* Populär ;)man är lite populär idag visst ;) dock lite roliga bilder, haha! ♥


* Resultatet.


Denna bilden är dock inte på mej! :) Men ser likadant ut.


* H J Ä L P !?

Kan man inte se Big brother på internet? på tv4's måste man tydligen betala :s J*VLA MÖG!! Någon som vet om man kan se det på datan eller ej?

ah, går på deras hemsida tydligen (a) skit att man skall betala bara :s tror nt man gör det ;) haha


* Öka effektiviteten..Så ökar du effektiviteten

Beta av "att göra"-listan på en gång. Så gör du för att sluta skjuta upp saker.

Du har en lång "att göra"-lista som väntar ändå kan du inte förmå dig att ta tag i en enda uppgift. En stor deadline kommer närmre och närmre, men du hittar hela tiden andra saker att sysselsätta dig med, tills du slutligen måste slita hela natten för att hinna klart.

Känns det igen? Då lider du förmodligen av "uppskjutar-sjukan". Att hela tiden skjuta upp jobbiga eller tråkiga uppgifter är oerhört vanligt, men väldigt opraktiskt. Förr eller senare måste du ju ändå ta tag i det som behöver göras, och tills du gör det kommer du att känna dig stressad och skuldtyngd.

Så gör du för att bli mer effektiv:
1. Börja med att analysera varför du skjuter upp något. Är du rädd för att misslyckas? Tycker du att uppgiften är överväldigande och jobbig?

2. Försök hitta sätt att motivera dig själv. Ett sätt kan vara att lova dig själv en belöning när du utfört uppgiften. Kanske en god lunch eller en härlig massage?

3. Be någon att hålla koll på dig. Berätta att du tänker bli färdig med en uppgift inom en viss tidsram och säg åt personen att vara på dig för att se till att du verkligen gjort den.

4. Tänk igenom de negativa följderna ditt uppskjutande kan få.

5. Om uppgiften känns för stor, dela upp den i mindre deluppgifter och beta istället av dem en och en. Ge dig själv en ordentlig klapp på axeln när du blivit färdig med varje sak. När du väl börjat bocka av uppgifter från listan stiger ditt självförtroende och din arbetsglädje ökar.

6. Om en uppgift känns olidligt jobbig, säg till dig själv att du bara behöver arbeta med den i 10 minuter. Då känns det mer hanterbart. Ofta är det svåraste att komma igång – chansen är stor att när de 10 minuterna passerat är du så inne i uppgiften att du fortsätter av bara farten.

* Egoista ♥
* R'licious tipsen!
Hårstilarna som ger dig ett yngre utseende

Vissa frisyrer kan få dig att se flera år äldre, eller yngre, ut. Hårknepen som ger dig en ungdomlig look.

Använd måttligt med hårspray
För mycket spray, mousse och andra stylingprodukter kan tynga ner ditt hår och göra det stelt och orörligt, så att det påminner om en peruk. Håret får ett yngre utseende om följer dina rörelser naturligt.

Undvik strama uppsättningar
Hårt bakåtkammade uppsättningar och strama inbakade flätor kan få dig att se ut som en gammaldags lärarinna. För att skapa en ungdomligare look kan du göra uppsättningen lite lösare, tupera håret något på hjässan eller dra ut ett par hårslingor som får rama in ansiktet. Testa även en sidofläta, som får falla fram över axeln.

Lägg i slingor
Helt enfärgade hår ser äldre ut än frisyrer med lite färgskiftningar i. Liva upp håret med några ljusare slingor i längderna.

Satsa på en ojämn lugg
Att klippa lugg har ofta en föryngrande effekt på utseendet, men var försiktig med alltför prydliga och raka luggar om du vill ge frisyren en ungdomlig touch. Satsa istället på en lite ojämnt klipp lugg, som ger ent mer lekfull och mindre strikt look.

Addera lockar
Mittbena och platt, spikrakt hår får dig att se betydligt äldre ut än om du stylar lockar eller vågor i håret. Krama i lite mousse och dra fingrarna genom håret för en lösare, ledigare stil.

* GE MEJ NU !!!gaaaah, måååååste ha den!!


* Hej sötnosar :*


Sitter man hemma & har panik! Har hittat en halsduk med luva NU
som jag vill ha :(
Döda mej om den inte finns kvar!! Så j*vla snygga dom är .. vill
verkligen ha en. Vet vart man kan köpa, men frågan är bara om det
ens finns kvar.. hoppas i alla fall!

Idag har man bara varit i skolan. Pluggat satan i det! & det har väl
gott bra. Har hunnit med det som jag skullat göra typ.

Senare idag så händer det inte så mycket mer än att dra till Familia
& kolla lite. :) Älskling skulle överraska mej idag, men jag kom på
han :( så får lådsas att jag inte vet något! :D
Annars händer det väl inte så mkt mer idag.

PUSS
R
'licious.


* Ni MÅSTE bara veta!

Var & sökte jobb idag! & ..
gick förbi en försäljare inom 3 på Familia.. han ville fråga mej något (som dem alltid gör) Jag sa direkt att jag ej ville ha 3 för att jag tyckte att det var dåligt & att jag hade haft det innan! Sedan börja han fråga om jag hade mobiltbredband till min laptopp & mitt svar till der var att jag ej hade en, för jag hade en vanlig data. Då berätta han att man kunde ha det i min vanliga data med. Så sa jag att det var min pappa som fixade det till mej osv. Då var hans kommentar direkt: Jasså pappa betalar! Sedan fråga han mej om jag var ute och sökte jobb eftersom han såg att jag hade en massa cv med mej! Då fråga han mej om han kunde få ett. Mitt svar då: var att jag ej ville bli försäljare, för att det är dåligt betlat + att det ej är kul & då tyckte denna killen att jag tryckte ner honom :s seriöst? .. hur orkar man vara sån! Men i alla fall, så var jag påväg att gå där ifrån, då sa han något som jag ej hörde. Jag gick tillbacka och fråga honom vad han sa! & då stod vi i ca. 7 min & tjafsade om att vara försäljare osv. & han tyckte att jag skulle söka jobb på McDonalds bara för att jag var så krävande ang. jobb! & då berätta jag att jag inte skall söka jobb där iheller! En andra gång frågade han efter mitt cv & då tänkte jag: jaja, då kanske han slutar sedan. Han läste igenom mitt cv & börja kommentera om det jag hade skrivit om mej själv! .. för han tyckte inte att det stämde pga. jag ej var intresserad av hans jobb! & det roligaste var att han sa att dem tjänade jätte  bra, att han inte skulle vilja byta jobb osv. Då sa jag till han att jag inte tänker gå runt & ljuga för folk att 3 är bra fast jag själv inte tycker det! Jag är för ärlig för att försöka luta i några stackars lättlurade människor att det är bra!!! Fan heller ! haha.. till slut kom jag i alla fall väg & kan fortfarande inte släppa detta :s Skulle bara ut & söka jobb & mitt i allt; detta. GAAAAH !! så irriterande. + att en killkompis hade gått förbi mej när jag tjafsade med han 3 killen.. kan det bli värre!! J*VLA FÖRSÄLJARE!!!! Man blir bara så himmla iriterad på dem..

Tycker synd om killen, eftersom han tog så illa upp & att han sa att han var chef för det! ;) pinsamt, hur gammal var han 22+ & han tror verkligen att man går på att han är chef för det? + sanningen är att dom inte tjänar ett skit mer än när dem säljer bra! haha. P A T E T I S K T ! & den lille pojken försökte även trycka ner mej & mitt cv :) GULLIGT.


* Hej alla! :)


har man precis kommit hem från att ha sökt jobb ute i Hyllinge.
Gik ju lyckat ! berättar mer i ett eget inlägg, haha! ;) klockrent!

Senare idag skall jag fortsätta att söka jobb, fast i Bjuv. Sedan
blir det iväg med mormor en runda & överraska! :D Kan tyvär inte
skriva så mkt mer eftersom då kanske det kommer fram & det
vill jag ej.. en överraskning skall man ju inte veta om.

PUSS
R
'licious.


* bye bitches ;*

Nu har jag gjort mitt för idag på datan! (a)
Vet inte riktigt vad jag skall göra just nu, men har saker i alla fall.
Så bloggar mer imorgon, efter att jag varit ute & sökt jobb.

PUSS
R
'licious.


* Brunt löshår säljes!


För mer information: rebecka_puff@hotmail.com eller facebook: rebecka teresa ericsson


* N E M I (Y)


.. gaaah, hahaha! Känns så S A N T ! ;)


* Sexskämt!

Benny gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:

- Åh, vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat!
Kvinnan blev rasade och gick raka vägen in till chefens kontor och talade om att hon blev sextrakasserad på sitt jobb.
- Vad är det som har hänt? frågar chefen.
- Benny sa att mitt hår luktar nytvättat, svarade kvinnan.
- Men, vad är det för farligt med det? frågade chefen.
- Vad som är farligt med det? fräste kvinnan. Benny är ju för fan dvärg!


* Me loves you!

* true or what? ..

Satt och titta runder lite på olika bloggar så kom jag in på fanfitt bloggen & hittade detta. Så ja.. tro vad ni vill!?


* R'licious dissar!


 Mitt BMI - visste faktist inte att jag var underviktig :( Men fick i alla fall reda på det idag när jag var på Ungdomsmottagningen.. tyvär! Fattar egentligen inte hur jag kan ha blivit det, tycker jag käkar så mycket skit ibland :o haha! Men men, sålänge jag mår bra så skiter jag faktist i vilket! :)

 Varmvattnet fortfarande inte kommit - ja, vad skall man säga egentligen? Vi har inte fixat klar så att vi kan få varmvatten. Börjar bli tråkigt att duscha hos sin granne eller pojkvän! Vill bara ha tillbacka varmvattnet !! J*vla mög är det som går isönder! Har snart inte duschat hemma på 1 f*cking månad! ;o Men allt är antagligen klart tills nästa vecka, om jag/vi har tur!


bildbrist! ..

* Trötta äter fler kalorier
Sömnbrist gör att du äter mer

Det finns belägg för teorin om att man kan sova sig smal. Enligt en ny studie äter man mer om man sovit dåligt.

300 kalorier.

Så mycket mer äter vi i genomsnitt när vi sovit dåligt, enligt en ny studie. Dessutom tenderar de extra kalorierna att komma från onyttigheter som glass.

Forskare vid Columbia University har upptäckt att när vi sover fyra timmar, ungefär hälften så länge som vi behöver på en natt, äter män 263 fler kalorier och kvinnor 329. Detta resultat stärker sambandet mellan övervikt och sömnbrist, enligt forskarna.

När vi är trötta äter vi också mer fett och snabbmat. Dessutom gör tröttheten att vi blir mindre motiverade att träna, eftersom vi har dåligt med ork.

* R'licious tipsen!
Träna innan du äter frukost

Att träna på morgonen är ett bra sätt att få igång förbränningen. Ännu bättre är att träna utan att äta frukost innan, enligt forskarna.

Om du vill bränna så mycket som möjligt på träningspasset bör du inte äta innan. Det menar forskare som studerat kroppens förbränning. Anledningen är att kroppen först förbrukar kolhydrater när du tränar. Har du inte ätit så måste kroppen därför ta av fettreserverna. Följden blir att du förbränner mer än om du haft mat i magen.

Forskare vid University of Birmingham
studerade två grupper med sju personer i varje grupp. De tränade två pass om dagen, tre dagar i veckan. Den ena gruppen fick fasta innan träningen, medan den andra gruppen inte behövde göra det. När de sedan tittade på resultaten kunde forskarna se att de som inte ätit visserligen lyckats sämre med träningen, men de hade ändå bränt mer fett.

Vissa experter är dock skeptiska mot forskningsresultaten. En del menar att det bara är fettet i musklerna som bryts ner, medan andra anser att det kan vara skadligt att träna på tom mage, då det är lätt att man blir yr när blodsockret är lågt. Dessutom är det svårt att bli få goda träningsresultat utan energi från mat innan passet.

* Tja snyggingar ;)


Sitter man hemma & bara tar det lungt. Har gjort det ett tag i & för
sej.. men men!

Idag har man först varit i skolan. Efter det drog man till UM &
Apotektet. Sedan hem.

Senare idag händer inte så mycket mer än man skall plugga en
massa osv. Har faktist inte så mycket att göra idag :D Så har mer
tid till att göra vad jag själv vill & känner (y).

PUSS
R
'licious.


* Dåligt med tid ..

Känner att jag har gjort så mycket annat idag än vad jag egentligen skulle behövt! .. inte bra.

Nu måste jag verkligen sluta sitta vid datan & ta tag i det som MÅSTE göras! Annars kommer jag bara ångra mej och få panik för att jag ej har hunnit med allt det jag skall göra.

Så får blogga mer imorgon, hoppas att det ej gör något.

PUSS
R
'licious.


* Mest betalda modellerna!

De bäst betalda modellerna i världen. Här har ni listan över vad de topp 10 hade i årslön förra året.

1. Gisele Bündchen – 158 miljoner kronor
2. Heidi Klum – 101 miljoner kronor
3. Kate Moss – 57 miljoner kronor
4. Adriana Lima – 47 miljoner kronor
5. Doutzen Krous – 38 miljoner kronor
6. Alessandra Ambrosio – 35 miljoner kronor
7. Natalia Vodianova – 35 miljoner kronor
8. Daria Werbowy – 28 miljoner kronor
9. Miranda Kerr – 25 miljoner kronor
10. Carolyn Murphy – 22 miljoner kronor


* what is it? ..

usch, do not want this!
Why is it that makes it sometimes? & what is it that makes me do this?
/rebecka.


* Bestatt ~ se ut som barbie

I nästan hela sitt liv har denna människa försökt att se ut som barbie, eftersom då barboe är hennes idol?
Lite scary tycker jag :s sedan är det nog inte så lyckad .. eller?

ingen är perfekt!
inte ens barbie.. hon kan inte stå på sina ben & man måste köpa hennes vänner!

nobody is perfect!
even barbie .. she can not stand on their legs & one has to buy her friends!


* Fulare efter sexet
Tjejer känner sig mindre attraktiva efter sexdebuten

Tjejers kroppsbild försämras efter att de förlorar oskulden. Killar känner sig däremot mer attraktiva efter att de haft sex för första gången.

En studie från Pennsylvania State University, där 100 collegestudenter deltagit, visar att tjejer är mindre nöjda med sina kroppar den närmaste tiden efter sexdebuten.

För killar är det precis tvärtom. Strax efter att de haft sex för första gången känner de sig mer attraktiva, enligt forskningen.

Överlag blir tjejer dock mer och mer nöjda med sitt utseende under universitetsåren, medan killar blir mindre nöjda.

Att tjejer blir mer
osäkra på sina kroppar efter sexdebuten tror forskarna beror på att de känner sig pressade av kroppsidealen och att det är mer accepterat för unga killar än för unga tjejer att ha sex.

* R'licious tipsen!
Så fixar du festfrisyren

Välj mellan trendiga håraccessoarer eller vackert volymsvall.

1. För att inte drabbas av panik samma kväll som festen kan det vara ett smart drag att testa olika frisyrer dagarna före. Då har du även tid att förbättra det slutgiltiga resultatet.

2. Gör frisyren extra festlig med en trendig håraccessoar. Välj mellan snygga hårband, flätade hippieband, sidenband, diadem, fjädrar, hårspännen och rosetter.

3. Otvättat hår är lättast att arbeta med så se att tvätta håret tidigast dagen innan. De naturliga fetterna i svallet ger en lättare och bättre struktur att arbeta med vid uppsättningar.

4. Förutom ett matt puder och lipgloss, bör du ha med en sprayflaska i väskan. Köp gärna en produkt i reseformat så slipper den ta plats i kuvertväskan. Hårnålar kan också vara bra att ha.

5. Är du sent ute? Stressa ner och lös problemet genom att göra en sexig uppstramad hästsvans. Hetast i vår är de så kallade ”hårringarna” som du fäster över hårsnodden. En klassik knut är också ett säkert kort.

* Hej alla.!


Då har man precis kommit hem från stallet & är fett irriterad på
en person! Egentligen borde jag inte bry mej eller ge min
uppmärksamhet till dej eftersom du bara tycker det är jobbigt..
men jag får väl jobba på det! Så att du slipper.. :)

Idag har man först varit i skolan.. rätt skön dag faktist. Bara
pluggat & tagit igen saker som man är efter med. Efter skolan
blev det till stallet. Rida lite, och det gick fint! :p

Senare idag har jag lite som jag skall göra. Inget intressant
för er andra där ute att veta ändå.

PUSS
R
'licious.


* Hej alla.


Sitter man hos Emelie med hårfärgen i ;) och vem vet? .. hur jag
skall ha det.

Ville bara säga att jag kommer antagligen inte att kunna blogga nu
i helgen. (som vanligt, tyvärr) Men blir på Söndag, om planerarna
inte ändras.

& då får ni veta hur jag har håret med ;)
Ni som har mej på fb kanske får veta innan.. who know (Y)!

PUSS
R
'licious.


* T R Å K I G T ju..

Jag måste snart plugga! f*n asså.. jag orkar verkligen inte att plugga idag :( Sååååå tråååkigt! Får väl slänga i mej något innan med.
Sen börjar det T R Å K I G A EVER!

Bloggar mer senare bitches. & vem vet..
kanske visar hur jag ska ha håret sen ;)

PUSS
R
'licious


* Tips ~ bra blogg!

Hitta lite olika tips för en bra blogg! Kommer dock inte ihåg vilken blogg jag hitta den ifrån :/
Men här kommer listan i alla fall ..

1. Skaffa ett attraktivt domännamn. Detta är kanske inte lika viktigt för en vanlig dödlig men det är alltid bra att ha ett bloggnamn som folk lätt kan komma ihåg eller som är klockrent för vad din blogg handlar om.

2. Skaffa en unik och snygg design. Kan du inte själv be någon hjälpa dig eller köp från någon som är duktig. Det är mycket trevligare att komma till en blogg som är snygg och som känns personlig.

3. Använd dig av kategorier och kanske till och med menysystem. Ofta vill man gå igenom en blogg man precis kommit till och har man kategorier kan man lätt se inlägg som intresserar en lite mer. Ha inte för många dock för då blir det jobbigt att leta sig igenom.

4. Håll dig kortfattad. Om jag ska vara ärlig så finns det bloggar som man bara tittar på bilderna hos. Speciellt om man besöker bloggen första gången. Sedan är rubriker viktigt. Var inte rädd för att avslöja vad hela inlägget handlar om i en rubrik. Tänk tidning. Ingen orkar med kryptiskt. Försök att ha rubriker som har med inlägget att göra.

5. Uppdatera kontinuerligt. En blogg som uppdateras ofta får förmodligen besökaren att komma tillbaka oftare. Kanske rent utav flera gånger per dag. Viktigt dock att inte blogga bara för att blogga ofta. Tänk att ditt blogginlägg gärna får ha en tanke. Babbla inte bara.

6. Förbered give-aways till dina läsare. Ha en tävling, dela med dig av tips, avslöja hemlisar och bjud på dig själv. Folk älskar att få saker.

7. Promota dig själv. Man kan visa att man finns med sin blogg på t ex facebook eller twitter men det bästa sättet tror jag nästan är att kommentera hos andra. MEN FÖR SJUTTON SKRIV INTE "KOLLA IN MIN BLOGG!". Läs inläggen och kommentera saker som har relevans. Man kollar garanterat in hos alla som kommenterar.

8. Hitta en bra blandning. Det är tråkigt att läsa om samma saker hela tiden. Försök att hitta en balans med olika inlägg. Om man bara postar outfitinlägg efter outfitinlägg kan det lätt bli tjatigt. Man kanske kan ha ett kontinuerligt tema att skriva om som återkommer varje vecka blandat med en outfit här och där.

9. Lyft fram och ta inspiration från andra bloggar som du tycker om. Folk älskar att få tips, men sno inte rakt av. Inspireras och dela med dig av bloggar som du själv tycker är bra.

10. Var beredd att lägga tid på din blogg. En bra blogg föds inte på en dag.Tänk till lite extra för att få inläggen lättillgängliga och roliga. Jag brukar använda mig av bilder i nästan alla mina inlägg för att jag tycker om att se bilder hos andra. Sedan försöker jag skriva om sånt som jag skulle tycka vara roligt att läsa om själv.


* Tyx? ..


.. kanske inte blev så lyckat? E L L E R


* R'licious hissar!


Någon mer än jag som är sjukt nöjd med vädert som det är nu, än så länge? Har varit varmare innan idag. Men tänk att det är kväll och det är fortfarande 9° ute! Kan det bli bättre just nu? .. ja, blosten kunde försvunnit. Men man skall ju inte klaga! :D äntligen är våren här på riktigt!


* R'licious tipsen!
Kändisstylisterna ger sina bästa hudtips

Nyckeln till en läcker look är en felfri hy. Här tipsar några av kändisarnas makeupartister om hur du vårdar huden sexig.

Skrubba fram lystern
För att grunden ska bli jämn och snygg gäller det att polera bort döda hudceller som får ansiktet att se livlöst ut. Skrubba bort döda hudceller med en hemmagjord mix av olivolja och socker. Huden blir otroligt mjuk och len och Jennifer Lopez är "besatt" av denna metod, enligt hennes sminkör Scott Barnes.

Bronsa dig fräsch
En touch av bronzer kan ge dig en solkyss look som skänker hyn extra "glow". Borsta solpudret över de platser i ansiktet där solen faller: kindben, panna, näsa och haka. Använd med fördel fingrarna för att sudda ut skarpa kanter, tipsar Beyoncés makeupartist Francesca Tolot i Allure.

Fixa fejkbrännan
En spray-on-tan är ett perfekt sätt att ge huden lite färg utan att behöva utsätta den för skadliga UV-strålar. Men försäkra dig om att applicera den jämnt över hela kroppen, så att du inte har bruna armar men vita ben och vice versa. För att få en fejkbränna att se mer naturlig ut kan du applicera en skimmerlotion på framsidan av vaderna, över nyckelbenen och skulderbladen.

Bannlys torra armbågar
Vissa delar av kroppen, såsom ambågarna, kan behöva lite extra jobb för att få mjuka. Skär en citron mitt itu och applicera havssalt ovanpå och gnugga sedan halvorna mot armbågar, hälar och knän.

* F I X E D!

Då har Emelie köpt hårfärg på Ullared till mej idag :)
Känns bättre att det är biligare där eftersom jag inte skall ha så mycket färg! Ens inte halva paketen ;) & vet ni vad jag skall göra? .. kan ni gissa hur jag skall ha mitt hår nu? . Det är lite 'typiskt mej'! Ni som känner bra vet nog (a)

Ni får väl se när jag fixat det ;) antagligen imorgon! (Y)


* R'licious tipsen!
Jogga dig bikinisnygg

Att jogga rätt är inte det lättaste. Därför har vi listat de fen vanligaste misstagen. Läs igenom dem, sedan är det bara att hoppa i löparskorna och ta en runda i vårvädret.

1. Springer du snabbare än vad konditionen tillåter är det vanligt att drabbas av håll och kramp. Det gäller även att ha rätt teknik vilket inte är det lättaste. Undvik att springa på tå, det kan leda till skador och värk i musklerna.

2. Knyt inte skosnörena för hårt. Man kan drabbas av benhinneinflammationsliknande värk på underbenens framsida och kramp i fötterna, det beror ofta på att joggingskorna snörts för hårt.

3. En otränad kropp bör inte tvinga sig själv att springa för långt. Att ta sig vatten över huvudet i början resulterar ofta i att kroppen protesterar i form av skador, värk och nedsättning av immunförsvaret. Spring kortare sträckor, 4-5 kilometer räcker alldeles utmärkt, därefter kan du öka distansen.

4. Du får inte bättre resultat för att du stressar fram. Tre träningspass i veckan räcker till en början, därefter kan du successivt öka antalet pass.

5. Många som börjar jogga väljer även att gå ner i vikt. Många gör även fel och hetsbantar för att tappa kilon, vilket gör att du snabbt drabbas av energibrist och inte orkar träna. Välj istället att äta sunt i normala portioner. På så sätt orkar du ta i hårdare och får snabbare resultat.

* Tja snyggingar ;)


Sitter man framför datan och tråkar! Vete f*n vad man skall göra,
men behöver plugga.. men man skall orka det med. Ej kul att
plugga när man har fett ont i huvudet, så får plugga senare ikväll.

Idag har man bara varit i skolan.  & det har väl inte hänt något
speciellt direkt.

Senare idag skall jag bara plugga och massa annat som måste
göras. & imorgon är det F R E D A G !!! :D

PUSS
R
'licious.


* Byebye bitches ;)

Nej, nu har jag bestämt mej för att inte sitta vida datan mer. Snart kommer Stoffe & skall bli en liten överraskning för han att jag är här torts allt ;) mwhihi (a). Så tänkte slänga i mej något snabbt sedan kommer han väl när som.

Men bloggar mer imorgon!

PUSS
R
'licious.


* Gåtor !

Jag fyllde 12 år igår. Nästa år fyller jag 14 år. När fyller jag år?
Svaret: 31 december
När säger amerikanerna god natt?
Svaret: När dom lärt sig svenska!
Vad använder grönsaker när de ska gifta sig?
Svaret: Lökringar
Vad kallar man möss som umgås med en massa pytonormar?
Svaret: Lunch
Vad är det för en fråga som du aldrig kan svara javisst på?
Svaret: Sover du?
Vad är det som blir större och större ju mer man tar bort?
Svaret: Hålet
Vilket djur lämar festen sist?
Svaret: Gå-sen
Vilket djur är det gladaste?
Svaret: Le-oparden


gammal bild (a)

* hahahaha!!!


.. min humor är nog sämst! :D .. elr inte ;)

* Han gick ner 30 kilo50 Cent har fått tillbaka musklerna

Curtis Jackson, (50 Cent) gick ner 30 kilo inför filminspelningen av "Things Fall Apart" där han spelar en cancersjuk fotbollsspelare.

Skådespelaren var tvungen att tappa 30 kilo på två månader, vilket han också klarade med hjälp av en strikt diet och regelbunden träning.

(hitta det på en hemsida när jag kolla runder lite)

* Fåfängan är avslöjad
Studie avslöjar fåfänga Facebookmedlemmar

Ditt beteende på Facebook avslöjar hur viktigt du anser att utseendet är.

Brukar du lägga upp mycket bilder på dig själv på Facebook? Har du många Facebookvänner? Då är du antagligen fåfäng, om man får tro amerikanska forskare.

Hur vi använder sociala medier säger mycket om vår personlighet, menar foskningsteamet vid University of Buffalo. Kvinnor som hade sociala nätverk på internet, bytte profilbild ofta och taggade foton av sig själv på Facebook hade ett stort uppmärksamhetsbehov och var väldigt måna om ditt utseende, konstaterade de.

I studien deltog 311
män och kvinnor med en genomsnittsålder på 23 år. De fick bland annat svara på frågor om sin självkänsla och sitt Facebookbeteende.

Man hittade inte samma tendens hos männen, berättar Michael A. Stefanone, studiens huvudförfattare.
– Jag är besviken över att, år 2011, är det fortfarande så många unga kvinnor som baserar sitt eget värde på sitt utseende, säger han

* R'licious tipsen!
Så hittar du rätt på färgskalan

För att skapa en snygg makeup är det jätteviktigt att känna till valet av färger. Det är först när du funnit rätt nyanser och den rätta färgskalan du kan skapa vackra sminkningar.

Hur hittar man rätt färg?
Titta i din garderob och fundera över vilka färger du klär i och som du fått mest smickrande komplimanger för. Gör en översikt, består din klädkammare utav varma eller kall färger? Välj färger till din makeup som du tycker om så länge undertonen är den rätta. Är du osäker på din färgskala? Studera ditt ansikte (läppar, ögon och hud) i dagsljus.

Varma och kalla färger?

Färger som brukar benämnas som varma har oftast en gul underton. Nyanser som går i orange, brunt, olivgrönt och senap. Sedan finns det ett antal färger med gul underton som inte är lika lätta att bedöma, exempelvis nyanser åt det röda, bruna, lila och blå hållet.

Kalla färger har en blå underton. Färgnyanser som isblått, citrongul, svart, ceriserosa med flera. Men precis som i varma nyanser finns det flera toner i de kalla färgerna som är snarlika de varma färgerna. Tre svårbestämda varianter är rosa, turkos och blå.

Är din hudton varm eller kall?

Det kan vara svårt att avgöra färgen på hudtonen. Mörka partier i ansiktet går ofta mot rosa och där gör många misstaget att de utgår från att de har kalla färger vilket är fel. Titta på partier i ansiktet där du inte är röd och avgör efter det vilken underton din makeup bör ha. Färgnyanser på fondation, concealer och puder tillhör de oftast den varma färgskalan som går i nyanserna gul och gyllene.

* R'licious hissar!


Något som jag verkligen måste Hissa idag är ju självklart vädert! .. riktig vår har det varit idag, och det är så j*vla skönt. Äntligen har våren kommit, och all tråkig vinter borta :D Tycker att det är lite uttjatat om att det varit fint väder idag på fb.. men kände att jag behövde hissa det här i bloggen med! :D Hoppas bara att det håller i sej nu.. så man kan ta fram sin skinjacka osv. (y)


sorry, hitta ingen bra bild som passa :o

* Hej sötnosar!


Har man precis kommit ut från duschen! Fett skönt (Y). Så nu sitter
man bara här och gör inte så mycket, mer än att väntar på att tiden
skall gå.. för att *** ;) H E M L I S.

Idag har jag bara varit i skolan och sedan kommit hem.

Senare idag skall jag bara var i Förslöv hos Stoffe. Vad vi skall göra
vet jag inte riktigt. Men det får man väl se.

PUSS
R
'licious


* Sweet dreams ;*

har precis spelat lite Zoo tycoon (a). Gick riktigt bra, fick till slut över 700 besökare! :D men men.. nu så är det dax för mej att göra v sej sedan snacka i tele med Stoffe & sova!

Bloggar mer imorgon efter skolan.

PUUSSSS
R
'licious.


* Nemi (y)


* Wanna know?


En sak som jag tror är väldigt ovanligt är
något som jag har! För har aldrig hört att
någon innan har haft det lika mycket som
mej!
Men något som jag har är: spyfobi.. eller
vad man nu kallar det! För mej finns det
inget värre än spyor/spy! Tycker det är
så sjukt äckligt + att när jag själv mår
illa så blir jag så uppjagad & stissig eftersom
jag verkligen hatar att spy! Tycker att
det är mer hemskt än att ta en spruta!
(Har sprutfobi med) men att spy är nog
mycket mycket värre för mej! :s låter
kanske lite konstigt. men så är det i alla
fall, tyvär! :/


* R'licious dissar!


åh vad jag skäms när folk är så omogna och gör bort sej totalt! I skolan, på facebook, msn överallt! Folk som går runder och stör sej på andra? hur meningslöst är nu inte det? Jag har ALDRIG gått runt och stört mej på någon annan så mycket någonsin! varför gör ni det, alla ni som gör det? .. är det inte jobbigt att hålla på att tänka på en person hela tiden, om man nu verkligen stör sej på den?.. jag tycker att om man blivit 17 år gammal så skall man i alla fall ha lite mer vätt i huvudet än en 12 åring. (?) lite dumt, för jag vet att inte alla växer upp, men man tycker det är så sjukt roligt att man ssedan skäms när någon går rund och stör sej på en annan människa utan en direkt anledning. vad är det bra för? borde det inte vara jobbigt att gå runt och störa sej på någon annan? .. jag hade inte pallat bry mej :o vad är det som verkligen gör att vissa tvunget måste störa sej på en annan människa? själv tror jag att problemet sitter i dem personer som stör sej på andra! .


* Optimister dör tidigare
Optimister dör tidigare

Att ha en optimistisk livssyn har länge setts som positivt för hälsan. Men en ny studie visar att optimister lever kortare.

De personer som är mest positiva och optimistiska dör tidigare än sina mer pessimistisika medmänniskor, enligt ny forskning.
 
Studien utfördes vid University of California, Riverside och La Sierra University och följde 1 500 personer över en 20-årsperiod.
– De deltagare som var mest muntra och hade det bästa sinnet för humor som barn levde i genomsnitt kortare liv än de som var mindre muntra och skämtsamma, säger psykologiprofessorn Leslie R. Martin, som ledde studien.

Anledningen tros vara att människor som är optimistiska tar fler farliga risker, eftersom de tror att de alltid kommer attt klara sig.

* what's happening?

How can somebody you are so close, someone you love so much doing something like this against one? one who always found there in your life .. how? why?


* R'licious tipsen! - killar!
Så håller du dig snygg (killar)

En liten lista för att du alltid ska känna dig på topp.

1. Tvätta ansiktet morgon och kväll med en ansiktstvätt. Smörj in dig med fuktkräm efteråt.

2. Dölj mörka ringar under ögonen och blemmor med en concealer.

3. Investera i ett läppbalsam så slipper du torra och nariga läppar.

4. Håll finger- och tånaglar korta och rena.

5. Trimma näshår och eventuellt öronhår regelbundet.

6. Stryk kläderna, eller häng upp dem på galgar så fort du tar dem ur torktumlaren. Skrynklor är ett no-no.

7. Använd ljusa kläder, gärna i bomull, när det är varmt. Du svettas mindre.

8. Ansa håret i armhålorna och även i de nedre regionerna.

9. Plocka bort vildvuxna strån kring ögonbrynen.

10. Borsta tänderna noga, använd tungskrapa och tandtråd.

11. Bär solglasögon utomhus på sommaren, det skyddar ögonen och den känsliga huden runtomkring.

12. Fuska inte med solskyddet. Köp en ansiktskräm med spf så slipper du krånglet.

* R'licious tipsen!
Så vårdar du färgat hår i vår

Har du tonat, slingat eller färgat ditt hår? Du kräver det lite extra omsorg. Så här gör du för att nyansen ska hålla sig fräsch längre.

 Använd rätt produkter
Den första och mest självklara regeln är att använda schampo och balsam speciellt framtaget för färgat hår. Då håller färgen längre och blir inte urtvättad.

 Sänk värmen
Stylar du håret med värmeverktyg, så se till att inte använda den allra varmaste inställningen. Färgat hår är extra känsligt för värmeskador, så sänk temperaturen. Och använd alltid en värmeskyddande produkt i håret innan du börjar platta eller locka det.

 Var försiktig i poolen
Klor kan få blekt hår att bli missfärgat – i värsta fall grönt. Var därför försiktig med att bada i pool. Undvik att blöta håret, eller använd en badmössa. Är olyckan framme finns schampon som kan tvätta bort missfärgningar och ge håret ny lyster.

 Färga varsamt

Färgar du utväxten själv, så se till att inte applicera färgcremen över hela håret, utan bara längst in vid rötterna. Precis innan du sköljer ur färgen kan du kamma ut den i längderna.

* hej alla! :)


Sitter man hos Matilda i skolan och jobbar med Historia, eftersom
man skall ha prov i det på Fredag :( !
Så tråkigt det är att plugga, menmen.. finns inte mycket mer att
göra när man har ett jätte stort prov!

Idag blir det till stallet efter skolan. Sedan hem och hemma händer
det väl inte så mycket :)

Men bloggar mer ikväll när jag kommer hem. Har en skola att sköta!

PUSS
R
'licious.


* Bye bye ;*

har sjukt tråkigt jusst nu! & saknar min älskling som f*n !! men nu har jag i alla fall bestämt mej för att käka lite sedan spela lite Zoo tycoon. Sedan blir det att snacka i tele med soffe & sova :)

Bloggar mer imorgon.

PUSS
R
'licious.


* N e m i (y)


.. haha, sjukt rolig! (om ni ser vad där står förstås)


* welcome to reality

Should we not grown up when you go two years on gumnasiet?
Sad that there is so sick very pathetic & immature people!

welcome to reality. ;)
all will not grow up!


* So R'licious!Låt man A L D R I G tröttnar på!


* Hot and not!


 Kärlek ~ så himmla underbart ! ♥
 Bowling ~ någon som är sjukt kul! FAST ATT MAN FÖRLORAR ;) haha. Fast man får ont som f*n i fingrarna efter 1 timme, så man skall nog inte spela för många timmar. Om man inte är van vid det då ifs ;)
 Min mage ~ vet inte riktigt om jag hade magkatarr, men det är bättre nu :D
 Ut och gå ~ något som är sjukt mysigt nu när det börjar att bli lite varmare är att ut och gå lite i skogen eller bara på något fint ställe! Med någon som man tycker om på alla sätt. 
 Vanlij-ljus ~ köpte vanlijljus på Ikea i Lördag! Gud vad jag Ä L S K A R dem!!! så sjukt gott dom lunktar (a)
 3 April ~ då blir det till Ullared med Stoffe! LÄNGTAR .. skall bli så sjukt kul. + att det är första gången som han är där då.
 Vecka 13 ~ då blir man ledig! (bortsett från att gå till skolan 2 dagar och bara göra ett prov så jag får G!) Så då blir det att fixa klart sitt CV sedan ut och söka jobb! Sen har man lite annat som man skall göra med. Skönt ska det bli i alla fall! & bra med, eftersom jag behöver lite tid till detta!


Vädret ~ känns som det bara är sjukt konstigt, ena dagen jätte varmt..andra inte!
Folk som snackar skit ~ varför snackar man ens skit? pinsamt när 18åringar gör det!
"Vänner" som försvinner & ej accepterar ~ gud vad jag är trött på vänner som inte kan accpetra att andra skaffat förhållande! är det inte mycket bättre att bara acceptera allt som det är och vara glad för den andras skull? :)
Fester ~ nu när det är kallare ute så känns det så tråkigt att festa + inte lika många roliga fester. Får blir lite mer nu till sommare, :)
När helgerna går sjukt snabbt ~ ibland känns det som att man inte hinner med allt som man vil lhinna med för att helgerna är för korta! :o och det är så sjukt tråkigt. Bara för man har kul så skall tiden bara försvinna så snabbt.
Min header på bloggen ~ tycker fortf att min header inte är direkt snygg! men sen skall man väl ha orken till att gör en ny som man också skall tycka om! .. undra om jag ens kommer att bli nöjd någon gång?


* rubrik


är det så det skall vara?


* Min underbara helg!

Fredag; Maxi, kommer inte ihåg sen, men myskväll i alla fall (a)
Lördag; Väla, Ikea, Bowling och myskväll med Stoffe ♥!
Söndag; Städa lägenheten, mys, mest tagit det lungt med Stoffe!

Ä L S K A R D E J ♥


* R'licious dissar!


Uch, vad det är tråkigt när ens blogg inte funkar som den skall alltid! Det är ofta som det är något som ej stämmer eller funkar :o Just nu så ser man inte mina inlägg som jag har lagt in, men ändå så finns dem med i mitt arkiv. Detta har i och för sej hänt innan, men det är sjukt segt. Så får uppdatera en massa sedan kommer det väl upp när det själv känner för det. Så har det i alla fall varit innan! Så får hoppas att det löser sej snart, känns bara onödigt att uppdatera en massa när det ändå inte kommer upp på bloggen ;) ..


* Stäng av teknologin
Tekniken gör det svårare att sova

I dag tillbringar vi allt mer tid med att titta på tv, surfa i mobilen och läsa på iPaden om kvällarna. Det gör att vi får svårare att somna och färre timmar sömn, menar forskare.

Har du svårt att sova om nätterna? Då kan det vara dags att dra ner på surfandet och tv-tittandet på kvällen, menar amerikanska forskare.

Vi använder allt mer
hemelektronik om kvällarna och de sena tv-programmen, sms:andet och surfandet på datorer, läsplattor och smartphones gör att vi får svårare att komma till ro när vi väl går och lägger oss.

En studie utförd av National Sleep Foundation i USA visade att nästan 95 procent av de tillfrågade använder någon typ av elekotronik under timmen innan de går och lägger sig. Många väcks också av sms, mejl och telefonsamtal under natten.
 
Två tredjedelar uppgav att de får för lite sömn under veckan och forskarna tror att elektronikanvändandet till stor del ligger bakom problemet. Att exponeras för artificiellt ljus innan sänggåendet kan störa kroppens produktion av sömnhormonet melatonin och göra att man känner sig pigg.

* R'licious tipsen!
Så får du mer energi

Trött, hängig och orkeslös? Kaffe och energidrycker må pigga upp dig för stunden, men kan göra dig ännu mer utmattad i längden. Lägg om dina vanor och uppnå verklig pigghet. Så här gör du.

Ät frukost
En proteinrik frukost hjälper till att väcka upp kroppen på morgonen. Ämnesomsättningen är som högst mitt på dagen, så satsa på en stor frukost och lunch för att få energi. På kvällen är det bra att äta frukt, grönsaker och fullkorn, som hjälper dig att sova bättre och avgifta kroppen.

Dra ner på sockret

Att stoppa i sig sötsaker kan ge en kortvarig kick, men snart kraschar du igen. Vill du få långsiktig energi är det bästa att hålla en jämn blodsockernivå och undvika sötad mat och dryck.

Satsa på färsk mat

Matvaror som innehåller en massa konserveringsämnen och transfetter kan påverka din energinivå negativt. Satsa istället på mat som innehåller fettsyror som omega 3, 6 och 9. De är dessutom bra för hjärnfunktionen, lederna och huen.

Få regelbunden träning
Försök att röra på dig några gånger i veckan, så blir du piggare och får lättare att sova på nätterna. Lägg dock inte träningen alltför sent på kvällen. Yoga är en klassiker som både hjälper dig att slappna av och få ny energi.

Undvik koffein
Koffein kan stanna kvar i kroppen i upp till sju timmar, så försök åtminstone att undvika kaffe, energidrycker och Coca-Cola på eftermiddagen. Får du i dig koffein för sent på dagen kan du få svårt att somna, vilket leder till att du vaknar trött och häller i dig mer koffein för att komma igång – och snart är den onda cirkeln igång.

Se till att få solljus

En daglig dos dagsljus är viktigt för att reglera kroppens sömnhormoner. Nu börjar vårljuset komma, så ta gärna en promenad på lunchen för att lapa i dig de solstrålar som erbjuds.

* Tja bitches ;*


Har man precis spelat klart lite med dem små & nu skulle dom upp
och sova. Innan det så sa man hejdå till sin pojkvän som skulle iväg
och träna! :)

Idag vaknade jag hemma hos Stoffe.. som vanligt ♥ . Vi har ej gjort
så mycket mer än att städat i lägenheten. Sedan bara tagit det lungt,
lagat mat 'tillsammans' ! Sedan stack vi hem till mej för att spela lite
och käka pannkakor (y)

Senare idag skall jag ej göra så mycket mer än att bara vara hemma
och ta det lungt! :) tänkte blogga lite eftersom jag ej gjort det sedan
i Fredags (a). Sen får man väl spela lite Zoo tycoon ;) hihi ! FETT NICE

PUSS
R
'licious.


* L O N D O N !.


blev mkt mkt mkt mkt fler bilder! orka ej lägga upp alla :$ det får räcka med dessa! :D


* S-H-O-P-P-A-T


Var ju på Center Syd med min pojkvän förra Fredagen! .. Jag hitta/fick 3 par skjorts och en BH faktist! :D han hitta även 2 tröjor och en skjorta.. lite bra att vi båda gillar New Yorker mest ;) Men här kommer lite bilder på det jag köpte/fick!


* R'licious hissar!


Något spel som jag verkligen måste hiss är; Zoo tycoon! Spela det hemma hos Emelie igår! Och det är så sjukt kul :D För er som ej vet vad det är så är det ett dataspel som man bygger sitt egna zoo osv. Faktist jätte kul, speciellt om man spelade det när man var liten. Lite härlig känsla faktist. har ni ej testat det så får ni faktist ta att göra det ;) roligare än vad det låter !.


* Studentklänningar!


vitt är tråkigt, och genomskinligt om det regnar! Alla fina klänningar har en annan färg eller för mycket mönster! + att jag är så sjukt kräsen när det gäller klänningar! .. skall bli kul att se hur detta slutar! :)


* Britney Spears; betlar för..Britney Spears: "Betalar för att hata min PT"

I en ny radiointervju avslöjar Britney Spears hur hon håller sig i toppform.

Sångerskan Britney Spears är tillbaka i rampljuset med två nya hitsinglar och ett kommande album.

Inför premiären av låten
"Till The World Ends" besökte Britney radioprofilen Ryan Seacrest i studion och berättade där bland annat om sina tuffa träningsvanor och sin pojkväns magrutor.

* R'licious tipsen!
Tänk dig smal

Med hjälp av små förändringar i vardagen tappar dina extrakilon snabbt.

 Steg ett vid viktminskning är lära sig att kontrollera känslor, tankar och beteendemönster. En del tar till mat och sötsaker för att trösta sig och dämpa stressen. Därför blir det så småningom extra svårt att förändra det negativa mönstret.

 Genom att göra små förändringar i vardagen kan du ändra riktning och se din viktnedgång som en livsstilsförändring. Börja med att skaffa dig kunskap om mat och träning. Ekvationen är enkel. Rör du på dig och äter hälsosamt tappar du vikt och blir piggare.

 Bryt dåliga vanor som att tröstäta när du har tråkigt eller att välja en chokladbit när blodsockret är lågt. Hitta även en motionsform som passar dig och känn inte att du måste gå till gymmet, det blir sällan långvarigt.

Smala tips

 Stärk ditt självförtroende genom att fokusera på din målvikt och peppa dig själv med positiva tankar.

 Ha realistiska mål för din viktnedgång. Sätt upp delmål och belöna dig själv när du nått dem.

 Var snäll mot dig själv. Även om du misslyckas är det aldrig för sent att börja om.

* R'licious dissar!


Något som är sjukt jobbigt just nu är att vår varmvattenberedare har gått isönder! Så vi har ej haft varmvatten sen vi kom hem från London. Som tur är, är att jag har ej varit hemma sen då.. så jag har ej behövt att oroa mej för att kunna duscha osv. Sen igår var jag tvungen att duscha!!! .. och kom på att det ej gick! Så fick duscha inne hos grannarna. Känns lite pinsamt :s men vad skall man göra? kan ej duscha i iskallt vatten. & det värsta är nog att vår nya varmvattenberedare är nog inte fixad på 1 vecka till! f*ck det asså.. så tråkigt att sådant skall hända.
---

---


* Tja snyggingar ;)


har man nästan precis kommit hem från skolan. Hade bara en lektion
idag. Fick reda på att Historian var inställd! Så vet var bara att åka
hem & se glad ut sedan!

Idag skall man till Förslöv.. vad som händer vet jag ej! Men det
märker vi väl. Kan ej stressa eller något pga min magkatarr.. så
känns som jag kommer att ligga och dö hemma eller något,

PUSS
R
'licious.


* Magkatarr + långt inlägg!

Kommit hem från doktorn, & har fått medicin som jag skall ta 2 ggr om dagen! Morgon och kväll. Fick precis min vanliga symtom :( känns så sjukt hemskt! hatar verkligen det.. skit är vad det är.För er som ej vet vad det är så är: Magkatarr (ibland ansetts synonymt med dyspepsi) är ett samlingsnamn för olika besvär från magen. Katarr är egentligen missvisande då detta syftar på en inflammation och endast i undantagsfall är detta orsaken till symptomen.

» Vanliga symptom för akut magkatarr är magsmärtor och kräkningar. Kronisk magkatarr kan vara betingad av för stor produktion av saltsyra. Smärtan känns tydligast vid övre delen av magsäcken och vid tryck i mellangärdet så svider det. Magkatarr beror oftast på stress, alkohol eller olämplig mat. Om det håller på ett längre tag kan det bildas magsår. Vid allvarliga fall av magkatarr bör läkare sökas.

» Magkatarr behandlas med diet och/eller mediciner.

» Har man magkatarr ska man undvika stark, fet, stekt och rökt mat. Sura drycker som juice ska undvikas och även kaffe och alkohol.

» En annan sak man ska undvika är stora och oregelbundna måltider.

Vet att jag lova bilderna sen London idag, men känner att jag har blggat så pass mycket idag så jag hinner inte mycket mer idag. Kan lägga in dem imorgon istället! Trodde mamma hade kvar dem i sin kamera, men tydligen inte.. så får ta det imorgon istället. Men det gör säkert inget :)

Nu skall jag försöka att käka lite mat sedan blir det vidare till Emelie ♥
Bloggar mer imorgon sötnosar.

PUSS
R
'licious.Har glömt att visa er min fotobok !! Här kommer några bilder ;)


* Bilder ~ LONDON!

Vet att jag lovat bilderna sen London! & dem kommer senare idag :D

Nu ahr jag ej tid till att blogga mer, för nu skall jag börja att göra v mej sedan går bussen till Åstorp klockan 11.11 :) Efter det skall jag faktist till skolan. Men bloggar mer när jag kommer hem från skolan!

PUSS
R
'licious.


* R'licious dissar!


Ush vad svårt det kan vara att hitta en snnygg/fin klänning till studenten då :( känns som jag aldrig kommer att hitta någon! Jag hitta ens ingen i London :o varför skall jag vara så kräsen ibland? Önska att jag tyckte alla var fina, så hade jag inte haft lika mycket problem med att hitta någon.. kanske! :) Men det som jag ej vill är att ha en kläning som någon annan har, och det gör det lite svårare för mej att hitta en (aa'). Men jag får väl hoppas på att jag hittar en snygg innan det är dax. Känns som bara tiden rinner iväg och att det snart är dax, fast det är 3 månader kvar :o ! Ingen som vet någon bra sida som man kan köpa kläningar på? gaah, måste verkligen hitta en!


* 'Fel kön'

Kollar runder på lite bloggar och hitta detta på en blogg ang.

Najaf Sultana 16år. Hennes pappa tyckte att hon fötts till fel kön, han ville inte ha en till flicka i familjen. När flickan var 5 år gammal hällde hennes far fotogen över henne när hon låg och sov och tände sedan på. Efter attaken övergav hennes föräldrar henne och hon bor idag hos andra släktingar. Najaf har opererats cirka 15 gånger.


så sjukt hemskt! att folk ens bara vågar & kan göra så mot någon annan!

* Stjärnor ~ osminkade..

Stjärnornas osminkade looker


* Allergisk mot sminket?Därför kan smink ge allergiska reaktioner

Har din hud någonsin reagerat negativt på någon typ av makeup? Vad beror det på - och vad gör man åt det? Vi reder ut begreppen.

Har du känslig hy finns det risk för allergiska reaktioner när du använder olika typer av makeup.

Tecknen på att du fått
en negativ hudreaktion är oftast att det börjar klia, svida eller bränna på huden. Därefter uppstår ofta en rodnad eller svullnad och huden kan senare börja flagna.

Dermatologen Jeannette Graf berättar för Allure.com att det finns två typer av allergiska reaktioner. Antingen beror det på att produkterna irriterar redan skadad hud, till exempel om du skrubbat ansiktet för hårt, om du bränt dig i solen eller om du fått ett sår. I dessa fall kan du få en allergisk reaktion mot produkter du i vanliga fall inte har några problem med.

I det andra fallet handlar det om att du är allergisk mot en specifik ingrediens i makeupprodukten. Oavsett vad det beror på brukar symtomen vara desamma och behandlas på samma sätt.

Börja med att tvätta
bort produkten från huden. Applicera en kylande kompress för att dämpa svullnad och rodnad. Du kan även applicera aloe vera-gel eller en receptfri hydrokortisonsalva. Fortsätter symtomen i flera dagar är det dags att uppsöka en hudläkare. Ta då gärna med dig produkten som orsakat reaktionen. Vet du med dig att du har känslig hy så försök att använda oparfymerade produkter.

* ♥


- man kunde ju inte låta bli att rösta!! eller? ;) ♥


* Min helg/vardag


♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥


* hahaha (a)


* Helg + vardagen!

Nu när jag ej har kunnat blogga har jag hittat på en massa annat skoj! Sorry för att jag varit så kass på att uppdatera, lovar att jag skall bättra mej med det!

Fredag's: skolan, resturang, myskväll!
Lördag's: Ikea, Center Syd, myskväll!
Söndag's: minns inte riktigt :$
Måndag's: stallet, skolan, myskväll!
Tisdag's: skolan, kolla när Stoffe träna, MYYYYS!
Onsdag's: gick ut en runda i skogen, stallet, hem!

Det var lite som jag och Stoffe hittat på, drf som jag ej har hunnit att blogga! :)


* G Ö T T '! ..


har fått tid klockan 12 i Åstorp! kanke inte den bästa tiden, men fick en idag i alla fall! Så nu har man några timmar på sej och inte göra mycket mer än att vänta på att tiden skall gå. Men det bra är att jag kommer ej behöva ta sprutor!! :D fatta vad lycklig jag är, eller hon sa att det var VÄLDIGT sällan dem tog det där. Så nu behöver jag ej gå och orora mej över det! ;) Hon jag snacka med tyckte det lät som magkatarr.. men vi får väl se!


* Så vill vi se ut i dag


Så vill kvinnorna se ut

Vad som anses vara vackert varierar med tiden. Nu har den amerikanska skönhetstidningen Allure gjort en stor enkät för att ta reda på vad som anses göra en snygg i dag. Det här visade undersökningen.

Angelina Jolie är vår främsta skönhetsikon
Skådespelerskan var den kända kvinna som flest personer, både kvinnor och män, svarade utgjorde dagens fysiska ideal.

Rumpor och bröst går hem
När män får ranka vad de tittar mest på hos tjejer blir svaret: ansikte, kroppstyp, bröst, leende och rumpa.

Nästan alla vill bli smalare

Hela 97 procent av alla kvinnor hade gärna gått ner i vikt.

Vi nojar mest över magen
Den kroppsdel allra flest kvinnor var missnöjda med var sin mage, som de gärna ville ändra på.

Vackraste åldern än 28

När männen fick ange vid vilken ålder kvinnor är snyggast blev svaret 28. År 1991 fick samma fråga svaret 31.

Vi vill se ut unga ut
Föga förvånande, särskilt med fråga på föregående svar, sa 93 procent av kvinnorna att pressen att se ung ut är större än någonsin.

Vi gillar kurvor...
73 procent av kvinnorna som tillfrågades uppgav att en kurvigare kroppstyp anses mer attraktiv idag jämfört med för 10 år sedan.

...men vill inte ha dem själva
Ändå vile 85 procent av kvinnorna ha smalare höfter.

* R'licious tipsen!
Knepen för ett friskt och fräscht hår

Det går inte att dölja när håret mår dåligt. För att få håret att göra som du vill gäller det att ta hand om det ordentligt. Så här gör du.

Skydda håret från solen i sommar
Använd hårprodukter med UV-skydd för att skona det från att bli solblekt och slitet. Visst kan det bara snyggt med en ljusare nyans på våren och sommaren, men det är bättre att fixa färgen hos frisören.

Gör regelbundna inpackningar
Minst en gång i veckan är det bra att göra en djupvårdande inpackning. Krama ur håret efter schamponeringen och applicera inpackningen från nacken och nedåt. Låt den verka i några minuter medan du exempelvis rakar benen eller ger dig själv en kroppsskrubb. Skölj sedan ur den noga.

Klipp topparna ofta

Se till att gå till frisören var sjätte till åttonde vecka för att klippa håret. På så sätt ger du håret mer volym och undviker kluvna hårtoppar.

Skölj håret efter bad
När du badat i saltvatten eller klorhaltigt poolvatten är det en bra idé att skölja ur håret efteråt. Saltvatten gör nämligen håret torrt, och klor kan missfärga blont hår i en grönaktig nyans.

Ät vitaminrik mat
Din kost har också stor inverkan på hur håret ser ut. Se till att få i dig mycket vitamin B1 (finns i griskött, bönor och havregryn), B6 (finns i potatis, strömming och kyckling), B12 (finns i lever, mjölk och ägg) och E (finns i mandel, rågmjöl och broccoli).

Tvätta två, tre gånger i veckan
Att tvätta håret varje dag sliter på stråna och gör hårbotten torr. Försök att tvätta högst varannan dag och använd ett milt schampo. För att fräscha upp håret mellan tvättarna kan du använda torrschampo. Det suger åt sig överflödsfett och smuts, vilket gör att håret ser fräschare.

* R'licious dissar!


Något som jag aldrig har gillat är att åka till doktorn. Pga min sjukt stora fobi mot sprutor :( Önska att jag själv inte var så j*vla rädd för en liten spruta.. men nu är det ej så lätt! men men .. skall i alla fall till doktorn idag och får hoppas att det går så bra som möjligt. För er som ej vet så har jag mått illa från och till sen i slutet av November! Nu i förrigår vaknade jag mitt i natten, mådde illa och kändes som hela min mage skulle sprängas eller något :s .. fett konstigt, jag vet! Ringde någon rådgivning idag och hon tyckte att jag skulle ta med till en doktor. Precis vad jag vill.. eller inte! Så nu väntar jag på att få min tid så att jag kan ta mej dit så snabbt som möjligt sedan vidare till skolan. Får hoppas att jag slipper sprutor, blodprov och annat läskigt.


* Hej sötnosar!


Sitter jag & väntar på att jag skall få en tid hos doktorn! Hoppas
verkligen att jag slipper ta massa tester osv.. för det kommer jag
ändå inte till att våga :(

Idag skall man först till doktorn sedan vidare till skolan!

Senare idag så skall jag bara vara hemma & göra en massa saker
som måste göras hemma.. sen behöver jag nog ta det lungt med
min mage med! men men, det är väl de som händer för mej idag.

Nu är jag i alla fall tillbacka & kommer att blogga igen. (helgerna
kan vara lite svårare.)


PUSS
R
'licious.


* Blogg-paus

Hej alla!

Kommer ej att kunna blogga på ett tag pga. hela min familj ligger hemma med maginfulensa & jag är ej hemma, för att jag ej skall bli sjuk med! Så är hos Stoffe, & lär ej ha tid att blogga när jag är med han! :) Men lovar att blogga direkt när jag kan igen ♥ . Ni får läsa lite gamla inlägg ist, medans jag har min
L I L L A
paus ! ;)

PUSS
R
'licious.


* byebye fuckers ;)

nu har jag ej tid för datan mer (a) .
& snart skall lilla jag till stallet .. 
bloggar när jag har tid, vet tyvär inte vilken dag!


PUSS
R
'licious.


* finest.se/falsksanning

Kenza - sveriges största blogg

Kenza har gått om Kissie på bloggportalen nu och det har hållt sig. Det har hänt förut men då har Kissie skrivit att hon haft problem med bloggen. Nu har i alla falla Kenza gått om henne och vi får se om det håller. Vad tror ni?
* Rouge efter hudtonVälj rouge efter din hudton. Har du en kall hudton klär du i rouge mot det blåa hållet. Är du istället varm i hudtonen passar du i rouge som går mot det gulare hållet.


* Min humor (a)

.. hahaha !!!!!


* R'licious hissar!


 London resan ~ som jag verkligen måste hissa! Något utav det roligaste jag någonsin har gjort! Shoppat hela dagarna, med vår väder & allt var så perfekt och roligt där! :) Lite segt med språket ibland, men sånt händer alla. Man kan inte kunna allt (a). Men det var verkligen en underbar tid där! Är nöjd med resan och allt!

 Fotoboken har kommit ~ "äntligen" har min fotobok kommit! (y) & den blev SKIT BRA :D Trodde ej att den skulle bli så bra som den blev, men det blev den i alla fall. Ska bli kul att lämna den till mina lärare på Måndag! Hoppas bara att dem tycker den är lika bra som jag tycker.. annars vet kag ej vad jag gör! ;)

 Projektarbetet ~ helt färdigt och inlämnat för gott! Känns så himmla skönt att ha det gjort :) . Nu är det äntligen slut på massa plugg med projektarbetet. Nu får man väl bara hoppas på att man får bra betyg på det osv. Men skall jag vara ärlig tror jag faktist att jag kan få ett VG! Men man vet ju aldrig.. beror mycket på hur man omdömmer det osv. Min fotobok blev PERFEKT i alla fall.

 Stoffe ~ jag måste verkligen ta med att jag är så sjukt lycklig med denna personen! Det är så sjukt.. att en annan person kan göra så mycket för en! Helt underbart är det! Ställer alltid upp för en, och gör ALLT för att få mej att må bra och vara lycklig! .. tänk att just JAG har fått en bra kille! Det är sjukt. Så många bra killar finns det inte i världen. Men jag fick verkligen en som var bra! Helt perfekt, och jag mår så bra ♥ . Jag har ALDRIG mått såhär bra med en kille innan. För bråka jag bara en massa med min x.. men inte vi ♥ , jag lovar.. min pojkvän skall man vara rädd om, för han är en av dem få bra killar som finns! ÄLSKAR DEJ ! ♥ Det är inte förens nu som jag insett att jag verkligen har älskat någon på riktigt! (är det det såhär som man mår när man är kär? PÅ RIKTIGT!)


* gått igenom ett helvete

Mike Tyson: "Jag har gått igenom ett helvete"

Den före detta tungviktsboxaren har haft ett par tuffa år. 2009 förlorade han sin dotter i en tragisk olycka. Och det var då han bestämde sig för att lämna droger, alkohol och skandaler bakom sig.

Det var bara två år sedan Mike Tysons fyraåriga dotter dog i en hemsk olycka i hemmet. 44-åringen kunde knappt hålla sig från tårar när han berättade om tragedin i Ellen DeGeneres show. "Det går inte att föreställa sig hur det är att förlora ett barn" berättar han. Det var även under sorgarbetet han bestämde sig för att ta tag i sitt liv och bli en bättre människa.

* R U B R I K .it
may be that you are, if you did not turn out to be!
;)


* LONDON!

Vill bara säga att jag kommer ej lägga in bilder på allt jag köpt i London, för det kommer bli för mycket bilder. Men tänkte jag kunde lägga upp  det som outfit, när jag har det på mej istället! :) Bättre än att fota typ tusen bilder sedan lägga upp det osv.

Men bilderna från resan och naturen kommer i alla fall ! (Y) .. blir antagligen på Söndag ;)

Jag köpte i alla fall:

 9 par skor !
 mer än 10 par byxor !
 mer än 10 tröjor !
 Massa underkläder & strumpor !
 Skit söt nagelfil !
 Smycken !
 Korsett !
 Parfym & tröja till Stoffe !

Tror att det var allt (a) !


* R'licious tipsen!
Tvätta håret på rätt sätt

Önskar du en vecker frisyr gäller det att börja redan vid hårtvätten. Så här gör du för att schamponera svallet som ett proffs.

Brukar du stressa dig igenom schamponeringen för att sedan lägga evigheter på att föna och styla frisyren? Lägg istället lite mer tid och energi på att tvätta håret så maximerar du dina förutsättningar för ett perfekt hårsvall när håret väl torkat.

Det första steget är naturligtvis att välja rätt schampo
och balsam. Har du råd så skadar det inte att satsa på lite dyrare proffsprodukter som du köper hos frisören. Men många hårvårdsmärken har också bra budgetalternativ. Välj hårvårdsprodukter som passar din hårtyp och köp gärna både schampo och balsam ur samma serie, då de är framtagna för att komplettera varandra.

I duschen börjar du med att blöta igenom håret ordentligt. Klicka sedan ut schampo i handflatan och fördela det i håret från hårbotten och ut i topparna. Massera gärna hårbotten ordentligt med fingertopparna – det ökar blodcirkulationen. Skölj sedan ur schampot ordentligt.

Sedan är det dags för hårbalsam. Applicera inte balsam i hårbotten, det kan bidra till att håret känns tungt och flottigt. Börja istället i nacken och stryk i balsam ända ut i topparna. Låt gärna balsamet verka i ett par minuter.

Skölj sedan igenom noggrant uppifrån och ner. Se till att inget schampo eller balsam är kvar i håret. För extra glans kan du med fördel avsluta med lite kallt vatten, då detta får hårstråna att sluta sig.

Krama nu försiktigt ur överflödigt vatten, men undvik att gnugga håret, det kan skada hårstråna. Glöm inte att ha i en värmeskyddande produkt innan du fönar eller använder platt- och locktänger i ditt hår.

* Today !
inte dem bästa bilderna, men ändå! ;)

 Linne - ?
 'Tröja' - £25
 Armband - London £4
 Svarta leggings med dragkedja - London £5


* Hej snyggingar ;)


Sitter man hemma och bara tar det lungt och dampar lite över att
mitt cp tangentbord sluta funka.. visst har typ 10 andra, men nu
när man är van vid det "gamla" så tar allt mycket längre att skriva
osv.. FETT JOBBIGT! + att det hackar ibland när jag skriver med
detta som jag har nu sålänge.. aja, pappa kommer väl hem någon
gång idag :) .. om jag ens är hemma då! ;(

idag har man bara varit i skolan. Lämnat in projektarbetet och
allt (Y). Känner mej så duktig nu :) + att när jag kom hem så
hade jag fått båda min fotoböcker som jag beställt hem! :D
Så blir att lämna in det på Måndag. (ena bara, den andra är ju
min.)

senare idag skall Stoffe hit, sen drar vi till stallet. Efter det
blir det hem till han (som vanligt) ! :D
så får vi väl se vad vi skall hitta på! .. kommer ej ha tid att
blogga imorgon i alla fall.. förhoppningsvis kommer jag att
ha tid på söndag kväll att blogga lite (a) .

PUSS
R
'licious.


* HUMOR !!!

.. hahahaha (a)
* R'licious tipsen!
Tipsen för dig med glasögon

Ögonen har en tendens att försvinna bakom glasögon, vilket är lite trist. Därför bör du framhäva dem och ge ögonen en dramatisk look.

Miniguide
Börja med att forma brynen. En snygg båge ramar in ansiktet, fyll i dem med ögonbrynsskugga och håll dem på plats med bryngelé.

Markera ögonen med kajal. Dra en jämn linje längs fransraden över och under ögat. Med val av ögonskuggor ska du vara lite försiktig. Har du färggranna bågar bör du vara sparsam med ögonsminket och satsa på en neutral look. Lyft istället upp accessoaren med matchande armband eller handväska. Klassiskt svarta bågar passar till allt och är därför ett säkert kort.

Avsluta sminkningen med generösa lager maskara och färgglatt läppstift.

* Människor är lata..


* R'licious tipsen!
Tipsen för dig som sparar ut håret

Längtar du efter en längre frisyr och försöker låta håret växa ut? Det innebär ofta en utväxtfas när håret inte alltid känns så snyggt. Men några enkla proffsknep kan göra fasen lättare att uthärda.

När du vill att håret ska bli längre, vare sig det handlar om en kort frisyr, en lugg eller en undercut som ska växa ut, gäller det att ha tålamod. Hårstylisten Tabatha Coffey ger sina bästa tips.

Klipp topparna
Vill du att håret ska bli längre kanske det inte är lockande att trimma det över huvud taget. Men struntar du i att klippa topparna regelbundet får du inte bort kluvna hårtoppar och håret kommer att se mer och mer slitet ut. I slutändan kan du tvingas klippa av ännu mer än du tänkt.

Satsa på accessoarer
Känns frisyren trist medan du låter den växa ut så satsa på snygga accessoarer för att piffa upp håret. Hårband och spännen kan göra vilken frisyr som helst roligare. Våga dig också gärna på uppsättningar, knutar, flätor och tvinnade looker.
 
Vårda håret
Det finns inget sätt att få håret att växa snabbare, men tar du väl hand om ditt hår slipper du riskera att det slits av innan det når din önskade längd. Regelbundna inpackningar, hårmasker som får sitta i över natten och hårbehandlingar som Brazilian Blowout kan göra håret friskare, starkare och mindre torrt.

* Min semester i LONDON!

Tänkte berätta lite om hur det var i London & hur jag upplevde det! (Y)

Dag 1: började vi med att ta oss till vårt Hotell! Det gick väl sådär ;) haha! eftersom det var sjukt många olika hotell som hete samma som vårt :o .. Efter vi väl hittat det så blev det att börja packa upp sedan ta en fika. Efter fikan blev det direkt till Oxford street & börja shoppa (Y) (Oxford street är en LÅNG gata/gator som man shoppar på, mitt i London) Första dagen kommer jag ej ihåg hur mycket jag handla för.. men över 500kr i alla fall.. vi shoppade till klockan 9 på kvällen i alla fall! Sedan hem till hotellet.

Dag 2: idag vaknade man tidigt och började med att käka frukost och göra v sej! Sedan blev det iväg till Oxford street igen (a) .. där handla jag nog över 1000kr ! (fanns sjukt mycket affärer och en massa fina saker) så det var allt som hände denna dagen :) ! shoppade till 9 på kvällen. Vi var även på Maddam Taussaud ! :)

Dag 3: idag stack vi först till Harrods! (som är ett jätte stort 'köpcenter' & väldigt dyr "affär") sedan när vi varit där i några timmar så blev det tillbacka till Oxford street (Y) . Där handla man för ca. 1000kr. Denna dagen shoppa jag och mamma till klockan 10 & dem andra var trötta, långt tillbacka så vi hoppa själva (a).

Dag 4: idag började vi med att kolla på bla. Big ben och en massa annat fint/toligt! :) Efter det så var det dax att ta och shoppa det sista som vi ville ha innan vi skulle åka :( .. handla för 800kr denna dagen i alla fall (a). Efter vi varit i alla de sista affärer vi ville till så var det dax att ta sej hem till hotellet och sedan börja att ta sej hem med först; tåg sedan flyget osv!

(kanske har glömt något som vi gjorde)

Visste ni att i London ..
.. har dem vänstertrafik!
.. har dem vakter i varje affär dagligen!
.. folket där är MYCKET trevliga! (helt otroligt snälla!!)
.. dem har vår där nu, medans vi fortf har "vinter" !
.. så dem som betalar mest för att bo där får bo där! jätte dyrt att bo där!
.. dom kör MYCKET sämre än vad dem gör här!
.. det finns fler uteliggare där, som ligger och sover bland allt folk!
.. dem har bussar med två våningar!


(bild från google!)

BILDER KOMMER SENARE :)
&
Resan har varit jätte rolig! över 10° & sol ♥
(vaje dag vi var där)


* Tillbacka i Sverige!


Sitter man här & har blivit väckt av min familj, för dem fick alla
sina saker som mamma köpt i London (Y) !

Så nu är vi hemma i K A L L A Sverige :( .. var is ute när vi kom
hem, medans det var 10° & sol i London. Får hoppas på
att våren snart kommer hit med! För det var så j*vla skönt att
ha sol, blommor, grönt gräs & allt!! ;) men men..

Idag skall jag ta en riktigt lååååång dusch!! Hotellet var sådär
eftersom det är i en storstad som är dyr att bo i :) ! + att vi
shoppa hela dagarna :o !
Sen när Stoffe slutat kommer han hit med!! ♥ ♥ .. innan han
kommer blir det bara att jobba med projektarbetet, som skall
lämnas in på Lördag!

PUSS
R
'licious. ♥


* Byebye suckers! ;)

Nu skall man snart gå & lägga sej!
Ska upp redan klockan 5 imorgon :( ;)

Så som ni säkert fattat så kommer jag ej att blogga förens jag kommer hem igen ♥ .. men ni får väl underhålla er här ändå! Kanke läsa äldre inlägg eller något ? :)
Kommer hem på Torsdag igen ! Se ya'

PUSS
R
'licious.


* Inget bloggande igår..

Sorry att jag ej blogga igår, men var på bio med min älskling! Så hade ej tid :$ ♥


* Videoblogg.. elr vad?

.. haha, ja vad ska man säga ? :D


* Arianne Curry, nakenbilder?

Hollywoodstjärnan visar upp sin nakna rumpa

Att kändisar visar upp sig på nätet är inte ovanligt. Men nu börjar stjärnorna allt mer posera nakna framför sina egna kameror.

Det poseras, putas och kråmas. Twitter och Facebook har gett alla en möjlighet att snabbt nå ut med information om sin person. Men de sociala medierna är också ett sätt att exponera sig i rampljuset.

Det vet stjärnorna i Hollywood. Flera av dem gör nu allt i sin makt för att överglänsa varandra och sno plats i medierna. 


Arianne Curry, modell och den första vinnaren av "Americas Next Topmodel".

* S H O P P A T (Y)
 Spegel


 benvärmare, vita! Med band i


 Svart väska, med 2 tofsar

 Sedan fick jag nya svarta leggings med ♥


* Vackra ben till våren

Metoden mot ytliga blodkärl på benen

Nu är det snart dags att visa benen igen! När vårsolen tittar fram och sommaren närmar sig är det ett perfekt tillfälle att behandla ytliga blodkärl och kärlnystan på benen.

Vad kan behandlas?
Alla former av röda och blå missfärgningar, även tjockare kärl. Blodkärlens storlek, tjocklek och läge bedöms. Det är viktigt att få en korrekt bedömning för behandlingen ska bli så bra som möjligt.

Du bör undvika att äta blodförtunnande läkemedel dagarna före behandling (Treo, Magnecyl, eller höga doser Omega 3) Du får heller inte vara gravid eller ammande, då är det bättre att vänta tills efteråt då graviditet ofta kan ge ökat tryck på fötter och ben som kan orsaka mer kärl. Du får heller inte ha diabetes eller andra sjukdomar som kan ha betydelse för behandlingen.

Hur går behandlingen till?

Scleroterapi är en behandling av kärl med ett läkemedel som injiceras (sprutas in) i kärlen. En ytterst tunn kanyl används. Läkemedlet som används innehåller en viss mängd smärtstillande medel, vilket gör behandlingen i det närmaste smärtfri.

Vid behandlingen uppstår en irritation i kärlen som gör att de skrumpnar och gradvis tas upp av kroppen och försvinner. Efter behandling kan rodnad, svullnad och små blåmärken uppstå. Dessa läker, men var noggrann under läkningstiden med att hålla rent på de behandlade områdena. Din behandlare kommer att ge dig all information du behöver för att det ska bli så bra som möjligt! Är det grövre kärl som behandlas kam små pigmentförändringar uppstå, dessa försvinner i regel efter några veckor.

Beroende på antalet kärl, grovlek och hur länge du haft dem tar det olika lång tid att få resultat. Vanligtvis brukar det behövas två till fyra behandlingar med fyra till sex veckors intervall.

Efter behandlingen
Undvik träning, bastu och bad de första veckan dagarna efter behandlingen. Resultatet kommer gradvis och dina kärl på benen är ett minne blott!

Vad kostar det?
Priset är från cirka 1500 kronor beroende på storlek på området.

* H U M O R ! (Y)


.. hahahaha


* Ny medicin mot alkohol..Ny medicin mot alkoholmissbruk

Ett nytt läkemedel ger hopp om att kunna användas i behandlingen av alkoholism.

När man dricker alkohol frigörs lyckohormonet dopamin i hjärnan, vilket gör att man kan känna sig upprymd och vill fortsätta dricka. Men hos personer som missbrukar alkohol förändras till sist nervcellerna så att de måste dricka alkohol för att må och fungera normalt. 
 
Forskare har nu tagit fram ett läkemedel som tros kunna förhindra att man blir beroende av alkohol. Medicinen blockerar aminosyran glycin i hjärnan, vilket hämmar alkoholens förmåga att ge känslor av upprymdhet. När effekten av alkohol minskar sjunker också risken att utveckla ett alkoholmissbruk.

Medicinen har hittills testats på råttor med goda resultat, uppger Aftonbladet.

* Tja snygging ;)


Har man nästan precis sagt hejdå till sin älskade pojkvän, som jag
ej kommer att träffa förens på Torsdag eller Fredag :( Men skall
bli skönt att komma iväg ett tag :) ♥ !

Idag har man varit på Väla med Stoffe! För han skulle köpa lite
saker, sedan fick jag lite/hittade jag lite med. :)
Sen efter det har vi bara varit hemma hos mej & tagit det lungt.

Senare idag skall jag inte göra så mycket mer än att packa ner
det sista i resväskan. Sedan in i duschen osv.
Får gå & lägga mej tidigt idag eftersom vi skall åka hemifrån
redan kl. 5 imorgon :o T I D I G T ! .. jag kommer ej att kunna
somna..

PUSS
R
'licious.


* hatar det !

Fan vad jag hatar att stressa, ändå får jag göra det för vissa sölar sej som fan !!

Så tröttsamt & tråkigt är det!! H A T A R att vänta på folk som ALLTID är slöa!!

Klar nu i alla fall! tack & lov ..
Bloggar mer imorgon.

PUSS
R
'licious.


* Mwhihi (a)


.. hahahaha! ;)


* Naglarna speglar dej


Naglarna speglar din hälsa

Förändringar på dina naglar kan ofta vara tecken på obalans, fel kost och näringsbrist.

Håll upp dina händer och kontrollera följande:

1.
Diabetes och leversjukdom kan ge gulnade naglar.

2. Vita fläckar på nagelplattan tyder på zinkbrist. Fläckarna kan även vara ett resultat av att nagelbädden utsatts för hårt tryck eller slag.

3. Är naglarna tunna och spröda kan du lida av dålig blodcirkulation, järnbrist och problem med sköldkörteln.

4. Torra naglar kan bero på överdriven kontakt med vatten. Använd då gärna skyddshandskar vid vattenkontakt, eller ha en handkräm redo.

5. Naglar som lätt skivar sig eller går av kan vara ett tecken på närings- och mineralbrist, eller för lågt proteinintag.


Detta visste du inte om dina naglar

* Mäns naglar växer fortare än kvinnors.
* Nageln på långfingret växer snabbast.
* Naglar brukar ha en tendens att växa snabbare i varma klimat.
* En nagel växer med ca 0,1 mm per dag.
* Det tar ungefär ett halvår för en fingernagel att helt "bytas ut"
* Lillfingernageln växer långsammast.

* R'licious tipsen!
Bromsa hudens åldrande

Huden utsätts för många påfrestningar som kan göra att den åldras i förtid. Men med rätt hudvårdsrutiner kan du vrida tillbaka klockan.

Håll tassarna borta
Försök att undvika att pilla och peta för mycket i ansiktet, då du kan skada sköra blodkärl och bakterierna på dina fingrar kan orsaka oren hy.

Antioxidera mera
Antioxidanter skyddar din hud mot fria radikaler som skadar hudcellerna. Se till att få i dig mycket grönt te, tomater, nötter, frön, fullkornsprodukter och soja. Leta också efter hudvårdsprodukter som innehåller antioxidanter.

God sömn

Åtta timmars sömn per natt är ett måste för en frisk hud. Har du svårt att somna, drick inte kaffe efter klockan 15 och träna inte sent på kvällen. Se till att sovrummet är tyst, svalt och mörkt och motstå frestelsen att trycka på snooze-knappen på morgonen – det gör dig bara seg och omtöcknad. Ställ istället klockan på den tid då du måste kliva upp.

Undvik cigaretter och alkohol
Att rökning kan orsaka rynkor vet de flesta, men även alkoholkonsumtion kan skada huden. Dricker du mer än ett glas alkohol kan det öka inflammation i blodet som kan få huden att hänga. Även för mycket socker kan påverka kroppens förmåga att reparera skadat kollagen.

Förminska porerna
När orenheter samlas i porerna expanderar de, och ju äldre du är, desto svårare blir det för porerna att dra ihop sig igen. Motverka denna process genom att rengöra huden ordentligt med en ansiktstvätt som innehåller salicylsyra och löser upp fett i porerna

Skydda dig mot solen

Den största delen av hudens åldrande beror på skador från solen. Försök att alltid använda en ansiktskräm med så hög solskyddsfaktor som möjligt, och återapplicera den varannan timme när du befinner dig i starkt solljus.

* Uch !!! ..


Fan vad jag är tött på alla koder som man måste fixa & hålla på med i bloggen, om man bara vill ha något litet! Tog bort min statestik-räknare .. fett dumt var det !! F*n gjorde jag det för? :@ Nu är jag bara arg på mej själv, för jag får ej tbx den som den var innan!! Nu har jag i alla fall gett upp efter att ha hållti på med det länge i 2 dagar :(  Får fixa den en annan dag.. om jag pallar! Har fått den nogerlunda bra, men det räknar ej rätt idag eftersom jag redan fått besökare idag som ej räknas med! & det är fett dåligt :/


* Bildbrist! :o gaaaah !!


Gud var tråkigt det är egentligen .. när man blogga & så bloggar man så pass mycket att det blir så mycket brist på bilder! Känns som man bara upprepar samma bild om & om igen.. någon mer än jag som tycker att det är lite tråkigt och segt? Känns som man kolla på samma sak hela tiden.. själv har jag ej fotat mej på ett bra tag! Utom dem få bilderna i den hårfärgen som jag har nu! Man borde kanske utnytja sin cam lite mer ? eller sin vanligt kamera ;) Så att man inte alltid uprepar samma bilder om och om igen.. vet själv hur tråkigt det är :o alltid roligare med lite nya bilder osv.


* Tja snyggingar ;*


har man precis kommit hem från skolan nästan. (Y) Så j*vla skönt
det är med Fredag.. & i övermorgon åker vi till L O N D O N  ♥ !

Idag har man bara varit i skolan & pluggat ihjäl mej känns det som..
har varit så duktig & gjort så mycket att jag fick ont i huvudet sista
lektionen! :o

Senare idag skall jag jobba med det sista i min fotobok sedan
beställa den (Y) ! Senare ikväll blir det bio med Stoffe & bara mys
typ ♥ !

PUSS
R
'licious.


* bläää :(


Idag är det verkligen ingen "blogg-dag" ! Känns som hjärnan bara står stilla & man vet ej vad man skall skriva eller något .. :( Tur att jag inte har så mycket tid till det idag! Har ju ändå inte så mycket att skriva om.. vad jag vet än så länge? Min hjärna ville visst vila idag :) (Y)

Nej.. nu skall jag fortsätta på mitt projektarbete innan Stoffe kommer! ♥


* Män vill bli släta..


Här rakar männen bort håret

Svunna är dagarna då män endast rakade sig i ansiktet. Här är områdena män vill trimma.

Män blir mer och mer groomingintresserade och är idag benägna att trimma bort håret både här och där på kroppen. 

61 procent av män mellan 18 och 29 år tar idag bort hår på kroppen, skriver Allure.com. Populärast är att raka sig runt könsorganet. Men det blir även allt vanligare att raka armhålorna. Även bröstet och ryggen får sig en omgång med rakhyveln hos unga män.

New York Times skiver att det i USA även har lanserats en speciell rakhyvel med förlängbart skaft, så att man når att raka sig på ryggen utan hjäp. Men vissa män går längre än så. "American Idol"-domaren Simon Cowell har berättat att han regelbundet vaxar ovansidan av sina händer och fingrar.

* hahaha (Y)


* R'licious tipsen!
Lär dig motstå frestelserna

Din målsättning är att äta en nyttig och balanserad kost. Men sedan kommer sötsuget och du kan inte låta bli att nalla på den stora chokladkakan i kylskåpet. Tipsen som kan hjälpa dig stå emot sockersuget.

 Du känner dig alltid hungrig
Regelbundna, välbalanserade måltider med magert protein, långsamma kolhydrater och mycket grönsaker är a och o när det gäller att hålla dig till en nyttig kost. Hoppar du över måltider eller äter för små portioner blir du hungrig mellan målen.

Äter du tillräckligt med ändå blir hungrig kan det vara uttråkelse eller törst som ligger bakom. Drick ett stort glas vatten, vänta i tio minuter och se om suget går över. Du kan också ta en rask promenad – motion har visat sig dämpa hunger.

 Desperat efter godis och chips

Att aldrig äta något onyttigt gör inte livet särskilt roligt. En liten chokladbit är ingen fara – tricket är att hålla det till små portioner. Undvik därför att köpa på dig massor av sötsaker till hemmet som du ändå inte kan låta bli. Köp endast så mycket du tänkt äta.

 Du är sugen på alkoholhaltiga drycker

Middagar, after works, evenemang, ja det bjuds på många tillfällen där det serveras alkohol, och hur roligt är det att skåla utan ett glas bubbel? Tricket är att se till att hålla dig till ett eller två glas. Sippa långsamt och få glaset att räcka hela kvällen. När drinken är slut kan du ta en mineralvatten, så att du ändå har ett glas att hålla i handen.

* Tja bitches!


har man "precis" kommit hem från skolan! & sitter bara hemma &
tar det lungt.

Idag har man bara varit i skolan..

Senare idag skall jag jobba "klart" med mitt projektarbete! Eller
jag skall i alla fall jobba med det & fixa klart dem sista bilderna
till min fotobok så att jag kan beställa den sen! :)
Sen kommer Stoffe hit med & hjälper mej, sen blir det nog bara
att ta det lungt ♥

PUSS
R
'licious.


* BYEBYE SUCKERS !

Snart kommer Stoffe! Så kommer ej ha tid att sitta vid datan.. antagligen inte resten av kvällen ihleller. Men bloggar mer imorgon efter skolan :*

PUSS
R
'licious.


* Rubrik

Borta för att stanna


* Lugn dag, hell yeah.


Så skönt det är när man kan bara ta det lungt & inte behöva tänka på att man måste och skall göra en massa saker! .. tror ej att jag har så mycket mer med skolan just nu att göra. Visst, jag har ju mitt projektarbete.. men ej just nu, eftersom jag skall få det rättat osv sedan fixa klart det sista ! :) Tänk att det finns en dag där man bara ta det lugnt ;)


* R'licious tipsen!
Så botar du din blyghet

Får du hjärtklappning under jobbmötet och rinner svetten på mingelfesten? tipsen som gör dig självsäker i alla situationer.

 Blyga människor är ofta väldigt medvetna om sitt eget beteende och oroar sig för hur andra uppfattar dem. De känner obehag i sociala situationer och är rädda för att bli avslöjade som en bluff. Därför undviker de alla sociala situationer för att slippa ångest.

 Blyghet beror inte på arv och miljö, utan gener, miljö och relationen mellan de två. En amerikansk studie visar att cirka 80 procent blir blyga ibland och att en bråkdel av dem utvecklar social fobi. I Sverige är siffran ännu oklar. Många som har social fobi är också extremt blyga, men alla extremt blyga lider inte av social fobi.

 Det går att träna bort sin blyghet
genom att inte tänka som en skygg människa och att ändra sitt tankemönster. Försök att vara utåtriktad och inse att du faktiskt inte står i centrum. Allt går smidigare om du följer med konversationen och lyssnar på vad folk säger istället för att endast fundra på hur du uppfattas.


Tips!

 Nya kontakter

Slösa inte tid genom att försöka tänka ut den mest intelligenta öppningsrepliken. Ingen minns en samtalets första meningar, däremot skapas kontakt.

 Mingelfester
Välj ut en person som verkar harmlös och våga dig fram och säg något. Det är lättare att få kontakt med någon som inte är festens mittpunkt.

 Tala inför andra
Här handlar det om att öva i alla sammanhang, både hemma och i situationer där det är ett måste att ställa dig upp framför andra människor. Gör ett genrep innan och ha gärna ett papper med stödord. Att memorera hela talet är ingen idé, det blir lätt stelt och tråkigt.

 Samtalsterapi
KBT (Kognitiv beteende terapi) är effektivt och hjälper människor att ändra tankar och beteende.

* ett vs. två

 

Vinter vs. sommar

Syskon
vs. ensam barn

Höst vs. vår

Brunett
 vs. blondin

Katt vs. Hund

Långt hår
 vs. kort hår

Skola vs. jobba

Förhållande
vs. singel

'Shoppa på nätet' vs. shoppa IRL

Data
vs. mobil

Rumpa vs. bröst

Vitt 
vs. svart

Hemmakväll vs. fest


* Vs. Elvital hårinpackning


För er som använt Elvital's hårinpackning/-ar .. vilken tycker ni är bäst? ifall ni testat alla dem olika. Själv tycker jag att den röd & vita är bra, men har ej testat dem andra änu (a). För den luktar godast tycker jag :D


* Skämt & sido


* R'licious tipsen!
Så framhäver du ögonen

Make up-artisten William Värnild vet hur man sätter ögonen i fokus.

Om man har mindre ögon och vill få dem att se större ut, hur går man tillväga?
– Jobba med att ge ögat en noga formad globlinje i en mörkare nyans. På den rörliga delen på själva locket jobbar du med lite ljusare skugga. En lösfrans ger ögat ett tydligt lyft och öppnar upp ordentligt. Även ett välmarkerat bryn ger området runt ögat ett bra lyft.

Och om man har stora ögon och vill få dem att se mindre ut?

– Lite beroende på vad man har för typ av ögon kan man jobba med lite olika tekniker. En av dem är att markera med svart penna inför fransraden både upptill och nertill för att rama in ögat. Ett annat bra knep är att jobba med ögonskugga över den rörliga delen ända in mot näsroten för att även här rama in.

Vad är ditt bästa tips för att skapa en jämn linje med eyeliner om man är darrig på handen?

– Börja alltid i ytterkant, då har man som mest på penseln, och jobba in mot näsroten. Ha ett gäng tops som du kan korrigera med i efterhand. Ta hjälp av din fria hand och håll produkten med lätt hand.

Det är lätt att få klumpiga fransar, finns det något sätt att undvika det?

– Börja i fransroten och rugga till så du får ordentligt med mascara nära fransraden. Sedan jobbar man med lätt hand på längderna max två gånger, därefter toppar du för att ge dem ett fylligt intryck. Men viktigt är att inte kladda för mycket på själva längderna.

Hur får man en ögonskugga att fästa så att den sitter länge?
– Genom att grunda ordentligt med en eyeprimer. Därefter applicerar du lite concelaer, ett tunt lager punder och sedan skuggan.

Vilka ögonskuggor passar till en solbränna?
– Det beror på vilken hudton man har och hur brun man blivit. I vår är nyanser som orange och champagne en hit på ögonlocket.

Finns det någon ögonremover som är extra skonsam mot känsliga ögon?

- "Dual active remover" från Make Up Store är den absolut bästa. Sedan har även Helena Rubenstien en gammal veteran som är riktigt bra.

* Hej sötnosar!


Har man precis kommit ut från duschen (Y) .. så nu ffryser man inte
mer i alla fall. Känns mer som jag har feber efter så varm dusch :o

Idag har man först varit i skolan. Efter det blev det till stallet. Sen
har det ej hänt så mycker mer idag faktist.

Senare idag skall jag bara vara hemma & ta det lungt.. Stoffe
kommer med hit ett tag efter att han har köpt sin nya bil :)
Inget pluggande idag i alla fall.. ända som jag skall göra med
projektarbetet är att fotografera några bilder :D

PUSS
R
'licious.


* Sweet dreams!

prinsar & prinsessor , oskulder&fuckers .. nu skall lilla jag inte sitta vid datan mer (Y). Har lite annat att göra innan jag skall gå & lägga mej!
Men bloggar mer imorgon, när jag varit i stallet & gjort det som måste göras! har som sagt en massa att göra med mitt projektarbete att göra med.. tyvär'

PUSS
R
'licious.


* haha (Y)
* Vad vill jag jobba med?

Jag vill bli:

 Polis
 Elektriker
 Advokat
 Jobba i klädesaffär
 Fotograf
 Köra sopbil
 Starta eget företag
 Frisör


kan man vilja bli mer eller? .. hur F*N skall jag någonsin ta reda på vad jag V E R K L I G E N vill jobba med? när jag vill jobba med allt som finns.. eller som det känns  som! Ändrar mej var och varannan vecka :( HELP ME!


* BYEBYE SUCKERS !

bloggar kanske mer senare om jag hinner/orkar ! ;)


* Glöm inte hudenGlöm inte hudrengöringen

Många män tänker inte på att hudrengöring är det absolut viktigaste för att se fräsch ut.

 Tidigare fick männen nässla sig in i flickvännen eller mammas badrumsskåp och klämma på krämerna som ofta inkluderade en tantig doft. Men idag är utbudet och tillgängligheten av produkter för män väldigt stort. Det finns ytterst få hudvårdsmärken som inte kompletterar med en herrserie anpassad för manlig hud.

 Att välja rätt produkt kan vara svårt - känslig hy, torr hy, blandhy, gelé, lotion eller pads - valen är många men det enklaste svaret är faktiskt att du måste prova dig fram vad som passar bäst. Gå runt bland diskarna i varuhusen och plocka på dig prover. Ett billigt sätt att välja rätt produkt som passar din hudtyp.

 När du börjar med din dagliga rengöringsrutin
är det viktigt att du tänker på att utföra de olika stegen i rätt ordning. Se till att starta med rengöring istället för peeling, på så sätt undviker du att dra ner smuts och orenheter på djupet. Fortsätt med skrubben och därefter applicerar du din dagkräm på torr hud.

 Glöm inte bort kroppen när det gäller att exfoliera
. Förutom rena kroppspeelingar så finns exempelvis peelinghandskar, svampar och torrborstar. Detta sätter i gång blodcirkulationer och ger huden lyster.

* R'icious tipsen!
Tipsen som verkligen fungerar

Att komma igång med träningen är alltid en utmaning men med rätt knep går det fortare att få upp motivationen.

1. Sporta efter säsong. Under vintertid kan du bränna kilon genom att bege dig ut i skogen och åka långfärdsskidor eller skridskor på isen. På sommaren kan du plocka fram cykeln, simma i havet eller ta en löptur i området.

2.
Sätt upp mindre delmål för dig själv i stället för stora mål som kanske gör att du tappar motivationen på vägen. För varje avklarat delmål bör du unna dig en miniportion av det du älskar allra mest. Kanske en liten skål chips eller godis?

3. Få motivation genom att goola på Internet. Numera finns det många träningssajter där du kan träffa andra med samma mål som du. Dela med dig av dina egna erfarenheter och ta del av andras.

4. Sätt som system att lägga 50 kronor i en spargris för varje kilo du går ner och lägg sedan slantarna på något riktigt fint till dig själv.

5. En personlig tränare kan verka dyrt men det är en investering för livet. Pt:n lär dig hur du ska träna alla muskelgrupper och har mycket kunskap om hälsa och kost. Mjölka ur alla tips och råd du kan få, skriv ner dem i en anteckningsbok och bevara dem väl.

6. Att unna sig en liten chokladbit varje dag för att minska det värsta sockersuget är helt okej. Men välj mörkchoklad med minst 70 % kakao.

7. Många slarvar med lunchen och väljer kanske något onyttigt i all hast. Men genom att ta reda på hur många kalorier alla maträtter består av är det lättare att välja nyttiga alternativ.

* hahaha (y)


.. min humor är nog sämst trots allt ;)


* Hur? varför? ..
Hur kan man göra något så mycket sämre fast man innerst inne inte vill det? ..


* Dagen's hiss!


Gud vad jag jobbar med mitt pprojektarbete & min fotobok hela tiden känns det som.. jag har ens inte tid till allt annan som jag skulle behöva lite tid med! Trodde ej att jag skulle behöva stressa såhär mycket med projektet, men jo! Det ända som jag oroar mej för är att det ej är våran lärare som rättar vårt projektarbete, utan det är andra lärare som vi aldrig har haft .. känns som man lätt kommer att få IG då :( tänk så mycket tid man har lagt ner på sitt projektarbete, på 200 poäng & så kanske man bara får IG på hela skiten? .. mitt liv hade fan gått under! Så mycket tid som jag har lagt ner på detta arbetet! Som många gånger jag blivit sur & fått damp för att det ej ha blivit som jag velat! Börja om från början och bara jobba jobba jobba jobba! .. fan om man då får IG på skiten! Har lagt ner hela mitt j*vla liv på detta projektarbetet! så många bortkastade timmar ifall man nu inte ens får G på det! :o .. Men men, bortsett från det så är jag snart klart med fotoboken! :D Har några bilder kvar sedan kan den beställas (Y). Efter det är det bara de sista som jag måste skriva, sen är det egentligen K L A R T ! :)

FRAMSIDAN! (Y)


* Tja alla!


har man en liten paus från projektarbetet! Kändes som det behövdes
eftersom jag har suttit och fixat ihop min fotobok sen jag kom hem
från skolan :o & det var ca 2,5 timme sedan nu.. & jag är fortf inte
klar!

Idag har man varit i skolan, skulle slutat halv 4, men som tur var
skulle vår historielärare dra på konferans så vi slutade kvart i 3 ist!
Efter det blev det hem & bara börja på projektet!

Senare idag så händer nog inte mycket mer än att jobba med mitt
projekt! .. vill bli klar med det tills jag åker, helst! Skulle egentligen
vara med Emelie idag .. men hinner ej det, för jag har så jävla mkt
med projektet just nu :( .. bläää !!

PUSS
R
'licious.


RSS 2.0