* R'licious beatuytips!

Perfekt solbränna!

De finns olika knep för att få en jämn & fin solbränna som möjligt.
Har sammanfattat 6 punkter.


1. Återfuktad hud
Huden blir både mjukare & mår bättre om den är återfuktad. Tänk därför på att smörja in dej dagligen - speciellt under sommaren eftersom solen har en tendens att torka ut huden. En återfuktad hud får en jämnare solbränna.

2. Förbered huden med peeling
Att peela huden innan man solar kan också bidra till en jämnare solbränna. Man bör dock tänka på att ej peela kroppen/ansiktet direkt innan man solar eftersom det övesta hudlagret peelas bort och solkänsligheten ökar. Passa på att peela kroppen under några regniga dagar elr innan solsemestern!

3. Solskydd - extra på axlar, näsa, fötter & händer
För att få en sådan snygg solbränna som möjligt gäller det att bygga upp den stegvis. Det innebär ett högre solskydd i början av sommaren & sedan successivt mindre i & med att kroppen bildar mer pigment. Delar som axlar & näsa brukar bli extra utsatta, tänk därför på att använda en högre solskyddsfaktor där. Händer och fötter glöms ofta bort, vilka också utsätts lite extra.

Solskydd hindrar huden från att tappa sin elasticitet && förebygger därmed rynkor!

4. Rör på dej
Att ligga & steka kan kännas som det effektivaste sättat för en brun hy, men om du rör på dej blir du lika brun samt att brännan får ett mer jämnt och naturligt resultat. Strandaktiviteter som beachvolleyboll känns därför som ett bra alternativ.

5. After-sun
After-sun produkter lugnar huden efter exponering för solen. Aloe vera hjälper huden att återhämta sej & bevara solbrännan.

6. Fräscht skimmer
Pricken över i:et för en perfekt solbränna är en lotion med lätt brun-utan-soleffekt och lite skimmer i. Ett tips är ACOs sunkissed glow bodylotion.


Kommentarer
Postat av: Anonym

är det därför :D

2010-06-22 @ 13:28:45
Postat av: Anonym

2010-06-22 @ 13:28:48
Postat av: paula

har du blivit brun i sommar änu? :D



mvh paula (AA)

2010-06-22 @ 18:37:28
URL: http://pulis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0