* Sizzling lime

15 st |
2 kruka(or) |
1 dl |
1 flaska(or) |
3 l |
1 flaska(or) |
Tillagning
25 glas (4 1/2 liter)
1. Ställ rom, sprite och vitt vin i kylen tre timmar före servering.
2. Skölj limen och skär i klyftor. Repa myntakvistarna. Muddla (krossa) limen tillsammans med socker och myntablad.
3. Blanda med övriga ingredienser och häll upp i bålskål. Garnera med myntablad och servera gärna med isbitar vid sidan om.
1. Ställ rom, sprite och vitt vin i kylen tre timmar före servering.
2. Skölj limen och skär i klyftor. Repa myntakvistarna. Muddla (krossa) limen tillsammans med socker och myntablad.
3. Blanda med övriga ingredienser och häll upp i bålskål. Garnera med myntablad och servera gärna med isbitar vid sidan om.
Kommentarer
Trackback