* R'licious tipsen!


Om du fortfarande tror på kärleken och om du egentligen vill ha en relation är det ett nödvändigt on att dejta. Den här gången kan du dock förbereda dig lite bättre. Rensa hjärtat från gammalt groll och ge dig ut på nya äventyr som du kan möta med ett nytt, nyfiket och självsäkert jag.


Innan du ens överväger att börja dejta igen måste du göra en själslig storstädning. Det innebär att du ärligt utforskar ditt senaste förhållande för att dra så mycket lärdom som möjligt av det. Genom att göra det kan du använda din exkärlek på ett konstruktivt sätt för att hitta kärleken på nytt.

 Dissekera ditt senaste förhållande. Identifiera vad du skulle vilja känna i ett framtida förhållande och vad du absolut inte vill känna igen. Båda listorna blir ett löfte till dig själv som kommer hjälpa dig att nå högre höjder under din nästa relationsresa.

 Ta 100 procent ansvar för 50 procent av brytningen. Oavsett hur hemskt ditt ex är spelar ”offret” alltid en roll när två bryter upp. Men om du inte tar på dig delar av skulden för att ni bröt kommer du gå och bära på ilska som du sedan tar med dig in i ditt nya förhållande.

 Acceptera att ditt förhållande var en nödvändig del i ditt liv som du lärde dig av, och var tacksam för att det inte varade längre än det gjorde. När du blir tillfreds med sakernas tillstånd och på riktigt släpper taget, gör du samtidigt plats för en ny kärlek.

 Föreställ dig en ny, het version av dig själv, invändigt och utvändigt. Fokusera på dina styrkor och gör upp en plan för hur du ska bli den du vill vara.  

 Inse att du förtjänar att möta en ny kärlek. Oavsett varför ditt förra förhållande tog slut, försök att inte se det som ett misslyckande. Du är lika, om inte mer, värd kärlek idag. Bestäm dig för att du kommer hitta kärleken igen, en kärlek som till och med överträffar din förra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0