* Aaron Carters..



Aaron Carters förfall - från tonårsidol till knarkare

Han spåddes en lysande framtid i musikbranschen.
Men Aaron Carters karriär och hälsa förstördes av övergrepp och knark.


Att växa upp i rampljuset kan ha sitt pris. Nu har den tidigare tonårsstjärnan Aaron Carter, 23, tvingats lägga in sig på rebab.

– Aaron kom till mig för flera månader sedan för att få hjälp med att börja jobba med musik och få i gång sin karriär igen. Men Aaron, som förstår att det är en utmaning som innebär hårt arbete för att ta sig tillbaka till toppen, vill få bukt med några emotionella och själsliga
problem som han har tampats med innan vi börjar arbetet med nya skivan, säger Carters manager Johnny Wright till E! Online.

I Hollywood är många däremot övertygade att stjärnans verkliga problem är droger. Redan 2008 greps Carter i Texas för innehav av marijuana. Sen dess har han tappat vikt och setts narkotikapåverkad på flera av Los Angeles inneklubbar. 
 
Aaron Carter gjorde sig en karriär som söt popsångare och tjejfavorit. Karriären inleddes redan som 6-åring innan han fick sitt stora genombrott i slutet av 1990-talet. 

I skuggan av sin mer kända storebror, Nick Carter (då sångare i Backstreet Boys) lyckades Aaron med hjälp av sin mamma och brödernas manager Lou Pearlman ända göra sig ett namn i USA. 

På senare år framkom upgifter som menade att managern , som grundade Backstreet Boys, hade ofredat både Nick och Aaron Carter sexuellt när de var i tonåren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0