* Diss!


Någon mer än jag som verkligen hatar det nya som dem skall göra på spotify? .. kanske dum fråga, eftersom alla som använder sej av det som är gratis, tycker att det är skit! Varför göra så ens? Förstår ej riktigt allt.. men men!


Spotify.com:
Spotifys mål från början var att göra musik på beställning tillgängliga för alla.
För att ge dig möjlighet att lyssna på, upptäcka, dela och hantera din musik på det sätt du vill - enklare, snabbare, bättre - samtidigt se de artister vars musik vi alla älskar att fortsätta att se fördelarna när vi växer.

Göra Spotify tillgänglig för miljontals i Europa har sett tjänsten blivit otroligt populärt. Folk lyssnar på mer musik och ett bredare spektrum av artister än någonsin tidigare, och ger upp om sjöröveri, vilket är precis vad vi hoppades skulle hända.

Så det är viktigt att vi fortsätter att erbjuda en on-demand gratis tjänst till dig och miljontals fler som du, men att göra detta möjligt har vi att ställa några gränser på plats framöver.

Här är hur förändringarna kommer att fungera:

* Nya Spotify-användare kommer att kunna njuta av vår oöverträffade gratis tjänst som det är idag för de första 6 månaderna.
* Från och med 1 maj kan alla användare som registrerat sig för den fria tjänsten senast den 1 november, 2010 kommer att kunna spela varje låt gratis upp till totalt 5 gånger. Användare som registrerat sig efter början av november kommer att se dessa ändringar tillämpas sex månader efter den tidpunkt då de bildar sina Spotify-konto.
* Dessutom kommer den totala lyssnartiden gratis användare begränsas till 10 timmar per månad efter de första 6 månaderna. Det motsvarar cirka 200 låtar eller 20 album.

De förändringar vi har att göra påverkar främst tyngre Spotify fri och öppen användare, eftersom de flesta av er använda Spotify att upptäcka musik - i genomsnitt över 50 nya spår per månad, även efter ett år. Plus, den genomsnittlige användaren inte nå gränsen för låtar för 7 av 10 låtar, efter ett års användning av Spotify. För dem av er som använder Spotify för att hitta nya spår att njuta av och dela med vänner, bör dessa förändringar inte få i vägen för dig att göra det. Lita på att vi kommer att fortsätta att ge dig de största och mest mångsidiga musik katalog tillgänglig.

För alla som tror att de kan nå dessa gränser, hoppas vi att du överväga att kolla in våra obegränsade och Premium tjänster, kommer ingen av dem påverkas, plus att vi har en 7-dagars gratis testperiod för Spotify Premium som vi vill gärna att du försök. Under hela maj kommer vi att ha också en ganska fin 30-dagars gratis testperiod för Spotify Premium - mer information om att under de närmaste dagarna.

Framför allt betyder det att vi kan fortsätta att göra Spotify tillgängligt för alla på lång sikt. Vi ska ge ut några grymma nya funktioner samt en betydande förbättringar under de kommande månaderna, vilket kommer att göra Spotify ännu bättre.

Tack så mycket, som alltid, för ert otroliga stöd och jag hoppas att återkomma med några spännande nyheter inom de närmaste veckorna.

Daniel



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0