* R'licious tipsen!
Vägen till ett glamoröst svall

Hollywoodfrisören Robert Vetica ger sina bästa hårknep.

Tvätta med måtta
Schamponera håret var tredje dag. ”Nu vet jag att vissa kvinnor tänker, ”men jag svettas på gymmet och jag måste tvätta håret varje dag”, men det måste du inte. Det räcker med att skölja håret i duschen med pyttelite balsam. Det ger ett hälsosamt svall med lyster” säger Robert Vetica till tidningen Shape.

Välj rätt hårtork
Om du har en fön med ett munstycke i metall bör du vara försiktig så att det inte nuddar ditt hår. Det kan bränna svallet och skada stråna rejält. Ta bort munstycket om du kan och håll hårtorken på avstånd.

Balsamera mera
Om du låter håret vila och inte tvättar det varje dag kommer det inte bli lika torrt. Dessutom kommer håret att ta till sig balsamet mycket bättre. De dagar du inte tvättar det kan du applicera lite leave in-balsam. Det håller håret mjukt och texturen blir lättare att jobba med.

Fördelarna med torrschampo
Torrschampo har många fördelar. Produkten tar upp överskottsoljan i hårbotten och håller håret fräscht mellan tvättarna. Du kan också använda produkten för volym. Fördela lite puder i handflatorna, rufsa till hårbotten och tupera med en kam.

Hårfärgning för den lilla plånboken
”Om du har en liten budget kan du leta rätt på en frisörskola nära dig. De söker garanterat hårmodeller att öva sig på. Det finns alltid en lärare på plats som håller koll och hjälper studenterna till rätta så du behöver inte känna någon oro. Du blir fin i håret för en billig slant och frisörstudenterna får öva” säger Robert Vetica.

Var försiktig med håraccessoarer
Vissa håraccessoarer kan se harmlösa ut men är du inte försiktig kan de slita av dig håret. Undvik gummiband utan metallhylsa på, samt smala gummisnoddar som lätt kan fastna och trassla till håret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0