* R'licious tipsen!


Ibland slår irritationen över och det kan vara svårt att låta bli att fälla den där elaka kommentaren. Men det är inte det som är det värsta för honom. Det är de omedvetna och upprepade fraserna som gör honom vansinnig.



 "Du är mycket bättre än de idioter jag har dejtat tidigare."

Du kanske tror att det är en komplimang, men han kan uppfatta det som att du är problemet i dina tidigare relationer. Han kan dessutom tro att eftersom du har samma uppfattning om alla dina ex komemr du snart säga samma sak om honom.Lösningen på problemet: Prata inte om dina ex över huvud taget. Män vill gärna tro att det aldrig har funnits andra män i ditt liv innan dem.

 "Har du verkligen råd med det där?"

Många män värderar sig själva efter sin ekonomi. Om du kritiserar honom för hans sätt att ta hand om pengar kan du lika gärna säga att han är värdelös. Det kan också få honom att koppla ditt beteende till hans mammas.

Lösning på problemet:
Om du vill diskutera pengar så gör det i ett neutralt läge. Det vill säga inte när han precis har spenderat massa pengar. Om ni inte är ihop, utan bara dejtar så är det inte din ensak och då bör du inte ta upp det alls.

 "Ta det lugn! Det gör inget att vi blir lite sena."

Att låta människor vänta är aldrig populärt. Men din kille tycker inte att det är det största problemet. Han tycker antagligen att det verkar som att du inte bryr dig om honom. Detta kan leda till irritation.

Lösningen på problemet:
Visa att du lyssnar på honom. Säg att du är ledsen att ni har blivit sena och att om det är så viktigt för honom ska du försöka planera bättre nästa gång.

 "Min killkompis är så himla bra! Ni borde bli kompisar."

Att bestämma över din pojkväns umgänge är inte populärt. Han kommer bara tro att du vill påverka och bestämma över fler områden i hans liv. Dessutom kan han bli svartsjuk när du pratar så gott om en annan kille.

Lösningen på problemet:
Om du verkligen tror att din pojkvän och din killkompis skulle komma överens så kan ni väl hitta på något kul. Med flera personer involverade. Då ser ni om det klickar mellan dem utan att något känns påtvingat.

 "Jag lovade att inte säga något, men..."

Hemligheter är hemligheter. Även om du tror att ni kan komma varandra närmare genom att berätta din bästa kompis hemlisar så kan det för honom upplevas som skvaller. Dessutom tycker han antagligen att du bryter ett förtroende och det är inte något positivt.

Lösningen på problemet:
Självklart finns det vissa hemlisar som du måste få berätta för någon. Men om du hamnar i den situationen bör du samtidigt ge honom en komplimang. Säg att du berättar det för honom enbart för att du känner förtroende för honom.

 "Sluta larva dig - det där har jag inte gjort på flera år."

Bara för att ni är ihop behöver ni inte ändra era sätt att leva. Att säga till din partner att vissa saker ligger bakom er för alltid är samma sak som att säga: "Jag brukade vara rolig men inte längre." Då kan han tro att hela ert förhållande kommer bli tråkigt.

Lösningen på problemet:
Strunta i att prata om hur galen du vara förut, berätta istället vad du gillar just nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0