* R'licious tipsen!




Så målar du långa ögonfransar

Här är appliceringsmetoden som hjälper dig att maximera effekten av din mascara.

När folk får frågan vilken sminkprodukt de skulle välja om de bara fick använda en enda, så svarar de flesta mascara.

Och inte undra på: inget får dig att se omedelbart piggare ut som långa, mörka fransar. Men att applicera mascara för att få det bästa resultatet är något av en konstform.

Gör så här:

1. Börja med att använda en ögonfransböjare för att ge fransarna snygg form och få dem att se längre ut. För maximal effekt kan du blåsa på ögonfransböjaren med en hårtork i några sekunder innan du använder den. Men akta dig att så att den inte blir för varm coh du bränner dig!

2. Skruva av locket på mascaran, dra upp mascaraborsten och skrapa av överflödig mascara från mascaraborsten mot hylsans kant.

3. Lyft försiktigt upp ögonlocket och applicera första lagret på fransarna underifrån. Zickzacka med borsten från rot till topp för att få färg på alla fransar. Låt torka i 30 sekunder. Glöm inte underfransarna – genom att måla även dem får du dina ögon att se större ut.

4.
Borsta igenom fransarna med en ögonfranskam för att separera dem och reda ut eventuella klumpar. Måla sedan ett lager till, denna gång på fransarnas ovansida.

5. Måla eventuellt ett tredje lager, om du tycker att det behövs.

Tips!

Variera din look genom att sätta fast ett par lösögonfransar vid speciella tillfällen. Idag finns lösfransar i många olika längder, färger och tjocklekar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0