* R'licious tipsen!




8 tips för vackra ögon

1. Har du problem med att din ögonskugga lätt fastnar i ögonglobslinjen? Ta en bomullstuss med lite ansiktsvatten och applicera över hela ögonlocket, sedan kan du lägga ögonskuggan när det har torkat. Då sitter ögonskuggan som berget!

2. Glöm inte bort att sudda ut skuggorna. Makeup i skarpa fält är aldrig snyggt. Oavsett nyans så gör det sig bäst om man suddar ut och matchar.

3. För att få till den perfekta appliceringen av flytande eyeliner så är det bra att börja med en mall. Applicera den formen du önskar med en mjuk svart ögonskugga, sedan täcker du över denna i korta drag med penseln du har doppat i flytande eyeliner för att få det bästa resultatet.

4. Innan du applicerar mascaran är det viktigt att komma ihåg att böja ögonfransarna. På så sätt får du ett piggare och fräschare utseende oavsett hur tidigt det är på morgonen.

5. En variant som är mycket populär bland kändisarna på röda mattan är sotade ögon. Det kan man enkelt få till med en svart eyeliner som man applicerar både på den övre och nedre fransraden. Därefter sotar ut en ljus skugga på hela locket och därefter applicerar du en mörkare och sudda, sudda, sudda.

6.
Om du har tunna ögonbryn men vill ha dem lite fylligare kan du fylla i dem med en brynskugga i en mediumnyans. Kom ihåg att arbeta med håren som de naturligt växer och använd korta lätta drag.

7. Vaknat upp med extra puffiga och tunga ögonlock? Hoppa över de skimrande ögonskuggorna i metallicnyanser och satsa på mörkare, matta nyanser. Det är mycket mer smickrande!

8. Om du har små ögon och vill ge intrycket av att de är större eller helt enkelt vill öppna upp ögat lite så är ett bra tips att använda en vit eyeliner på undre fransraden. Applicera sedan en silvrig ögonskugga i inre ögonvrån, och voila du får ett öppet och vaket utseende.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0