* R'licious tipsen!




Läckert röda läppar

Röda läppar går aldrig ur tiden. Den klassiska looken är aktuell bland kändisar såväl som bloggare och modeller. Men hur fixar man snygga röda läppar utan att det blir för mycket? improveme.se har svaret.

 Ska man satsa på läckert röda läppar gäller det att resten av makeupen är relativt neutral. Tumregeln att antingen satsa på markerade ögon eller dramatiska läppar gäller definitivt här. Matcha ditt röda läppstift med lite mascara, lätt rosiga kinder och kanske en mild skugga på ögonlocken.

 För att hålla läppstiftet på plats kan du börja med att dutta lite foundation runt läpparna. Det "låser in" lacket så att det inte smetar. Applicera sedan läppstiftet, först på överläppen och sedan på underläppen. Bäst resultat får du om du använder en läppensel. Börja med att pensla längs läpparnas konturer och fyll sedan på resten av läpparna. Blir det för mycket läppstift kan du försiktigt pressa en servett mot läpparna för att få bort överflödig färg.

 Nyanser som går åt det orangeröda hållet passar de flesta hudtoner, medan de mer rosaröda färgerna gör sig bäst mot lite mörkare hudtoner. Var försiktig med blåröda toner, då de lätt kan få dina tänder att se gråaktiga ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0