* R'licious tipsen!



Skönhetsexperten Nina Sutton har listat sina fem bästa tips på sheknows.com. Här är dem:
 

 Inpackning för ögonfransarna

Fransarna kan bli torra och sköra efter all användning av mascara och make up remover. Skäm därför bort dem dagligen med en inpackning. Applicera lite ricinolja på dina fransar, det kommer göra att de håller sig mjuka och återfuktade.

 Använd växserum

Latisse heter produkten som gör att dina fransar växer och blir mörkare. Det är dyrt men det ska verkligen fungera. Du lägger på produkten som en eyeliner på övre ögonlocket innan sängdags och inom 3-6 veckor ser du resultat. Nackdelen är att det kan irritera ögonen på vissa personer, så det är bra att prata med sin läkare först.

 Köp en ögonfransböjare

Om du int redan har en ögonfransböjare bör du skaffa en. Det är a och o om du vill få längre fransar och samtidigt se till att stråna står åt rätt håll. Böj fransarna innan du lägger på mascaran. För större effekt och mer hållbarhet kan du försiktigt värma böjaren med en hårtork i några sekunder och sedan spraya lite hårspray på den innan du använder den. Se bara till att den inte blir för varm.

 Primer för ögonfransarna

Det finns många olika typer av primers, för ansikte, ögonskugga med mera. Välj en som innehåller fibrer som ökar längden på dina fransar.

 Volymmascara
Snygga fransar är inte bara långa, de är också tjocka. Fransar som är långa men inte så tjocka kan ibland ge spindelbenssymtomet. Använd därför en volymmascara. För att ge en illusion av tjocka fransar kan du först använda brun mascara, för längden, och sedan svart mascara i topparna, för att skapa fyllighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0