* R'licious tipsen!




Så får du en snygg vårbränna

När solen lyser under våren är det lätt att känna sig lite blek och glåmig. Med en färgad dagkräm får ditt ansikte en snabb färgdos.

Att "sminka sig" kan kännas främmande för många män, men med hjälp av en dagkräm som innehåller en svag nyans av färg kan man snabbt råda bot på den vinterglåmiga huden som många lider av i början av våren. Dagkrämer absorberas snabbt av huden och ger ett naturligt solfräscht resultat. Produkten är lätt att få bort med hjälp av en ansiktstvätt. Detta är alltså ingen brun-utan-sol-produkt som har en bestående effekt.

En färgad dagkräm appliceras lättast med hjälp av fingrarna eller en makeup-svamp. Börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Oftast slipper du oroa dig för ojämnheter med denna produkt, men var noggrann så slipper du skarvar vid bryn och hårfäste.

Många dagkrämer innehåller även solskydd, vilket är perfekt för att hålla undan solens skadliga strålar. Då är det produkter med ”SPF 15” du ska titta efter vid diskarna. Produkterna finns i olika nyanser för alla hudtyper. Välj en nyans som är så nära din egen hudton som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0