* R'licious tipsar!

Hade nån som ville ha lite om sexställningar! & här kmr det ! haha !

Sexställningar som ni säkert vet, sexställningar är olika för kvinnor och män. Men visste du att bara genom att flytta kroppen några centimeter så kan du dramatiskt förändra känslan och intensiteten i en viss sexställning? Ta dig tid att hitta de bästa vinklarna för er båda, medan du prövar någon av dessa sexställningar.

Sexställningar med de bästa förutsättningar för kvinnor att nå orgasm!


Sexställningar för kvinnor, sexställningen den omvända Missionären är identisk med den traditionella missionären förutom att kvinnan är ovanpå mannen. Denna sexställning är oftast den bästa positionen för en kvinna att nå klimax, eftersom hon då kan kontrollera friktionen mot klitoris och G-punkt.

Sexställningar där mannens orgasm blir kraftfullast

Sexställningar som praktiskt taget varje djurart utnyttjar är "doggy-style", så det ligger nära till hands att även för oss människor njuta på ett primitivt sätt av denna sexställning. Även om ni inte kommer att ha ögonkontakt finns det många fördelar. För mannen ger denna sexställning full kontroll över rytm och djup.

Dessutom är "doggy-style" en av de bästa sexställningar för att nå kvinnans G-punkt. Mannen kan då samtidiigt smeka sin partners bröst, mage, klitoris, rygg, nacke och andra erogena zoner. Kvinnan har då också möjlighet att beröra sin klitoris med denna sexställning.

Misstaget många par gör med sina sexställningar

Visst går det att studera böcker som visar tiotals, om inte hundratals sexställningar, men i verkligheten finns det kanske bara åtta grundläggande sexställningar med små variationer för varje sexställning. Det finns dock alltid en risk att att det blir för stor inriktning på sexställningar och tekniken och att känslan och närheten kommer i bakgrunden. Se till så att samlivet inte urartar till någon form av erotisk akrobatik.

Här är en liten checklista som kan stimulera ert sexliv samt seställningar:

Pröva att ha sex i olika rum av huset; köket och tvättstugan har vanligtvis bänkar eller bord som tillåter er att variera nya och gamla sexställningar, eller varför inte i garaget ;).

Videofilma! Låt din fru eller man bli porrstjärna för en natt! Filma och fotografera er i nya sexställningar! Det kan vara väldigt erotiskt att se sig själv i olika sexställningar med sin partner på film.

Planera! Vissa anser att planera i förväg för sex tar bort spontanitet, men vi tycker att planera i förväg kan öka den erotiska spänningen. Detta kan också inkludera att ta ett bad tillsammans, en helkroppsmassage eller nya sexställningar eller prova gamla sexställningar på ett nytt ställe.

Boka ett rum på ett hotell och glöm inte att hänga upp skylten ”STÖR EJ”. Stäng av mobilerna. Unna er ”room service”. Variera gamla sexställningar!

Skapa din egen "Sex Musik CD": Få ihop en sammanställning av musik som ni båda två tänder på. Tänk tillbaka på de låtar eller musik som ni har haft erotiska upplevelser till tidigare. Eller vad sägs om att spela in era egna ljud när ni älskar? Detta kan vara väldigt erotiskt för att prova olika sexställningar, speciellt när du spelar upp ljud i ett mörkt rum som en härlig inledning till en natt av mycket sex!

Ta fram det voyeuristiska! Prova detta - älska i sovrummet med lyset på och gardinerna öppna. De flesta av oss har lite av en exhibitionistisk strimma i sig, även om vi inte öppet erkänna det. Detta kommer att lägga massor av spänning till era gamla som nya sexställningar!

Smyg iväg tillsammans från festen och pröva en ny sexställning, t. ex. ha sex i baksätet på bilen eller ute i trädgården en ljum sommarkväll. Lägg till lite spänning i ert sexliv!

Börja dagen med ett sms om vilka sexställningar ni vill pröva med varandra när ni ses.

Använd feromoner! Med hjälp av s.k feromoner kan du faktiskt få personer i din närhet att tycka att du är extra attraktiv, även om du lever i ett parförhållande. Feromoner är det nästan doftlösa ämnet som kan öka din sexuella dragningskraft på det motsatta könet.

Sexleksaker! Varför inte pröva några sexleksaker till era nyfunna sexställningar. Kosta gärna på er några nya sexleksaker!

Pröva potensmedel för honom och henne. Potensmedel har alltid använts av både män och kvinnor i åldrarna 18 till 80 år. Kort sagt, av äldre som har potens- och erektionsproblem samt av unga människor som vill ha ett ännu bättre sexliv. Örtbaserade potensmedel har funnits i Kina under flera årtusenden som naturliga inslag i människors sexliv. Dessa potensmedel motverkar och förebygger erektionsproblem, låg spermakvot, för tidig utlösning och impotens. Tänk dig att kunna älska i en timme utan att behöva avbryta! Besök vår webshop för att ge liv och lust åt era sexställningar,



Kommentarer
Postat av: assem

härlig blogg bruden!:)

2011-04-06 @ 16:17:03
URL: http://lifeofasuperstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0