* Glöm inte huden



Glöm inte hudrengöringen

Många män tänker inte på att hudrengöring är det absolut viktigaste för att se fräsch ut.

 Tidigare fick männen nässla sig in i flickvännen eller mammas badrumsskåp och klämma på krämerna som ofta inkluderade en tantig doft. Men idag är utbudet och tillgängligheten av produkter för män väldigt stort. Det finns ytterst få hudvårdsmärken som inte kompletterar med en herrserie anpassad för manlig hud.

 Att välja rätt produkt kan vara svårt - känslig hy, torr hy, blandhy, gelé, lotion eller pads - valen är många men det enklaste svaret är faktiskt att du måste prova dig fram vad som passar bäst. Gå runt bland diskarna i varuhusen och plocka på dig prover. Ett billigt sätt att välja rätt produkt som passar din hudtyp.

 När du börjar med din dagliga rengöringsrutin
är det viktigt att du tänker på att utföra de olika stegen i rätt ordning. Se till att starta med rengöring istället för peeling, på så sätt undviker du att dra ner smuts och orenheter på djupet. Fortsätt med skrubben och därefter applicerar du din dagkräm på torr hud.

 Glöm inte bort kroppen när det gäller att exfoliera
. Förutom rena kroppspeelingar så finns exempelvis peelinghandskar, svampar och torrborstar. Detta sätter i gång blodcirkulationer och ger huden lyster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0