mitt ansikte istället, snälla!!!
 • Gud! Du har den största kuk jag någonsin sett!
 • Borde du inte ha en tuff jeep som extrabil, älskling?
 • Kan du inte ta mig bakifrån innan vi ser den där actionfilmen på TV?
 • Här är kvällstidningarna. Lägg dig nu och vila en stund medan jag går ut och skottar bort snön!

 • * Omg.


  Detta hände 2009 men värt att tas upp i bloggen! Snacka om att mannen var lycklig när han jobbade på förskola. && speciellt om han fick byta blöjor. Fyfan..Tänk er att vem som helst får jobb som lärare, barnskötare, läkare osv.. Vad vet vi egentligen om personerna? Nothing! Men vi får heller ej glömma att vi alla bara är människor. Självklart gör vi ett & annat fel.. Men det här känns väldigt.. overkligt.

  Jag är pedofil, jag tycker om barn.
  Jag vill att de ska tycka om mig.
  Så skriver en man i sin blogg om livet som förskoleanställd. Mannen, som figurerar under pseudonym, har publicerat flera inlägg om barnporr och nu ska polisen granska bloggen i ett försök att urskilja om någonting i mannens texter är sant.

  I bloggen skriver mannen att han varit "störtkär i en 2,5-åring" och han beskriver noggrant vardagliga händelser på förskolan. Polisanmälan gjordes av Utbildningsförvaltningen i Stockholm.

  Utbildningsförvaltningens chef Thomas Persson gick ut med en varning till alla förskolor i Stockholm då det råder misstankar om att mannen kan ha tagit sig igenom de kontrollsystem som ska hindra pedofiler från att få arbeteskolor.

  – Vi har riktlinjer för hur det ska gå till när vi gör anställningar. Vi sidan av att vi tar referenser så gör vi en särskild registerkontroll när det handlar om förskola, skola och barnomsorg, säger Lundberg.

  Nu ska polisens utredare försöka skilja på sanning och lögn i bloggen, och tills dess hålls Stockholms dagis och förskolor i skräck.


  * R'licious tipsen!  Om du har torr hy är det viktigt med fukt eftersom torr hy annars lätt blir rynkig. Med de här maskerna är hyn snart återfuktad & fräsch igen.


  Bananmask

  Mixa en halv banan med två matskedar olja, alternativt mosa ihop med en gaffel. Smörj in ditt rengjorda och torra ansikte med masken. Låt sitta i 20 minuter innan du sköljer av masken med ljummet vatten.

  Avocadomask

  Mosa en halv avokado tillsammans med en äggula och en tesked citronjuice. Applicera ansiktsmasken och låt sitta i 20 minuter innan du sköljer av den med ljummet vatten.

  Ananasmask

  Skär av skalet på ananasen och skär ut en skiva. Ta bort det hårda mittenpartiet. Hacka fruktköttet grovt och blanda ner två matskedar rismjöl och mixa tills det blir en slät puré. Smörj in anisktet och låt sitta i 15 minuter. Skölj med kallt vatten.

  * Hej everybody!


  Har man prc. kommit hem & har faktist diskat idag, duktigt ! :D

  Idag har man träffa Jim, hemma hos han. ! Sedan fixat så jag kan
  få min älskade leggings imorgon som jag har glömt på Franz fest
  för typ 5 veckor sedan! :)

  Senare idag skall jag ej göra mkt mer än att snart hoppa in i duschen.
  Sedan sitta vid datan igen, blogga osv.

  PUSS. ♥


  * Rebecca ♥ Rebecka!


  Till Rebecca från Rebecka ! ♥

  Du skall veta hur mkt du betyder för mej gumman! Fattar ej att jag kunnat
  hitta en så bra vän som dej!
  Du är absolut nt som någon annan. Det är det jag gillar mej dej. Du snackar
  ej en massa skit om andra, som de flesta gör idag.
  Du finns alltid där för en & det betyder sjukt mkt för mej eftersom du betyder
  mkt för mej!
  Jag har mina andra kompisar & har haft lika bra kompisar som dej innan, men
  dem har försvunnit (nt alla) & hur bra är dem då? Dem var bara bra i början
  sen sket dem i vilket sen. & du är ABSOLUT INTE en sådan person! det är det
  som med gör att du är en sjukt bra kompis. Man kan alltid hitta på ngt med dej
  & sedan ha kul tsm!

  Tänk alla minnen vi har tsm! ♥ Det är miljoners & fler kmr det att bli. Eftersom
  du ej är som alla andra tjejer, som typ ej bryr sej & skiter i en efter ett tag.
  (alla mina tjejkompisar är ej såna) Men du är ändå speciell ! ♥ Ska jag med
  vara ärlig, så ibland stör jag mej på dej typ när vi smsar osv, men det är nog
  bara för att du är som du är ! & jag tycker om dej som du är ! ♥ .

  Minns innan jag lärde känna dej, så trodde jag du var sån konstig! Som tur är
  jag ej sådan person som dömmer ne person innan jag lärt känna den! Så tur
  att jag träffa dej med Linnéa & de andra i sommras på hbg festivalen! ♥ För
  annars hade nog nt vi varit så bra vänner som vi är idag! ♥ & jag är sjukt glad
  över att vi är det!
  Glad att du följde med t hbg & att jag stack dit!

  En vän som dej skall man vara rädd om, så man ej förlora! ♥ För du är en
  äkta vän som alltid finns & bryr sej! Du är perfekt precis som du är! Så lova
  mej en sak,
  - Att du alltid är dej själv & ej förändras! ♥ .

  älskar dej gumman ! ♥ ♥ .  * R'licious musik!


  * Tidsfördriv - frågor+svar

  Senaste du:

  Krama: Kevin tror jag.
  Pussa: Rebecca
  Kyste: Jim
  Strula med: Jim
  Hade sex med: Elias
  Pussa dig: Abbe & Dennis.
  Krama dig: Sofia
  Träffa: Rebecca
  Snacka med i tele: Jim
  Smsa med: Franz
  Du var tsm med: ****

  Har du:

  Haft sex?: ja
  Knarkat?: ne
  Varit full?: aa
  Ljögit?: yes
  Varit kär?: tyvär ja.
  Försökt förstöra mellan någon?: never.
  Dekat?: haha ja .

  Förhållande:

  Längsta:
  Alex
  Kortaste: ****
  Bästa: Figge
  Sämsta: De som jag ej räkar som vi varit tsm. haha
  Har du gjort slut?: ja
  Har du blivit dissad?: yes ;p

  Du saknar:

  Person: ingen just nu?
  Sak: bra fråga. haha.. vet ej ;)
  Djur: Ratina


  * Wanna know?


  Jag har nog bäst självförtroende av alla. För mitt självförtroende är så bra att när folk snackar skit & bråka med mej så bryr jag ändå mej nt ett dugg om det! glömmer det dagen efter sen ändå. Så fattar ej vrf folk bråkar med mej & snackar skit om mej när jag ändå nt bryr mej? Ni kan kalla mej vad ni än vill, jag bryr mej ej. För jag: 
  Jag gör som jag själv vill.
  Jag bestämmer över vad jag vill!
  Jag lever hur jag själv vill.

  Jag beter mej hur jag än vill.
  Så aldrig förståt vrf folk bråka, elr snackar skit om mej :) ni kmr aldrig lyckas att trycka ner mej ändå? Känns det lönt då? jag tycker iaf nt det ;p Bryr mej ej vad ni tycker om mej, för jag älskar ändå mej själv alltid.


  * Bränna fett!

  Så bränner du 250 kalorier:
  Jogga i 30 minuter = 300 kcal
  Gå i 90 minuter = 285 kcal
  Gå med stavar 60 minuter = 270 kcal
  Gå nerför trappor 110 minuter = 250 kcal
  Aerobics (tuff) 30 minuter = 242 kcal
  Poweryoga 30 minuter = 208 kcal
  Hopprep (tuff) 30 minuter = 310 kcal
  Spinning (medel) 30 minuter = 242 kcal
  Motionscykel (tuff) 30 minuter = 327 kcal
  Cykla i 60 minuter= 330 kcal


  * R'licious tipsar!


  För torr hud:
  • Avokado
  • Banan
  • Naturell yoghurt
  • Aprikos

  För fet hud:

  • Jordgubbar
  • Päron
  • Citron (ha inte på längre än 10 minuter!)

  Normal hud:

  • Persika

  Mosa frukten du vill använda & lägg bara på ansiktet i ca 10 - 15 minuter. Skölj sen med varmt vatten.


  * R'licious tipsen!  Skönhetsexperten Nina Sutton har listat sina fem bästa tips på sheknows.com. Här är dem:
   

   Inpackning för ögonfransarna

  Fransarna kan bli torra och sköra efter all användning av mascara och make up remover. Skäm därför bort dem dagligen med en inpackning. Applicera lite ricinolja på dina fransar, det kommer göra att de håller sig mjuka och återfuktade.

   Använd växserum

  Latisse heter produkten som gör att dina fransar växer och blir mörkare. Det är dyrt men det ska verkligen fungera. Du lägger på produkten som en eyeliner på övre ögonlocket innan sängdags och inom 3-6 veckor ser du resultat. Nackdelen är att det kan irritera ögonen på vissa personer, så det är bra att prata med sin läkare först.

   Köp en ögonfransböjare

  Om du int redan har en ögonfransböjare bör du skaffa en. Det är a och o om du vill få längre fransar och samtidigt se till att stråna står åt rätt håll. Böj fransarna innan du lägger på mascaran. För större effekt och mer hållbarhet kan du försiktigt värma böjaren med en hårtork i några sekunder och sedan spraya lite hårspray på den innan du använder den. Se bara till att den inte blir för varm.

   Primer för ögonfransarna

  Det finns många olika typer av primers, för ansikte, ögonskugga med mera. Välj en som innehåller fibrer som ökar längden på dina fransar.

   Volymmascara
  Snygga fransar är inte bara långa, de är också tjocka. Fransar som är långa men inte så tjocka kan ibland ge spindelbenssymtomet. Använd därför en volymmascara. För att ge en illusion av tjocka fransar kan du först använda brun mascara, för längden, och sedan svart mascara i topparna, för att skapa fyllighet.

  * Innan Hesa tuppen!

  Innan Hesa tuppen @ Rebecca


  * Hiss & diss: VINTER

  Hiss & Diss med VINTERN!
   Stövlar!
   Vinterjacka!
   Mössa, vantar, halsduk.. fint! :)
   Vinterlovet.
   Mysiga hemma kvällar! / mysigt
   Julafton !!

   Kallt!
   Mindre fester (?)
   Man måste ha så mkt kläder!
   Håret, förstörs typ direkt när man går ut ;)
   Bussar & tåg är alltid sena!


  * Dagen's diss!


  uch, vad tråkigt det är att ha hosta. Vaknade 2 ggr inatt hos Rebecca
  & fick värsta host-atack ;o . Väckte till & med henne 1 gång :$ .

  + Jag har fortf. kvar min j*vla förkylning. När skall den sluta? På
  Tisdag har jag haft den i 2 veckor ;o & nt blir det bättre för det !
  Utan sämre /:


  * Fest @ Fre & Lör.

  Fest @ Michaela (Fredag)
  Fest @ Hesa Tuppen
  (Lördag)

  Hampus & kevin ;o haha. ni kmr väll ej komma ihåg ngt från igår? HELT BORTA!


  {fler bilder på fb}


  * Hejsan alla. ! :)


  Håller lilla jag på att lägga in bilderna sen i helgen på datan, faktist!
  Har börjat att fotta lite mindre nu :$ . Man har ej tid till att fotta mer.

  Idag vaknade man hos Rebecca. Upp & göra v sej & sedan ta bussen
  hem kl. 3. Sedan har jag bar asuttit lite vid datan & käkat. Sen jag
  kom hem då asså.

  Senare idag skall jag ej göra så mkt, mer än att ta det lungt & sitta
  vid datan osv.
  Orkar verkligen ej göra ngt idag efter helgen! :) Sjukt nice har den
  varit iaf!
  BÄSTA festen var ju lätt, den igår! (typ skumm fest imellan åt. haha)
  Men men.. det var väll typ allt nu då.

  Bilderna kmr in sen.
  PUSS! ♥  * Byebye .

  Sry alla!
  Blir ej mer blogg idag ;$ . ♥

  Skall snabbt in i duschen nu sedan packa sen åka IGEN !! :$
  Skall ta busse nnu så jag slipper ta den senare inatt. Så skall
  vi göra v oss hos Rebecca osv. :)

  Sen ikvl drar vi till Hesa Tuppen! :) smsa ni som skall dit !

  Bloggar mer imorgon . lovar.

  PUUUUUSSSSSSS !!


  * Hej alla :)


  Har man nästan kommit, bara hunnit käka & ej mkt mer.

  Idag har jag bara typ vaknat, käkat, åkt till byn & kollat på när
  A-laget spelade match i öa. Öa mot Klippan. Klippan vann. !!

  && jag lovar Rebecca: han är ej över 20 ngt !! fett snygg ;)

  Sen idag skall man typ duscha & göra v sej sedan till öa igen.
  Ska se vad som händer om vi skall dra till Hesa tuppen elr ej.
  Skall iaf vara med Rebecca :) ! . Så ska vi käka pizza ikvl med!
  (Mys) ♥

  PUSS. !


  * R'licious tipsen!


  Som sagt, finnar är inte så kul. Här får du de bästa tipsen hur du blir av med dem.

  3 tips för att bli av med finnarna:
   Kyl ner finnen om den är sårig och inflammerad. Du kan använda en isbit. Rengör sedan med sårsprit.
   Behandla dem en och en för att inte torka ut huden. De flesta acneprodukter är nämligen just uttorkande. Ett hett tips är Hit the spot, Clean start från Dermalogica, som du applicerar direkt på den lilla elakingen.
   Förvandla dig till en prinsessa över natten. Retinol hjälper både mot rynkig och oren hy. Finns bland annat i Night Serum från Restylane.

  Följ dessa tips när finnarna attackerar så kommer de att försvinna snabbare än ögat! ;)


  * Heeej alla ;)


  Sitter man med lillasyster i knäet & myser. Snart, när mamma kmr
  hem så skall vi käka. Senblir det dax att göra v sej inför ikv!! ;) .
  Kmr blir fett nice.

  Fest hos michaela i öa. :D

  Så har ej tid till att blogga så mkt idag. Men skall föröka iaf ;'p

  PUSS! ♥


  * omg. vad säger man?

   


  * Hot and not!


  Tjejkompisar, som ej pallar festa med en beronde på var!
  Folk som ej kan bestämma förens sista min. HATAR SÅNNA!
  Platinablondt hår, tycker det är lite fel & ute.
  Min förkylning.
  Torsdag, & har ej hittat någon fest änu. sjukt segt!
  Mitt projektarbete i skolan, går så j*vla dåligt.
  Fb.. f*ckar sej nu med.. "kuuuuuul!!"
  Min header. skall göra en ny.
  Killar! :)

  Höstlovet.!
  Rött hår, fast till en viss gräns. Men det är fint på de flesta.
  Victor Frankenstain (stavning).. bra film. Ej den äldsta.
  Min uppdatering på bloggen.
  Mindre än 1 månad tills jag blir 18 !!!! :D
  Mindre än 1 månad tills min & Rebecca's fest!
  Vinterjackan.. dax att börja användas nu!
  Inpackningar.. finns inget bättre till håret, lovar!
  "Kompisar" som tror dem kan komma & gå. FORGET IT!


  * Let's know me

  Är du..

  Arrogant: vet ej vad det betyder ;$

  Osäker: sällan

  Trött: alltid på morgonen när man tvingas upp till skolan!

  Intressant: alltid ;p

  Smart: oohyes!

  Barnslig: Haha, ibland får man vara det.

  Liten: Beror väl på vem man jämför med.

  Lätt: nope.

  Skoltrött: nja, nt lika mkt nu som i 2an.

  Rolig: Somebody thinks so.

  Pratglad: aa fan .

  Frågvis: beros på.

  Organiserad: oftast.

  Hälsosam: försöker så gott jag kan.

  Blyg: ne,

  Attraktiv: & det är ? ;$

  Lätt uttråkad: ne

  Vegetarian: Fuck no.

  Besatt: Av .. ?

  Pålitlig: Ja!

  Filosofisk: ?

  Har du..

  För många vänner: maybe.. i think so.

  Förföljelsemani: ne

  Tvångstankar: kan hända.

  Färgat håret: yes ;
  Brutit några ben: ne, som tur är.

  Egen dator: Självklart. Har väl alla nu för tiden .. ?

  Gjort bort dig rejält: ne.

  Bra självförtroende: alltid .

  Kysst någon: ne, killbasiller ju ;)

  Haft sex: aa.

  Sagt jag älskar dig till någon idag: ne.

  Varit kär: aa.

  Blivit kär i någon på nätet: ne

  Dumpat någon: jaa

  Stulit någonting: Hahaha ... ja

  Gjort något olagligt: Jaa

   

   

  Vem..

  Saknar du: ingen tror jag?

  Vill du döda: Lite smått & gott.

  Rörde dig sist: Räknas min underbara lillasyster?

  Slog du sist: En viss person.

  Kramade du senast: johanna.

  Kysste du senast: jonas

  Skrev du till sist: jim

  Vill du vara som: Gillar ju mej själv

  Sårade dig sist: minns ej ;o länge sen.

  Vill du bli galet full med: JOHANNA, LÄTT! :D

  Gjorde dig riktigt glad senast: Karin.

  Fick du sms från senast: Jonas

  Ringde dig senast: Jonas igen.

  Ska du gifta dig med: No planes....

  Får dig att skratta: Idioter.


  * Dagen's diss!  Imorgon är det fredag & än har jag ej hittat någon bra fest i öa! Vet
  andra fester. Men såklart skulle det helst vara i öa, om Rebecca
  skulle orkar festa :s låter konstigt jag vet.. men tror hon skulle med
  då iaf!
  Måste hitta fest ikvl! Orkar ej leta/hitta i sista sek. För då blir det
  aldrig av ;o


  Sedan en annan sak är att jag ej kan rida imorgon eftersom jag är
  så förkyld som jag är, så är det ej bra för mej att rida! Men har
  fixat det iaf! :)
  Men lite segt att man mår så sjukt dåligt efter att man har redit &
  sedan efteråt .. fy f*n asså! Man mår nt alls bra, kan jag säga! ;o
  &&
  Hatar denna j*vla förkylning som jag fått! Aldrig varit såhär förkyld
  i hela mitt liv. Snyter mej 24/7 & det är sjukt.. kan ens nt ta bussen
  på morgonen utan att min j*vla näsa skall rinna.. äckligt! & hur kul
  är det att snyta sej bland 50pers? kanske överdrivet men en hel
  full buss iaf.. !


  * R'licious tipsen!  Stora porer är genetiskt betingat & går ej att bota permanent. Men de här fyra punkterna kommer garanterat göra att de ser mindre ut.


   Rengör ordentligt. Använd en effektiv men mild rengöring, till exempel Dermalogicas Special Cleansing Gel.

   Prova porsammandragande syror. Alpha Beta Daily Facial Peel från Dr. Dennis Gross Skincare behandlar i två steg. Första steget innehåller porsammandragande syror, därefter använder du padsen med vårdande ingredienser.

   Storporig hy är oftast lite fet, använd heller en lätt daglotion än en fet dagkräm. Eller testa en med salicylsyra, till exempel All Over Blemish Solution från Dr. Dennis Gross Skincare.

   Makeup kan dölja stora porer, Make Up Stores ”Blothing Powder” är bra på att dölja stora porer och mattar dessutom ner.

  * R'licious tipsen!
  Ärligt talat, finns det något smaskigare än god, varm choklad med vispad grädde? & denna varma choklad är chokladernas choklad.


  För en portion

  3 msk kakao (eller chokladflingor om du vill lyxa till det ordentligt)
  En rejäl nypa kanel
  En rejäl nypa kardemumma
  En rejäl liten nypa vaniljsocker
  En rejäl liten nypa ancho-chilipulver
  Ett rejält riv från en muskotnöt
  En ännu rejälare nypa muscovadosocker
  (ljust eller mörkt beroende på humör)
  2–3 dl mjölk

   Häll de torra ingredienserna i mjölken och vispa (vissla gärna också för det blir roligare då) medan du värmer chokladmjölken. Smaka av medan du kryddar, här är det dina smaklökar som gäller. Emma gillar när det är fullt drag, Anette föredrar en mildare variant. Häll upp den rykande varm i en kopp.


  * Tbx ;)

  Klar med allt som skall göras idag.. tror jag?

  BLOGGA NU ! :D

  * Hej alla ;)


  Håller man på att vara duktig, som hjälper till att dammsuga huset!
  Skall bara ta övervångingen sedan skall man faktist sitta lite vid datan
  & blogga.

  Idag har man bara varit i skolan sen hem. Hämtade dem små på
  dagis med :) .
  Snart in i duschen med :D äääälskar att duscha ! ♥

  Har brottom. skriver senare ;*

  PUUUUUSSSS !


  * Fy f*n ;o

  Känner mej nt helt bra. Fryser som f*n & helt plötsligt är jag fett varm!

  Orkar ej blogga mer idag pga jag ej kmr på ngt att blgoga om!
  Bloggar mer imorgon iaf. ♥
  För snart skall man kolla på, KUNGARNA AV TYLÖSAND !! :D

  pusssss ♥ !!


  * Så desperat elr?..

  .. du kollar på min blogg bara för att läsa sextips? HAHA 'pinsamt'


  * Dagen's diss!


  Förlåt.. men fy f*n så f*cking jobbigt & tråkigt det är att vara förkyld ;( skall testa använda näsdroppar ikvl innan jag går & lägger mej! Skall defenitivt ej använda ngt nässpry.. för jag verkligen hatar det! Känns som jag varit det i evigheter nu.. typ 1 vecka nu. Men ändå. Snyter mej hela tiden för näsan bara fortsätter vad jag än gö med den ;( Så får väll testa det ikvl! Orkar ej med denna jobbiga snuva mer ffs. !


  * Did you know that..?
   En del lejon kan para sig upp till 50 gånger på en dag?
   Om du fiser oavbrutet i sex år och nio månader, har du tillräckligt med gas
       motsvarande energin hos en atombomb.


  sweating.JPG.jpeg   Japaner som svettas mycket slipper göra värnplikten eftersom det räknas
       som en sjukdom!

  * e .. jaha?


  Jaha.. vad skall man säga egentligen?

  .. sjukt !

  * R'licious tipsar!  Smickrar du honom redan? Börja med att svara på dessa frågor.

  Brukar du...

  1. Ta på dig snygga underkläder och köra en egen Victoria's Secret-visning för honom?
  2. Laga hans favoriträtt, oavsett om du gillar den själv?
  3. Entusiastiskt sitta med, och heja, när han tittar på sin favoritsport på tv?
  4. Ge honom komplimanger när ni är ute bland folk?

   Om du svarade "ja" på fråga 1, 2 och 3 så får han redan all din uppmärksamhet. Om du svarade "ja" på fråga nummer 4 så är han dessutom imponerad av sitt val av dig som partner. Detta ger honom större självförtroende än de tre andra punkterna någonsin kan göra.

  Så smickrar du honom:

  När du smickrar din man får det honom att älska dig mer. Och genom detta kan du se att han egentligen väldigt gärna vill vara din drömprins, din hjälte. Det är inte lika smickrande för honom när du fäller kommentarer som "Vad då glömde att köpa mjölk/ta ut pengar/tanka?", "Ska du ha det där på dig?" eller "Blev du inte befordrad den här gången heller?".

   När du ger honom komplimanger så blir han säker på att han är värd din kärlek. Det betyder jättemycket för en kille. Och när du ger honom komplimanger offentligt, oj oj oj. Nu vet han att du verkligen menar det du säger eftersom du kan säga det inför andra.

  * Tja alla.


  Kom man prc. hem från stallet med Julia. Hon testade att rida
  Ratina idag. eftersom hon vill kanske börja rida igen sedan för
  att jag ska kanske börja träna henne ! :)

  Idag har maan varit i skolan, sedan till stallet med Julia. Trevligt!

  Nu när man prc. kommit hem skall man göra v sej & det vanliga
  sedan bara sitta vid datan & ta det lungt tills man skall sova . ♥

  PUSSSS ! .


  * Sweet dreams!  Nu blir det att hoppa in i duschen! Sedan fixa sej så man kan lägga
  sej i sängen, smsa lite kanske, sedan sova!

  Ny dag imorgon!
  Bloggar när jag kommit hem från stallet.

  PUSSSS . ♥

  * Minnen för evigt! ♥
  * Mat för huden!


  Aloe Vera – Sammandragande, svalkande, återfuktande
  Ananas – Löser upp smuts & döda hudceller, peelande
  Aprikos – Motverkar rynkor, bleker fräknar
  Avokado -Återfettande, lindrar röd & irriterad hud
  Banan – Mjukgörande för torr hy
  Citron – Bleker fräknar, sammandragande
  Grapefrukt – Motverkar fet hy
  Grönt te – Sammandragande, motverkar bakterier
  Honung – Lugnande och fuktgivande, antiseptisk
  Jordgubbar – Uttorkande, bleker fräknar, inflammationshämmande
  Kamomill – Lugnande, inflammationshämmande, antiseptisk
  Lera – Kraftigt uttorkande, döljer tillfälligt rynkor
  Mynta – Rengörande, antiseptisk, för torr hy
  Papaya – Kraftigt mjukgörande, tar bort död hud och sårvävnad
  Persika – Återfuktande
  Päron -Mot fet hy
  Svarta vinbär – Motverkar akne, bleker fräknar
  Vindruvor – Bleker fräknar, motverkar akne och rynkor
  Äggula – Motverkar rynkor
  Äggvita – Uttorkande, sammandragande, döljer tillfälligt rynkor
  Äpple – Motverkar akne och rynkor


  * Ändringar i planeringen!


  * Give me ;*  * R'licious tipsen!


  Så blir du lyckligare

   Endorfiner, serotonin och oxytocin är kroppens egna droger som kan göra dig hög av glädje. De aktiveras till exempel när du klarat av en stor utmaning, tränat eller firat av ett stort leende. Eufori skapas med andra ord i hjärnan eftersom det är den som säger till när kroppen ska tillverka endorfiner, serotonin och oxytocin.

   Dessa ämnen påminner om morfin och får oss att bli avslappnade, dämpar smärta och ångest, stärker reaktionsförmågan och immunförsvaret och dämpar stress. Det finns en rad olika funktioner som man ännu vet ganska lite om, men hittills har man kunnat konstatera att endorfinerna håller oss vakna om vi blir sårade och hjälper oss vid extrem smärta, som när vi föder barn till exempel.

   Men det är inte bara i extremfall som endorfinerna produceras. Vi kan själva påverka produktionen av kroppens lyckoämnen. När vi tränar frigörs inte bara endorfiner utan även andra ämnen som påverkar vårt välbefinnande positivt. Serotonin, noradrenalin och dopamin aktiveras när vi rör på oss.

   Men produktionen stiger även när vi skrattar och ler, är vi glada ökar produktionen av lycka, viket resulterar i en positiv spiral.

   Solsken kan ge samma effekt eftersom solen påverkar produktionen av serotonin och melatonin. Närhet och beröring är ett annat knep för den som vill sätta igång produktionen av oxytocin som även kallas ”gos-hormonet”. 


  * Dagen's diss!


  Man kmr hem. glad som vanligt :) !
  Nt tro fan på att ens lillebror skall börja bråka med en pga man säger
  att man & grannen skall börja sprnga 2 ggr i veckan. Snacka om
  omogen?

  Så omgen att det går till massa skit-snack & bråk ! Väx upp någon
  gång! Hur gammal är du egentligen? Du är ju ffs ingen riktig bror
  ens..

  Som spionerar på min fb & blogg sedan har du själv blockat mej där för
  jag ej skall kunna se vad du döljer där! vet du vrf jag ej blockar dej?
  För jag döljer inget & har inga hemligheter. Behöver ej gömma mej
  som du behöver !

  VÄX UPP!


  * Så går det !!

  Ja, som sagt. Är man med i leken får man leken tåla, hon var väll medveten om riskerna. Detta är bara ett resultat av vad som kan hända när man torterar djur för meningslös underhållning. Rätt åt dig. Slyna.


  * R'licious tipsen!
  Rött läppstift, rosa läppstift? - vilken färg skall jag välja?

  Matcha läppstiftsfärgen med färgen på din ögonskugga.

  • Rött, rosa och brunt läppstift passar ihop med brun ögonskugga.
  • Lila och ljuslila läppstift passar ihop med lila ögonskugga.
  • Rosa och aprikos läppstift passar ihop med blå ögonskugga.
  • Rosa läppstift passar ihop med grön ögonskugga.
  • Rött läppstift passar ihop med röd ögonskugga.
  • Alla färger passar ihop med svart ögonskugga.

  * Rymma genom toaletten?


  Haha, hittade nån ful video på nån otroligt smart människa 
  som desperat försöker rymma från fängelset - genom att försöka hoppa ner i en toalett?
  Hur tänkte han att det skulle fungera?


  * Hej alla.


  Sitter man & snackar i tele med Jim. Har prc. kommit efter att ha
  gått en runda med Tobbe.

  Idag har man varit i skolan, sedan typ med mamma & sånt ! Sedan
  har det väll ej hänt mkt mer.

  Idag skall man typ bara vara hemma & ta det lungt. & sedan har
  man annat gör sej med.

  PUSS !. ♥


  * Mina 2 olika header

  Göra en ny? elr ha tbx den gamla? 'paniiiik' för vet ej vilken jag vill ha elr hur jag skall göra :(


  * Drick apelsinjuice ! tips

  Ola Lauritzsons GI Screwdriver

  Apelsiners hälsoeffekter:

 • rensar tarmen
 • är bakteriedödande
 • kan minska risken för cancer
 • lindrar förkylning
 • sänker blodtrycket
 • är antiinflammatoriska
 • stärker immunförsvaret
 • kan sänka kolesterolhalten
 • stärker kollagenet
 • minskar risken för blodpropp
 • minskar risken för stroke
 • minskar risken för gula fläcken sjukan

 • * Citroner - HIV-smittat?  Flera läkare har påträffat patienter med HIV som nekar till att ha varit i kontakt med en HIV-smittad person sexuellt eller genom blod, vilket har bekymrat läkarna. Undersökningar i fallen har visat att smittan kommit genom att patienterna ätit citron.

  Unga narkomaner har rengjort sina sprutor genom att sticka in dem i citroner i livsmedelsaffärer i tron att syran i citroner är så stark att den kan desinficera sprutor. Således har HIV-viruset spridits via citroner till konsumenterna. Läkare dementerar starkt denna skröna om att citroner kan motverka HIV-virus och omber alla att vara uppmärksamma runt fruktdiskarna för att undvika fortsatt spridning av det dödliga viruset genom injicering i citroner.

  Detta var en väldigt hemsk nyhet. Nu blir man rädd :(

  * Dagen's look a like.

   

   


  * Veckan för mej!


  * Dagen's hiss!


  äntligen! så kom jag, ida & emina på vad vi skulle göra för klassen.
  elr rättare sagt ska lära klassen ;)

  Vi ska dansa! HAHA. tränade i arenan idag inne på media, & fan
  vad kul det var när alla gjorde bort sej när vi spelade in det.


  Kände sej som världen's dåligaste i början, men sen var det helt, ok !
  Kanske lägger in en video när vi tränar sen ;p !!

  GICK SKIT BRA TILL SLUT & snygga är vi ju med ;)


  * R'licious veckan's bästa!


  v. 41

  ---
  5 bra saker med Jim..
  1. Sötaste!
  2. Fin.
  3. Envis ;)
  4. Seg att festa med när han deckar! haha
  5. Sej själv.
  ---


  * Visste du det om sex?

  Här är 12 heta fakta du bör ha koll på.


   Han bryr sig inte om ifall du är rakad.

   Om sex är något du bara ägnar dig åt på högtidsdagar kan du testa att ha sex oftare. Ju oftare du har sex, desto mer sex vill du ha.

   Det är bredden och inte längden som räknas. Flera studier har dessutom visat att kvinnor bryr sig mer om hur penisen ser ut, än hur lång den är.

   Fantasi är fantastiskt. Om ditt sexliv är lite stelt, bjud in Johnny Depp och de 40 rövarna till sängkammaren. När du förlorar dig själv i en sexfantasi tillsätter du lite extra krydda till ditt sexliv och din sexlust. De vanligaste sexfantasierna är oväntat sex, trekanter och sex på jobbet.

   Alla kvinnor onanerar, eller i alla fall hälften. Enligt en studie från 2004 svarade hälften av de tillfrågade kvinnorna att de onanerat minst en gång det senaste halvåret.

   Om ditt sexliv inte är hett kan det bero på att du är kall, så behåll sockorna på. Studier har visat att par med kalla fötter endast fick orgasm i 50 procent av fallen. När samma par testade med sockorna på var det 80 procent som nådde klimax.

   Storleken har betydelse – för honom. En undersökning med 50 000 deltagare visade att majoriteten av kvinnorna, 85 procent, var nöjda med deras partners storlek, medan nästan hälften av männen var missnöjda. Låt honom få veta att han är allt du behöver.

   Han gillar också att gosa. Även män utsöndrar det så kallade gos-hormonet oxytocin som bland annat hjälper nyblivna mödrar att knyta an till sitt barn.

   Dina vänner ljuger när det kommer till hur stor, hur ofta och hur många gånger per natt.

   Storleken på en mans händer avslöjar storleken på hans penis. enligt en studie fanns det ett tydligt samband mellan längden på mannens ringfinger och storleken på penisen. (jag själv tror det stämmer för det mesta)Sambandet kan bero på att båda avgörs av mängden testosteron mannen fått under graviditeten.

   Att fejka orgasm är helt meningslöst, berätta istället hur du vill ha det.

   Ingen gör det bättre än du. Du kan ligga och vänta på att din partner fixar orgasmen åt dig eller du kan ta saken i egna händer. När kvinnor onanerar når de klimax inom fyra minuter, när de har sex med en partner tar det i snitt 20 minuter. Vill du komma rekordsnabbt ska du använda en vibrator.


  * Yä .


  Hoppas, f*n & mej att jag nu får VIP på Bahnhof den 29 ;)


  * R'licious tipsen!  Hur kul är det att bli plåtad mitt i en blinkning när fotografen ifråga inte visar någon som helst barmhärdighet utan istället lägger upp bilden för allmän åskådan på Facebook? Ne, tänkte väl det, inte kul alls. Men vi vet hur du ska göra för att bli den pingla du faktiskt är, även på bild.

  Med de här knepen kommer du bli en riktig fotomodell.


  1. De som säger att kameran lägger på fem kilo har inte testat det här knepet. Vrid din överkropp så att din ena axel riktas mot kameran och din andra från kameran, det kommer göra att du ser mycket slankare ut.

  2. Ett läppglans som går i någon bärig ton, till exempel rött eller körsbär förskönar vem som helst. Undvik nudefärgade läppstift som får dig att se ut som ett lik när blixten slår av och ljusa läppstift som ger ett hårt intryck.

  3. Försök att ta bilder i början av kvällen, innan det tredje eller fjärde glaset vin har slunkit ner. Oavsett hur bra blixten är kommer dina ögon att se hängande ut efter några drinkar.

  4. Var naturlig, hår med rörelse ser sexigare och bättre ut på bild så ta det lilla lugna med hårsprayen. Du vill inte se konserverad ut.

  5. Investera i en riktigt bra kamera och låt den göra jobbet åt dig. En bra kamera är inte samma sak som en komplicerad kamera.

  6. Håll huvudet högt och stick fram hakan en aning. Du kommer känna dig otroligt fånig, men det kommer vara värt det. Ditt ansikte kommer se smalare ut och en eventuell dubbelhaka kommer lysa med sin frånvaro.

  7. Leta efter solnedgången eftersom det är det mest smickrande ljuset. Solen kastar färre skuggor över ansiktet och lyser istället upp dragen, vilket gör att gör att påsar under ögonen döljs och du kommer att se yngre ut.

  8. Visst är det bra att ha en hälsosam lyster i ansiktet, men för mycket glans kan vara distraherande. Använd ett mattande skönhetsprodukt, till exempel Clinique’s Pore Minimizer Instant Perfector. Använd den i pannan, på näsan och hakan.

  9. ”Cheese” är bra på pizza, men när det kommer till bilder funkar ”Money” bättre. Det starka ”E”-uttalet gör att dina mungipor dras uppåt och dina rynkor kring ögonen kommer göra att det ser naturligt ut.

  10. Är din högra sida snyggare än din vänstra? Ser du bättre ut när du ler utan att visa tänderna? Ta fram alla bilder du är nöjd med och analysera varför du tycker de är så bra. När du vet hur du vill se ut är det lättare att uppnå.

  * Ge upp ..

  Kissies version & orginalbilden längst ner .. Pinsamt.


  * Tja alla.


  Sitter man här & fryser ihjäl :s har satt på elementet på skit högt!
  Så snart blir det väll varmt ! :) .

  Idag har man bara varit i skolan sedan ej hunnit mer.

  Senare idag skall jag försöka se om det finns ngt att göra. Elr om
  någon kan träffas! :)
  Annars händer där väll ej så mkt mer idag.

  PUSSSS ♥


  * Sweet dreams!

  Ska lägga mej i tid idag, tänkte jag !
  Göra v mej & sådant, sedan lägga sej i sängen.

  PUSS G'NIGHT sötnosar! ♥


  * Today. :)

  2010-10-10 :)

  (1månad & 2dagar kvar till jag fyller 18 !!)


  * Haha så söt jag är (aa'  Slutet av sommaren - mamma fotta!


  Slutet av sommaren - mamma fotta!


  Slutet av sommaren slott - la ej in ngra bilder alls !

  Sommaren - badar i emelie's & deras pool med de små!


  haha. jag & jonte vintern


  haha. jag & jonte vintern


  Fest öa. länge sen.


  * ♥
  * Hahah werd!  .. vad hade han förväntat sig .. ?

  * R'licious tipsen!  Har du svårt att flirta? Kanske är du för blyg eller så vet du helt enkelt inte hur man ska göra.
  Nu är räddningen här. Tio tips för att lyckas charma den där snyggingen.

  1. Varför flirta?

  Det är för att ha kul som vi flirtar. Kanske träffar man till och med sitt livs kärlek, vem vet! Men det står och faller inte med det. Kom ihåg detta så kommer du inte känna att du måste ta dig själv på allt för stort allvar när du sätter igång.

  2. Tro på dig själv

  Visualisera dig själv när du är som flirtigast. Tänk igenom senaste gången du flirtade i detalj. Kom ihåg detta när du ska ut nästa gång, du som flirtig och sensuell.

  3. Kropsspråket

  Det finns forskning som visar på hur snabbt en man kollar in en kvinna. Dina kurvor, dina potential och din hållning. Så se till att vara rak i ryggen, föra skuldrorna bakåt och visa dina kvinnliga former. På detta sätt kan ditt kroppsspråk tilltala honom.

  4. Fixa vibbarna

  Den fabulösa flirtaren får människor runt omkring att känna sig fantastiska. De vill alltid ha mer! Kom aldrig stressad utan se till att planera din outfit i tid. Spatsera in med självförtroende och ett stort leende.

  5. Rikta spotlighten mot honom

  Om du känner dig nervös över att prata med honom. Rikta istället uppmärksamheten mot honom. Fråga honom frågor som gör honom till mittpunkten. Detta tar fokus från dig själv och när ni har pratat ett tag kommer du att känna dig mer avslappnad.

  6. Reflektion

  Använd dig av reflektionstekniken. Den går ut på att få honom att förstå att du lyssnar. När han säger något reflekterar du tillbaka, till exempel "Så du gillar verkligen Eminems senaste platta?"

  7. Din aptit

  Aptit och sättet du äter på kan vara väldigt sensuellt och flirtigt. Först och främst kommer han att assocciera din aptit till sexuell aptit. Och dessutom så kan du använda dina läppar, ögon och fingrar på ett inbjudande sätt. På detta sätt talar du till hans undermedvetna lustar.

  8. Sänk tonläget

  Undersökningar visar att en lägre ton på rösten och en långsammare samtalsnivå är mer attraktivt. Så se till att du inte pratar snabbt med en gäll stämma.

  9. Ögonkontakt

  Studier som har gjorts visar att det räcker med två sekunders ögonkontakt för att visa att du är intresserad. Och flirtande handlar ju om att visa intresse! Håll ögonkontakten länge nog för att ge honom det budskapet, men inte så länge att du verkar för efterhängsen.

  10. Våga vara tydlig

  Du har variy flirtig i rätt utsträckning, utan att vara för mycket. Men om han ändå inte fattar, vad gör man då? Titta honom rakt in i ögonen, le självsäkert och fråga om han vill ses och ta en drink någon dag.

  * Jockiboi blogg!


  ---
  1.
  Vad säger/tycker ni alla Helsingborgare?
  2. Hoppas att dem kmr igen! När jag fan & mej har blivit 18 !!
  ---


  * Hej igen alla!

  Kanske tog i lite med horor innan! Men tyckte det bara var sjukt. :)


   Städa rummet!
   Städa hela gardroben! miljoners kläder..
   Käka pizza med familjen!

  Sedan kan jag blogga igen! :) ♥  * Horigt i hbg!  Hur fan kan ni skämma ut er?

  Dom kmr till hbg & sätter på mer än 10pers. iaf jockiboi! Hur dum i huvudet är man nu nt om man ens vill knulla med dem? Det är ju bara sinnesjukt! En person som har knullar mer än 170 personer vill man väll ej knulla med?

  Så roligt när man läser Nemo's blogg! För fy fan! Så horigt av alla hbg's tjejer som tar han & speciellt knullar med han ! :s  Han är som alla andra. Bara han har varit med i TV en gång är han ej känd, right?

  NI skämmer ut er !! Han hade ju fan kunnat sätta på halva hbg, lätt! haha . horigt elr vad.

  * Visste ni att.. ?

  Alkohol är Sveriges mest älskade och hatade dryck. Alkohol väcker starka känslor och skälen till det är många. Men vad vet vi egentligen om denna lömska dryck och hur mycket sprit konsumerar vi egentligen i detta avlånga land?
  ---
   Alkohol hämmar leverns nedbrytning av fett. Dricker man en halv flaska vin om dagen i några veckor, slutar levern helt att förbränna fett. Avstår man kan levern återfå fettförbränningsförmågan men det tar cirka en månad.

   Varje år dricker svensken i snitt nio liter alkohol. Kvinnor dricker hälften så mycket som männen och den största alkoholkonsumtionen finns i åldersgruppen 20-25 år.

   Trots det väljer många ungdomar att inte dricka. Drygt 30 procent av niondeklassarna avstår från alkohol. Även i tvåan på gymnasiet går alkoholkonsumtionen ner för killarna. Samtidigt har de grupper som dricker, börjat dricka mer.

   Det är hjärnan som tar stryk vid stordrickandet på helgerna, och levern som tar stryk vid daglig alkoholkonsumtion.

   Ett gympass dagen efter är en dålig idé och kan vara direkt skadligt. Risken för skador ökar när man är bakfull eftersom tekniken blir sämre och musklerna är stelare. Avstå från träning ett dygn efter att du druckit.

   Förutom fett är alkohol det mest kaloririka vi har varför det också är en av de främsta orsakerna till att män drabbas av bukfetma. Vill du spara på kalorierna ska du hoppa över söta drinkar och öl och istället dricka vin.

   Män anses kunna dricka två glas vin om dagen utan att kroppen tar stryk, kvinnor ett och ett halvt glas.
  ---


  * R'licious tipsar!  Plocka ögonbrynen!

  Först och främst, ett litet varningens ord: Var försiktig så att du inte plockar för mycket av ögonbrynen! Plockar man ögonbryn alltför aggressivt kan det finnas risk för att de med tiden inte växer ut igen på de ställena. Detta kan leda till att man som äldre får ”fläckvisa” ögonbryn. Vill man inte plocka brynen alls kan man faktiskt raka dem. Det finns speciella batteridrivna ögonbrynsrakhyvlar. Rakar man brynen kommer de dock att växa ut betydligt snabbare och har man väldigt mörka bryn kan stubben synas även om de är nyrakade.

  1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.
  2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.
  3. Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.
  4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)
  5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.
  6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.
  7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.
  8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.

  * Hej sötnosar !!


  Sitter man framför datan, som man då fattar & gör ej så mkt faktist!
  Vad skall man göra en tråkig söndag?

  Idag skall iaf jag försöka komma på ngt att göra. Sedan har jag saker
  som jag måste fixa senare med.

  Det jag skall göra typ är;
   Fixa lite med vår 18års fest!
   Duscha!
   Städa rummet!
   Annat som skall göras. småsaker typ.

  PUSS !! ♥


  * Sweet dreams! ;*

  Nu ska lilla jag, göra v mej & lite sådant sedan hade jag tänkt
  att lägga mej i min sjukt sköna säng & svara på dem miljoners
  sms som jag fått nu medans jag suttit vid datan & ej pallat gå
  ända till sängen för att hämta den! :) hehe (aa' .

  Men jag bloggar
  såklart mer imorgon när jag har tid! Har
  saker som jag verkligen måste göra imorgon så får blogga
  efter det iaf :)

  PUSSS G'NATT PÅ ER ! ♥


  * Visste ni att?  'Färganalys, HÖST!'


  Höstar har en mycket djup och varm hudton. Höstens färger kan vara både naturfärgade och mossiga men samtidigt också starka och intensiva. Nyckelordet är dock alltid varm.
  Kopparrött, gyllenbrunt eller kastanjebrunt hår.
  Mörkbruna, hasselnötsfärgade eller gröna ögon.
  Kända höstar: Jessica Alba, Angelina Jolie, Natalie Portman.


  Vilka färger passar man i som höst?

  Gyllene färgtoner eller kryddiga och jordnära färger kommer att se bra ut på en höst. Höstar kan bära både dämpade och sådana rika varma färger som kan ses i höstlöven. De passar i kamel, beiget, oliv, oranget, guld och mörkbrunt. De kan också se bra ut i en rik, varm grå ton. :)


  * R'licious tipsen!
  Fransk manikyr är verkligen grejen om man vill ha snygga naglar som ser naturliga men ändå fixade ut. Passar överallt - på anställningsintervjun såväl som på festen. Det bästa av allt är att fransk manikyr är otroligt enkelt att göra hemma. Det håller också väldigt länge eftersom det vita lacket har en "seg" konsistens som inte tenderar att flagna av på samma sätt som vanliga lack.

  Gör fransk manikyr hemma så här:


  • Först och främst behöver du ett ljusrosa eller ljusbeiget nagellack. Ofta har de här lacken ordet fransk manikyr i namnet. Sen behöver du även ett vitt nagellack och ett genomskinligt överlack.
  • Ta först bort gammalt nagellack med en nagellackremover.
  • Fila och forma naglarna innan du börjar så att de har precis den form du vill att de ska ha.
  • Ta bort rester av döda nagelband som sitter högt uppe på nageln (det finns speciell nagelbandsremover) och peta ner nagelbanden. Tvätta händerna och torka dem noga.
  • Måla naglarna med det rosa eller beiga nagellacket och låt torka. Jag tycker att det är lättast att börja måla med vänster hand (om man är högerhänt). Eftersom det är lite svårare att måla med en hand som redan är målad "jämnar det ut sig" om man gör på detta sätt.
  • Ta nu det vita nagellacket och måla endast den utstickande toppen på nageln. Måla horisontellt. En del tycker att det är lättare om man håller nagellacksborsten still och istället vrider lite på den hand som ska målas. Blir det små omålade prickar så fyll i dem på en gång innan lacket hinner torka.
  • Låt lacken torka helt.
  • Så snart nagellacket är torrt, måla med det genomskinliga lacket över hela nageln. Detta kan man göra lite då och då, kanske varannan dag eller så. Då håller den franska manikyren längre.


  Eleven

  har alla nödvändiga produkter för fransk manikyr, t.ex. Clarins French White, Clarins Glossy Nail Colour och Clarins Glossy Top Coat. Det är inte så viktigt att välja det bästa märket när det gäller fransk manikyr eftersom vit lack brukar sitta väldigt bra oavsett. Det viktigaste av allt är faktiskt själva borsten till det vita lacket.


  * Uch, blogga om vad?

  Sitter hemma nu för höll på att somna hemma hos emelie ;$ !
  Men gjorde ej så mkt mer att jag kom hem! Första jag ville
  göra när jag kom hem var att slänga mej i sängen! Men som
  tur var mamma & pappa vakna & titta på slutet av en film jag
  såg i  skolan när jag gick i Hyllinge. !

  Så blev se lite klart på den sedan in på sitt kalla rum! Tända
  värmeljus. 2st. Sen sätta på datan & blogga lite & se vad som
  händer på fb ikvl :)


  Är ju aldrig (aldrig & aldrig) hemma en Lördag's kvl f*n :s !!
  lääänge sen jag var det iaf. Men sånt äre. Orkade ej fixa & sånt
  idag helt enkelt.

  Sitter hemma & myser med mej själv.! ♥ skönt & bra .


  * Dagen's diss!


  Här sitter jag & har prc. kommit hem från Emelie.! Har fan tyckt synd
  om mej själv hela j*vla kvällen/dagen. & vet ni vrf? JO, för att
  medans JAG sitter HEMMA & har tråk, så i HBG så är JOCKIBOI &
  NEMO
  där && FESTAR!! Eftersom JAG ÄR EJ 18ÅR förens om f***
  1 MÅNAD & 2 DAGAR, så får jag sitta hemma & ha tråkigt ist ! :)

  Kul vaaaa? tror ej det !! fy fan! Dagens stora feta diss! kmr aldrig
  glömma denna dagen iaf! mwhihi ♥ .
  .. fast egentligen.. inget speciellt med dem. Bara jocke som är söte! ;o

  * Hej alla. vet nu kanske?

  haha. gjorde det ej idag så då behöver ni ju ej veta vad det var jag kanske skulle göra ihlr! :) bra va? haha. Kanske gör det senare. Får se hur det blir med det! :D kommit på en bättre sak faktist ;$ ♥


  * ikvl !!


  vet ni vad? :D vet ni vad jag skall göra tror jag? om jag våågar! veta? haha !
  &&
  Ni får veta senare & se det om jag vågar ;) !! KOLLA BLOGGEN IKVL/NATT ! ♥


  * R'licious tipsen!
   Välj rätt färg. Gå inte efter bilderna på förpackningarna när du ska färga håret själv. Oftast stämmer inte nyanserna med det verkliga resultatet. För att få en så korrekt bild som möjligt, kolla alltid i färgkartan. Snåla inte, köp hellre två färgförpackningar varav den ena plomberas, än att färgen inte räcker vid färgtillfället. Om du är osäker på resultatet, blanda till lite av hårfärgen och testa på en slinga först.

   Ta hellre en för ljus färg, än en för mörk. En ljus färg kan man alltid göra mörkare, men att göra en mörk färg ljus kräver en hel del kunskap, pengar och hårkvalité. Välj en färg som ligger så nära din egen som möjligt, cirka 1-2 nyanser är en bra tumregel, ska du göra något mer drastiskt är det bäst att vända sig till frisören.

   Stryk en fet kräm på örsnibbar och längs hårfästet för att undvika missfärgning. Dela upp håret i olika sektioner. När du haft i färgen, kamma igenom håret med en bredtandad kam för att få ett jämnt resultat. Det bästa är om du har tillgång till två speglar så att kan se hur det ser ut i bak också. Sitt inte med hårfärgen i längre än vad som står på förpackningen, eftersom resultatet kan bli mörkare då. Massera bort färgrester i tinningar och hårfäste med färgen i håret, innan du sköljer bort den.

   Är du missnöjd med resultatet? Schamponera håret med ett schampo som är till för ofärgat hår. Lägg i en hårinpackning som även den är för ofärgat hår, inpackningar och balsam har en tendens att dra ur färgen. På de flesta hårfärgningarna finns det ett telefonnummer man kan ringa för att få rådgivning. Är du trots allt missnöjd, sätt på dig en mössa och stega iväg till frisören.

  Tips! Om du ska gå från blont till brunt är det bäst att göra det hos frisören eftersom håret tenderar att bli grönt annars. Om man trots det vill prova hemma kan det vara en bra idé att lägga röda pigment i det blonda håret innan du lägger på en brun färg, då är risken mindre för att det blir grönt.


  * Bilderna ! ;)

  Fler på fb ofc. ;) Rebecka teresa ericsson


  * Äntligen klart! :D


  Har man kommit hem & blivit klar med allt som skall göras idag!
  Har hunnit med att dra till öa med mamma & fixat 3 saker. Sedan
  hem & käka osv. Redigerat & lagt in bilderna sen idag! Så skall
  lägga in ngra utav bilderna efter detta inlägg, tänkte jag! :D

  Ikvl får vi se vad som händer, konstigt va? :s
  Finns mkt men vete fan vad jag egentligen vill göra!

  VETA EN HEMLIGHET SEN ? ;) LÄS BLOGGEN IKVL DÅ .


  * Hej alla! :)


  Sitter man uppe :( vaknade av att jag spydde, hade prc.vaknat &
  la & spydde i sängen. Så vaknar man & allt kändes så verkligt &
  trodde att jag hade spytt :s

  Aja. skriver senare i bloggen för skall ut & mamma ska fotta! ;p

  PUUUUUUSSSS .


  * Byebye biiatches ;)

  Nu skall jag in till Emelie ;) ! ha det'


  bildbrist ;) men den duger väll? :D

  * R'licious tipsen!  Genom att äta och dricka rätt före och efter din träning kan du maximera effekten. Träningen, vilket gör det extra viktigt att tänka på vad man äter före och efter passet.

   Ibland kan det vara frestande att skippa mellanmålet eller frukosten för att gå ner i vikt, men här gäller det att tänka om. Skaderisken ökar om du tränar på tom mage och dessutom orkar du mindre. En promenad innan frukost är inga problem, men om det rör sig om mer intensiv träning bör man äta innan.

   En vanlig missuppfattning är att man ska frossa i kolhydrater före träningen, men vill du gå ner i vikt är det en dålig idé.
  – Vill man bränna fett förlorar man på att äta kolhydrater precis före, eller under, träning. Dricker man en energidryck upphör fettförbränningen direkt, då bränner kroppen nästan bara kolhydrater istället, säger Stefan Branth, läkare och nutritionsforskare till Aftonbladet.se.

   Frukt, yoghurt, keso och fullkornsbröd är bra mat före träning. Och gärna ett par timmar innan träningen så att du varken är för mätt eller hungrig.

   Istället bör man satsa på en balanserad kost med både kolhydrater och proteiner ett par timmar före passet. Efter träningen behöver man fylla på med energi snabbt för att kroppen ska kunna återhämta sig. Även här är en kombination av kolhydrater och protein bra.
  – Välling är jättebra. Inom en halvtimme ska fylla på depåerna lite grann, säger Stefan Branth till sajten.

   Om man inte äter efter träningen får kroppen problem med att bygga upp muskler, därför ska man försöka få i sig något så snabbt efter träningen som möjligt. Yoghurt, en skinksmörgås eller välling är bra tipsar Stefan. Eftersom vi gör av med en hel del vätska under ett träningspass är det även viktigt att fylla på med mycket vatten.

  * Dagen's Hiss! :D


  Är allt folk som snackar skit om en & bråkar med en!! För vet ni vrf? :D Ni gör min dag! haha. Eftersom jag själv har lärt mej om vrf ni gör som ni gör mot mej ;) Så det är rätt lätt att läsa av er. Bara så ni vet! Så ni som känner på er att det kan vara ni! haha vet ni vad? :D sug f*cking k*k !! hahahahaha! vrf ni beter er som ni gör mot mej! :D Kul att ni kunde få mej taggad pga det med :D hahaha. PUSS PÅ ER ALLA SOM "HATAR" MEJ !! ;) ÄLSKAR ER MED MISSLYCKADE J*VLAR ;D

  PUUUUUSSSSSSSSSSS


  * R'licious tipsen!  Är han intresserad av dig? Eller ljuger han så fort han öppnar munnen? Om du lär dig att tyda hans kroppsspråk kommer du lätta som en plätta att kunna lista ut alla hans hemligheter.

  Om man ska tro på vad som sägs så kommunicerar vi 60 procent med kroppsspråket, 30 procent med vårt röstläga och endast 10 procent med orden vi väljer. Om du lär dig att behärska konsten att tyda kroppsspråket hos en man kan du få reda på många smaskiga hemligheter, skriver Amelia.se.


  Självklart skiljer sig kroppsspråket från person till person. Också mellan kvinnor och män. Även talet skiljer sig mycket mellan de båda könen. Och när det handlar om en person som ljuger, då kan det synas på många olika sätt om man tittar på kroppsspråket. Precis på samma sätt som det kan vara riktigt tydligt om någon är intresserad av dig eller inte. Här är de vanligaste kroppsspråken som är lätta att tyda.

  Om han är intresserad:

   Vänder han sina handflator uppåt, oavsett om det är avslappnat eller gestikulerande, så tyder det på att han är öppen och mottaglig.
   Höjda ögonbryn är också ett tecken på öppenhet.
   Vidgande pupiller tyder på attraktion. Oavsett om det är ljust eller mörkt ute kan pupillerna vidgas när man blir intresserad.
   Åt vilket håll pekar fötterna? Om de pekar mot dig så är han antagligen intresserad. Våra fötter tenderar nämligen att peka mot den person vi är mest intresserade av.
   Biologerna har kommit fram till ett fenomen de kallar "The cute response". Det är när någon rycker på  axlarna, det gör man nämligen omedveten om vi tycker att någon ser bra ut. Det är en barnslig sida av oss som visar att vi vill lära känna den andra personen. Vi tjejer har även en tendens att lägga huvudet lite på sned när vi gillar någon.

  Han/hon ljuger:
   Att hålla handen för munnen när man pratar är ett tydligt tecken på att man omedvetet inte vill säga det man säger, det vill säga ljuga.
   En person som undviker ögonkontakt bör man akta sig för. Den ljuger antagligen.
   När någon blinkar överdrivet mycket kan det också tyda på att det är lögner på gång.

  Andra gester:
   Ett tecken på en försvarsställning är att lägga armarna i kors. Det tyder på att man är defensiv och vill hålla distans till den man pratar med.
   En person som biter på naglarna är antagligen nervös:
   En knuten näve brukar ofta visa på att personen är arg.

  * Har ni tänkt på att..  Vrf firar man egentligen det? elr firar & firar. Jag vet ej ens vilken dag det är Halloween :$ vet knappt hur det stavas fan. haha! Men vad säger/tycker ni? Vrf har man det? vad jagvet så har man det en dag & går ut, säger bus elr godis, inger mer? Vad är det för mening? Är det bara för dem har det i USA som vi ska ha det här med? Aja. jag ser ingen mening med att ha det i Sverige. Spellar ju ingen roll om det ens finns :) totalt meningslöst!
  Tycker ni man ska ha kvar halloween? ja elr nej?


  * Cha snyggingarna ;)


  Sitter man hemma /& väntar på att Emelie skall komma hem faktist!

  Idag har man bara varit i skolan sedan stallet. Red ute på fältet med
  Sandra & Bella idag! :) kuligt.
  (Ovanligt konstigt att en 96a .. tror jag? är så mogen ;o aja.)
  Sedan har jag bara hunnit att komma hem & kl. är redan 6 !! :D

  Jag som ville ut idag för jokciboi & nemo kmr t hbg idag ;/ men ne!
  jag är f*cking för liiiiiiiiiiten!
   Störigt men sant! :) klarar mej!

  Idag blir det hemma med Emelie, tagga för fest imorgon ist! :)
  För imorgon blir det fest med Rebecca, Kent & Jonas isf! Måste först hitta
  en som passar oss ! ;)

  Vi får väll se om det händer ngt ikvl iaf ! :D tar kvällen som den kmr !

  PUSSS


  * Hej alla!

  Bloggar imorgon efter jag kommit hem från stallet!
  Är sjukt idag så orkar verkligen ej blogga ! Sry ;*

  PUSS!  Vet ej om jag skall göra en ny header igen! Eller så har jag
  kvar denna, för det retar alltid en dum jävel ;)

  * Se ya' ;*

  Skall påbörja en ny header nu tänkte jag!
  Sedan kl. 10 börjar Tungarna av Tylösand! & då skall man se det.

  Bloggar antagligen ej mer idag. Det märker vi annars.

  PUUSSSS  * Oj vad tiden går fort!  Har ni alla tänk på en sak?
  Det är ej lång tid tills det är Jul !

  Ska faktist bli skönt med jullov. Elr vad säger ni? ;)
  Vissa tycker kanske att jag överdriver med att det snart är jul
  eftersom det är mer än 2 månader dit! Men vänta bara. Tiden kmr
  gå så himmla fort, att det blir jul snart.

  Julen ~ mys & fint!!


  * Hahaha klockren!


  hahaha.. vad säger ni killar? ;)
  Sluta gnälla kanske?


  * R'licious top 5 lista


  Bästa affärer. Enligt mej;
   New Yorker.
   Gina Tricot
   Bikbok
   Zara
   H&m


  * R'licious tipsar!  Alla drabbas av stress emellanåt, men det finns vissa knep för att hålla stressnivån på en låg nivå. Här är 8 tips för ett lugnare tempo.

  Testa dessa 8 tips för att få en mer harmoniskt livsstil.

  1. Det finns inget som är så stressande som känslan av att vara oförberedd på jobbet. Ta fem minuter för att strukturera upp morgondagens sysslor. Gör en to-do-list över saker som ska göras så kommer du att känna att du har kontroll över situationen och inte bli lika stressad när du kommer in till jobbet.

  2. Kvinnor tröstäter glass och kakor vid stress. Ha några små portioner med dina favoritsnacks att tillgå när orken tryter, det kan vara nötter eller mörk choklad till exempel. Att tvinga sig själv att avstå helt skapar bara ännu större fixering.

  3. Att utföra något på rutin eller göra någonting repetitivt är ett snabbt sätt att få ner stresshormonerna. Det kan till exempel vara att sticka, diska eller dammsuga. Blodtrycket sjunker, pulsen går ner, och det lindrar muskelspänningar.

  4. Enligt en ny brittisk studie motverkar lugn och meditativ musik, exempelvis Beethovens Symfoni 9, stress effektivt.

  5. Ekonomi är en stressfaktor för många. Begränsa uttagen till en gång per vecka, på så sätt får du koll på hur mycket som går åt och till vad.

  6. Ta fem minuter och fundera på hur du tacklade en stressad situation tidigare, när du bytte jobb eller gick igenom en svår separation. Saker som känns oöverkomliga nu kommer när du ser tillbaka inte verka lika svåra eftersom du klarat av dem förr.

  7. E-mail och mobiltelefoner en stark källa till stress som hela tiden tvingar oss att vara tillgängliga och uppmärksamma. Bestäm en tidpunkt för när du ska kolla mobilen eller mailen så att du inte privatlivet drabbas av allt som händer på jobbet.

  8. Enligt en svensk studie finns det få saker som får oss lika avslappnade som en simtur. Att flyta på vattnet gör att våra nivåer av stresshormon minskar och 80 procent av deltagarna i studien blev mindre spända och mindre nedstämda.

  * Detta visste du ej!


   Förr tyckte jag att festa var tråkigt! Nu 'älskar' jag det
   Jag börja festa när mitt x 'tvinga' mej till det!
   Förr sket jag i mina vänner pga jag skaffa kille! Händer aldrig igen!
   Jag festar nästan aldrig när jag har kille.
   Jag har lätt för att lära känna nya personer.
   Jag vill/ska färga mitt hår direkt när det går!
   Jag kan ej färga mitt hår, pga färgen sätter sej i håret, använde avfärgning i sommras!
   Jag är känlig när det gäller: sprutor, spyor & saker som gör ont.
   Jag skulle kunna söka till Kungarna av Tylösand! Fast ej lekt hora där då ofc ;o
   Jag vill jobba nu !
   Jag kan ej dricka cider mer. Mår fett dåligt utav det direkt!
   Jag har ingen idol.
   Jag tycker det är tråkigt att titta på tv.


  * Dagen's diss!


  Att vara sjuk, är nog det tråkigaste som finns!
  Lovar.

  Man bara sitter hemma & gör absolut inget. Inget nyttigt iaf! & hur
  tråkigt är det nu inte när man sitter hemma medans alla andra går
  i skolan elr jobbar?

  Dem har ju varken tid att smsa eller snacka.

  Fy f*n vad det är segt att vara sjuk. Men jag hoppas på att bli bättre
  till imorgon. Skall till skolan iaf. Så hoppas verkligen jag mår bra imorgon.
  För imorgon blir det också tandläkaren som skall se på min inflamation.

  ang. min inflamation (stavning) så har den blivit mkt bättre! men
  har fortf. lite sår kvar från den.
  Så kmr väll vara fint tills nästa vecka. Om jag ej har otur :)  * R'licious tipsar!  Många är livrädda för att bli bedragna, men tänk om det är själva rädslan som faktiskt leder till otrohet. Enligt sajten Psychologytoday.com är det just rädslor som resulterar i att någon är otrogen.

  Är du rädd för att bli bedragen? Var inte det, enligt Psychologytoday.com är det många gånger rädslan som är boven i dramat när någon blir bedragen.

   En av de största rädslorna i en relation är känslan av att känna sig instängd. När människor känner sig instängda eller fast i en relation börjar deras primitiva hjärna ta över. Det resulterar i att den primitiva hjärnan övermannar den tänkande, vilket i längden kan leda till att personen inte kan lägga band på sina sexuella impulser.

  Att göra:
  Tala med varandra på ett tidigt stadium om känslan av att känna sig instängd och ge varandra utrymme. Se på en kväll på krogen med kompisarna som något positivt för förhållandet istället för tvärtom.

   Rädslan för att förlora en partner leder ofta till att den som är rädd gör slut. Rädsla gör att det vi fruktar mest händer.

  Att göra:
  Prata om osäkerheten och försök fokusera på det som är positivt istället för att vara rädd för det som kanske kan ske.

   Rädslan för att bli bedragen kan stöta bort din partner eftersom din oro kommer att smitta av sig. Han kommer tro att ”din oro” är ”hans oro”, vilket gör att han blir osäker på sina känslor.

  Att gör
  a: Prata om hur rädsla kan smitta av sig och bli medvetna om detta. Försök att mota bort rädslan när den väl sätter in.

   När två personer kommer varandra nära förlorar de ofta en del av sin identitet. Rädslan för att förlora sin identitet kan göra att man söker sig till andra för att få tillbaka den del av sig själv man känner att man förlorat.

  Att göra:
  Acceptera att både du och din partner kommer förändras. Prata om det du känner att du har förlorat och gärna skulle vilja få tillbaka. Om du brukade vara mer social och utåtriktad, men blivit en soffpotatis, be din partner om hjälp för att hitta tillbaka till ditt gamla jag igen.

   Fördelarna med ett långt och stadigt förhållande är tillit och trygghet. Det kan göra att förhållandet känns tråkigt och kreativiteten dalar när det kommer till sex. Men kom ihåg att det säger mer om din bekvämlighet än om din potens.

  Att göra:
  Experimentera i sovrummet och påminn dig om att långa förhållanden ofta har många fördelar som korta förhållanden sällan har. När man är trött efter en lång arbetsdag kan man inte förvänta sig underverk i sänghalmen. Men bara av att röra varandra, övar ni upp lusten.

   Trots att dessa fem rädslor kan leda till otrohet är de hanterliga. Ge därför inte upp en bra relation på grund av rädsla, utan identifiera rädslorna istället. 

  * Dagen's hottie!


  .. whyyyyyyyyyyyy ?! :(
  Skall man va transa ska man väl förfan göra det riktigt & ej ngt jävla mitt i mellan ting.

  * Så ja.

  Nu funkar blogg.se igen! Så nu blir det blogga igen :) ♥

  * R'licious tipsar!  Visste du att ditt smink och dina sminkborstar som du använder varje dag innehåller miljoner bakterier? En vanlig sminknecessär kan innehålla alla möjliga slags bakterier, förutom mögel och svamp. När tvättade du din necessär senast?

   Alla kvinnor vet att man borde tvätta necessären ofta men likväl går det månader mellan varje gång. En undersökning visar att en tiondel äventyrar sin hälsa när de använder makeup som passerat bäst före datumet.

   Mascaran är den största boven i dramat, den innehåller flest bakterier. Dessutom är det extra viktigt att rengöra produkter som man använder till ögonen eftersom bakterierna annars kan leda till ögoninfektion.

   En mascara håller i tre månader, använder du mascara varje dag behöver du inte byta ut den eftersom det är så länge en mascara räcker. Men om du har en mascara liggandes som du inte använder är det dags att slänga den efter tre månader. Öppnat smink som legat i flera år ska inte användas eftersom bakterier frodas snabbt och kan leda till hudirritation.

   Smink som innehåller fett härsknar. Var därför alltid uppmärksam på om sminket doftar annorlunda eller ändrar konsistens, då är det läge att byta ut den. Puderbaserade produkter som ögonskugga och rouge har en längre hållbarhet, men bör bytas efter tre år.

   Det är även skillnad på produkter i tub och produkter i burk som du doppar fingrarna i. Eftersom en produkt i tub aldrig kommer i kontakt med huden är de mer hygieniska än de andra.

   Det vanligaste stället för bakterier är sminkborstarna. Tänk på att sminkborstarna gnids in i ansiktet varje dag och sen doppas i sminkprodukten. Borsten blir inte bara full med smuts, bakterier och fett från huden utan sprider bakterierna till sminkprodukten.

   Bakterier alstras hela tiden så du kan tänka dig hur mycket bakterier som finns i sminkborsten efter några månader. Rengör borstar av äkta hår med schampo, och tvätta syntetborstar med diskmedel för att bli av med fett. Torka alltid penslarna liggande för att undvika att vattnet rinner ner i fästet på borsten.

   Tänk på att förvara smink så svalt och mörkt som möjligt. En kajal som ska användas i ögonen ska alltid vässas först. Låna inte makeup av väninnor, speciellt inte ögonmakeup.

   Tvätta alltid händerna innan du sminkar dig. Din necessär kan behöva tvättas den också emellanåt.

  Så länge håller olika makeup-produkter:
  Mascara: 3 månader
  Flytande eyeliner: 6 månader
  Kajal: 3 år
  Foundation: 6-12 månader
  Läppstift: 2-3 år
  Läppglans: 2-3 år
  Ögonskugga: 3 år
  Puder: 3 år
  Rouge: 3 år

  * Hej alla ! :)


  Sitter man framför datan efter att ha suttit & kollat på tv hela dagen
  pga jag är sjuk! :)
  Men skall till skolan imorgon iaf! För har massa som skall göras imorgon!

  Idag som sagt, bara varit hemma & suttit framför tv:n !
  Mer skall det bli idag.. för idag är det: Kungarna av Tylösand!! :D

  PUSS PÅ DE!


  * HAHAHA

  att det finns så omogna människor där ute är ju nästan bara roligt!
  Kul att skratta åt alla saker de säger .

  Idag blir det ej mer blogggande pga. känner jag ej har ngt att blogga
  om + mår ej så bra, tror jag börjar bli sjuk fortf.

  Skriver imorgon! PUSS


  * Killarnas hemligheter

   Vi onanerar - mycket
  Ja, killar tänker på sex. Konstant. Och det skulle förvåna dig om du visste hur långt vi kan gå. Vi kanske onanerar på morgonen när du står i duschen, eller innan du kommer hem från jobbet. Kanske till och med när du ligger och sover och vi inte har gått och lagt oss än. Detta handlar inte om att det saknas något i sexlivet. Det är en del av vår rutin.

   Vi gillar tjejfilmer

  Du kommer aldrig hitta en överdrivet tjejig film i vår samling, men det är många killar som knappt skäms för att gilla tjejiga dramakomedier. Många killfilmer, som till exempel "Wedding Crashes" har dessutom också ganska höga poäng på romantikskalan. Låt oss bara bli ursäktade efteråt så vi kan dricka en whisky och återställa manligheten.

   Vi googlar dig

  Japp, vi googlar dig. Vi twittrar dig och facebookar dig också. Och om vi hade haft en kompis som jobbade för FBI skulle vi FBI:a dig också! Vi hoppas på att hitta något du gillar eller inte gillar så vi kan göra rätt på nästa dejt. Vi vet att det är osäkerheten som får oss till detta, men ibland lönar det sig att snoka. 

   Vi har ful-dagar

  Du kanske tror att vi alltid är supernöjda med oss själva. Men vi har också dagar då vi känner oss fula eller tjocka. Kanske är det en ölmage som börjar krypa fram under t-shirten, eller ett par gamla jeans som inte passar lika bra längre. Vi skulle aldrig erkänna detta. Det skulle vara alldeles för tjejigt. Men det är tillräckligt jobbigt för att få en kille att ge upp sin dagliga bacon-macka. Men bara nästan.


  * Visste du att? ..


  LISTA: 10 saker du ej visste om sex  Det finns många anledningar att hoppa i säng med din älskade, här är tio av dem! (Foto: All over press)
  Ett trevligt tidsfördriv, en nödvändighet för reproduktionen och ett skönt sätt att hålla förhållandet på fötter. Sex är mycket för de flesta, men aktiviteterna mellan lakanen har också andra märkliga effekter. Tex:

  1. Sex för friskare tänder?
  Mannens sperma innehåller både zink och kalcium, ämnen som är kända för att påverka munhygienen positivt.

  2. Vibrerande väg till lycka. Enligt amerikanska Museum of Sex skapades vibratorn för att lindra kvinnlig hysteri. Den orgasm som maskinen framkallade verkade både avslappnande och lugnande på patienterna.

  3. Ligga sig till en snygg kropp? Ja, det är fullt möjligt: 30 minuters sex bränner ungefär 200 kalorier - men då måste du vara aktiv...

  4. Bättre immunförsvar. Enligt en amerikansk studie gör regelbundet sex ett ökat antal antikroppar, vilket stärker hälsan och gör kroppen mer motståndskraftig.

  5. Naturlig smärtlindring. Tack vare hormonerna oxytocin och endorfinerna, som båda skjuter i höjden vid sex, kan kroppens smärta lindras. Att skylla på huvudvärk är alltså ingen bra idé...

  6. Sex stärker självförtroendet. Bra sex kräver ett bra självförtroende - och ger också självkänslan en skjuts i rätt riktning. En klart uppåtgående spiral värd att haka på alltså!

  7. Starkare hjärta.
  Äldre personer kanske undviker sex av rädsla för att drabbas av stroke. Men enligt en engelsk studie är oron obefogad. Sex två gånger i veckan halverar risken att drabbas av en hjärtattack med dödlig utgång, jämfört med de män som bara har sex en gång i månaden, menar forskarteamet som följt 914 män och deras hälsovanor under 20 år.

  8. Sov sött.
  Att du eller din partner somnar snabbt efter myssexet kan tolkas olika. Men faktum är att hormonet oxytocin gör oss sömniga och avslappnade. Tänk på det nästa gång du möts av en snarkning när du tigger en puss!

  9. Sex hindrar inkontinens.
  Tanken att kissa på sig kan verka absurd för många unga kvinnor. Men faktum är att barnafödande och stillasittande arbete kan påverka bäckenmuskulaturen så att en nysning inte bara lättar på trycket i näsan.

  Starka bäckenmuskler ger inte bara bättre hållning och minimerar risken för urinläckage - det ger också bättre sex. Börja öva redan idag med att spänna underlivet som om du skulle avbryta urineringen, håll i tre sekunder - och slappna sedan av. Upprepa så ofta du kan!

  10. Regelbundna samlag - regelbunden mens. Enligt en studie gjord vid Colombia och Stanford Universities har kvinnor med regelbundna sexvanor också mer regelbunden menstruation än kvinnor som är mer sporadiskt aktiva på samma front.

  * Har tråk!
  Hi Barbie!
  Hi Ken!
  Do you wanna go for a ride?
  Sure Ken!
  Jump in ...

  I'm a barbie girl, in the barbie world
  Life in plastic, it's fantastic!
  you can brush my hair, undress me everywhere
  Imagination, life is your creation
  Come on Barbie, let's go party!

  I'm a barbie girl, in the barbie world
  Life in plastic, it's fantastic!
  you can brush my hair, undress me everywhere
  Imagination, life is your creation

  I'm a blond bimbo girl, in the fantasy world
  Dress me up, make it tight, I'm your dolly
  You're my doll, rock'n'roll, feel the glamour in pink,
  kiss me here, touch me there, hanky panky...
  You can touch, you can play, if you say: "I'm always yours"

  (uu-oooh-u)

  I'm a barbie girl, in the barbie world
  Life in plastic, it's fantastic!
  you can brush my hair, undress me everywhere
  Imagination, life is your creation

  Come on Barbie, let's go party!
  (Ah-ah-ah-yeah)
  Come on Barbie, let's go party!
  (uu-oooh-u)
  Come on Barbie, let's go party!
  (Ah-ah-ah-yeah)
  Come on Barbie, let's go party!
  (uu-oooh-u)

  Make me walk, make me talk, do whatever you please
  I can act like a star, I can beg on my knees
  Come jump in, bimbo friend, let us do it again,
  hit the town, fool around, let's go party
  You can touch, you can play, if you say: "I'm always yours"
  You can touch, you can play, if you say: "I'm always yours"

  Come on Barbie, let's go party!
  (Ah-ah-ah-yeah)
  Come on Barbie, let's go party!
  (uu-oooh-u)
  Come on Barbie, let's go party!
  (Ah-ah-ah-yeah)
  Come on Barbie, let's go party!
  (uu-oooh-u)

  I'm a barbie girl, in the barbie world
  Life in plastic, it's fantastic!
  you can brush my hair, undress me everywhere
  Imagination, life is your creation

  I'm a barbie girl, in the barbie world
  Life in plastic, it's fantastic!
  you can brush my hair, undress me everywhere
  Imagination, life is your creation

  Come on Barbie, let's go party!
  (Ah-ah-ah-yeah)
  Come on Barbie, let's go party!
  (uu-oooh-u)
  Come on Barbie, let's go party!
  (Ah-ah-ah-yeah)
  Come on Barbie, let's go party!
  (uu-oooh-u)

  Oh, I'm having so much fun!
  Well Barbie, we're just getting started
  Oh, I love you Ken!


  * R'licious tipsar!


  Jag tänkte skriva en liten lista på roliga/tråkiga saker man kan göra om man verkligen ej kan komma på något annat att göra. En del vettiga saker & en del totalt ovettiga.
  1. spela tokhög musik
  2. pussla
  3. tälta i en rondell
  4. testa hur långt du kommer på "en elefant balanserade.." innan du tröttnar.
  5. gör samma som ovan på random allmän plats och se hur långt du kommer innan personerna runtomkring dig tröttnar.
  6. diska
  7. spruta ner dig med en jävla massa parfym, sätt dig bredvid en random person på en buss och klaga högt på parfymlukten.
  8. torka lister och dörrar i ditt hem
  9. baka bullar / kakor
  10. sortera ut gamla och försmå kläder ur garderoben
  11. ta ett långt varmt skumbad
  12. ställ dig på stan och sjung, ha en skylt framför dig där det står: "för tio kronor slutar jag sjunga.. en stund"
  13. städa
  14. testa sminka sig i sminkningar du aldrig skulle sminka dig i, i vanliga fall
  15. stretcha och töj så du en dag kommer ner i splitt och spagat
  16. lär dig rövarspråket
  17. blogga / skaffa dig en blogg
  18. ring mamma / pappa / syster / bror / vän
  19. laga din favoritmat
  20. gå på en bio som du redan sett, tala om allt som händer
  21. gå på bio och påstå att du redan sett filmen "avslöja" vem mördaren är
  22. måla med kritor / vattenfärg
  23. försök räkna dina hårstrån
  24. gör ett självporträtt
  25. måla naglarna
  26. gå till närmaste lekplats där barn leker, fråga om du får vara med
  27. lägg domino med random saker i rätt storlek
  28. lägg en pärlplatta
  29. måla med fönsterfärger
  30. testa olika frisyrer på dig själv
  31. spela MS Röj
  32. måla en snygg bild i Paint
  33. skriv listor som denna
  34. kolla gamla bilder, minns och skratta
  35. sätt dig på ett ställe där det är mycket folk, låtsas prata i telefon. Avslöja saker ingen vill veta
  36. gör rent alla element
  37. töm elementen på luft
  38. tvätta fönster
  39. kolla på din favoritfilm
  40. dansa och sjung högt till ABBA
  41. kolla på den där filmen som du köpte en gång men som du aldrig orkat se på
  42. rulla tummarna
  43. pilla naveln
  44. ge dig själv en ansiktsmassage
  45. hitta ett offer som du tvingar klia dig på ryggen
  46. hoppa hopprep
  47. lägg patiens
  48. spela mobilspel
  49. läs en bok
  50. tvätta kläder
  51. byt sängkläder
  52. gå in på en pizzeria och beställ ett gäng pizzor. Säg att du kommer tillbaka om fem minuter. Sen går du och kommer inte tillbaka
  53. lyssna igenom gamla CD-skivor
  54. googla på random ord
  55. läs älg-skämt och skratta högt
  56. ta egopics
  57. planera en riktigt kul utklädnad
  58. kolla på Disneyfilmer
  59. sök på "videoblogg" på youtube och förundras över hur korkade en del är.
  60. skriv en hatlista
  61. lek "vad tänker jag på" (krävs minst två personer)
  62. skriv listor på allt du behöver inhandla snarast
  63. skriv listor på allt du vill ha men egentligen inte behöver
  64. möblera om
  65. har du, som jag, en tygsoffa så klipp bort trådar som katterna rivit ut och skrapa bort noppror
  66. skapa en onödig grupp på facebook
  67. lägg ansiktsmask och hårinpackning
  68. vässa alla dina blyertspennor
  69. hämta banankartonger på Ica, gå sen hem och plocka undan massa skit
  70. läs gamla dagböcker
  71. dra ihop ett gäng och gå ut och grilla (funkar både sommar och vinter)
  72. pyssla ihop ett födelsedagskort till någon person som snart fyller år
  73. skriv lista på allt du behöver göra
  74. skriv lista / listor på alla fel ditt /dina ex gjorde
  75. gör ett eget memoryspel med kort på familjen
  76. rulla håret mellan fingrarna
  77. ta bort ludd mellan tårna
  78. åk ut och fiska
  79. gnugga dig i ögonen tills du ser "Barnprogram-introt"
  80. gå en promenad och envisas med att hälsa på alla du möter, ge dig inte förens du får en hälsning tillbaka
  81. gör om en bild i photoshop
  82. ut och spring
  83. gör en egen musikvideo där du sjunger själv och agerar alla personer i videon helt själv
  84. sov
  85. smörj in dig med en liter brunkräm, locka / krusa håret till en snygg affro.
  86. skratta högt åt allt folk säger, även om det inte är något kul
  87. försök räkna stjärnorna
  88. spela super mario
  89. bygg med lego
  90. prata fejkskånska med alla du möter
  91. sätt dig bredvid någon random tidningsläsande person, häng över axeln och läs högt
  92. spela tetris
  93. lär dig jonglera
  94. öva in ett trolleritrick och imponera på random folk
  95. bygg ett korthus av hela kortleken
  96. vik pappersplan, gå ut och flyg med dom, skrik högt med panikröst "aaaah, det kraschar!!"
  97. plinga på hos alla grannar och fråga om de har "mjöl" (gör alltså citationstecken när du säger mjöl)
  98. lär dig stå på händer
  99. samla alla småmynt du hittar hemma hos dig och räkna dom, stapla i "Von Anka-högar"
  100. betala en stor summa i affären med bara enkronor alternativt femtioöringar

  * Säger ni om texten?

  Välkommen till Sverige,
  där GB-glassar, landsflaggan, nationalsången, negerbollar och skolmaten är RASISTISK !
  Gilla och lägg upp på din status om du är trött på allt gnäll!
  ..Men finska pinnar får det tydligen heta.. och kinapuffar..


  * R'licious tipsar!

  Ögonsmink - Lägga eyeliner, kajal & mascara

  Du kan lägga eyeliner direkt på ögonskuggan (se ovan) eller utan ögonskugga. Det finns två sorters eyeliner – fast och flytande. En del fasta eyeliners kan vara lite svåra att få att fästa utanpå ögonskuggan. Flytande eyeliner är ingen match att få att fästa på ögonskugga och håller ofta bättre men den kräver en något säkrare hand & det kan vara svårt att rätta till om man råkat slinta elr varit lite darrhänt.

   Till insidan av den nedre fransraden, eller strax under beroende på vad som ser bäst ut på just dina ögon, kan du måla en linje med kajalpenna.

   Lägg slutligen mascara. Det finns många olika sorters mascara och den dyraste behöver absolut ej vara den bästa. Kom bara ihåg att daglig användning av mascara kan bleka ögonfransarna.


  * Dagen's hiss!


  Blogg.se
  är mkt bättre idag, märkte jag ! & idag som jag känner
  mindre för att blogga. Men det är bara till att stå på mej nu! Ska
  blogga mer idag :)

  Men ett stort + till blogg.se som ej fuckar sej idag ! :) Det GILLAS!


  * Dagen's diss!


  Lilla jag börjar nog att bli sjuk .. tyvär! Men jag tror & hoppas på att
  det bara är förkylning som jag skall få. Känns lite så i näsan! Men
  snälla.. vill ej bli sjuk nu!
  Ej tid till det! Orkar verkligen ej ligga i sängen hela dagarna & ha tråk
  medans alla andra går i skolan osv.

  + man missar en hel del i skolan med när man är borta. & det suger.

  '
  Dagens diss iaf!


  * R'licious tipsar!

  Ögonsmink – Hur skall man lägga ögonskugga?

  Välj först en färg på ögonskugga som passar din ögonfärg. Använd tabellen nedan endast som en vägledning för färgschema:

  Bruna ögon:

  Ljusbrunt Mörkbrunt Svart
  Silver Grått Svart
  Ljuslila Mörklila Svart


  Blå/grå ögon:

  Ljusblått Blått Svart
  Silver Grått Svart
  Rosa Rött Mörkbrunt
  Ljusgrått Turkost Svart


  Gröna ögon:

  Ljusbrunt Mörkbrunt Svart
  Silver Grått Svart
  Ljusgrönt Mörkgrönt Svart


  Som du ser går varje schema från ljusare till mörkare färg på ögonskugga. Du kan givetvis välja endast två av färgerna och till vardags kanske bara en för att få en naturligare look. Huvudsaken är att grundprincipen är klar. Gör nu så här:

  1. Börja med den ljusaste färgen på ögonskugga och täck hela ögonlocket hela vägen upp till strax under ögonbrynet. Du kan även lägga lite av den ljusare färgen på undersidan av ögonvrån (se bilden nedan).
  2. Ta sedan den näst ljusaste färgen på ögonskugga och måla från mitten på ögonlocket och utåt. Lägg inte ögonskuggan lika högt upp mot ögonbrynet denna gång. Var noga med att övergången mellan färgerna blir snygg och naturlig. Använd en tops för att åstadkomma detta.
  3. Till sist, ta den mörkaste ögonskuggan och lägg den vid yttre ögonvrån i en sorts uppåtgående triangel. Var även här noga med övergången mellan ögonskuggorna. Du kan också lägga lite av den mörkaste ögonskuggan under den undre fransraden så att den möter samma färg på ögonlocket. Var dock ganska lätt på handen så att resultatet inte blir alltför hårt och kantigt.

  lägga ögonskugga
  Så här kan det till exempel se ut.

  * Ang jockiboi

  en del personer tänker säker: vilken jävla äcklig idiot han är osv. allt negativt medans andra tycker att han är hur skön som helst för att han kör sin stil osv.

  Jag tycker mest han är söt & lite trög som lägger in såna videon. Men roligt att kolla på haha. För man får ju sej ett gott skratt iaf ;$


  * Hej alla.


  Sitter man här framför datan & mår sjukt dåligt! Känns som jag kmr
  bli sjuk vilken dag som helst. Men hoppas på att det är bara förkyllning
  jag kommer får. För pallar ej sitta hemma hela veckan & ej göra ngt.

  Idag har man bara varit i skolan. Kändes som jag tvinga mej sj. eftersom
  jag mådde så dåligt. Men duktigt nog stanna jag kvar, ända tills vi
  sluta .. halv 4 .

  Senare ídag skall jag ej göra ngt pga jag mår så j*vla dåligt! Skulle
  egentligen träffa Jeppe, men blev ej så pga jag ej mår bra ;(

  PUSS!


  * hahahaha jockiboi!


  * Men åååå!!

  vrf är blogg.sesegt nu? varit de i typ 3 dagar nu!
  Blir f*n sur snart! Vrf funkar det ej som innan? hoppas det rätta till sej!


  * Hot and not!


   Skolan. Skönt att vara där nu när man ej har så mkt att göra!
   Kompisarna!
   Gammla låtar, kul att lyssna på & tänka tbx.
   Gulliga sms från vänner, för alltid en glad!
   Min inflamation börjar bli bättre!
   Johanna.. du vet nt hur mkt du betyder för mej! ♥
   Kungarna av Tylösand. sjukt nice pogram. haha
   Photoshop.
  Studentsakerna beställda & fixat!


  Att man ej kan blocka en person som man prc. blockat upp på fb!
  När ens familj ej försår en.
  Allt som "hänt" med Tommy! Tänker på dej ♥
  Folk som dör unga. Tror själv att jag kommer göra det ;(
  Dagar man bara känner för att gråta.
  Folk som snackar skit.
   Svårt för att äta pga inflamationen.
  Folk som tro dom är så mkt.
  Folk som ej är sej själva.!
  Min tid.
  Höst nu. tråk.. ge mej sommar!


  * R'licious tipsar!

  3 tips för vitare leende!

   Citronsaft!
  Citronsaft ska tydligen bleka tänderna jättemycket, men inte bara tänderna utan citronsaften bleker håret och tar bort missfärgningar på naglarna också! All in one ;)

   Bikarbonat och salt!
  Bikarbonat och salt ska också bleka, men det sliter lite på emaljen -  så var försiktig när du bleker på detta sätt!

   Insidan av ett apelsinskal
  Ta bort allt apelsinskal och gnugga det vita mot tänderna, syran i skalet bleker. Men alla tips kan förstöra lite på emaljen, men det får det väll göra om man vill få vitare tänder :)


  * Måååååste !!

  Måste fan tatuera mej snart!

  Jag vill vill vill vill .. nuuu!

  * R'licious veckan's bästa!


  v.40

  ---
  5 bra saker med Hampus..
  1. Söt!
  2. Rolig att festa med.
  3. Trög ;$
  4. Rolig.
  5. Allmänt annorlunda.
  ---


  * R'licious tipsar!

  sminktips ögonskugga

  Genrella sminktips


   Lägg krutet på antingen ögon eller läppar. Det kan lätt bli för mycket om man försöker dra uppmärksamhet till både och samtidigt. Om du lagt massor med ögonskugga kan det vara snyggt att lägga ett något ljusare läppstift.

   I stället för att lägga ner massor av tid och energi på att försöka bättra på de områden i ditt ansikte som du kanske inte är så nöjd med kan du fokusera på det du faktiskt är nöjdast med och göra det ännu snyggare. En del tycks vara av den åsikten att de delar av ansiktet man är nöjd med behöver man inte göra något åt, men tänk på att smink drar ögonen till sig och vem vill inte dra ögonen till sin snyggaste del? Dessutom kan snyggt alltid bli ännu snyggare!

   Unna dig bra redskap för smink och byt ut gamla grejer när de förlorat form och spänst. Sminkredskapen är avgörande för hur resultatet ska bli och bra grejer gör det dessutom så mycket roligare att sminka sig!

   Förutom smink är det viktigt att ha fina, vita tänder. Här finns information om tandblekning.


  * Dagen's diss!


  Nu skall jag försöka att får detta så kortfattat som möjligt.. annars hade jag kunnat skriva miljoner sidor om bara detta!

  Jag är en sådan person som ej typ klarar av vissa personer. Vrf vet jag egentligen ej. Men jag har/har haft en hel del både, killkompisar & tjejkompisar som jag stört/stör mej på! vrf vet jag ej egentligen. Jag blir irriterad för typ inget. Dem behöver ej göra mej ngt utan att jag skall bli sur på dem :s Jag är verkligen ingen person som ej hatar andra personer, när jag ej känner dem! Så är det ej. Utan det är personer som jag är vän med & har varit vän med som jag bara helt plötsligt kan bli sura på. Vrf vet jag ej .. men har börjat med det nu den senaste tiden. Jag tycekr själv bara att det låter roligt. haha. Men kanske lite synd om dem jag blir sur på? Men dem personer reagerar ej på mkt på det faktist. Som tur är. Men det skall ju ej vara så.. måste skärpa mej med det fan :o annars är jag ju taskig. Men det är typ personer som är mesiga, töntiga, säger konstiga saker, tror dem är snygga men är egentligen typ.. skit (fula) ! m.m Ja, ni förstår säkert. (aa'


  * Tja snyggingar ;)


  Sitter man hemma efter att varit i skolan ! Hände sjukt mkt roligt i
  skolan idag. Men det gör det väll alltid typ ;) !

  Idag skall man kanske på invigning i bjuv - tatueringsstudio, med emelie
  & Erika. Men får se om jag hinner med .
  Annars blir det hemma & göra en del som måste göra.. segt! Men så är
  det !

  PUSS!


  * R'licious musiken!  hahaha titta vilken låt jag hitta. fett gammal!


  * jahap :/

  Blir nog ej mer bloggade idag ;( blogg.se fuckar sej!

  Bloggar mer sen om det funkar. !

  * R'licious tipsar!


  Förhållandets upp- och nedgångar

  Vi förändras hela tiden och det gör även våra relationer. Det som började som en jämspelt relation måste vårdas ömt så att ni inte växer ifrån varandra. Här får du en guide till hur ni har det bra tillsammans genom livets alla spännande faser.

  Nyförälskade

  Allt är rosenrött och du är säker på att du har träffat den rätte. Du ser de allra bästa sidorna hos honom och visar också de bästa sidorna av dig själv.

  TIPS:
  Försök att inte bedöma förhållandet efter hur ni är nu. Ni visar verkligen era bästa sidor. Han tror att han äntligen har mött en kvinna som vill ha sex varje dag. Och hon tror att hon äntligen har mött en man som också älskar timslånga intima samtal om livet, döden och kärleken. För så är det att vara nyförälskad.

  Efter 1 år

  Nu känner ni varandra bättre och ser den rätta personen genom de rosafärgade, förälskade dimmorna.

  TIPS:
  Respektera att ni är olika. I början fokuserade ni på allt det ni hade gemensamt. Nu börjar ni upptäcka olikheterna. Så ge plats, var generös och försök inte ändra på den andre.

  En klassisk konflikt är att han nu verkligen känner att förhållandet är på plats och går bra - och att han då kan lägga sin energi på något annat. Hon tycker däremot att de har ett bra förhållande - och det ska det arbetas på!

  Efter 3 år

  Djupare behov börjar komma fram, om ni t ex ska ha barn eller ej.

  TIPS:
  Behov kan inte diskuteras - de finns bara. Så det är viktigt att vara ärlig. Hon kan t ex ha ett stort behov av att skaffa barn, men om han inte känner för det ska hon inte slå undan det med att det inte är så viktigt. I hopp om att han kommer att ändra sig.

  Efter 5 år

  Jippi - nu har två blivit tre! Känslan av gemenskap i förhållandet och av att verkligen ha något gemensamt är på topp.

  TIPS:
  Njut av gemenskapen och "spara" känslan - alltså bevara lyckokänslan över att ha en stark gemenskap, ett gemensamt projekt.


  * Ang fb/facebook

  Ta bort elr ha kvar?
  Problem .. efter problem & allt skit som nu är där.

  Okej, jag har ej haft massa problem med det. Men räcker med ngt litet. Nån kommentar, ngt man skriver elr till & med en bild så kan allt förstöra?

  Är detta pga fb? ne.. det är pga det finns folk som ej är mogna för att ha tillgång till att ha en egen fb! Tycker att det är tråkigt att folk ej skall kunna ha det för att det finns massa skit där bara. För vissa ej är mogna för det & typ missbrukar det!

  Funderar själv på att ej ha fb mer. För orka se allas problem & bråk osv. Tänk så mkt skit som snackas bara för man sett ngt på fb.!

  Folk tror alltid det värsta? vrf? bryr er bara om er sjävla & skit i alla andra !

  ibland är jag fan glad över att jag är ego! för det gör att jag typ bara bryr mej om mej själv & nt alla andra. om det då handlar om var folk säger & tycker om mej!

  Orkar ej ta upp mer om detta. Men funderar fett mkt på att bara radera min fb & ALLT! För att vissa personer ej kan växa upp & kan ha fb som en "bra plats" !


  * Fest @ Matte

  Bilder 'del' 2


  * Uch asså!

  F*N vad jag hatar personer som snackar skit !
  Bryr mej ej mer. Så mkt fick ni iaf av min tid :) så känns kanske onödigt
  att lägga massa tid på mej då? Men fortsätt om ni vill för jag bryr mej ej ! :) Har min underbara
  familj & underbara riktiga vänner ♥ .

  Fy f*n vad jag är mogen gemfört med andra :) STOLT!


  * Hejdå alla :)

  Nu skall man göra v sej innan man skall hem till farmor så ska böraj göra v mej lite sedan skall vi köra!

  Bloggar senare ikvl :) ♥

  KYSSAH && SMEKAR'N ;*


  * R'licious tipsar!  1. Låt naglarna vara i fred!
  Sluta upp att bita, riva, pilla, plocka. En flisa ska filas bort försiktigt, inte rivas bort med våld. Använd en bra nagelfil – nagelsax är till för tånaglar! Använd gärna en nagelpoleringsfil ibland för att jämna till nagelytan, men inte för ofta eftersom det kan ta bort för mycket av den tunna nagelytan.

  2. Investera i en bra nagelolja.
  Min favorit heter Nail Food, kostar 180 kronor och kommer från Scratch Nails. Innehåller en perfekt mix av sesam-, myrra, och lavendelolja. Luktar dessutom gudomligt! Helst ska naglarna få olja både till frukost och kvällsmat, men gör det åtminstone till vana att smörja in naglar och nagelband varje kväll. OPI:s olja på tub, Avoplex Cuticle Oil to go, 155 kronor, passar dig som hellre smörjer in naglar och nagelband på bussen eller i bilkön.

  3. Ta hand om nagelbanden. Sluta peta och riva, använd en nagelborste som du masserar nagelbanden med när du smörjt in dem med olja. Du kan också använda en särskilt nagelbandspeeling om du har nagelband som börjat växa långt upp på naglarna.

  4. Vid behov, använd en nagelstärkare.
  Scratch Nails No More Yellow Nails, 130 kronor, skyddar och vårdar nageln och reflekterar bort gula missfärgningar. Sally Hansen Nail Growth Miracle,125 kronor, sägs påskynda nageltillväxten och innehåller diamantpartiklar för att skydda naglarna så de kan växa sig starka. OPI:s Nail Envy, 265 kronor, har räddat mina naglar många gånger.

  5. Var försiktig med vatten, smuts och starka lösningsmedel.
  Använd gärna handskar när du diskar, rensar svamp eller liknande. Och skydda naglarna med ett genomskinligt lack som gör dem hårdare och gör så att vatten inte kan tränga ner lika lätt.

  6. Lacka naglarna med flera lager nagellack.
  Det gör dem mer hållbara mot påfrestningar. Glöm inte under- och överlack, särskilt när du lackar naglarna i mörka färger, annars kan nageln suga åt sig av färgen. När lacket flagnar eller blir matt brukar jag måla över ett lager till, dels får naglarna ett hårdare skydd, dels slipper du använda remover lika ofta. 

  7. Gör det snabbt och enkelt för dig. OPI Nail Lacquer Thinner, 139 kronor, gör ditt gamla sega, torra nagellack som nytt. OPI:s Expert Touch Remover,112 kronor för 120 ml, tar bort nagellacket supersnabbt, Orlys Flash Dry, 165 kronor, är oljedroppar som droppas över nylackade naglar och får dem att torka på ett kick!

  8. Om en konstnagel går av
  eller spricker gäller det att ringa salongen direkt – den ska du inte laga eller ta bort själv, på grund av risk för infektioner. Men om en naturlig nagel går av eller spricker kan du laga den själv med nagellim och silkesfiber. Vid behov kan du också själv sätta på en lösnageltip och använda lagningsgelé. Tänk bara på att den typen av tippar är till för kortare bruk i väntan på att nageln växer ut, det är ingenting man har i månad efter månad, då är det salongsfixade naglar som gäller.

  9. Om du tycker det är svårt att lacka naglarna själv
  finns många små hjälpmedel. Orlys Smudgefixer, 165 kronor, fixar till små repor och jack, LCN:s Polish Corrector Pen, 99 kronor tar bort lack som hamnat utanför, Mavalas hovsticka, 49 kronor, hjälper för ner uppmjukade och insmorda nagelband innan du lackar.

  10. Smörj in händerna
  med en skön handkräm och lacka naglarna i din favoritfärg. När händerna känns och ser sköna ut vill du inte pilla och riva…

  * Dagen's diss!


  Vrf? haha.. mitt hår blir så jävla fultbilder :o iaf med min kamera
  men ingen annnas :s

  Måste f*n ändra inställningar elr ngt på min .. för vrf blir mitt hår ful
  på dem bilderna med min kamera . :o

  Aja.. sjukt störigt är det när man ej kan lägga in bilderna för ens hår
  förstört hela bilden elr ngt ;)
  Ni tycker säkert att det låter konstigt! haha.. men whats it'  * Dagen's hiss!


  Idag skall man till sin älskade farmor som man ej träffat sen i
  förra veckan.. aja det var ju ej länge sen men träffar ej min farmor
  så mkt eftersom man har så mkt med skolan & stallet osv. ! :/

  Så idag skall man träffa henne & farfar igen ! :) + det bästa är, att
  vi skall käka middag där! :) & min farmor gör världens godaste mat!

  Finns nog ingen som är bättre än henne ! ♥ Hissar det!


  * Fest @ Matte

  Bilder 'del' 1

  Blev mest,  dem fina puss bilderna ♥ ! Fler på fb ;)


  * Hej allihop :)


  Har man kommit hem från öa. Sov ju hos Rebecca inatt efter festen!
  Så idag har man tvingats att gå upp tidigt pga jag skulle ta bussen &
  Rebecca skulle träna! Men så e det ! :)

  Tack för en sjukt jävla bra & kul fest! ända till ngra idioter slog Gurra ;s
  Annars hade vi sjukt jävla kul! Mycket folk m.m!

  Idag skall man hem till framor & käka middag ! ♥ . Me like' älskar farmors
  mat! Eftersom hon har varit kok så gör hon sjukt god mat! :)
  Sen händet det kanske ej mkt mer. Får se om jag hinner träffa Jeppe!

  PUSS!


  * Dagen's planer!


   Duchen!
   Städa rummet!
   Packa till ikvl!
   Göra v mej!
   Annat skit som måste göras!


  * Dagen's diss!


  Tyvär så fuckar blogg.se fortf. ! Så vet ej hur det kmr bli med all
  uppdatering :/
  Helt beroende hur länge blogg.se skall hålla på såhär! :) Men jag
  försöker uppdatera så mkt som jag kan!

  Tycker det är lite segt att det ska hålla på att lagga osv. Men det kunde
  varit värre ju :)

  Bara att vänta & hoppas på att det funkar senare. ♥


  * Heej snyggingar!


  Kom man prc. in på sin blogg! var fan skit rädd att den var borta
  elr ngt ;o men sedan när jag tittade på andras bloggar så kom jag
  ej på dem ihlr! det var då som jag förstod att det var ngt med blogg.se!

  Aja.. idag har man ej gjort ngt mer än att käkat frukost.

  Idag blir det lokalfest i öa ! :) ♥ Med snyggingarna ! ;p
  Sen händer det väll ej så mkt mer idag. För ska göra v mej & sånt!
  Sen tar man bussen halv 7 typ :)

  PUSS!
  * R'licious tipsen!


  Så får du fler läsare!

  Ge din blogg en snygg layout
  En snygg design är A och O, det är det första du ser när du klickar in på bloggen. Många och fina bilder fångar uppmärksamhet!

  Uppdatera ofta...

  Se till att din blogg uppdateras flera gånger dagligen så att läsarna blir sugna på att klicka in på bloggen flera gånger om dagen.

  ...men var noga med att inläggen håller kvalitét!
  Det är viktigt med genomtänkta blogginlägg - läsarna måste få något tillbaka för besöket.

  Marknadsför din blogg

  Ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra sin blogg på är att kommentera andra bloggar.Tråkiga spamkommentarer som "Läs min blogg" är bannlysta i bloggvärlden, så läs igenom varje inläggen noga och lämna en kommentar som visar intresse.


  * R'licious KÄNDISARNA!

  LISTAR: De otrogna kändismännen

  De är rika, mäktiga och tillsammans med världens vackraste kvinnor. Ändå riskerar kändismännen gång på gång sina äktenskap. VR listar de värsta vänsterprasslarna!

   

   

  HUGH GRANT
  Otrogen mot dåvarande frun Elisabeth Hurley med en prostituerad kvinna.

   

  USHER

  Bedrog först sin flickvän Chili (från hiphopgruppen TLC), och blev några år senare lämnad av nya frun Tameka Foster efter att ha haft en affär med en anställd på sitt skivbolag.

   

  DAVID LETTERMAN

  Otrogen mot sin fru med flera praktikanter på sitt tv-program, vilket han själv avslöjade i direktsändning efter att en anställd försökt utpressa honom med uppgifterna.

   

  MEL GIBSON

  Var otrogen mot sin fru, mor till sju av hans barn, med den ryska (betydligt yngre) sångerskan Oksana Grigorieva.

   

  DAVID BECKHAM

  Otrogen mot frun Victoria med parets barnflicka Rebecca Loos, och har anklagats för flera ytterligare affärer.

   

  DONALD TRUMP

  Var otrogen mot sin första fru Ivana Trump med societetskvinnan Maria Maples.

   

  TOM CRUISE

  Bedrog dåvarande frun Mimi Rogers med Nicole Kidman (som han senare gifte sig med, och skilde sig med till fördel för Katie Holmes).

   

  JUDE LAW

  Otrogen mot flickvännen Sienna Miller med sin barnflicka.

   

  KOBE BRYANT

  En av världens mest kända basketspelare var otrogen mot sin fru med alltifrån cheerleaders till fotomodeller.

   

  GORDON RAMSEY

  Avslöjades med en het romans med skandalförfattarinnan Sarah Symonds.


  * oj !


  Det är ju redan en ny månad! Märkte det när jag tittade på om jag hade ngra nya kommentarer att acceptera! :) Aja. Ny månad, ny händelser, nya dagar, nya tag ! :) elr hur fan man nu än säger ;D det gillar vi eftersom det är oktober & snart den 12 & ej långt kvar till min födelsedag + vår 18års fest ! ;) ♥
  PUSSSS PÅ DEE!!!


  * Hej alla :D


  har man prc. kommit hem från att ha kollat på lokalen i Hyllinge!
  mend Rebecca. Segt att han som hyr ut den ej var hemma :/
  Menmen, kolla genom fönster, sen var de nån ung kille som bodde
  där & berätta hur stort det var typ :)

  Idag skall man bara vara med Emelie, så får vi väll se vad som händer!
  Nt kul kanske ;)
  Men får ej bli för trött till imorgon, för imorgon blir det 2 fester som man
  skall på ! :o

  Idag har man bara varit med mamma & de små hos doktorn (ett helvete
  att passa de små!) Sedan skolan & nu kollat lokalen med Rebecca sen
  nt mkt mer !

  PUSS!


  RSS 2.0