* R'licious tips ~ löshår

Hur länge håller löshår av äkta hår?
Det beror på hur man sköter de. Man bör ta det försiktigt med plattången & locktången, om man vill att det ska hålla länge, & sedan ej utsätta det för för mycket sol och bad. Det är även bra att göra nån hårinpackning på håret, så det känns mjukt & fräscht. Eller kan man köpa en bra conditioner så håret får lite extra näring!

Hur ska man sköta det?
- Använd ett schampo eller balsam som ej innehåller silikoner!
- Sov med fäta, så slipper du trassel!
- Gör nån inpackning på löshåret nångång ibland!
- Sov ej med blött hår!
- Använd gärna spraybalsam för att ej torka ut håret!

Vad finns det för olika sätt att sätta i löshår?

Clips on

Då är det små hårspännen man syr fast på en träns. Det är väldigt smidigt och det rekomenderas om man ej alltid vill ha hårförlänging. Clips har man bara under dagen, man tar ut det när man sover. Tar ca 5 min att sätta i & ta av.

Kreatinvax
Man klipper bort en tunn slinga från löshåret, det är viktigt att bara klippa 1 slinga åt gången. Sen använder man sej av kreatinvax, det är som små "bollar" som man sedan smälter samman i hårslingan med hjälp av en värmetång.
Sen så tar man små slingor i sitt hår och tar värmetången & smälter samman med sitt egna hår. Det är viktigt att börja i nacken && jobba sej uppåt & åt sidorna. Kreatinvax används ofta & är en av dom skonsammaste metoderna.

Silikontrens
Man använder sej av silicon tejp, sitter oftast redan på håret man köper om man har bestämt sej för att använda silicon, men gör det ej det finns det tejp att köpa till sånt. Man tar upp håret där bak på huvudet så det bildas en bena, & sätter dit trensen, med tejpen uppåt, sedan tar man över att tunt lager med hår över å tar en till träns && sätter ovanpå den andra, så att dom lixom klibbas ihop (dubbelt.)

Weaving
Man flätar in håret, ett väldigt pilligt jobb. Man gör liten inbakad fläta som man sen syr fast håret i. 

Limma
Det är nog det smidigaste & billigaste sättet. Gör en bena bak på huvudet & klipp en passande trensbit och sedan limma på trensen på håret, ej i hårbotten. Rekomenderas ej till er som nt vill slita på erat hår!

Microringar
Det är små ringar som man trär igenom håret i && klämmer ihop, väldigt pilligt, men resultatet blir bra. Fast det sliter ganska mycket på håret.

Kan man färga löshår?
Äkta hår går att färga!

Vad använder jag för metod?
Clips On... Det är väldigt smidigt. Sliter ej nått alls på sitt eget hår. Lätt att ta av och på!


Kommentarer
Postat av: En bögs liv

Hej igen! Nu ligger svaren uppe på bloggen ;) KRAM

2010-07-01 @ 20:29:03
URL: http://morgans.nu
Postat av: Julia;

jag har mörkblondt hår men platinablondt löshår, är det lättast att färga om löshåret till min färg eller tvärtom? :)

2010-10-17 @ 10:20:02
URL: http://wannabegrey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0