* R'licious tipsen!




Hemligheten bakom fylliga läppar

Fukt är en av de viktigaste förutsättningarna för att få vackra och fylliga läppar. För att verkligen ta hand om läpparna krävs det ofta att man tillför fukt både utifrån och inifrån.

 Behandlingar utifrån
Kasta bort billiga och smaksatta läppbalsam och försök att grunda och behandla läpparna med naturligt bivax som återfinns i preparat som Burt’s Bees eller motsvarigheter som går att finna i välsorterade hälsokostbutiker. Om du vill använda färgade läppstift eller läppbalsam så är det bra att investera lite extra i fuktgivande sorter. Hudvårdsmärket Korres har ett bra sortiment av färgade läppbalsam.
Peela också läpparna varannan kväll med en mjuk tandborste och smörj in med bivax innan sänggående så att det blir en påverkan under natten.

 Behandlingar inifrån
Fillers används inte enbart för att förstora eller förstärka läppkonturer utan även för att tillföra fukt i läpparna. Fillers som Juvéderm innehåller en slät hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne och bidrar till att läpparna fuktas inifrån. Juvéderm Ultra Smile är en filler som är speciellt framtagen för läppbehandlingar.

 Kosten

Glöm inte att dricka vatten med jämna mellanrum. Även mjölk, fruktjuicer och grönt te kan hjälpa till att hålla läpparna återfuktade. Minska däremot på mat och dryck innehållande socker och koffein som bidrar till att torka ut.

(Text: © improveme.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0