* R'licious tips !

hittade lite tips som jag tänkte dela med mej av.. som var väldigt bra! :)

SPL188180_018

Längtar du också efter det här? När förhållandet lämnar förälskelsefasen är det lätt att fastna i slentrian. Här är tipsen som gör ditt förhållande lika hett som det en gång var!

1. Fortsätt hångla!
När tokförälskelsen lägger sig är det lätt att glömma bort kyssarna. Men kyssar är mäktiga och frigör faktiskt samma hormoner som ett samlag. De ger er känslan av att ni hör ihop.

2. Parfymera mera
Luktsinnet är det av våra sinnen som är starkast kopplat till både minnen och känslor. Hotta upp en vanlig vardagskväll genom att dutta på dig samma parfym som du hade på er första date. Det kommer väcka det där ursprungliga pirret till liv. Hans parfym funkar givetvis lika bra.

3. Se varandra i ögonen
Det ligger något i den gamla klyschan att ögonen är själens spegel. Studier visar att par som är kära tar ögonkontakt med varandra 75 procent oftare än andra. Genom att titta varandra i ögonen förmedlar ni känslan att ni verkligen bryr er om hur den andre mår. Det är väldigt intimt att hålla ögonkontakt med någon en längre stund. Men undvik att stirra, det är bara läskigt.

4. Ge varandra utrymme
Att träffas hela tiden är ett effektivt sätt att ta död på förälskelsen. Ge varandra tillfälle att sakna. När  ni saknar varandra fokuserar ni på varandras positiva sidor och glömmer bort eventuellt vardagsgnabb.

5. Sms-flörta
Bara för att ni ger varandra utrymme behöver inte det betyda att ni inte ska höra av er till varandra – tvärtom! Genom att skicka små söta (eller sexiga) sms till varandra håller ni er i varandras tankar och bygger upp förväntningarna inför nästa gång ni ses.


Kommentarer
Postat av: en tjej som undrar

hejhej. jag undrar en sak.. nummer 4, men om inte killen vill vara med tjejen nått alls, typ bara ibland, ungefär en gång i veckan eller nått.

va kan de betyda? att han inte vill vara med hon ?

men om han skriver ' jag älskar dig ' eller nått, så varför är han aldrig med hon då ?

2010-07-27 @ 22:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0