* R'licious tipsen!

Bli snygg snabbare på morgonen

Ibland vill man att det ska gå snabbt. Att stå i evigheter och fixa sig inför dagen är inget för morgontrötta. Här är snyggmetoderna som gör att du minimerar tiden i badrummet.

 Färga bryn och fransar
Satsar du på regelbunden färgning av ögonbrynen och ögonfransarna – antingen med hemmakit eller på salong – sparar du dyrbara minuter framför spegel med mascara och brynpenna. Dessutom slipper du sminka av dig på kvällarna!

 Satsa på fransextensions
Tycker du att färgade fransar inte ger tillräcklig volym kan du istället lyxa till det med lösa fransar som fästs en och en. Resultatet blir en lösfranseffekt du inte behöver limma fast och dra loss. Resultatet håller i ett par veckor.

 Testa nagelförlängning
Trött på nagellack som flagnar efter några dagar? Unna dig en förlängning på salong med antingen akryl- eller gelénaglar. Du kan själv välja om du vill köra på en naturell look, fransk manikyr eller någon läcker färg.

 Vaxa eller epilera benen

Till skillnad från vid rakning, som behöver göras om flera gånger i veckan, rycker vaxning och epilering upp stråna med rötterna vilket gör att du är silkeslen betydligt längre. Har du inte tid eller råd att gå på salong för att vaxa dig kan du antingen testa hemmavaxning eller investera i en epilator. Ett dyrare, men mer långsiktigt, alterntiv är att göra permanent hårborttagning med IPL eller laser.

 Fräscha upp huden

Har du inte hunnit få sommarbrännan ännu? Satsa på att regelbundet smörja in dig med brun-utan-sol hemma eller kör en soldusch, så får du en solkysst look utan att behöva stå framför spegeln med bronzingpudret.

(Källa: imp.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0