* R'licious tipsen!



5 lätta må bra-knep

Listar de fem mest effektiva knepen till en snygg och hälsosam figur.

Motivera dig själv till att äta nyttigare
Är målet att gå ner i vikt är den rätta vägen att äta nyttigare och att röra på sig. En enkel ekvation vi alla känner till, men krångla inte till det och ta en dag i taget.

Platt mage
Det går inte att punktförbränna fettet på magen. Situps, konditionsträning och bra kost är det enda som fungerar för att få bort kärlekshandtagen.

Snygga ben
För att få vältränade spiror är löpning den bästa metoden. Spring i jämn takt på distans istället för tempo. Gärna intervallträning. Raska långpromenader fungerar också, men bäst resultat får du om du kombinerar styrka och kondition.

Det finns inga genvägar
Att gå ner i vikt tar tid. Det finns inga snabba sätt att gå ner i vikt fort utan att det blir skadligt för kroppen. Börja med morgonpromenader, drick mycket vatten som mättar och välj fler salladsalternativ.

Maten efter träningen
Vad du bör stoppa i dig efter träningen beror på vad du ätit innan ditt pass. Har du inte hunnit äta middag bör du äta något matigt och mättande, annars kan du ta en proteindrink, en knäckebrödsmacka med avokado och keso eller något annat "lätt" alternativ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0