* R'licious tipsen!



Har du svårt att flirta? Kanske är du för blyg eller så vet du helt enkelt inte hur man ska göra.
Nu är räddningen här. Tio tips för att lyckas charma den där snyggingen.

1. Varför flirta?

Det är för att ha kul som vi flirtar. Kanske träffar man till och med sitt livs kärlek, vem vet! Men det står och faller inte med det. Kom ihåg detta så kommer du inte känna att du måste ta dig själv på allt för stort allvar när du sätter igång.

2. Tro på dig själv

Visualisera dig själv när du är som flirtigast. Tänk igenom senaste gången du flirtade i detalj. Kom ihåg detta när du ska ut nästa gång, du som flirtig och sensuell.

3. Kropsspråket

Det finns forskning som visar på hur snabbt en man kollar in en kvinna. Dina kurvor, dina potential och din hållning. Så se till att vara rak i ryggen, föra skuldrorna bakåt och visa dina kvinnliga former. På detta sätt kan ditt kroppsspråk tilltala honom.

4. Fixa vibbarna

Den fabulösa flirtaren får människor runt omkring att känna sig fantastiska. De vill alltid ha mer! Kom aldrig stressad utan se till att planera din outfit i tid. Spatsera in med självförtroende och ett stort leende.

5. Rikta spotlighten mot honom

Om du känner dig nervös över att prata med honom. Rikta istället uppmärksamheten mot honom. Fråga honom frågor som gör honom till mittpunkten. Detta tar fokus från dig själv och när ni har pratat ett tag kommer du att känna dig mer avslappnad.

6. Reflektion

Använd dig av reflektionstekniken. Den går ut på att få honom att förstå att du lyssnar. När han säger något reflekterar du tillbaka, till exempel "Så du gillar verkligen Eminems senaste platta?"

7. Din aptit

Aptit och sättet du äter på kan vara väldigt sensuellt och flirtigt. Först och främst kommer han att assocciera din aptit till sexuell aptit. Och dessutom så kan du använda dina läppar, ögon och fingrar på ett inbjudande sätt. På detta sätt talar du till hans undermedvetna lustar.

8. Sänk tonläget

Undersökningar visar att en lägre ton på rösten och en långsammare samtalsnivå är mer attraktivt. Så se till att du inte pratar snabbt med en gäll stämma.

9. Ögonkontakt

Studier som har gjorts visar att det räcker med två sekunders ögonkontakt för att visa att du är intresserad. Och flirtande handlar ju om att visa intresse! Håll ögonkontakten länge nog för att ge honom det budskapet, men inte så länge att du verkar för efterhängsen.

10. Våga vara tydlig

Du har variy flirtig i rätt utsträckning, utan att vara för mycket. Men om han ändå inte fattar, vad gör man då? Titta honom rakt in i ögonen, le självsäkert och fråga om han vill ses och ta en drink någon dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0