* Clips VS. Silikon


Enligt vissa personer ät de mkt bättre med clips eftersom att de ej sliter lika mkt utav silikonen på håret! Sedan enligt andra är de bättre med silikon för att clip.. sliter :o Men vad är egentligen bäst för håret om man nu skall ha löshår? Eller borde man ej använda något utav de? bara låta sitt hår växa ut. Men sedan har vissa personer de problemet att deras hår växer knappt eller att de ej blir längre, fastän de vill ha längre hår :o Men vad är egentligen smartast att köpa?.. clips elr silikon? vad tycker du & vrf? Sedan silikon kan man även sätta på hemma själv ist för hos frisören, som blir mycket biligare. Ifall man ej vill lägga så mkt pengar på att sätta i de, när man ej har de i så länge.. Vet en hel del sidor som man kan köpa bra && biligt löshår på, de är bara t att söka på internet så finns de en massa bra sidor med billigt & äkta hår ! TÄNK PÅ ATT, aldrig köpa oäkta hår! för de blir ej fint ifall du har de i silikon för efter ett tag så kommer man se skilnaden mellan ditt egna hår & löshåret.. darför skall du vara noga på att de är äkta hår ifall du vill att de skall se ut pecis som ditt egna hår! Sedan tänk med på att ej köpa för lite löshår, för man skall ju ej se vilket som är vilket :) De var nog  allt för nu.. så vad tycker ni? ♥


Kommentarer
Postat av: Emilia :)

bra tips! vrkligen :) kram emilia svensson

2010-06-09 @ 16:01:36
Postat av: Felicia

clips är bättre ifall man nu vill bara ha långt hår ibland :) man kan ta på och av. sen tror ja inte att de sliter med klämmor :o de är ju samma som vanliga klämmor!:) men det är vad jag tror.

2010-06-09 @ 16:07:51
Postat av: bea

clips är bättre än silikon för håret :) det blir slitet utav silkonen :) vad jag vet i alla fall :P

2010-06-09 @ 16:13:45
Postat av: frisör!

clips är bättre för hårbottnen :)

2010-06-09 @ 16:29:09
Postat av: mia

jag har hört att silkon är mycket bättre än clips.. men minns inte riktigt varför :o låter lite konstigt :) men så är de nog. ha en fortsatt trevlig dag :)

2010-06-09 @ 16:40:53
URL: http://miiaa.blog.se
Postat av: Anonym

clips :)

2010-06-09 @ 19:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0