* Hallonpannacotta
![]() 0,25 l |
0,5 dl |
0,5 dl |
0,5 dl |
Blandning | ||
100 gram | ||
3 dl | ||
1 dl |
Tillagning
1. Lägg hallon i botten på 4 glas. Koka upp saft, vatten och Gelésocker Multi. Fördela saften över hallonen. Ställ i kylskåp för att stelna.
2. Lägg choklad, grädde och Gelésocker Multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.
3. Fördela därefter blandningen på hallongelén.
4. Ställ i kylskåp till serveringen
2. Lägg choklad, grädde och Gelésocker Multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.
3. Fördela därefter blandningen på hallongelén.
4. Ställ i kylskåp till serveringen
Kommentarer
Trackback